Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δεν ειναι ο αντρας μου αυτος

m+m

Recommended Posts

κοριτσια βοηθηστε με...

δεν ξερω τι να κανω.ο αντρας μου παιζει τζογο.το ανακαλυψα τον προηγουμενο μηνα.ειχε στην τραπεζα γυρω στις 3500 ε αυτα τα κρατουσαμε για τη βαφτιση και το γαμο και στην ουσια συντηρουσα εγω το σπιτι με πολυυυυυ μεγαλη δυσκολια..για μενα τιποτα..ωσπου δεν μπορουσα να τα καταφερω και του ζητησα σε μια δοση να με βοηθησει και αρχισε να λεει διαφορα"εχασα την καρτα-θα παω αυριο να σηκωσω χρηματα-κτλ"λογω ενος προηγουμενου επισοδειου που ειχαμε(ειχε δωσει στον πατερα του χρηματα) φανταστηκα πως κατι τρεχει..του το ειπα και μετα απο πολεεεεες πιεσεις μου το ξεφουρνησε πως εκανε μια μεγαλη βλακεια και πως το εχει μετανιωσει κτλ κτλ πως τα χρηματα αυτα τα επαιξε στοιχηματα στο ιντερνετ..εννοειται πως δεν τον πιστεψα και τον εβαλα να μου δειξει στο ιντερνετ και τελικα δυστηχως ελεγε αληθεια..μου υποσχεθηκε οτι δεν θα το ξανακανει πως ηταν μια απερισκεψια τον πιστεψα και εγω το ζωον και ειπα ολοι κανουμε λαθη τελοσπαντων..χθες βρηκα στην τσεπη του παντελονιου του 2 καρτες προπληρωμενες 100 και 50 ε οι οποιες ελεγαν πανω πανω οτι βγηκαν 13.05.2011 ωρα 19.30 την ωρα που βγηκε εξω να παρει σουβλακια. οταν του ζητησα εξηγησεις μου ειπε πως ειναι παλιες οτι η ημερομηνια ειναι λαθος και οτι αλλη μ...κια μπορειτε να φανταστητε.απο χθες ειμαι κομματια..δεν ξερω τι να κανω ειμαι σε απογνωση..σκεφτομαι απο τη μια να χωρισω απο την αλλη να τον παρατησω τωρα που με εχει αναγκη?δεν ξερω δεν ξερω...βοηθηστε με..

σορρυ για το μεγαλο ποστ

Διαφημίσεις

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Κορίτσι μου γλυκό, απ΄ ότι καταλαβα δεν εισαι παντρεμενη! Παιδια υπάρχουν?

Εαν οχι, τοτε πρεπει να αναθεωρήσεις το τι ζητας στην ζωη σου!

Αυτον τον ανθρωπο μπορεις να τον εμπιστευτεις? (Ανθρωπος που μπλεκει με τζογο, δεν ξεμπλεκει ποτέ!)

Οταν με το καλό παντρευτειτε, θα συνεχίσει η ιδια κατασταση?

Θα δουλευεις εσυ για 3-4 ατομα?

Θα τον ηθελες για πατερα του παιδιου σου?

Θα τον εμπιστευοσουν?

Πιστευεις οτι τοτε δεν θα τζογάρει?

Τι να σου πω?

Αν απαντησεις στον εαυτο σου σε όλα αυτα, τοτε θα αποφασίσεις...

Εχε υπ'οψιν σου, οτι οταν ερχονται παιδιά σε μια οικογενεια, τα πραγματα παντα δυσκολευουν... Υπάρχουν πολλες ευθυνες, πολλά εξοδα, και ειναι ΠΟΛΥ σημαντικό να μπορεις να στηριχτεις και να εμπιστευτεις τον συντροφό σου.

ναι αυτο ειναι το θεμα μου..ειμαστε παντρεμενοι με πολιτικο και εχουμε ηδη ενα παιδι..αν ημουν απλως σε μια σχεση μαζι του εννοειται πως θα χωριζα...δεν θα το σκεφτομουν καν..αλλα τωρα ειναι μπερδεμενη η κατασταση..εν το μεταξυ δεν μπορω και να μιλησω σε κανεναν!!!!τι να πω???ο πατερας του παιδιου μου παιζει τζογο.?και ηθελα πραγματικα να το βγαλω απο μεσα μου..

