Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΙΚΑ...

metanastis

Recommended Posts

Κορίτσια πείτε μου εσείς οι παλιές!

Τα πεθερικά μου έως τώρα σουπερ!!!Ευγενικοί, γλυκομίλητοι...

Μόλις ανακοινώσαμε ότι είμαι έγκυος και τρέχουμε για σπίτι και γάμο, όλα άλλαξαν: εκνευρισμός, άγχος και τίποτε άλλο.

Δεν ρωτάνε καλά-καλά τι κάνει το εγγονάκι τους και εγώ. Μόνο άγχος και φωνές για τα έξοδα, το σπίτι, κλπ.

Έχω πέσει από τα σύννεφα! Ποτέ πριν δεν είχαμε τέτοια και στενοχωριέμαι πάρα πολύ τώρα που είναι έτσι τα πράγματα.

Πείτε μου ότι είναι το άγχος να τα προλάβουμε όλα και ότι θα διορθωθούν...ΣΟΣ, φανταστείτε ότι θα μείνουμε και ακριβώς στο από πάνω διαμέρισμα...

[link=http://tickers.families.com]noborderhttp://tac.families.com/ezb/1115050.png[/img][/link]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 93
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 9 δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 7 δημοσιεύσεις

• Elenna

Elenna 7 δημοσιεύσεις

• nen

nen 7 δημοσιεύσεις

κ εγω αυτο ακριβως πιστευω ,οτι θα διορθωθουν τα πραγματα...περασα κ εγω τα αναλογα!!!

ενα να ξερεις μονο..οτι νοιωθεις οπως νοιωθεις λογω εγκυμοσυνης!!!

λογω εγκυμοσυνης ,ορμονων κοκ..τα μεγενθυνουμε τα πραγματα!!!

:?:?:P

προσπαθησε να εισαι χαλαρη κ στην τελικη δικαιολογησε τους κιολας!!

κ βεβαια θα ανησυχησουν κ για τα εξοδα.ρε κοπελα μου ειναι πολλα τα λεφτα για εναν γαμο!!τι να κανουν οι ανθρωποι??????

ετσι λοιπον να κανεις κ θα εισαι ηρεμη κ εσυ!!! :D

καλη σου μερα!

Κορίτσια πείτε μου εσείς οι παλιές!

Τα πεθερικά μου έως τώρα σουπερ!!!Ευγενικοί, γλυκομίλητοι...

Μόλις ανακοινώσαμε ότι είμαι έγκυος και τρέχουμε για σπίτι και γάμο, όλα άλλαξαν: εκνευρισμός, άγχος και τίποτε άλλο.

Δεν ρωτάνε καλά-καλά τι κάνει το εγγονάκι τους και εγώ. Μόνο άγχος και φωνές για τα έξοδα, το σπίτι, κλπ.

Έχω πέσει από τα σύννεφα! Ποτέ πριν δεν είχαμε τέτοια και στενοχωριέμαι πάρα πολύ τώρα που είναι έτσι τα πράγματα.

Πείτε μου ότι είναι το άγχος να τα προλάβουμε όλα και ότι θα διορθωθούν...ΣΟΣ, φανταστείτε ότι θα μείνουμε και ακριβώς στο από πάνω διαμέρισμα...

[link=http://tickers.families.com]noborderhttp://tac.families.com/ezb/1115050.png[/img][/link]

μην αγχώνεσαι για δικό σου καλό και μην δίνεις σημασία σε αυτά που ακούς...

είναι το αγχος και το στρεσ που περνανε και αυτοί ( :shock: δεν τους δικαιολογώ) και τους βγαίνει σε αυτό το ύφος.. ειναι σαν όλους τους γονεις/πεθερικά.

τα ήθελαν όλα όπως τα φανταζονταν οι ίδιοι , στην ωρα τους, όπως την φανταζονταν, και με προγραμματισμό και τώρα αλλάξανε τα δεδομένα τους και τα επαιξαν...

:mad::mad::mad::mad:

εσύ με τον αντρα σου να είστε καλά, να μην ακούτε πολλά πολλά, ( γιατί καποια στιγμή θα ερθετε σε σύγκρουση... πίστεψε με το ξερω απο πρώτο χερι...) και θα χαλατείτε πολύ...

