Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Εγω εχω παρομοιο ''προβλημα'' πηγαινω και δυο η' και τρεις φορες την ημερα στην τουαλετα :oops: Καμια φορα ειναι σαν να εχω φαει φρουτα με ''μεζε'', αλλα προβλημα δυσκιλιοτητας δεν ειχα ποτε μου,δυστηχως εχω ευαιρεστητο εντερο,σπαστικη κολιτιδα αν εχετε ακουστα και ειναι χειροτερα γιατι θα το εχω μια ζωη. :( Υπομονη yogini θα περασουν οι 9 μηνες που θα παει. :)

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 122
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω εχω παρομοιο ''προβλημα'' πηγαινω και δυο η' και τρεις φορες την ημερα στην τουαλετα :oops: Καμια φορα ειναι σαν να εχω φαει φρουτα με ''μεζε'', αλλα προβλημα δυσκιλιοτητας δεν ειχα ποτε μου,δυστηχως εχω ευαιρεστητο εντερο,σπαστικη κολιτιδα αν εχετε ακουστα και ειναι χειροτερα γιατι θα το εχω μια ζωη. :( Υπομονη yogini θα περασουν οι 9 μηνες που θα παει. :)

Μπας και έχω κι εγω σπαστική κολίτιδα και δεν το ξέρω;;; Αλλά μου εμφανίστηκε απο την αρχή κιόλας της εγκυμοσύνης :(

Ισως να μην εχεις σπαστικη κολιτιδα,ενας γαστρεντερολογος θα σου πει με σιγουρια αν εχεις η' οχι.Αλλα εφοσων λες οτι σου εμφανιστηκε μολις εμεινες εγκυος ισως να ειναι ενα απο τα συμπτωματα της δικιας σου εγκυμοσυνης,αλλες κανουν εμετο αλλες εχουν ζαλαδες ,εσυ εχεις αυτο...Και δεν ειναι και τοσο τραγικο,η δυσκιλιοτητα πιστευω οτι ειναι χειροτερη :?

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Στο θέμα των ημικρανιών και των πονοκεφάλων προσθέστε κι εμένα! Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με πονοκεφάλους στη ζωή μου και σε όλο το 1ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης δεν είχα καμία απολύτως ενόχληση... Με το που μπήκα στον 4ο πονάει το κεφαλάκι μου κάθε μέρα... Και έχει και διάρκεια ο πόνος... Άρα βλέπω όλες στα ίδια είμαστε... Τώρα γιατί συμβαίνει στον 4ο μήνα συγκεκριμένα, όσο κι αν έψαξα δεν το βρήκα και ξέχασα να ρωτήσω και τον γιατρό μου... Anyway, όλα καλά!

Για το θέμα το "γαστρεντερικό" (!!!) σ' εμένα που πριν την εγκυμοσύνη είχα ευερέθιστο έντερο, με την εγκυμοσύνη μου παρουσιάστηκε ήπια δυσκοιλιότητα. Έχω όμως ακούσει από πολλές άλλες κοπέλες να ισχύει το αντίθετο. Οπότε δεν πρέπει να μας ανησυχούν όλα αυτά θεωρώ... Είναι το αποτέλεσμα της αύξησης των ορμονών στο σώμα μας :D

Και αφού είχα ηρεμήσει για αρκετό καιρό χωρίς τα καφέ υγρά..... τσουπ πάλι σήμερα δύο - τρεις σταγόνες στο εσώρουχο, γιατί να συμβαίνει αυτό πάλι? :(:(

Και ενώ είχα ηρεμήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό :cry::cry:

Σας έχεις συμβεί κάτι ανάλογο στον 4ο ??

uAq4.jpgMqhPp2.png

Διαφημίσεις

Και αφού είχα ηρεμήσει για αρκετό καιρό χωρίς τα καφέ υγρά..... τσουπ πάλι σήμερα δύο - τρεις σταγόνες στο εσώρουχο, γιατί να συμβαίνει αυτό πάλι? :(:(

Σε μένα είχε συμβεί στον τέταρτο ήταν λόγο του πλακούντα που ήταν χαμηλά.

