ευφροσυνη Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Μετά τις συμβουλές σου να νοικιάσω νοσοκομειακό θήλαστρο (που αγνούσα την ύπαρξή του ), συνεχίζουμε κανονικά το θηλασμό, δίχως συμπλήρωμα και δίχως πια κούραση. Το mini electric με είχε εξουθενώσει 6 μήνες τώρα. Να σου θυμίσω πως αντλώ όλη την ημέρα και θηλάζουμε μόνο νύχτα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες σου αλλά κι ένα ευχαριστώ σε όλες τις μαμάδες της ομάδας γιατί μοιράζομαι ανησυχίες και αγωνίες ,που δεν είχα πού να τις διοχετεύσω.Το σημαντικό είναι ότι τα καταφέραμε και θηλάζουμε ακόμα, κάτι που θα μου φαινόταν απίστευτο 1 χρόνο πριν. Τότε δεν ήξερα.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerina24 Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 κι εγω θελω να πω 1 μεγαααλο ευχαριστω στην Αγλαια γιατι χωρις εκεινη θα ειχα αποθηλασει τωρα!! επισης,ολες εσας κοριτσια για το κουραγιο που μου δινετε και που με ανεχεστε τοσο καιρο(αλλοι δεν με αντεχουν)!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galat Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Kι εγώ!!!! Χίλια ευχαριστώ Αγλαϊα και ....μωράκι μου γλυκό...Ειρηνάκι μου για την υπομονή και την τρυφερότητα σου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIS K STELLA Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Χίλια ευχαριστώ κι από μένα Αγλαία!!! Διάβασα παλαιότερα την προσωπική σου ιστορία και έτσι οπλίστηκα με πείσμα ,κουράγιο κι υπομονή καταφέρνοντας να θηλάσω για 1 χρόνο κι ένα μήνα.Σταμάτησα μόνο και μόνο γιατί είχα μείνει έγκυος κι όλοι (παιδίατρος-γυναικολόγος)θεωρούσαν αδιανόητο να συνεχίσω...Αποθήλασα απότομα και σκληρά για το μωρό μου και τελικά...η κύηση παλινδρόμησε... Κάποια στιγμή όταν θα βρω χρόνο θα γράψω όσα λάθη έκανα μην έχοντας πείρα πριν την εδραίωση του θηλασμού... Μία συμβουλή προς τις εγκυούλες μας... Ενημερωθείτε από τα ποστ που σχετίζονται με τον θηλασμό.Μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε.Αργότερα θα θέλετε να τα διαβάσετε και δεν θα έχετε χρόνο.Συζητήστε με μαμάδες που έχουν θηλάσει ή συνεχίζουν...Όλες μαζί θα τα καταφέρουμε καλλίτερα!!! Quote ΣΤΕΛΛΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aglaia Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Σας ευχαριστώ!!!! Quote IBCLC International Board Certified Lactation Consultant Για να δείτε τις νέες δημοσιεύσεις του μέλους επισκεφθείτε το σύνδεσμο επιστημονικού συνεργάτη της ΕΕΕΓ: Aglaia Papadima Link to comment Share on other sites More sharing options...
galat Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Εμείς ευχαριστούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν περιγράφεται με λόγια το δώρο που κάνουμε στα παιδάκια μας και ποσο βοήθησες... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
souzy Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Ο Άγγελος πίνει το γάλα της μαμάς του στην υγειά σου! Εβίβα!!! Και στέλνει φιλιά και σε όλες τις μανούλες που στηρίζουν ηθικά τη μαμά του να συνεχίσει να τον θηλάζει! Quote Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας... Together we stand, divided we fall... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotiria Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Ευχαριστώ κι εγώ aglaia για τη μεγάλη βοήθεια! Επίσης ευχαριστώ felinidoc, annastasia και όλες τις υπόλοιπες μαμάδες για τις συμβουλές σας! Το έχω ξαναπει...χωρίς τις συμβουλές σας δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα να θηλάσω! THANK YOU!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
annastasia Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Ευχαριστώ κι εγώ aglaia για τη μεγάλη βοήθεια!Επίσης ευχαριστώ felinidoc, annastasia και όλες τις υπόλοιπες μαμάδες για τις συμβουλές σας! Το έχω ξαναπει...χωρίς τις συμβουλές σας δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα να θηλάσω! THANK YOU!!!! Σωτηρίααααα.... ΣΜΑΤΣ! (Επειδή δεν υπάρχει αντίστοιχο emoticon ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts