Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αυχενική στο Λητώ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Έκανα πέρυσι αυχενικη στο Λητω, μάλιστα δεν ηταν καλή κ εκανα κ λήψη τροφοβλαστης στο καπακι.

Έκανε 120 ευρω, μαζι με το αιμα. Μολις πας σου παιρνουν αιμα κ μεχρι να κανεις την αυχενικη εχεις κ τα αποτελέσματα απο το pappA

Μου την εκανε ο Αναγνωστοπουλος νομιζω οτι τον λεγανε κ εμεινα πολυ ευχαριστημενη. Τα αποτελεσματα δεν ηταν καλα βεβαια αλλα ασχετο....... επειδη ηταν αυξημενη η αυχενικη ο άνθρωπος ηταν ποση ωρα κ μετρούσε τα πάντα, είδε πολυ καλα την καρδια κ ολα....

120 ευρώ η αυχενική μαζί με το αίμα και τα παίρνεις όλα μαζί τα αποτελέσματα.

και για την συνέχεια να ξέρεις ότι η β επιπέδου έχει 100 ευρώ.

Μιλάω πάντα για ένα μωρό.

Για ντιβιντι δεν ξέρω εμένα πάντως δεν μου έδωσαν αλλά δεν ζήτησα κιόλας.

Εγώ έκανα με τον φάρο και ήταν επίσης πολύ καλός και πολύ της λεπτομέρειας.Δεν σε ξεπετάνε δηλαδή όπως στο μητέρα που η β επιπέδου είναι 5 λεπτά.Στο ΛΗΤΩ η β επιπέδου κράτησε 35 λεπτά.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Το πόσο διαρκεί η εξέταση δεν κρίνει απαραίτητα την ποιότητά της.

Και για τον προαναφερόμενο γιατρού, τουλάχιστον εμάς μας βγήκε ξινό, δεν θα ξαναπάταγα στο Λητώ.. (Αν ξαναπατήσω θα είναι για τον πλακώσω στο ξύλο)

Και για τον προαναφερόμενο γιατρού, τουλάχιστον εμάς μας βγήκε ξινό, δεν θα ξαναπάταγα στο Λητώ.. (Αν ξαναπατήσω θα είναι για τον πλακώσω στο ξύλο)

Χμμμμ κοίτα να δεις σύμπτωση κ εμείς με τον Φάρο είχαμε θέμα τι σας έκανε????...εν ολιγοις...επειδή ειχαν βρεθεί 2 κύστες χοριοειδούς πλέγματος στο κεφαλάκι της μικρής μου στο β επιπέδου αρχισε να μας λέει ότι πρεπει να κάνουμε αμνιο γιατί είχε πολύ σοβαρές πιθανότητες το μωρό για τρισωμία κ διάφορα άλλα όμορφα!Κόντευα να σκάσω κ ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα κ το παιδί με τόσο άγχος που μου δημιουργησε! Φυσικά ούτε άμνιο έκανα ούτε καμια τρισωμία έχει η κόρη μου....είναι παντελώς άσχετος ο άνθρωπος κ αποδείχτηκε γιατί κ η γνώμη του γιατρού μου διέφερε πολύ κ έπειτα του κυρίου Παπαπαναγιώτου!;)(όσες πάτε αυτόν να ζητάτε είναι κορυφή)

Ντιβιντι εμένα μου έδωσαν αλλά αποφεύγω να το βλέπω γιατί μου θυμίζει τη πιο μαυρη μέρα της ζωής μου! Για το κόστος δεν θυμάμαι 120 νομίζω!;)

sjCrp3.png

Διαφημίσεις

AYTA POY SOU EIPE O PRVTOS EINAI SOSTA.ETSI LENE OI EREYNES POY EGINAN .APO KAI PERA ESY APOFASIZIS AN PARIS TO RISKO NA MIN KANEIS TO EPEMBATIKO .DILADI O PAPAPANAGIOTOU DEN EINAI TIPOTA APO AYTA POU EIPE O PRVTOS GIATROS STON IPERIXO

Μάλλον σε μένα απευθύνεσαι κ θα σου πω ότι οι κύστες χοριοειδούς πλέγματος είναι πολύ συχνό φαινόμενο κ συνήθως εξαφανίζονται...κ ο γιατρός μου κ ο παπαπαναγιώτου έκριναν ότι σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν χάθηκε ο κόσμος να περιμένουμε 2 εβδομάδες να δούμε αν έχουν τάση να υποχωρήσουν...όπως κ έγινε...το να κάνω αμνιοπαρακέντηση σήμαινε να ρισκάρω τη ζωή ενός υγιούς μωρού κ γιατί να το κάνω??? Από τη στιγμή που 2 εβδομάδες μετά θα μπορούσα να ξέρω τι γίνεται απλά κάνοντας έναν υπέρυχο....Θεωρώ ότι όταν μιλάς σε μια μέλλουσα μάνα πρέπει να της λες τις επιλογές που υπάρχουν...όταν ένας γιατρός σου λέει μόνο για τα αρνητικά κ ότι πρέπει να κάνεις άμνιο κ δεν σου δίνει τη δεύτερη επιλογή που είναι να περιμένεις κ ότι μπορεί να φύγουν μόνες τους θεωρώ ότι δεν κάνει σωστά τη δουλειά του! Αυτή είναι η δική μου προσωπική γνώμη! ;)

