Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προβλημα με την 3μερη

Recommended Posts

καταλαβαινω απολυτα και τους γονεις και εσενα φυσικα.

πες τους αν ειναι θεμα δρομου ας σε πανε αυτοι θεσσαλονικη και να μην πας με το πουλμαν....... να δουμε τι θα σου πουν......

τους το ειπα και μου ειπαν οτι ειναι πολυ μακρια να με πανε με το αμαξι γιατι μενω αθηνα..

Διαφημίσεις

κατερινακι δεν ξερω ειλικρινα πως να τους αντιμετωπισεις.εγω ευτυχως ημουν παιδι που εχω παει σε ολες τις σχολικες εκδορμες αν κα βεβαια αυτο δεν ηταν τπτ μπροστα σε αυτα που μου δημιουργουσαν οι γοενις μου π.χ. οταν δεν με αφηναν να βγω μια βολταη οταν με αφηναν αυτο ηταν μονο για μιση ωρα συμπεριλαμβανομενου κ του πηγαινε ελα.

η μεγαλη κορη μου που παει 2α γυμνασιου φετος πηγαν εκδρομη με το σχολειο στην κωνσταντινουπολη.κ ηταν απο τα λιγα παιδια που την αφησα ναπαει.απο 4 τμηματα της 2ας πηγαν μονο 30 παιδια.επισης εχει παει κ σε 3μερη στην ΣΤ' συτηνΑθηνα.φυσικα κ ειχα αγχος για την ασφαλεια της αλλα επειδη το ειχα κανει αυτο το ταξιδι φοβομουν λιγοτερο την διαμονη απο την διαδρομη.

φυσικα κ μενα στο μυαλο μου ερχοταν αυτο που συνεβει πριν χρονια στα τεμπη κ επειδη μενω κοντα περναω συχνα απο το σημειο.βεβαια μπορω να καταλαβω οτι αυτο ηταν ενα γεγονος σπανιο .οπως αν θυμαστε η παλιοτερες το ναυαγιο με το πλοιο που πηγαινε στην κρητη που ειχε μεσα μαθητες.ετσι κ αυτο στα τεμπη.

οταν η κορη μου λοιπον μου ειπε για την εκδρομη δεν μπορουσα να της το αρνηθω με τιποτα κ ας μην ειναι κ τοσο καλη μαθητρια, πες στους γονεις σου να ερθουν να ενημερωθουν απο τους συνοδους καθηγητες για το προγραμμα κ με ποια θα κοιμασαι.αυτα ειναι κατι τα οπια δεν αλλαζουν οπως κ το οτι δεν μπορεις να κοιμηθεις στο ιδιο δωμτιο με αγορια. δειξεε οτυς οτι ξερεις που θαπας κ πιο ειναι το σωστο.στην κορη μου τις εδωσα τις συμβουλεες που επρεπε κ ειμαι σιγουρη οτι τις ακολουθησε.

αυτα.....

πες τους οτι υπαρχει και το inter city!!!με το τρενο θα πας με το τρενο θα γυρισεις και ουτε αποστασεις με το αυτοκινητο ουτε τα τεμπη.εκει τι θα πουν?

αυτο δεν το ειχα σκεφτει θα τους το πω;) εφχαριστω πολυ

κατερινακι δεν ξερω ειλικρινα πως να τους αντιμετωπισεις.εγω ευτυχως ημουν παιδι που εχω παει σε ολες τις σχολικες εκδορμες αν κα βεβαια αυτο δεν ηταν τπτ μπροστα σε αυτα που μου δημιουργουσαν οι γοενις μου π.χ. οταν δεν με αφηναν να βγω μια βολταη οταν με αφηναν αυτο ηταν μονο για μιση ωρα συμπεριλαμβανομενου κ του πηγαινε ελα.

η μεγαλη κορη μου που παει 2α γυμνασιου φετος πηγαν εκδρομη με το σχολειο στην κωνσταντινουπολη.κ ηταν απο τα λιγα παιδια που την αφησα ναπαει.απο 4 τμηματα της 2ας πηγαν μονο 30 παιδια.επισης εχει παει κ σε 3μερη στην ΣΤ' συτηνΑθηνα.φυσικα κ ειχα αγχος για την ασφαλεια της αλλα επειδη το ειχα κανει αυτο το ταξιδι φοβομουν λιγοτερο την διαμονη απο την διαδρομη.

