Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κορίτσια, σκέφτηκα να καταρίψουμε τους μύθους που μας λένε όλοι οι "παντογνώστες", για την εγκυμοσύνη......

Νομίζω θα γελάσουμε αρκετά :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Διαφημίσεις

ΟΤΑΝ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΕΞΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ....

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ, ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΡΥΠΩΝΟΥΝ....

158339x082fvwrfs.gif158339x082fvwrfs.gif158339x082fvwrfs.gif158339x082fvwrfs.gif

Μην τρως παγωτό θα κρυώσει το μωρό :shock::shock:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Θυμήθηκα κι άλλο!

Του Αγίου Συμεών (μεγάλη η χάρη του) οι έγκυες δεν πρέπει να πιάσουν τίποτα γιατί το παιδί θα βγεί "σημειωμένο" (δηλαδή ό,τι πιάσεις, θα αποτυπωθεί στο σώμα του παιδιού) :shock::shock::shock:

Θυμήθηκα κι άλλο!

Του Αγίου Συμεών (μεγάλη η χάρη του) οι έγκυες δεν πρέπει να πιάσουν τίποτα γιατί το παιδί θα βγεί "σημειωμένο" (δηλαδή ό,τι πιάσεις, θα αποτυπωθεί στο σώμα του παιδιού) :shock::shock::shock:

Καλά γι αυτό μην αμφιβάλεις και πολύ... Ποτέ δεν ξέρεις...

80ffc6ceff.png[/url]59b611aa66.png

Παντως εγω που το μωρο μου βγηκε οχι απλα πιθηκος αλλα με μαλλι Γιαννη Γιοκαρινη,δεν ειχα ουτε υποψια καουρας!!! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

το θεικο το εχει πει ο αδερφος μου σε μια προσπαθεια να βαλει στη θεση τους κατι θειτσες που λενε ΤΑ κουφα..

εκει που ειμαστε ολοι μαζεμενοι και τρωμε και με εχουν αρχισει στις "συμβουλες" πεταγεται και λεει

"α και μην καθεσαι σταυροποδι γιατι το παιδι δεν θα παιρνει αερα"

το θεικο το εχει πει ο αδερφος μου σε μια προσπαθεια να βαλει στη θεση τους κατι θειτσες που λενε ΤΑ κουφα..

εκει που ειμαστε ολοι μαζεμενοι και τρωμε και με εχουν αρχισει στις "συμβουλες" πεταγεται και λεει

"α και μην καθεσαι σταυροποδι γιατι το παιδι δεν θα παιρνει αερα"

Α τα αδέρφια μας έχουν την ίδια αίσθηση του χιούμορ :D και ο αδερφός μου κάτι τέτοια πετούσε προχθές στο τηλέφωνο,είχαμε συνδιάλεξη μαμά,αδερφός μου και εγώ χεχεε!! επίσης μια πιθικομάνα εδώ,βέβαια εγώ το έχω και τσεκαρισμένο στον προχθεσινό μας υπέρηχο... :roll: Ανέμιζαν τα μαλλιά της μέσα στην κοιλιά μου :shock::shock::shock:

Μην ζητήσεις κάποιο φαγητό την ώρα που ξύνεις την κοιλιά σου, θα κάνει κρεατοελιά το μωρό!!! Το πρώτο βράδυ στο σπίτι του μωρού, να υπάρχουν γλυκά δίπλα του για να γλυκαθούν οι μοίρες!!! Θα θυμηθώ και άλλα...

Θυμήθηκα κι άλλο!

Καλά γι αυτό μην αμφιβάλεις και πολύ... Ποτέ δεν ξέρεις...

Δεν ξέρω, αλλά όσο το σκέφτομαι με κάνει να γελάω... Τουλάχιστον αν υπήρχε λίστα με "απαγορευμένα" πράγματα, να ξέρουμε τι ΔΕΝ πρέπει ν' ακουμπήσουμε :lol::lol::lol:

Τώρα τρως για δύο..

Δε σου λέω τι μαγείρεψα γιατί θα ζηλέψεις..

(Με σκοτώναν τα κλισέ της εγκυμοσύνης!!)

-μην τρως σαριγκαρια (χοχλιους που λεμε εμεις) γιατι το μωρο θα βγει σαλιαρικο!!! :shock::shock::shock:

-οταν πρωτονιωσεις το μωρο..ο πρωτος που κοιταξεις..σαυτον θα μοιασει...(αν ισχυει αυτο αλιμονο μου..γιατι κοιταξει αυτη που αντιπαθω πολυ..ωχ)

-να μην μυριζεις λουλουδια γιατι το μωρο θα βγαλει σημαδι καπου στο κορμακι του...

ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock: ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ Η ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ??????

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

-μην τρως σαριγκαρια (χοχλιους που λεμε εμεις) γιατι το μωρο θα βγει σαλιαρικο!!! :shock::shock::shock:

το αποκορύφωμα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»