Εάν έχεις παρόμοιο πρόβλημα μην ανησυχείς σε λίγο καιρί θα υποχωρήσουν εντελώς γιατί το μωρό ενω μεγαλώνει σκουνταει τον πλακούντα κατά πάνω.

xOSvp3.png

Πένυ μου, ευχαριστώ για την απάντηση

Αλλά αν είχα χαμηλά τον πλακούντα, δεν θα μου το είχε πει? Μας επιτρέπει και το sex επίσης αν είχα τέτοιο πρόβλημα δεν θα το επέτρεπε, έτσι δεν είναι?

uAq4.jpgMqhPp2.png

Πένυ μου, ευχαριστώ για την απάντηση

Αλλά αν είχα χαμηλά τον πλακούντα, δεν θα μου το είχε πει? Μας επιτρέπει και το sex επίσης αν είχα τέτοιο πρόβλημα δεν θα το επέτρεπε, έτσι δεν είναι?

Ναι λογικά θα πρέπει να στο είχε πει.....

Κι εμένα πάντως ποτέ δεν μου το απαγόρευσε το sex (άσχετα αν το απαγόρευσα εγω :lol: ) παραμόνο θυμάμαι μου είχε πει όσο είχα καφέ να μην έχουμε επαφή.

xOSvp3.png

Εμένα μου το είχε απαγορέψει γιατί είχα καφέ από την 6η εώς και την 9η εβδομάδα αν θυμάμαι καλά, βέβαια όσες φορές πήγα για να με εξετάσει τότε, μου είχε πει ότι δεν έβλεπε κάτι κακό, ούτε αποκόλληση και ότι μπορεί να σπάνε κάποια αγγεία στα τοιχώμα της μήτρας και για αυτό να τα έβλεπα τα καφέ, σταματήσανε μόνας τους βέβαια χωρίς καμία χορήγηση φαρμάκου (που υποψιάζομαι δεν μου έδωσε λόγω της θρομβοφιλίας).

Τώρα όμως? Πάω συνέχεια στην τουαλέτα δεν είδα κάτι καινούργιο βέβαια και μακάρι Παναγίτσα μου να μην ξαναδώ αυτά τα απαίσια καφέ :roll:

uAq4.jpgMqhPp2.png

Διαφημίσεις

Σε μένα είχε συμβεί στον τέταρτο ήταν λόγο του πλακούντα που ήταν χαμηλά.

Εάν έχεις παρόμοιο πρόβλημα μην ανησυχείς σε λίγο καιρί θα υποχωρήσουν εντελώς γιατί το μωρό ενω μεγαλώνει σκουνταει τον πλακούντα κατά πάνω.

κι εγώ επίσης είχα λίγο καφέ τον 4ο μήνα λόγω του ότι ο πλακούντας ήταν χαμηλά. Επανήλθε όμως γρήγορα και τέρμα τα καφέ. Επίσης είχα συνδυάσει και τα καφέ με την κούραση. Συνηθίζεται απ' ότι έχω καταλάβει. Λίγη προσοχή θέλει..

Σας λατρεύω κοριτσάρες μου!

Και γω δεν έχω πολύ καιρό που μπήκα στον 4ο και παρατήρησα τις εξής αλλαγές: περισσότερη όρεξη, ελαφριά πονάκια χαμηλά στην κοιλιά (σα να τεντώνεται η κοιλιά), σχεδόν μηδαμινές αναγούλες. Κιλά εν τω μεταξύ δεν έχω πάρει. Την κοιλίτσα τη βλέπω που μεγαλώνει αλλά στους ξένους δε φαίνεται ακόμη.

Νιώθω μεγάλη χαρά που επιτέλους πέρασα το επικίνδυνο πρώτο τρίμηνο. Φυσικά έχω μεγάλη αγωνία και για τους επόμενους μήνες όλα να πάνε καλά.

Κι εγω νιώθω κάτι σουβλίτσες στην κοιλιά και ψηλά και χαμηλά και δεν μπορώ να καταλάβω τι ειναι αλλά δεν μπορώ να πω ότι ανησυχω...

Πάντως εδω και δυο μέρες τελείωσαν και οι αναγούλες οπότε κοιτάω μπροστά! Αντε σε 2-3 βδομάδες θα πάρουμε και το χρήσμα της κλωτσιάς! Πάντως ακόμα νιώθω έντονη αδυναμία μερικές φορές και αν ειμαι όρθια αρκετή ώρα τάση λιποθυμίας...που σημαίνει ότι πρέπει να φάω κάτι άμεσα. Ειναι και καλοκαίρι ρε γμτ και δεν βοηθάει η ζέστη.

Τα τελευταία συμπτώματα μου μάτωμα στα ούλα όταν κάνω νήμα και πόνος στη μέση....δεν μπορώ να σηκωθώ πλέον απο καρέκλα ή καναπε και να μην πονέσω...και κιλά δεν έχω πάρει ακομα (3,5)....αντε να δουμε!

yogini ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ :D

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΑΛΑΔΕΣ.... ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ... ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ ΠΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ? ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

7uEBp2.png M3GSp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα ,

καφεδακι ? ναι πεινω ενα φραπε μετριο χωρις γαλα τη μερα , σε ελαχιστες περιπτωσεις μπορει και 2 . Και στην πρωτη εγκυμοσυνη επεινα , ο γιατρος ειχε πει οτι ενα φραπε τη μερα δεν κανει καθολου κακο .

Χα!! Πλέον μπορώ να γράφω & εγώ σ'αυτό το θέμα, μπήκα επισήμως στον 4ο!!

Το μόνο που με απασχολεί είναι πως είναι χαμηλά ο πλακούντας... Εξαιτιας του έπαθα αποκόλληση την 7η εβδομάδα & τώρα no sex, ελάχιστη κούραση, μηδαμινό περπάτημα & ορθοστασία, ούτε λόγος για βάρος.. Τι μπορώ να κάνω δηλαδή?? Να πλέκω ίσως??

Ωχ κουκλα αυτο με τον χαμηλο πλακουντα το ειχα και εγω οταν διενυα τον 4ο μηνα .Ευτυχως δεν ειχα παθει αποκοληση . Καλο ειναι και το πλεξιμο :lol: . Τεσπα εμας μας επιτραπηκε το σεξ εδω και 1,5 μηνα , καναμε καποιες φορες δεν μπορω να πω ειχαμε ορεξη και διαθεση μετα εγω στεναχωρηθηκα με αυτο με τις εκτακτες συστολες παλι στην νηστεια , εν πασι περιπτωση θα υπαρξουνε φορες που θα ξανακανουμε σεξ μεχρι να γεννησω με το καλο αλλα τελικα η εγκυμοσυνη δεν ειναι και η πιο καταληλη περιοδος για τετοιες επιδοσεις . Ιδιαιτερα αμα εχεις και ενα μικρο παιδακι σπιτι να φροντιζεις , ερχεται το βραδυ και ειμαστε λιωμα απο κουραση και οι 2 , καμια ταινια να δουμε κατι να τσιμπισουμε καμια αγκαλιτσα να κανουμε . Αυτα μπορεις να τα κανεις και εσυ max ε ? και ειναι σε μερικες φασεις της ζωης μας καλυτερα απο σεξ .

Δίκιο έχεις grafistria, υπέροχη είναι και η τρυφερότητα!! Αλλά έρχονται στιγές που κοντεύω να σαλτάρω!! Θα ήθελα να γίνω πιο υλίστρια... Σάρκα & οστά, ένα πράγμα!!! Τέλος πάντων.. Όλα για τη μητρότητα...

Δεν μου λες ο γιατρος απαγορευσε το καθε τι σε3ουαλικο η μονο τη διεισδιση ? παντως εντα3ει μπορει στο μελλον να τακτοποιηθει το προβλημα και να μην χρειαζεται αλλο νηστεια . Ολα για τη μητροτητα παντως χαχαχαχα .

ωχχχχχχχ καταλαβα , δηλαδη νηστεια για τα καλα , ελα μωρε 5 μηνες που θα πανε , θα περασουνε και μετα θα εχεις και ενα υγιεστατο μωρακι και ολο τον καιρο να χαρειτε με τον αντρουλη :lol::lol:

Αχχχχχχ, πάνε οι μέρες που κάναμε σεξ για να περνά η ώρα... :wink:

Ανεπυστρεπτη και για παντα ( καλα ισως οταν φτασουμε 50 χρονων και ειναι μεγαλα τα παιδια μας να το ξαναεφαρμοσουμε :lol: )

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...