Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

H ARMA GENNHSEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

geia se oles sas!!!

to mwraki mas einai ka8e fora pou to blepoume k pio megalo, kai pio ... omorfo!!!! i ugeia tou polu kali k pername poly omorfa. deytera bgainei i ma kai 8a er8oume sto spiti tis prigkipissas mas!!

i ma simera pire ena xapi gia tin dyskoiliotita pou eixe anti8eta apotelesmata: 7 fores pige trexontas.. anisixise polu k elpizoume oti ftaiei to xapi. kata ta alla einai mia xara k eimaste diarkws polu sugkinimenoi k eytyxismenoi. tous metaferw ta nea sas, opws k ta filia k xaire sou sardelaki.

kalhnyxta se oles k min 3exnate pws to prwi 8a eiste kata mia mera pio konta stin megali mera pou 8a deite to mwraki sas!

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 80
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

kalimera...

oli nyxta k twra to prwi ola itan kala... :lol:

τέλεια...την περιμένουμε με αγωνία να μας πεί τα νέα της...

τα φιλιά μου! :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ΦΙΛΕΣ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ!!!!!

Καταρχήν όσα ευχαριστώ και να σας πω δεν φτάνουν!!! Κάθε βράδυ ο καλός μου μου διάβαζε τις ευχές σας τηλεφωνικά και συγκινιόμουν πάρα πολύ...Και τώρα που τα διάβασα και εγώ...τι να πω? Είναι καταπληκτικό αυτό που έχει συμβεί εδώ :D

ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩ:

Όπως σας είχα γράψει την τετάρτη είχαν ξεκινήσει συσπάσεις. Μέχρι τις 10 δυνάμωναν μεν,αλλά ακόμα δεν ήταν συχνές. Πήγαμε να ξαπλώσουμε κατά τις 11 παρά αφού είμασταν πολύ κουρασμένοι και βλέποντας το χαρτί που έγραφα τις συσπάσεις καταλαβαίνω ότι είχαν γίνει πεντάλεπτες! Πήρα το γιατρό και μου λέει ''δεν περνάς καμιά βόλτα από το μητέρα?''χαχα!Έτσι ξεκίνησα να ετοιμάζομαι.Είχαμε πολύ πλάκα γιατί καθόμασταν και βγάζαμε φωτογραφίες και τραβούσαμε βίντεο τις τελευταίες στιγμές της εγκυμοσύνης.Αφού λοιπόν τελειώσαμε με αυτά ξεκινήσαμε.Ήταν γεγονός!ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ!!!Και το σημαντικότερο:ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

Φτάνοντας στο μαιευτήριο μπήκα μέσα στις αίθουσες μόνη μου και μετά από κάποια διαδικαστικά, τον ''καλωπισμό'' και το απαραίτητο κλισματάκι :oops: μπήκα στις ωδίνες. Ήταν γύρω στις 12.30. Οι πόνοι είχαν δυναμώσει αλλά τους υπέφερα. Μετά από καμιά ώρα(νομίζω κιόλας γιατί δν είχα και πολύ αίσθηση του χρόνου) ήρθε και ο καλός μου. ήρθε στην καλύτερη στιγμή! Με βοήθησε πάρα πολύ γιατί μου έλεγε κοιτώντας το μόνιτορ πότε έρχεται σύσπαση και κάναμε μαζί αναπνοές,ενώ του έσφιγγα το χέρι!Μετά από λίγο ήρθε και η ΑΓΙΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ!!!!Εκεί πια όλα ήταν τέλεια.Φοβερή ανακούφιση! Καταλάβαινα μόνο από κει και πέρα ένα σφίξιμο. Ο καλός μου εκείνη τη στιγμή βγήκε.

Κάποια στιγμή ξεκινήσαμε τις εξωθήσεις. Στην αρχή δεν τα πήγαινα πολύ καλα :cry: Μετά όμως από 4-5 φορές τα κατάφερα καλύτερα. Η μικρή όμως δεν κατέβαινε...Ας είναι καλά η μαία της βάρδιας(εγώ δν είχα δική μου) με έβαλε σε κάποια θέση στο πλάι, κάναμε ανασούλες και ήμουν έτοιμη για το χειρουργείο! Σε λίγα λεπτά θα κρατούσα την μικρή μου! Είχα κουραστεί,αλλά ταυτόχρονα ήμουν πολύ ενθουσιασμένη!

Στις 5.00 ακριβώς άκουσα το πρώτο κλάμα της κορούλας μου!!!

Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται.Με το που βγήκε την πήραν να την καθαρίσουν λίγο και εγώ δεν έπαιρνα τα μάτια μου από πάνω της και της φώναζα γεμάτη δάκρυα να μην φοβάται. Όταν την έφεραν στην αγκαλιά μου ένιωσα τι θα πει απόλυτη ολοκλήρωση...Με κοιτούσε, σταμάτησε να κλαίει και εγώ της έλεγα πως τελείωσε και να μη φοβάται πια... Ήταν μια κούκλα!Ότι και να σας γράψω νιώθω πως είναι λίγο...Τα δάκρυα χαράς δεν έφευγαν απ'τα μάτια μου.Ήμουν αναμφίβολα ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο.

Η επόμενη συγκλονιστική στιγμή ήταν όταν είδα τον άντρα μουστην αίθουσα αναγγελιών.Φυσικά δεν μιλούσαμε, μόνο κλαίγαμε και φιλιόμασταν.Η στιγμή ολοκληρώθηκε όταν μας έφεραν την μικρή μας και μείναμε οι τρεις μας. Ο καρπός του έρωτα μας ήταν πλέον μαζί μας...

Ευχαριστώ κάθε μέρα τον Θεό για το πολυτιμότερο δώρο που μου χάρισε...

Σας εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε και εσείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτές τις στιγμές.Είναι μοναδικές...

Σας αφήνω τώρα και όταν θα βρίσκω ευκαιρία θα μπαίνω γιατί έχουμε να πούμε ακόμα πολλά.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

Arma τέλεια η περιγραφή σου.Ενα μεγάλο ευχαριστω και απο εμάς στο συζυγό σου που μας ενημέρωνε :D:D .Και πάλι να σας ζήσει.... :D:D:D

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Αχ βρε γλυκιά μου φίλη...

μία με κατάφερε ο σύζυγός σου να τρέξουν δάκρυα από τα μάτια μου και τώρα εσύ.

Χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά και το μωράκι σας είναι μιά χαρά. Θα περιμένουμε νέα σου όποτε μπορείς.

Φιλάκια :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Πραγματικά πολύ συγκινητική η περιγραφή σου, arma. Δεν μπορώ να κρατήσω τα δάκρυά μου και είμαι και στο γραφείο, καταλαβαίνεις...... :roll: Να σας ζήσει το αγγελούδι σας και να είστε πάντα έτσι ευτυχισμένοι. :)

αχ τα ματια μου βουρκωσαν και γενικα σαν τα το ζουσα μεσα απτα λογια σου!!!μπραβο σας...τωρα εχετε ολο τον καιρο μπροστα σας για καινουριες μερες ,γεματες καινουριες εμπειρειες και πολλα πολλα χαμογελα!!!!!!

ηθελα να σου πω πως μας συγκινησε ιδιαιτερα ο καλος σου...και εισαι πολυ τυχερη...

να ειστε γεροι ολοι σας και να χαιρεστε τη ζωη σας που απο δω και περα θα ειναι γεματοι εκπληξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Διαφημίσεις

οταν θα ηρεμησεις να μας πεις πως ειναι οι πρωτες μερες με το μωρουλι στο σπιτι??θηλαζεις??εσυ πως αισθανεσαι??στην εικονα του μωρου σου..??αχ ποσο χαιρομαι για σενα!!!

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Ποπο arma μου!!!!Τι περιγραφη ειναι αυτη??? Ειμαι στη δουλεια και κρατιεμαι να μην δακρυσω!!!

Να χαιρεστε την μπουμπου σας!!

Αντε και εμεις οι υπολοιπες να ζησουμε τετοιες στιγμες!!!

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Είναι τόσο συγκινητικόοοοο.... :cry:

Να'σαι καλά μανούλα...μας έκανες να κλάψουμε στα γραφεία μας....

Εύχομαι τα καλύτερα για το μωρούλι σου και για την οικογένεια σας...

Εγώ ευτυχώς είμαι σπίτι και μπορώ να δακρύσω με την ησυχία μου..

Arma τι μαγικές στιγμές μας περιγράφεις!!

Να σου ζήσει και πάλι το μωράκι σου,να το χαίρεστε και να το καμαρώνετε γερό και δυνατό!

Είστε μα ολοκληρωμενη και ευτυχισμένη οικογένεια και έτσι να είστε πάντα!!

Αστο καλό..συγκινήθηκα..

arma, arma, arma, επιτελους εισαι κοντα μας και επιτελους κρατας στην αγκαλια σου το θαυμα που μεγαλωνε μεσα σου τοσο καιρο... ειλικρινα χαιρομαι παρα πολυ που ολα πηγανε καλα και απο την περιγραφη σου, δε σου κρυβω οτι ανυπομονω περισσοτερο απο πριν να εχω κι εγω στα χερια μου την μπεμπα...αλλα εγω εχω ακομα!!! να ειστε ολοι καλα, να χαιρεσαι την μπεμπουλα σου, ειστε μια οικογενεια ολοκληρωμενη πλεον και ειμαι σιγουρη οτι νιωθεις τρομερα μεγαλη ευτυχια. μην επιτρεψεις σε κανεναν λοιπον να σου στερησει αυτη την ευτυχια, απολαυσε το μωρο σου, την οικογενεια σου και οποτε εχεις διαθεση κ χρονο , περνα καμμια βολτα κι απο δω... εμεις θα σε περιμενουμε...φιλακια πολλα...ΧΑΖΟΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...