Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ Δ.ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 132
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για το Σεπτεμβριο 2011 , γινονται απο 1η Ιουνιου αλλα καλυτερα να ρωτησετε στην Δνση παιδικων σταθμων της περιοχης που σας ενδιαφερει για περισσοτερες πληροφοριες.

YVnYp3.png

IcqGp3.png

Οι αιτήσεις ξεκινούν συνήθως τέλη Μαϊου, αρχές Ιουνίου. Θα πρέπει να απευθυνθείς στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου σου (συνήθως είναι η Κοινωνική Υπηρεσία) για να σε ενημερώσουν για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται. Σε εμάς ζήτησαν κάποιο λογαριασμό ΔΕΚΟ όπου φαίνεται ο τόπος κατοικίας μας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο (έχουν προτεραιότητα οι δημότες), εκκαθαριστικό καθώς και βεβαιώσεις εργοδοτών ότι εργάζονται οι γονείς. Σε περιπτώσεις που μπορεί να έχουν προτεραιότητα (μονογονεϊκές, πολύτεκνες οικογένειες κ.λπ) ενδεχομένως να ζητούν κάτι παραπάνω.

Διαφημίσεις

στον δημο αθηναιων ξεκινουν απο 15 μαιου

οσο για τα δικαιολογητικα.λοιπον......

-πιστοποιητικο ή ληξιαρχικη πραξηγεννησης παιδιου

-ιατρικη βεβαιωση για την αναπτυξη του παιδιου και αντιγραφα με τα εμβολια του

-αντιγραφο φορολογικης δηλωσης των γονεων

-βεβαιωση εργασιας απο τον εργοδοτη και επικυρωμενο αντιγραφο ενσημων των γονεων

-υπευθυνη δηλωση θα επικυρωνει την γνησιοτητα της δηλωσης για το συνολο του οικογενειακου εισοδηματος

-οσο για τους αλλοδαπους μαζι με αυτα χρειαζεται και η αδεια νομιμης παραμονης στη χωρα μας

Διαφημίσεις

μαζι με αυτα συμπληρωνετε και ενα εντυπο με τα στοιχεια σας.....διευθυνση κατοικιας ,τηλεφωνα κλπ.............

με την φορολογικη σας δηλωσει θα βγει το ποσο που θα πληρωνετε

υπαρχουν ομως και ατομα που δεν θα πληρωνουν

-αν εχουν εισοδημα κατω των 12000ευρω

-αν υπαρχει στην οικογενεια ατομο με ειδικες αναγκες

-αν ειναι πολυτεκνοι

-αν εχουν μονογονεικες οικογενεις δηλαδη χωρισμενοι,χηροι,χηρες κλπ

αυταααααααα...............!

ελπιζω να σας κατατοπησα καπως.......

τα εχω πει τοσες φορες απο το πρωι και τα εμαθα

καλη επιτυχια κοριτσια!!!!!!!!!

μαζι με αυτα συμπληρωνετε και ενα εντυπο με τα στοιχεια σας.....διευθυνση κατοικιας ,τηλεφωνα κλπ.............

με την φορολογικη σας δηλωσει θα βγει το ποσο που θα πληρωνετε

υπαρχουν ομως και ατομα που δεν θα πληρωνουν

-αν εχουν εισοδημα κατω των 12000ευρω

-αν υπαρχει στην οικογενεια ατομο με ειδικες αναγκες

-αν ειναι πολυτεκνοι

-αν εχουν μονογονεικες οικογενεις δηλαδη χωρισμενοι,χηροι,χηρες κλπ

αυταααααααα...............!

ελπιζω να σας κατατοπησα καπως.......

τα εχω πει τοσες φορες απο το πρωι και τα εμαθα

καλη επιτυχια κοριτσια!!!!!!!!!

τα οικονομικα δεν ειναι στανταρντ. εξαρταται απο το δημο. σε εμας ολοι πληρωνουν και οι κατω των 12000. υπαρχουν ομως δημοι που δεχονται την απορια και αλλα κοινωνικα κριτηρια. επισης οι τιμες αλλαζουν αναλογα με την ηλικια. τα βρεφη δινουν περισσοτερα απο τα νηπια.

τα οικονομικα δεν ειναι στανταρντ. εξαρταται απο το δημο. σε εμας ολοι πληρωνουν και οι κατω των 12000. υπαρχουν ομως δημοι που δεχονται την απορια και αλλα κοινωνικα κριτηρια. επισης οι τιμες αλλαζουν αναλογα με την ηλικια. τα βρεφη δινουν περισσοτερα απο τα νηπια.

και σε εμας τα χρήματα για την τροφεια ειναι στανταρ και τα βγαζει ο δήμος... όχι με βάση το εισοδημα...είμαστε απο τους πιο ακριβους δημους....για να δούμε φέτος με την συγχώνευση τι θα γινει διοτι έχουμε 100 ευρω διαφορά ο ένας δημος με τον άλλον....

ναι βλέπεις και τους τυπάδες με τα καγιεν....γιατι εμεις έχουμε και τέτοιους....που φέρνουν τα παιδιά στο δημόσιο και στερουν την θέση απο μια άλλη μαμα...

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

οταν ειπα οτι δεν ειναι στανταρντ εννοουσα οτι διαφερουν απο δημο σε δημο. επειδη τυχαινει να ειμαι του επαγγελματος και εχω δουλεψει σε διαφορους δημους ξερω οτι εχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ τους.

ευχαριστώ για την απάντηση.Να ρωτήσω κάτι ακόμη? μπορούμε να κάνουμε αίτηση μόνο στο σταθμό της περιοχής που μένουμε ή κ σε άλλους δήμους?

στην περιοχη που ανηκεις

Οποια ενδιαφέρεται πάντως για την περιοχή του Βύρωνα, να σας πώ τι έμαθα..

Καταρχήν οι αιτήσεις ξεκινούν 20 του Μάη. Αλλά από τους 10 σταθμούς που είναι τώρα θα μείνουν 5!!!κ κανένας δεν θα έχει βρεφικό τμήμα!!

Αν είναι δυνατόν δλδ!!Πέρυσι έμειναν εκτός 100 παιδιά..φέτος τι θα τα κάνουμε??τι να πω..ότι πάμε κατα διαόλου...????

για αναβυσσο-λαγονησι, εμαθα μετα τις 10 Μαιου...

στο λαγονησι ειναι περιορισμενες οι θεσεις (καταπληκτικος σταθμος), στην αναβυσσο (μου ειπαν... ) θα παρουν ολα τα παιδια...

στην περιοχη που ανηκεις

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση ??? Εμείς που είμαστε μόνιμοι κάτοικοι Ν. Ηρακλείου, αλλά τα δικαιώματά μας είναι σε άλλο δήμο της επαρχίας θα έχουμε πρόβλημα εάν κάνουμε αίτηση στον δήμο που μένουμε ??? Επιπλέον εγώ είμαι δημοτική υπάλληλος αλλά σε άλλο δήμο από αυτόν που κατοικώ. Εχω περισσότερες ελπίδες ??? Και αν ξέρει κάποια κοπέλα να μας πει πόσα είναι τα χρήματα για δημοτικό παιδικό σταθμό στο Ν. ΗΡάκλειο. Ακουσα για 250/μήνα ??

• 2 εβδομάδες μετά...

καλημέρα. σήμερα έκανα αίτηση στον παιδικό σταθμό του δήμου, που είναι κοντά στο σπίτι μας. μου άρεσε πολύ ο χώρος κ η διευθύντρια.

μακάρι να μας πάρουν τη μικρή μας.

τα αποτελέσματα τον Ιούλιο μου είπε η διευθύντρια.

από τώρα σκέφτομαι ότι θα της πάρω τσαντούλα, ποτηράκι για νερό, τα σέα της, τα μέα της...

ανυπομονώ κ συγχρόνως μια αγωνία, λαχτάρα την έχω, να πάνε όλα καλά για το μπουμπούκι μου!!!!!

Με το καλο...με το καλο...

Για Κερατσινι ξερεις κανεις;

Εχω ακουσει για τον σταθμο στην Προυσης πως ειναι απιθανος και τον εχω δει και απο κοντά.Μίλια μακρια σε υποδομή

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...