φυσικα κ μενα στο μυαλο μου ερχοταν αυτο που συνεβει πριν χρονια στα τεμπη κ επειδη μενω κοντα περναω συχνα απο το σημειο.βεβαια μπορω να καταλαβω οτι αυτο ηταν ενα γεγονος σπανιο .οπως αν θυμαστε η παλιοτερες το ναυαγιο με το πλοιο που πηγαινε στην κρητη που ειχε μεσα μαθητες.ετσι κ αυτο στα τεμπη.

οταν η κορη μου λοιπον μου ειπε για την εκδρομη δεν μπορουσα να της το αρνηθω με τιποτα κ ας μην ειναι κ τοσο καλη μαθητρια, πες στους γονεις σου να ερθουν να ενημερωθουν απο τους συνοδους καθηγητες για το προγραμμα κ με ποια θα κοιμασαι.αυτα ειναι κατι τα οπια δεν αλλαζουν οπως κ το οτι δεν μπορεις να κοιμηθεις στο ιδιο δωμτιο με αγορια. δειξεε οτυς οτι ξερεις που θαπας κ πιο ειναι το σωστο.στην κορη μου τις εδωσα τις συμβουλεες που επρεπε κ ειμαι σιγουρη οτι τις ακολουθησε.

αυτα.....

με την κολλητη μου θα κοιμηθω αν παω την ξερουν την κοπελα αλλα δεν ξερω αν θα αλλαξουν γνωμη εφχαριστω πολυ παντως

Διαφημίσεις

ειμαι 14 στα 15 οι γονεις μου δεν ειναι πολυ συντιρτικοι με αφηνουν να βγαινω με παρεες αλλα εχουν ενα προβλημα στο θεμα αγορια θεωρουν οτι ειμαι μικρη για να εχω αγορι..το θεμα μου δεν ειναι αυτο ειμαι γ γυμνασιου και η ταξη μου θα παει 3μερη εμενα δεν με αφηνουν οι γονεις μου αρχικα μου ειπαν οτι φταινε οι βαθμοι μου γιατι αλλιως θα με αφηναν.. οταν τελιωσε το 3μινο οι βαθμοι μου ανεβηκαν λιγο αλλα οχι οσο ηθελαν..τους παρακαλω να με αφησουν κλαιω δεν τους μιλαγα αλλα τιποτα..λενε οτι φοβουντε να με αφησουν επειδη ειχε γινει αυτο στα τεμπι και οτι σε εμενα εχουν εμπυστοσινη αλλα οχι στους αλλους..δεν ξερω τι αλλο να κανω και θελω τοσο πολυ να παω ολοι μου οι φιλοι θα πανε και εγω θα καθομαι μονη μου 3 μερες τι θα κανω? χρειαζομαι βοηθεια!:cry:

τους ρωτησα τους λογους που δεν με αφηνουν και μου ειπαν οτι ειμαι πολυτιμη για εκεινους και δεν θα αντεξουν αν παθω κατι..τους εχω πει πως νιωθω και μου λενε οτι με καταλαβαινουν αλλα οταν θα γινω μανα θα καταλαβω γιατι δεν με αφησαν να παω..σε ευχαριστω πολυ παδως:)

κατερινακι μου αν γυρισω πισω στην ηλικια σου...σε νιωθω απολυτα!ημουν θυμωμενη.δεν καταλαβαινα το γιατι!νομιζα οτι μου λενε ψεματα!δεν ηθελα να τους μιλαω.κλεινομουν στο δωματιο μου και δεν ηθελα να τους δω.(τελικα πηγα)

αν φυγω απο την ηλικια σου...και παω 10 χρονια μπροστα...βλεπω τον εαυτο μου να μη θελω να παει το παιδι μου 3ημερη:?

αν παω παλι στην ηλικια σου..εβγαινα εξω και οταν γυρνουσα σπιτι εβλεπα τη μανα μου που με περιμενε πισω απο την πορτα και θυμωνα!!

αν ξαναπαω 10 χρονια μπροστα...με βλεπω να κοβω βολτες πισω απο την πορτα με την καρδια σφιγμενη για το που ειναι και τι κανει!

εχεις και εσυ δικιο γιατι θες να πας..εχουν κιαυτοι δικιο γιατι χιλια κακα περνανε απο το μυαλο τους..και ξερω τι σκεφτονται..'''καλυτερα να στεναχωρεθει για μια βδομαδα παρα να κλαιμε μια ζωη!''

και φυσικα παντα πρωτο ΜΟΝΟ το κακο περναει απο το μυαλο μας και μετα ολα τα αλλα..δυστηχως ετσι ειναι κοριτσακι μου..

εχεις πολλα χρονια μπροστα σου μεχρι να το καταλαβεις αυτο..αλλα θα το καταλαβεις:-D

πες τους οτι υπαρχει και το inter city!!!με το τρενο θα πας με το τρενο θα γυρισεις και ουτε αποστασεις με το αυτοκινητο ουτε τα τεμπη.εκει τι θα πουν?

Συγνωμη για την παρεμβαση. αλλα νομιζω αυτη η συμβουλη δεν ειναι πραγματοπιήσημη. Ενα παιδι ή συμμετεχει στην εκδρομη του σχολειου ή όχι. Δεν γινεται αλλος να παει με τραινο, αλλος με αεροπλανο και αλλος με λεωφορειο. Ουτε πχ ενα παιδι να κοιμηθει στο δωματιο με τον φιλο του (που δεν ανηκει στο ιδιο σχολειο). Υπάρχει ενα προγραμμα και καποιοι κανονες που πρεπει να ακολοθυούνται απο όλους.

Εγω θα σου πρότεινα να "δουλεψεις" την συμμετοχη σου στην εκδρομή. κατι σαν ανταλλαγμα. Πχ ενα μηνα το καλοκαιρι θα βοηθαω τον μπαμπα στη δουλεια ή βοηθος της μαμας στα ψώνια, μαγειρεμα...

Εμενα πάντα με αφηναν και τωρα στα 32 ακομα θυμαμαι μισ 2ημερη κσι μια 3ημερη.

συμφωνω και να συμπληρωσω οτι δεν ειναι και τοσο ασφαλες σε ενα παιδι να ταξιδεψει τελειως μονο του..μη δινουμε τετοιες συμβουλες ρε κοριτσια...

δεν φοβουντε μην πιω και μεθυσω γιατι δεν θελω να πινω απο τωρα και το ξερουν αυτο φοβουντε το δρομο..

πριν χρόνια, μια γνωστή οικογένεια έπεισε την κόρη να μην πάει εκδρομή 5θήμερη με το σχολείο για τις ίδιες ανησυχίες και αντ' αυτού της είπαν να πάει ένα ταξίδι με τον πατέρα της. Το αποτέλεσμα είναι ότι έπαθαν τροχαίο με τον πατέρα της και έσπασε νομίζω και τα δύο πόδια και τραβιόταν κάμποσο καιρό! Ό,τι αφορά θέματα εμπιστοσύνης στο παιδί μπορεί ίσως ο γονιός να τα ελέγξει με απαγορεύσεις αλλά τα ζητήματα τύχης (γιατί τα ατυχήματα είναι θέμα τύχης πού και πότε θα συμβούν!) νομίζω πως όχι. Αυτά.

Κατερίνα για να πείσεις τους γονείς σου πρέπει να καταλάβεις πως σκέφτονται:

1. η κόρη τους μπορεί να είναι 15 δεν είναι όμως 18, 20, 25 για να αισθάνονται την ασφάλεια ότι είσαι κάπως ώριμη..... να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που εσύ δεν θα προκαλέσεις αλλά μπορεί να προκαλέσουν άλλοι.....

2. οι κοινωνία από τότε που ήταν και οι ίδιοι 15 έχει αλλάξει και, σκεπτόμενοι τα δικά τους τότε, τα συγκρίνουν με το τώρα π.χ. τότε δεν τους άφηναν ούτε 5 μερη στην 3η λυκείου, ούτε βόλτες ούτε τίποτα......και υπήρχε και το 1/5 της εγκληματικότητας.....