sjCrp3.png

Μάλλον σε μένα απευθύνεσαι κ θα σου πω ότι οι κύστες χοριοειδούς πλέγματος είναι πολύ συχνό φαινόμενο κ συνήθως εξαφανίζονται...κ ο γιατρός μου κ ο παπαπαναγιώτου έκριναν ότι σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν χάθηκε ο κόσμος να περιμένουμε 2 εβδομάδες να δούμε αν έχουν τάση να υποχωρήσουν...όπως κ έγινε...το να κάνω αμνιοπαρακέντηση σήμαινε να ρισκάρω τη ζωή ενός υγιούς μωρού κ γιατί να το κάνω??? Από τη στιγμή που 2 εβδομάδες μετά θα μπορούσα να ξέρω τι γίνεται απλά κάνοντας έναν υπέρυχο....Θεωρώ ότι όταν μιλάς σε μια μέλλουσα μάνα πρέπει να της λες τις επιλογές που υπάρχουν...όταν ένας γιατρός σου λέει μόνο για τα αρνητικά κ ότι πρέπει να κάνεις άμνιο κ δεν σου δίνει τη δεύτερη επιλογή που είναι να περιμένεις κ ότι μπορεί να φύγουν μόνες τους θεωρώ ότι δεν κάνει σωστά τη δουλειά του! Αυτή είναι η δική μου προσωπική γνώμη! ;)

Εδώ αναφέρεις ένα σωστό και ένα λάθος. Το σωστό είναι ότι αν οι κύστεις είναι μεμονωμένες (δηλ. δεν υπάρχει κάτι άλλο στο υπερηχογράφημα) πράγματι ΔΕΝ αποτελούν ένδειξη για αμνιοπαρακέντηση γιατί η πιθανότητα συνδρόμου είναι πολύ μικρή. Το λάθος είναι ότι θεώρησες (ή σου είπαν) ότι αν φύγουν δεν σημαίνουν κάτι. Στην πραγματικότητα σχεδόν πάντα οι κύστεις αυτές φεύγουν μετά από κάποιο διάστημα. Ομως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα συνδρόμου ΑΝ συνδυάζονται με κάποιο άλλο εύρημα!

Αν οι κύστεις αυτές (που έτσι και αλλιώς είναι παροδικές) αποτελούν μέρος κάποιου γενικότερου συνδρόμου, το μαθαίνουμε 100% μόνο μετά τον τοκετό.

Δηλαδή θεωρείς κανονικό χρόνο για να δει κάποιος τόσες λεπτομέρειες που κοιτάνε στη β επιπέδου τα 5 λεπτά με το ρολόι;Γιατί εμένα που είμαι και άσχετη με το επάγγελμα μάλλον ελάχιστα μου φαίνονται.

Όσο για τον γιατρό δεν ξέρω τι σας συνέβη πάντως σε φίλη μου εντόπισε ανωμαλία στο μωρό της από την αυχενική και έτσι κατάφεραν να γλυτώσουν το μωρό τους έγκαιρα.Όπως βλέπεις είναι τι θα τύχει στον καθένα.

Προσωπικά μου φάνηκε μια χαρά και συμφωνεί και η γιατρός μου με τις δικές τις μετρήσεις οπότε δεν έχω λόγο να τον κατηγορήσω.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Eκανα προσφατα αυχενικη στο Λητώ και δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενη. Με ξεπεταξαν μεσα σε 10 λεπτα. Μετρησαν μονο τα πολυ βασικά. Όταν το ανεφερα μου ειπαν οτι ειχε παρει καλη θεση το μωρο και γι'αυτο τελειωσαμε γρηγορα. Επισης το DVD που μας εδωσαν (το ζητάς εσυ πριν μπεις για την εξεταση) δεν παιζει σε κανενα υπολογιστη ή DVD player. Για β' επιπεδου εννοειτε θα παω αλλου να την κανω.

Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη.... Εμένα δεν είχε βέβαια πολύ καλή θέση και έκανα κάτι ακροβατικά για να γυρίσει, αλλά και όταν γύρισε με κράτησε αρκετη ώρα. Σύνολο ήμουν μέσα 45 λεπτά και ο γιατρός γενικά μου φάνηκε πολύ λεπτομερής. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και ο γιατρός, εγώ είχα τον κ. Πιλλάλη.

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...