Διαφημίσεις

Για να καταλάβω...

Αυτός δεν εργάζεται? Γιατί πληρώνεις τα πάντα εσύ?[/QUO δουλευει σε μια εταιρια οπου δεν παει καλα και δεν τους πληρωνουν τους χρωσταει απο το φλεβαρη χρηματα(ετσι λεει ο αντρας μου) μην ρωτησεις αν τον πιστυω δεν ξερω..

εγω πλεον νομιζω πως ολα του τα λεφτα πανε εκει στα στοιχηματα.αλλα και παλι πως θα σιγουρευτω...ειμαι σε απιστευτα δυσκολη θεση..νιωθω πως θελω να χωρισω και δεν ξερω πως και τι..εχει χαθει ΕΝΤΕΛΩΣ η εμπιστοσυνη μου..εντελως ομως:cry::cry::cry:

Κορίτσι μου, νομίζω ότι πρέπει να σκεφτείς πολύ πολύ καλά αν θέλεις να συνεχίσεις μ' αυτόν τον άνθρωπο (ξέρω ότι υπάρχει το παιδί και είναι δύσκολο) και αν αποφασίσεις να είστε μαζί, η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό, γιατί η εξάρτηση από τον τζόγο είναι πολύ σοβαρή...

Κοίτα στο ΚΕΘΕΑ, νομίζω έχουν προγράμματα, μπορείς να τους πάρεις τηλ. και να συζητήσεις μαζί τους, γιατί σίγουρα και εσύ θα χρειαστείς στήριξη.

Καλή τύχη και κουράγιο, ό,τι κι αν κάνεις...

k3NGp3.pnga>

Κορίτσι μου, νομίζω ότι πρέπει να σκεφτείς πολύ πολύ καλά αν θέλεις να συνεχίσεις μ' αυτόν τον άνθρωπο (ξέρω ότι υπάρχει το παιδί και είναι δύσκολο) και αν αποφασίσεις να είστε μαζί, η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό, γιατί η εξάρτηση από τον τζόγο είναι πολύ σοβαρή...

Κοίτα στο ΚΕΘΕΑ, νομίζω έχουν προγράμματα, μπορείς να τους πάρεις τηλ. και να συζητήσεις μαζί τους, γιατί σίγουρα και εσύ θα χρειαστείς στήριξη.

Καλή τύχη και κουράγιο, ό,τι κι αν κάνεις...

ευχαριστω παρα πολυ..θα τους παρω τηλ.να μου δωσουν μια συμβουλη να μου πουν κατι.. ο αντρας μου δεν νομιζω να δεχτει να ασχοληθει.. του ειπα οτι ειναι εξαρτημενος και θηχτηκε..αρχισε να φωναζει και να μου ριχνει ευθυνες..οτι δεν ειμαι γλυκια δεν ειμαι καλη δεν τον καταλαβαινω...αυτο ειναι που με προβληματισε πιο πολυ..οτι δεν το παραδεχεται..αρα δεν μπορουμε ουτε καν να προσπαθησουμε να το διορθωσουμε..και το αποκορυφωμα? γυρησε και μου ειπε πως παλια ειχε παιξει εναν αγωνα και τωρα που θα κερδισει θα παρει τα χρηματα που εχασε πισω..ειμαι συγουρη πως ειναι εθισμενος απλα μαλλον δεν μπορω να το χωνεψω ακομα..

ειμαστε μαζι 3 χρονια δεν ηταν ετσι:cry::cry::cry:

επειδη το χω ζησει με φιλικο μας ζευγαρι κανε κατι οσο ειναι νωρις,οσο περναει ο καιρος τοσο δυσκολοτερο ειναι να ξεκοψει...δυστυχως ο τζογος ειναι κ αυτο δυνατο ''ναρκωτικο'' που ανεβαζει στα υψη την ανδρεναλινη κ μπορει για καποιες στιγμες να σε ''φτιαχνει'' ομως το αποτελεσμα ειναι παντοτε δραματικο!!ευχομαι να μπορεσετε να γλιτωσετε απο αυτον τον γολγοθα,αν δεις ομως οτι δεν υπαρχει γυρισμος φυγε,φυγε πριν ειναι αργα...

υσ.στο φιλικο μας ζευγαρι ξεκινησε με στοιχηματα μεσο ιντερνετ κ μετα περασε σε πιο βαρια σπορ,καζινο κ ετσι..μεχρι να τον παρουνε ειδηση ειχε ηδη φαει το εξοχικο κ την μιση εταιρια...

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

επειδη το χω ζησει με φιλικο μας ζευγαρι κανε κατι οσο ειναι νωρις,οσο περναει ο καιρος τοσο δυσκολοτερο ειναι να ξεκοψει...δυστυχως ο τζογος ειναι κ αυτο δυνατο ''ναρκωτικο'' που ανεβαζει στα υψη την ανδρεναλινη κ μπορει για καποιες στιγμες να σε ''φτιαχνει'' ομως το αποτελεσμα ειναι παντοτε δραματικο!!ευχομαι να μπορεσετε να γλιτωσετε απο αυτον τον γολγοθα,αν δεις ομως οτι δεν υπαρχει γυρισμος φυγε,φυγε πριν ειναι αργα...

υσ.στο φιλικο μας ζευγαρι ξεκινησε με στοιχηματα μεσο ιντερνετ κ μετα περασε σε πιο βαρια σπορ,καζινο κ ετσι..μεχρι να τον παρουνε ειδηση ειχε ηδη φαει το εξοχικο κ την μιση εταιρια...

ετσι ξεκινησαμε και εμεις μεσο ιντερνετ..μου φενεται απιστευτο νιωθω πως δεν το ζω εγω αυτο..τι να κανω δηλαδη πιστευεται πως με προσπαθεια θα σταματησει η να φυγω οσο ειναι καιρος???τι να κανω???

τωρα μου λεει πως το εχει κοψει..δεν τον πιστευω πλεον..σκεφτηκα να παρακολουθησω τον υπολογιστη με καποιο προγραμμα και αν δω πως συνεχιζει να χωρισω..ξερεται τιποτα για αυτα τα προγραμματα???

Ένα θα σου πω έχεις πάνω από όλα υποχρέωση στον εαυτό σου και στο παιδί σου.

Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα τα συναισθήματα περισσεύουν.

Βάλε την λογκή σου να σκεφτεί, είναι πολύ πιθανό να σου λέει ψέματα και για τα χρήματα της δουλειάς του.

Εαν δεν δεχτεί άμεσα βοήθεια, ξέχνα τον και κοίτα την δική σου επιβίωση, γιατί στο τέλος θα σας καταστρέψει εντελώς.

Ο τζόγος καταστρέφει τα πάντα.

Μπορεί να ακούγομαι σκληρή ,αλλά και η ζωή και η επιβίωση μας είναι το ίδιο σκληρές.

Σου εύχομαι καλή τύχη και πολλή δύναμη.

Μην φοβηθείς να διεκδικήσεις ό,τι σου αξίζει για σένα και το παιδάκι σου!

Ο Τζόγος είναι αρρώστια και μάλιστα μεγάλη... Φοβάμαι πως δε θα αλλάξει ο άνδρας σου... Αν θεωρείς πως σας αγαπάει, δήλωσέ του πως χωρίζετε εδώ και τώρα. Αν σας αγαπάει θα ξεκόψει για να μη σας χάσει.

Αν και ήδη παίζει με το γάλα του παιδιού σας οπότε όπως είπα, είναι αρρώστια δύσκολη...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Μην του έχει καμία εμπιστοσύνη όσο είναι εθισμένος, ας απεξαρτηθεί και μετά βλέπεις.

Να το συζητήσεις και με τους γονείς του και τα αδέρφια του, όλοι μαζί ίσως τον πείσετε καλύτερα να δεχτεί βοήθεια.

Διαφημίσεις

τι θα έκανα εγώ:

1. θα μάθαινα αν όντως δεν τους πληρώνουν στη δουλειά.

2. αν τους πληρώνουν θα συζητούσα ήρεμα με τον άντρα μου και θα του εξηγούσα ότι σκέφτομαι σοβαρά το διαζύγιο αν δεν κάνει μια προσπάθεια να απεξαρτητοποιηθει και σαν πρώτο βήμα θα πρέπει να παραδίδει κάθε πρώτη του μήνα σε μένα όλα τα εισοδήματά του.

3. το σημαντικότερο: θα απευθυνόμουν σε κάποιον φορέα π.χ. http://www.kethea.gr/pub/Category.asp?lang=gr&catid=50

σου εύχομαι ολόψυχα να το ξεπεράσετε. Αν όμως δείχνει τελεία αρνητικότητα τότε βάλε σαν προτεραιότητα το παιδί σου και προστάτεψε το από μία τραυματική παιδική ηλικία.

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Ο τζόγος όντως δεν διορθωνεται. Μονο αν το παραδεχτεί ότι εχει θεμα και πάει όπως σου είπαν παραπάνω σε κάποιον ειδικό . Εχουν την φιλοσοφία ότι κάθε φορα θα πάρουν πίσω τα σπασμένα ........Καλή δυναμη !

jHgFp3.png

τωρα μου λεει πως το εχει κοψει..δεν τον πιστευω πλεον..σκεφτηκα να παρακολουθησω τον υπολογιστη με καποιο προγραμμα και αν δω πως συνεχιζει να χωρισω..ξερεται τιποτα για αυτα τα προγραμματα???

τα cookies δείχνουν τις τοποθεσίες στις οποιες μπαίνει εκτός και αν κάνει διαγραφή ιστορικού.

Πάλεψε το λίγο μην προχωράς σε δραστικές λύσεις, περισσότερο για να έχεις εσύ ησυχη την συνείδησή σου αν τελικά χωρίσετε.

Μην του έχει καμία εμπιστοσύνη όσο είναι εθισμένος, ας απεξαρτηθεί και μετά βλέπεις.

Να το συζητήσεις και με τους γονείς του και τα αδέρφια του, όλοι μαζί ίσως τον πείσετε καλύτερα να δεχτεί βοήθεια.

το σκεφτηκα και αυτο να μιλησω με τους δικους του αλλα δεν ειναι ανθρωποι λογικοι..δεν νομιζω να μπορουν να βοηθησουν..θα αρχισουν τις υστεριες και φοβαμαι μην κανουν χειροτερα τα πραγματα..πως θα καταλαβω αν εχει ξεκοψει???????

αν σου φέρνει άθικτο το μισθό στο σπίτι και αν γενικά γνωρίζεις με λεπτομέρειες τα οικονομικά του. Αν και από προσωπικη πείρα (όχι με τζόγο) σου λέω ότι από εδω και πέρα πάντα θα αμφιβάλλεις και πάντα θα φοβάσαι.

Θα γίνω κακιά. Παρά το γεγονός οτι πρέπει να βοηθαμε τους συντρόφους μας στα δύσκολα, εδώ το πράγμα διαφέρει.

Κορίτσι μου φύγε αλλα χωρίς να πλακωθείτε. Άστον να έχει επαφές με το παιδί. Και αν τον δεις μετανιωμένο να το κόβει τότε ξανασκέψου επανασύνδεση, αλά να είσαι ΠΑΝΤΑ σε επιφυλακή.

Γιατί δυστυχώς ποτό και τζόγος είναι βαριά προβλήματα που πλέον όλο και πιο πολλές κοπέλες θα βρίσκουν μπροστά τους... Λόγω εποχής...

Ταρακούνησέ τον και κυρίως μην επιτρέψεις σε κανένα να χαλάσει τη ζωή του παιδιού σου. Ακόμα και αν αυτός είναι ο ίδιος του ο πατέρας.

Όταν το τρένο ταξιδεύει χωρίς φρένα καλύτερα να πηδήξουμε έξω από αυτό. Καλύτερα να σπάσουμε τα μούτρα μας και να ξανασηκωθούμε παρά να παλεύουμε να τα φτιάξουμε και να μας πάρει μαζί του στον γκρεμο.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

τι θα έκανα εγώ:

2. αν τους πληρώνουν θα συζητούσα ήρεμα με τον άντρα μου και θα του εξηγούσα ότι σκέφτομαι σοβαρά το διαζύγιο αν δεν κάνει μια προσπάθεια να απεξαρτητοποιηθει και σαν πρώτο βήμα θα πρέπει να παραδίδει κάθε πρώτη του μήνα σε μένα όλα τα εισοδήματά του.

3. το σημαντικότερο: θα απευθυνόμουν σε κάποιον φορέα π.χ. http://www.kethea.gr/pub/Category.asp?lang=gr&catid=50

σου εύχομαι ολόψυχα να το ξεπεράσετε. Αν όμως δείχνει τελεία αρνητικότητα τότε βάλε σαν προτεραιότητα το παιδί σου και προστάτεψε το από μία τραυματική παιδική ηλικία.

Με κάλυψες...

τι θα έκανα εγώ:

πως να μαθω αν τους πληρωνουν η οχι?να παω να ρωτησω τον εργοδοτη του?δεν γινεται!!δεν εχω με κανεναν απο τη δουλεια του σχεσεις..μονο τυπικα αν παω απο εκει..γεια σας τι κανετε καλα ευχαριστω τιποτα αλλο...ξερεις τι μου την εδωσε πιο πολυ? η απιστευτη κοροιδια..πρεπει να εχει φτασει στο απροχωρητο η κατασταση να μην υπαρχουν αλλες ηλιθιες δικαιολογιες για να μου πει την αληθεια..

και απο την αλλη χεσ...κα για μενα..για το παιδι δεν ξερω τι ειναι καλυτερο...να μεινω να βοηθησω τον αντρα μου μπας και η να φυγω και οτι θελει ας κανει?δεν θελω απο την αλλη να μεγαλωσει το παιδι μου και να του πουν ο πατερας σου ο τζογαδορος..

σας ευχαριστω ολες παρα πολυ..δεν μπορειται να φανταστειτε ποσο ηρεμησα..ηθελα να το μοιραστω με καποιον και δεν μπορουσα..ντρεπομαι να το πω..δεν ειναι και κατι που λεγεται τοσο ευκολα ιδιως οταν υπαρχει ενα παιδι στη μεση..

πως να μαθω αν τους πληρωνουν η οχι?να παω να ρωτησω τον εργοδοτη του?δεν γινεται!!δεν εχω με κανεναν απο τη δουλεια του σχεσεις..μονο τυπικα αν παω απο εκει..γεια σας τι κανετε καλα ευχαριστω τιποτα αλλο...ξερεις τι μου την εδωσε πιο πολυ? η απιστευτη κοροιδια..πρεπει να εχει φτασει στο απροχωρητο η κατασταση να μην υπαρχουν αλλες ηλιθιες δικαιολογιες για να μου πει την αληθεια..

και απο την αλλη χεσ...κα για μενα..για το παιδι δεν ξερω τι ειναι καλυτερο...να μεινω να βοηθησω τον αντρα μου μπας και η να φυγω και οτι θελει ας κανει?δεν θελω απο την αλλη να μεγαλωσει το παιδι μου και να του πουν ο πατερας σου ο τζογαδορος..

Αφου γνωρίζεις ατομα από τον χώρο του, προσπάθησε να ερθεις πιο κοντα με κάποιο από αυτα, ή με κάποια αλλη συζηγο απο την εταιρία του...

Γνωριστειτε καλύτερα, πιειτε κανενα καφεδακι, και στην πορεια καποια στιγμη στο ασχετο, ψαρεψέ τον/την επι του θεματος

Ενας τροπος να ερθεις πιο κοντα με καποιο από τα ατομα εκει μεσα, ειναι να βρεις κατι κοινο μαζι του/της και να τον/την ρωτησεις για πληροφοριες (πχ εαν εχει παιδιά, να κανεις ερωτησεις για παιδιατρο, ψυχαγωγια, ή οτιδήποτε αλλο...). Εαν γνωρίζεις οτι καποιο απο αυτα τα ατομα εχει ενδιαφερον για την φωτογραφια, κανε πως ενδιαφερεσαι και εσυ... Παραδειγμα εφερα...

Οταν θα αποκτησεις γνωριμιες μεσα απο τον χωρο του θα μπορεις να ελεγχεις περισσοτερο την κατασταση.