3. οι πιθανότητες να συμβεί κάτι είναι αυξημένες σε τέτοιες εκδρομές γιατί

πολλοί ....βγάζουν το άχτι τους και κάνουν βλακείες για εντυπωσιασμό που κοστίζουν...... (π.χ. πίνουν και μεθάνε τόσο που τους πάνε στο νοσοκομείο.... κορίτσια ξεφτιλίζονται ....λες και χαθήκαν οι άλλες ημέρες να.....κάνουν ότι θέλουν με το αγόρι τους και μετά τους συζητάει όλο το σχολέιο όχι πάντως για μαγκιά).....οι γονείς όμως σε βλέπουν σαν το κοριτσάκι τους (και θα σε βλέπουν έτσι ακόμα και αν γίνεις 80 και αυτοί 100......)που το αγάπησαν από μωράκι αδύναμο και τους τρελλαίνει και μόνο η ιδέα να πάθεις κάτι που άλλωστε ούτε και εσύ το θέλεις....

4. μπορεί να τους έχεις δώσει στο παρελθόν δικαίωμα να μην σε εμπιστεύονται και τότε είναι πολύ δύσκολο να αναστρέψεις την κατάσταση και μάλιστα σε μια εκδρομή......ή να μην εμπιστεύονται τον περίγυρο ...καθηγητές κ.λ.π. που θα πάνε...

Από την άλλη...

1.θέλεις να ανήκεις στην παρέα σου,

2.να διασκεδάσεις με τους φίλους σου,

3.να αιστανθείς αυτόνομη, έστω και πλασματικά.....,ότι σε εμπιστεύονται ...,ότι μεγάλωσες.....

Το να σε αφήσουν ή όχι δεν νομίζω ότι εξαρτάται από τον πόλεμο νεύρων ή τους χειρισμούς που θα κάνεις τώρα αλλά από το πως έχεις χειριστεί την σχέση με τους γονείς σου όλα αυτά τα χρόνια....

-αν σε βλέπουν υπεύθυνη στο σχολείο και στις φιλίες σου ηρεμούν

-αν χρειάζεσαι συνεχώς κυνήγι ΄σπρώξιμο και πίεση για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου ....(όχι μόνο στις σχολικές ...)δεν ηρεμούν με τις συνέπειες που όλοι βλέπουμε.....

Τα παιδιά που θέλουν εκδρομές, εξόδους πρέπει να ...προνοούν

Αν τελικά σε αφήσουν να προσέχεις πάρα πολύ...... έχουν δει πολλά τα μάτια μου σαν συνοδός τώρα ..... και όταν στα 18 μου πήγα 5μερη....

Προσωπικά και σαν μάνα θα φοβόμουν να σε αφήσω ακόμα και αγγελούδι να ήσουν...... 15 είσαι ακόμα μικρή για εμένα.....άσχετα ωριμότητας και είναι λάθος και να θεωρούμε και φυσιολογικές 3 μερες εκδρομούλες ΜΟΝΟΙ με τους φίλους μας το καλοκαίρι στα 15 ή16....... Αν στα 15 πάνε 3μερα ΜΟΝΑ τους το καλοκαίρι στα 25 τι στο καλό θα κάνουν;;;;;;;;

Η ζωή είναι μπροστά σου μην φοβάσαι και θα την ζήσεις ΟΛΗ μην βιάζεσαι δεν φεύγει από τα 15.....

Διαφημίσεις

καλα 3ημερο το καλοκαιρι μονο του το παιδι με φιλους(οχι σε σχολικη εκδρομη δηλαδη) δε θα το αφηνα με την καμια να παει.

τωρα για εκδρομη δε ξερω...ειμαι μπερδεμενη για το τι θα εκανα...

Σιγουρα υπαρχουν κινδυνοι αλλα δεν θα ηθελα να στερησω στο παιδι μου κατι που δεν θα ξαναζησει στην ζωη του μονο και μονο γιατι φοβαμαι.

Δεν μπορουμε να τα κλεισουμε σε ενα δωματιο για να μην παθουν τιποτα. Εαν ειναι να γινει κατι θα γινει.