να είστε ενωμενοι σαν μια γροθιά, σε κάποια πράγματα που θα προσπαθίσουν να σας επιβάλλουν να είστε καθετοι ώς προσ τα θελω σας και να προσπαθήσετε να μην συμβιβαστείτε σε πολλά λόγο του ότι τα πράγματα θα κυλήσουν με άλλους ρυθμούς & λόγο του ότι ώς συνήθως "αλλοι" πληρώνουν... οι γονις / πεθερικά θα είναι έτσι παντα...

ΕΣ Υ ΚΑΙ Ο ΝΑΤΡΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ, ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ.. :wink::cry::cry:

Aphrodite_k

Ημουνα που ήμουνα παραπονιαρα, τώρα με την εγκυμοσύνη και όλα αυτά κλαίω όλη μέρα...Τα αγαπώ τα πεθερικά μου (ειλικρινά) και για αυτό στενοχωριέμαι...

Διαφημίσεις

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά τα δικά μου πεθερικά μεταλλαχτήκαν μετά το γάμο.

Οχτώ χρόνια δεσμού μελιστάλαχτοι τελείως.

Και να τα δώρα, και να οι φιλοφρονήσεις και να οι διαχυτικότητες.

Από τη στιγμή που ανακοινώσαμε ότι θα παντρευτούμε ολο απαιτήσεις και παράπονα.

''Δεν θέλουμε δεξίωση'' (στην κόρη είχαν κάνει γλέντι τρικούβερτο)

"Εσύ πληρώνεις τις μπομπονιέρες'' (αλλά τις δικες τους υποχρεώσεις τις ξέχασαν και τα πλήρωσα και αυτά εγώ)

"Στην δεξίωση θέλουμε και χορτοφαγικό μενού και οι δικοί μας θα κάτσουν μπροστα"

"Θα ερχόμαστε στο σπίτι ότι ώρα θέλουμε και σιγά μην τηλεφωνούμε" (αρκεί να σου πω ότι γυρίσαμε από ταξίδι μέλιτος Κυριακή 12.30 μμ και Δευτέρα 8.40 πμ χτυπάει το κινητό του άντρα μου και του ανακοίνωσαν ότι μόλις πάρκαραν κάτω από το σπίτι μας)

Από το γάμο έχουν περάσει 2 χρόνια και μας έχουν ταράξει. Όλο παράπονα τα οποία σιγοντάρει και πυροδοτεί και η κόρη. Έχουν απαίτηση να γνωρίζουν μέχρι ποιος μπαίνει σπίτι μας και σε ποιο μαγαζί τα πίναμε εχτές βράδυ.

Έχω πάθει σοκ! Ευτυχώς που ο άντρας μου μετά από ομηρικούς καβγάδες έχει αρχίσει να καταλαβάίνει ότι δεν έχουν δικαίωμα να μαθαίνουν τα πάντα και ιδίως αυτά που αφορούν αποκλειστικά τη σχέση μας (με έχουν ρωτήσει ευθέως μέχρι και αν κάνουμε σεξ ελεύθερα...)

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά τα δικά μου πεθερικά μεταλλαχτήκαν μετά το γάμο.

Οχτώ χρόνια δεσμού μελιστάλαχτοι τελείως.

Και να τα δώρα, και να οι φιλοφρονήσεις και να οι διαχυτικότητες.

Από τη στιγμή που ανακοινώσαμε ότι θα παντρευτούμε ολο απαιτήσεις και παράπονα.

''Δεν θέλουμε δεξίωση'' (στην κόρη είχαν κάνει γλέντι τρικούβερτο)

"Εσύ πληρώνεις τις μπομπονιέρες'' (αλλά τις δικες τους υποχρεώσεις τις ξέχασαν και τα πλήρωσα και αυτά εγώ)

"Στην δεξίωση θέλουμε και χορτοφαγικό μενού και οι δικοί μας θα κάτσουν μπροστα"

"Θα ερχόμαστε στο σπίτι ότι ώρα θέλουμε και σιγά μην τηλεφωνούμε" (αρκεί να σου πω ότι γυρίσαμε από ταξίδι μέλιτος Κυριακή 12.30 μμ και Δευτέρα 8.40 πμ χτυπάει το κινητό του άντρα μου και του ανακοίνωσαν ότι μόλις πάρκαραν κάτω από το σπίτι μας)

Από το γάμο έχουν περάσει 2 χρόνια και μας έχουν ταράξει. Όλο παράπονα τα οποία σιγοντάρει και πυροδοτεί και η κόρη. Έχουν απαίτηση να γνωρίζουν μέχρι ποιος μπαίνει σπίτι μας και σε ποιο μαγαζί τα πίναμε εχτές βράδυ.

Έχω πάθει σοκ! Ευτυχώς που ο άντρας μου μετά από ομηρικούς καβγάδες έχει αρχίσει να καταλαβάίνει ότι δεν έχουν δικαίωμα να μαθαίνουν τα πάντα και ιδίως αυτά που αφορούν αποκλειστικά τη σχέση μας (με έχουν ρωτήσει ευθέως μέχρι και αν κάνουμε σεξ ελεύθερα...)

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

ΧΑ, ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΑΜΕ!!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ :evil::evil:

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ..Α ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ..ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ!!!

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΖΕΙ, Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟ. ΠΗΡΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΝΥΦΕΣ :shock::shock: ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑΓΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ :twisted::twisted:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Α, ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΗΡΑ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ!!!ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, Η ........ΑΝΤΕ ΜΗ ΠΩ!!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά ...........
Δεν θες να την απογοητεύσεις , αλλά της λες πως μπορεί (με άλλα λόγια) και τα δικά της πεθερικά να μεταλαχθούν σαν τα δικά σου.

Βρε andro2 συγνώμη αλλά η κοπέλα λέει πως έχει πλαντάξει στο κλάμα και ότι αγαπά τα πεθερικά της και συ τη λες ότι υπάρχουν και χειρότερα.

Μετανάστρια είναι όλα μαζεμένα...εγκυμοσύνες ορμόνες ετοιμασίες πρωτόγνωρα πράματα για όλους και απ' ότι βλέπω ο καθένας δεν προλαβαίνει να δει το πρόβλημα του άλλου.

Σε λίγο θα είναι όλα ένα μακρινό αστείο ....θα δεις :wink::lol:

Διαφημίσεις

Επειδή αρκετοί απο εδω έχουμε άσχημες εμπειρίες με τα πεθερικά αλλά και επειδή δεν ειναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι για να τους βάλουμε στο ίδιο καζάνι συνιστώ στη μετανάστρια υπομονή και σταρχιδισμό!

Κι εγω στην αρχή της εγκυμοσύνης ήθελα να χωρίσω γιατί δεν μπορούσα να έχω για πεθερά τη μάνα του καλού μου....τώρα που παντρευτήκαμε κιόλας προχτές λέω θα φάτε ένα γράψιμο του κερατά όμως αμα κάνουν κιχ! Κάθε περίπτωση είναι μοναδική οπότε δεν σημαίνει ότι επειδή εμεις την κάτσαμε τη βάρκα θα την κάτσεις κι εσυ!

Οι ορμόνες σου τώρα κάνουν γλέντια οπότε προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς όσο γίνεται απο αυτούς μέχρι να επανέλθεις. Καταλαβαίνω πόσο σε αγχώενει η προετοιμασία ενος γάμου μαζί με εγκυμοσύνη κτλ

Κι εγω εχω καλα πεθερικα και τους ξερω 12 χρονια συνολικα αλλα πριν 9 χρονια την περιοδο του γαμου μας, αλλαξαν συμπεριφορα συν το οτι ηρθαν συγγενεις τους και τους αλλαξαν τα μυαλα μεχρι που κοντεψαμε να τσακωθουμε ενω δεν ειχαμε τσακωθει ποτε. Βεβαια το κακο ειναι οτι οι συγγενεις του αντρα μου μας χαλασαν τον γαμο σε σημειο με κανουν να κλαιω ολη μερα και να βλεπω εφιαλτες μηνες μετα. Ασε που μας εβρισαν κι απο πανω. Μετα απο τον γαμο και τα τρεξιματα ολα εγιναν παλι οπως πριν, οποτε μαλλον σε καποιες περιπτωσεις φταιει και το αγχος. Τους υπολοιπους συγγενεις δεν θελω να τους βλεπω ουτε ζωγραφιστους. Ευτυχως παντως που εχω καλα πεθερικα γιατι απο γονεις χαιρετισματα...

