Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μετά από πολύ καιρό...

Recommended Posts

Να'μαι και πάλι εδώ.

Έλειψα μεγάλο διάστημα εκτός του τόπου διαμονής μου και δεν έγραψα στο forum καθόλου, οπότε μάλλον οι περισσότερες δεν με θυμάστε, αλλά δεν πειράζει.

Εδώ και 1 μήνα σταμάτησα το θηλασμό (δηλαδή τις αντλήσεις). Συνολικά μπόρεσα να δώσω στο μωρό μου 6 μήνες αποκλειστικά μητρικό γάλα, κάτι που χωρίς τη λύση του θήλαστρου δεν θα κατάφερνα ποτέ.

Σταμάτησα με δική μου επιλογή, για κάποιους προσωπικούς λόγους, που πάντως δεν έχουν να κάνουν με υγεία ή κάτι σοβαρό.

Σε όλες τις φάσεις, από την αρχή μέχρι που αποφάσισα να διακόψω (ΚΑΙ κατά τη διάρκεια της σταδιακής μείωσης των αντλήσεων), η βοήθεια όλων σας ήταν πολύτιμη. Οι συμβουλές σας, τόσο οι πιο επαγγελματικές (Αγλαία) όσο και οι πιο εμπειρικές (από όλες τις άλλες μαμάδες) υπήρξαν εξαιρετικές και εφαρμόσιμες.

Για το λόγο αυτό, και επειδή μάλλον δεν έχω πια ιδιαίτερη θέση σε αυτή τη Δημόσια Συζήτηση, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου και να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλες και όλους.

line_m122_beg_minie_time_1192766400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

κοτοπουλακι μου,δεν ξερω αν με θυμασαι γιατι εγω σε θυμαμαι παρα πολυ καλα!!

οταν μπηκα στο φορουμ ησσουν η πρωτη που ηξερα που εκανε αντλησεις σε ολα τα γευματα και μαλιστα θυμαμαι που ειχες κουραστει.

επειδη την ξερω πολυ καλα την ψυχοφθορα και κουραστικη αυτη φαση σε καταλαβαινω απολυτα και η αποφαση σου φυσικα σεβαστη.

εγω θα ηθελα να τα λεμε απο αυτη τη συζητηση του θηλασμου εστω κι αν εχεις σταματησει το θηλασμο.

δεν ξεχνω καποια λογια που μου ειχες πει τοτε και αν ψαξεις σε παλια ποστ θα τα βρεις,μου εδωσαν κουραγιο να συνεχισω γιατι ημουν σε απογνωση με το μινι ελεκτρικ που αντλουσα.

χαρηκα που εισαι καλα.

φιλια.

9a7bp2.pngIm47p2.png

γεια σου kotopoulo!

Συγχαρητήρια που τα κατάφερες τόσο καλά! :) Είναι άθλος να αντέξεις με το θήλαστρο τόσο καιρό.

Εύχομαι να έχεις λίγο χρόνο να μοιράζεσαι την εμπειρία σου και με τις άλλες μαμάδες που αντλούν εδώ μέσα!

Να είστε όλοι καλά! :)

IBCLC

International Board Certified Lactation Consultant

Για να δείτε τις νέες δημοσιεύσεις του μέλους επισκεφθείτε το σύνδεσμο επιστημονικού συνεργάτη της ΕΕΕΓ: Aglaia Papadima

Μπράβο σου! Σημασία έχει που το μωρό σου ήπιε το γαλατάκι σου τόσους μήνες και τίποτα άλλο! Μακάρι να τα καταφέρουμε και εμείς τόσο καλά!

Κοτοπουλάκι... δεν ξεχνιέται ένα τέτοιο νικ! :?:D

Welcome back!

Όπως και να έχει μπορείς να είσαι μέρος της συζήτησης εφόσον το θες... μήπως εγώ στη φάση που είμαι τώρα θηλάζω; Είναι χρήσιμο όμως να ανταλλάσουμε τις εμπειρίες μας με νέες μανούλες όπως ήμασταν και εμείς κάποτε.... (γιατί τώρα παλιώσαμε, τρομάρα μας! :lol: )

Διαφημίσεις

320498x2i3cas80w.gif

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

κοτοπoυλακι welcome back!!! :D Hθελα να σου γραψω απο προχτες αλλα δεν προλαβα...

Φυσικα και σε θυμομαστε,εγω ειδικα σε θυμαμαι γιατι ανλτω και εγω ολα τα γευματα του μωρου.....

Συγχαρητηρια που αντεξες τοσο.....

Εννοειται πως θα μεινεις εδω να τα λεμε και να βοηθας τις νεοτερες...

Φιλακια :wink:

κοτοπoυλακι welcome back!!! :D Hθελα να σου γραψω απο προχτες αλλα δεν προλαβα...

Φυσικα και σε θυμομαστε,εγω ειδικα σε θυμαμαι γιατι ανλτω και εγω ολα τα γευματα του μωρου.....

Συγχαρητηρια που αντεξες τοσο.....

Εννοειται πως θα μεινεις εδω να τα λεμε και να βοηθας τις νεοτερες...

Φιλακια :wink:

welcome back!! :D

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις