Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΓΛΑΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Recommended Posts

Μετά τις συμβουλές σου να νοικιάσω νοσοκομειακό θήλαστρο (που αγνούσα την ύπαρξή του ), συνεχίζουμε κανονικά το θηλασμό, δίχως συμπλήρωμα και δίχως πια κούραση. :):) Το mini electric με είχε εξουθενώσει 6 μήνες τώρα. :( Να σου θυμίσω πως αντλώ όλη την ημέρα και θηλάζουμε μόνο νύχτα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες σου αλλά κι ένα ευχαριστώ σε όλες τις μαμάδες της ομάδας γιατί μοιράζομαι ανησυχίες και αγωνίες ,που δεν είχα πού να τις διοχετεύσω.Το σημαντικό είναι ότι τα καταφέραμε και θηλάζουμε ακόμα, κάτι που θα μου φαινόταν απίστευτο 1 χρόνο πριν. Τότε δεν ήξερα.... :oops::oops:

Διαφημίσεις

κι εγω θελω να πω 1 μεγαααλο ευχαριστω στην Αγλαια γιατι χωρις εκεινη θα ειχα αποθηλασει τωρα!!

επισης,ολες εσας κοριτσια για το κουραγιο που μου δινετε και που με ανεχεστε τοσο καιρο(αλλοι δεν με αντεχουν)!!!

:lol::lol:

9a7bp2.pngIm47p2.png

193365lv6dpdqm4h.gif

Χίλια ευχαριστώ κι από μένα Αγλαία!!!

Διάβασα παλαιότερα την προσωπική σου ιστορία και έτσι οπλίστηκα με πείσμα ,κουράγιο κι υπομονή καταφέρνοντας να θηλάσω για 1 χρόνο κι ένα μήνα.Σταμάτησα μόνο και μόνο γιατί είχα μείνει έγκυος κι όλοι (παιδίατρος-γυναικολόγος)θεωρούσαν αδιανόητο να συνεχίσω...Αποθήλασα απότομα και σκληρά για το μωρό μου :cry: και τελικά...η κύηση παλινδρόμησε...:cry:

Κάποια στιγμή όταν θα βρω χρόνο θα γράψω όσα λάθη έκανα μην έχοντας πείρα πριν την εδραίωση του θηλασμού...

Μία συμβουλή προς τις εγκυούλες μας...

Ενημερωθείτε από τα ποστ που σχετίζονται με τον θηλασμό.Μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε.Αργότερα θα θέλετε να τα διαβάσετε και δεν θα έχετε χρόνο.Συζητήστε με μαμάδες που έχουν θηλάσει ή συνεχίζουν...Όλες μαζί θα τα καταφέρουμε καλλίτερα!!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Ο Άγγελος πίνει το γάλα της μαμάς του στην υγειά σου! Εβίβα!!! :lol::lol::lol:

Και στέλνει φιλιά και σε όλες τις μανούλες που στηρίζουν ηθικά τη μαμά του να συνεχίσει να τον θηλάζει! :wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Ευχαριστώ κι εγώ aglaia για τη μεγάλη βοήθεια!

Επίσης ευχαριστώ felinidoc, annastasia και όλες τις υπόλοιπες μαμάδες για τις συμβουλές σας!

Το έχω ξαναπει...χωρίς τις συμβουλές σας δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα να θηλάσω!

THANK YOU!!!! :P

Ευχαριστώ κι εγώ aglaia για τη μεγάλη βοήθεια!

Επίσης ευχαριστώ felinidoc, annastasia και όλες τις υπόλοιπες μαμάδες για τις συμβουλές σας!

Το έχω ξαναπει...χωρίς τις συμβουλές σας δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα να θηλάσω!

THANK YOU!!!! :P

Σωτηρίααααα.... ΣΜΑΤΣ! (Επειδή δεν υπάρχει αντίστοιχο emoticon :wink: )