binvp2.png ZVLBp2.png

τι να σας πω κοριτσια η δικια μου πεθερα bitch ηταν πριν τον γαμο bitch συνεχιζει και ειναι και μετα τον γαμο κι ας περασαν χρονια , μονο κλαψα μουρμουρα και να δημιουργει προβληματα ξερει τωρα με την εγκυμοσυνη συνεχιζει τα ιδια , εγω απλα αδιαφορω και φροντιζω να την βλεπω οσο το δυνατον λιγοτερο και εννοειται πως αν κανω κορι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ σ αυτον τον αιωνα ΠΟΤΕ . Για να καταλαβαιται μπορει να μου τηλ και ν αρχισει να με βριζει χωρις λογο και μετα απο δυο μερες με κροκοδειλια δακρυα ζηταει συγνωμη ΒΑΡΕΘΗΚΑ αυτο το θεατρο τοσα χρονια . Θελει να ερχετε οπου και να παμε μολις μαθει οτι πηγαμε σε κανενα ταβερνακι βγαζει φλιχτενες γιατι δεν την πηραμε μαζι μας ακομη και στο γαμηλιο ταξιδι ηθελε να ερθει . ΤΟ εχω παρει αποφαση οτι ειναι μια πολυ πολυ Κακια γυναικα και δεν θα καθομαι να σκαω εγω γι αυτο , παλιοτερα με πειραζε τωρα το μονο που μ ενδιαφερει ειναι να γεννηθει γερο το μωρακι μου και να ειμαι αγαπημενη με τον αντρα μου οπως και τωρα . τι να κανουμε υπαρχει ενα ρητο που λεει οτι καλη πεθερα ειναι μονο η νεκρη πεθερα

Εμένα πάλι δεν μπορώ να βγάλω άκρη τι σοϊ άνθρωπος είναι. Από την μια παίρνει τηλέφωνο, ρωτάει, με προσέχει, από την άλλη δεν έχει πάρει τίποτα για το μωρό, ούτε κάνει κουβέντα αν χρειαζόμαστε κάτι σε αντίθεση με την μητέρα μου που έχει πάρει όλα τα έπιπλα του παιδικού, μου φέρνει κάθε μέρα ρουχαλάκια, σεντονάκια κλπ. Πάντως αρχίζω κι εκνευρίζομαι και το ίδιο και ο άντρας μου

Li2ep3.pngKeoEp3.png

Εμένα πάλι δεν μπορώ να βγάλω άκρη τι σοϊ άνθρωπος είναι. Από την μια παίρνει τηλέφωνο, ρωτάει, με προσέχει, από την άλλη δεν έχει πάρει τίποτα για το μωρό, ούτε κάνει κουβέντα αν χρειαζόμαστε κάτι σε αντίθεση με την μητέρα μου που έχει πάρει όλα τα έπιπλα του παιδικού, μου φέρνει κάθε μέρα ρουχαλάκια, σεντονάκια κλπ. Πάντως αρχίζω κι εκνευρίζομαι και το ίδιο και ο άντρας μου

:lol::lol::lol: μία απ΄τα ίδια και η δική μου :lol::lol::lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Για να σας δειξω και το αλλο ακρο,η δικια μου πηρε ενα σωρο πραγματα αλλα για να τα παρει επρεπε να την παιρνουμε μαζι μας για να εγκρινει αυτο που θα πληρωσει,πως σας φαινεται αυτη η ρατσα πεθερας;μηπως εχει καμια τετοια ;δεν νομιζω ,το καλουπι εσπασε μετα απο την δημιουργια της :evil::evil::evil::evil:

Κορίτσια τι να πω?

Φαίνεται οτι το θέμα πονάει...Πάντως εμείς χθες που πήραμε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το σπίτι μας και άρχισαν ήδη τα πράγματα να χαλαρώνουν...εύχομαι να πάνε καλά όλα! Οι γονείς μου είναι μακριά και θα με στενοχωρούσε πολύ μια κακή σχέση με τα πεθερικά μου....

μην επηρεαζεσαι παντως απο τα βιωματα της καθεμιας μας.εσενα μπορει να ναι αλλοι ανθρωποι,αλλοι χαρακτηρες.εγω απο τοτε που τους γνωρισα(πεθερικα)καταλαβα οτι δεν θα χω καλες σχεσεις μαζι τους,ειναι σε ολα υπερβολικοι και τρομερα καταπιεστικοι ειδικα στα παιδια τους,το θεμα ειναι οτι η πεθερα μου δεν μπορει να καταλαβει οτι εγω( δοξα τον θεο)δεν ειμαι παιδι της για να με κανει οτι εκανε στα παιδια της,δεν το χε καταλαβει αλλα πριν λιγες μερες τα ακουσε και ελπιζω για το καλο της να κανει τουμπεκι απο δω και περα σε οτι αφορα το ατομο μου και τον χαρακτηρα μου.

κορίτσια, ψυχραιμία ολες......

αντί να εμψυχώσουμε το κορίτσι, ( το οποίο νομιζω ότι θα εχει πάθει ενα μικροεγκεφαλικό.....) :roll::roll: ... σκεφτείτε και το άλλο....

δεν λεω, καμία πεθερά δεν είναι σαν τη μανα μας, και δεν θα μας νιώσει σαν δικΌ της παιδΊ, ( παρόλο που υπάρχουν και αυτές... ναι, ναι.....)

αλλά τους γιοκαρίνους τους πήραμε και αυτό τις κάνει λίγο ζηλιάρες απέναντι μας... είναι φυσιολογικό... μπάνουμε στη θέση που είχαν μεχρι πρότινος αυτές όσον αφορα τη ζωή του γιού τους και μαλιστα εμείς πλεον θα είμαστε αυτες στις οποίες θα δίνει αναφορα, θα λογαριαζει περισσότερο , ακόμα και θα αγαπαει περισσότερο, αφού πολλές φορες θα ερχεται σε σύγκρουση με τους ιδιους του τους γονείς για εμας...

δεν λεω να κραταμε το στόμα μας κλειστό, οοοχιιιιι σε καμια περίπτωση , μα τα λέμε και εξω απο τα δόντα αν χρειαστεί για την ηρεμία του δικού μας σπιτικού, αλλά λίγο ψυχραιμία.......

φανταστείτε τι θα κανουμε εμείς αργότερα ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΟΟΟΟΧΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ, γιατι υπάρχουν φορες που ακόμα και τωρα που είναι σπορακι ο μπεμπης σκεφτομαι το μέλλον :shock::shock::shock: , και όπως λεει και η ΡΗΣΗ:

Η ΝΥΦΗ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ , ΤΗς ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΗς ΜΟΙΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aphrodite_k

• 4 εβδομάδες μετά...

καλα, τα δικα μου πεθερικα ειναι εντελως βληματα... το ζωον η πεθερα μου δυο χρονια τωρα εχουμε μετακομισει στο σπιτι που μενουμε, και ακομα οταν ερχεται ψαχνει τη τουαλετα. ειναι στα προθυρα της ανοιας, τσιμπαει και λιγο απο αλτσχαιμερ, αλλα απο κουτοπονηρια και λογια πισω απο τη πλατη αλο τιποτα! στο πρωτο τριμηνο που ειχα προβληματα μια φορα δεν ειπαν να ερθουν να βοηθησουν στο σπιτι, και ακομα και τωρα που ειμαι στον εβδομο μονο να μη διπλωνω τη κοιλια μου, ξερει να λεει!!!!! εγω της λεω οτι το μωρο ζοριζεται οταν ζοριζομαι εγω απο κουραση στη δουλεια και στο σπιτι και εκεινη κανει το κινεζο απ τη σαγκαη... και ξανα παλι τα ιδια.... μη διπλωνω τη κοιλια μου!!!!! μου ρχεται να της χωσω μια μπουνια! τωρα εχουν την απαιτηση, μαζι με τον εξυπνο το πεθερο μου να μου κατσικωθουν εδω λιγο πριν γεννησω και μετα!!! 9 μηνες το κοροιδο, και οταν θα θελω ηρεμια θα πλακωσουν εδω.... δε παιζει!!!! τους ειπαμε οχι και κανουν μουτρα τωρα!!!! Ασε που ειπε η πεθερα μου σε ανυποπτο χρονο, οτι μολις σαραντησει η μπεμπα, θα τη παρει και θα την παει στο χωριο!!!! νιααααααααααα χαχαχαχαχαχαχα (υστερικο γελιο)

Και μετα μου λετε για πεθερικα!!!!! Η δικια μου μαμα εχει πεθανει, αλλα αν βλεπει αυτα που γινονται θα χει καψει φλατζες απο τα νευρα της, καλη της ωρα οπου βρισκεται.... :evil:

δεν ξερω τελικα αν εγω ειμαι η τυχερη της ιστοριας, αλλα τα δικα μου πεθερικα ειναι σκετο χρυσαφι.

ειναι βεβαια λιγακι στον κοσμο τους, με αρκετα προβληματα σαν οικογενεια, αλλα απεναντι σε μενα η πεθερα μου ειναι ακριβως οπως φανταζομουν μια 2η (αν μπορει αυτο να γινει ποτε ) μητερα..

τοσο που ο αντρας μου κανει παραπονα...οποτε παμε να φαμε εκει λεει "στη νυφη σου φτιαχνεις 3-4 φαγητα να διαλεξει και μενα μου πετας μια μακαροναδα για τα ματια του κοσμου"

παιζει ρολο βεβαια και η σταση του αντρα μου, δεν τους εχει επιτρεψει ΠΟΤΕ και απο την αρχη, να επεμβουν, καμια φορα τους κοβει ακομα και αν πανε να πουν τη γνωμη τους για κατι που αφορα εμας..

γιαυτο οταν ακουω παραπονα για πεθερικα ειμαι σχεδον σιγουρη πως κατα βαση το θαρρος τους το δινει το ιδιο το παιδι τους.

ισως αν εκει εστιαζατε το πραγματικο προβλημα και οχι μονο στην συμπεριφορα τους?γιατι στο γιο δεν θα κρατησουν ποτε κακια ενω στη νυφη δε θα το ξεχασουν ποτε..

δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να γράψουμε ένα κείμενο στην metanastis σαν και το παρακάτω το οποίο έγραψε η helen18 σε άλλο θέμα με παρόμοιο αντικείμενο????

Εγώ νομίζω οτι πρέπει να περιμένεις να γεννηθεί το μωράκι σου και μετά να ξανασκεφτείς το όλο θέμα. Κι αυτό γιατί όταν είμαστε έγκυος έχουμε εντελός διαφορετική ψυχολογία. Είναι αυτές οι παλιο ορμόνες. Εγώ όταν είμουν έγκυος είμουν όλο παράπονα και μερικές φορές είχα παραξενιά και έκλαιγα εύκολα.

Άσε που η στάση του άντρα σου μπορεί να αλλάξει εντελώς όταν γεννηθεί το μωράκι. Στο λέω από δική μου εμπειρία.

12 χρόνια παντρεμένοι με τον άντρα μου έχοντας ένα γιο 11 ετών είχαμε μπει σε μια ρουτίνα μερικές φορές εκνευριστική. Βέβαια ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα μεταξύ μας ούτε με τα πεθερικά. Απλά οι καθημερινές υποχρεώσεις, το οτι θεωρείς τον άλλο δεδομένο σε κάνει να μην ασχολήσαι πολύ με τον σύντροφό σου και να συνηθίζεις την καθημερινότητα.

Όλα όμως άλλαξαν όταν γεννήθηκε το δεύτερο αγοράκι μου. Μαζί με το μωρό ήταν σαν να ξαναγεννηθήκαμε κι εμείς. Εγινε πιο τρυφερός ασχολιόταν περισσότερο μαζί μου άλλαξε η ζωή μας, σαν να ξεκινήσαμε την σχέση μας από την αρχή. Αυτό το παιδί μας ανανέωσε από όλες τις πλευρές.

Το πρόβλημα βέβαια είναι οτι ανάλαβε περισσότερα καθήκοντα στη δουλειά του και δουλεύει πολλές ώρες.Ετσι δεν έχουμε τον χρόνο που θέλουμε για να είμαστε μαζί κι αυτό είναι ένα πρόβλημα.

'Οταν υπάρχει Αγάπη και θέληση πάντα υπάρχουν λύσεις.

Ξεπερνάς 'ολα τα εμπόδια.

Κάνε υπομονή να δεις πως θα είναι τα πράγματα αφού γεννήσεις και τότε θα μπορείς να πάρεις πιο ξεκάθαρες αποφάσεις.

Με το καλό, να σου έρθουν όλα όπως τα επιθυμείς !

και το λινκ:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=227752#227752

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...