Στην εκδρομη θα ειναι ολη μαζι. Ξερω βεβαια οτι το ενα παιδι παρασερνει το αλλο, αλλα οπως δεν παρασυρθηκα εγω, πιστευω οτι ουτε το παιδι μου θα παρασυρθει.

Σου ευχομαι να αλλαξουν γνωμη οι γονεις σου και να περασεις τελεια στην εκδρομη.

ναι ρε παιδια αλλα και δεν ειναι νωρις να πηγαινουν εκτος σπιτιου τριημερα?? Τι θα πει με το σχολειο??

14 στα 15 ειναι το κοριτσακι....Βασικα θεωρω λαθος το υπουργειο παιδειας που επιτρεπει εκδρομες τριημερες σε αυτην την ηλικια.

Εμας οι καθηγητες δεν δεχονταν οι ιδιοι καμια εκδρομη που τα παιδια θα διανυκτερευαν αλλου, εκτος της πενθημερης.

Και φανταστειτε οτι δεν ειμαι συντηρητικος ανθρωπος....αλλα τα παιδια 14 χρονων δεν πρεπει να διανυκτερευουν με την ΄παρεα' τους εκτος σπιτιου. Ποσο νομιζετε οτι μπορουν να τα επιτηρησουν και οι δολιοι οι καθηγητες??

ΚΑι φυσικα καταλαβαινω οτι το επιχειρημα ειναι πως αν θελουν τα παιδια μας να κανουν κατι κακο θα το κανουν ακομη και αν μεινουν κλεισμενα σπιτι, αλλα και απο την αλλη πιστευω οτι ας μην προκαλουμε την τυχη μας....

Το να σε αφήσουν ή όχι δεν νομίζω ότι εξαρτάται από τον πόλεμο νεύρων ή τους χειρισμούς που θα κάνεις τώρα αλλά από το πως έχεις χειριστεί την σχέση με τους γονείς σου όλα αυτά τα χρόνια....

-αν σε βλέπουν υπεύθυνη στο σχολείο και στις φιλίες σου ηρεμούν

-αν χρειάζεσαι συνεχώς κυνήγι ΄σπρώξιμο και πίεση για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου ....(όχι μόνο στις σχολικές ...)δεν ηρεμούν με τις συνέπειες που όλοι βλέπουμε.....

Τα παιδιά που θέλουν εκδρομές, εξόδους πρέπει να ...προνοούν

Σωστά λογια. Ασ μην περασουν απαρατηρητα

Διαφημίσεις

καλα 3ημερο το καλοκαιρι μονο του το παιδι με φιλους(οχι σε σχολικη εκδρομη δηλαδη) δε θα το αφηνα με την καμια να παει.

τωρα για εκδρομη δε ξερω...ειμαι μπερδεμενη για το τι θα εκανα...

δεν εννοω να πανε σε καποιο νησι! εννοω οτι μπορει να φυγει με τους φιλους του σε καποιο εξοχικο να πανε για 3 μερες. φυσικα και δεν γινεται 14 χρονων να παει σε νησι!!

ουτε σε εξωχικο ουτε σε νησι ουτε σε λοφο:lol::lol::lol:

μην εισαι αυστηρη!! δεν ετυχε να θελεις να πας με τις φιλες σου στο εξοχικο καποιας ή το δικο σου, εστω για 3 μερες; δεν ειναι καθολου κακο!:-D

παντως επειδη εχω παει σε εκδρομες...εγω ημουν πολυ ησυχο παιδι.δεν επινα δεν καπνιζα δεν γκομενιαζα δεν εβγαινα σε καφετεριες κλπ(ολιγον κοιμησμενο θα ελεγα) αλλα στις σχολικες εκδρομες γινοταν πολλα εκτροπα.πινανε μεθουσανε ξερνουσανε μεσα στο λεοφορειο απο το πολυ ποτο τα βραδυα φευγανε κρυφα απο το ξενοδοχειο και τους ψαχνανε οι καθηγητες.τα αγορια πηγαινανε στα δωματια των κοριτσιων κουβαλουσανε μαζι και μπουκαλια βοτκες ουισκι κλπ αγορια κοριτσια καπνιζανε και κανανε και διαφορα αλλα...(ακαταλληλα ) :evil: γιαυτο λεω οτι εχουν δικιο και οι γονεις...

παντως επειδη εχω παει σε εκδρομες...εγω ημουν πολυ ησυχο παιδι.δεν επινα δεν καπνιζα δεν γκομενιαζα δεν εβγαινα σε καφετεριες κλπ(ολιγον κοιμησμενο θα ελεγα) αλλα στις σχολικες εκδρομες γινοταν πολλα εκτροπα.πινανε μεθουσανε ξερνουσανε μεσα στο λεοφορειο απο το πολυ ποτο τα βραδυα φευγανε κρυφα απο το ξενοδοχειο και τους ψαχνανε οι καθηγητες.τα αγορια πηγαινανε στα δωματια των κοριτσιων κουβαλουσανε μαζι και μπουκαλια βοτκες ουισκι κλπ καπνιζανε και αλλα τετοια :evil: γιαυτο λεω οτι εχουν δικιο και οι γονεις...

ειναι θεμα χαρακτηρα. και εγω δεν επινα, δεν καπνιζα, δεν γκομενιζα, αλλά δεν επετρεψα στον εαυτο μου να ξεφυγει απο τα ορια. ειχα ορια. και φυσικα συμβαινουν ολα αυτα που λες, τα βλεπαμε με τα ματια μας, αλλα αν εχεις σταθερο χαρακτηρα και παρεα σαν εσενα, δεν ξεφευγεις ευκολα

μην εισαι αυστηρη!! δεν ετυχε να θελεις να πας με τις φιλες σου στο εξοχικο καποιας ή το δικο σου, εστω για 3 μερες; δεν ειναι καθολου κακο!:-D

οχι δεν ετυχε.σου λεω ασε εγω ημουν περιπτωση.μακαρι τα παιδια μου να ηταν οπως ημουν εγω παιδι.οχι οτι δε με αφηναν.ο τυπος μου ηταν τετοιος.οχι οκ δεν ημουν και αγγελουδι εκανα και γω την επανασταση μου..αλλα σε συγκριση με τα αλλα που γινοταν γυρω μου...καμια σχεση

αυτη ειναι η μεγαλη αληθεια τελικα.να εισαι ο εαυτος σου!! με πηρανε με το ζορι κατι συμμαθητριες μου στην τριημερη να με βαψουν!!(εγω ΠΟΤΕ δε βαφομαι εκτος αν εχω να παω σε γαμο η βαφτισια!:lol::lol:) τελικα ηταν απο τις σπανιες φορες που εκανα κατι παρα τη θεληση μου. και εκατσα να με βαψουν γιατι ειχαν ορμηξει επανω μου καμια 10αρια και αρχισαν''τζαμπα χαραμιζεσαι τετοιο ωραιο κοριτσι και δε βαφεσαι και μπλα μπλα'' και με εβαψαν και ενιωθα σαν καρναβαλος!!οχι οτι μου εκαναν και τιποτα εξαλλο!μολυβι μασκαρα και κραγιον μου εβαλαν!

και να μη μπορω να ηρεμησω ολη νυχτα! 1ον γιατι μας πηγανε σε μπουζουκια(ελεος 15 χρονων παιδια μας πηγαν σε μπουζουκια!!) και εμενα ΠΟΤΕ δε μου αρεζαν τα μπουζουκια(τα σιχαινομαι:twisted: εχω παει 3 φορες στη ζωη μου και ηθελα να φυγω τα πρωτα 5 λεπτα) 2ον ημουν βαμμενη και ενιωθα αβολα δεν αισθανομουν ο εαυτος μου.

επισης ολες μου οι συμμαθητριες βαλθηκαν να μου βρουνε γκομενο οταν ηημουν 15 ενω εγω δεν ηθελα!δε μου αρεζε κανενας ο ενας μου ξυνιζε ο αλλος μου βρωμαγε και μου λεγανε ''τι ολες θα εχουμε και εσυ οχι?'' και τελικα εκανα σχεση οταν το ηθελα ΕΓΩ στα 16.5 μου.

τωρα επειδη βγηκα και ολιγον εκτος θεματος....

κατερινα περιμενουμε νεα απο τη συζητηση της καθηγητριας με τη μαμα σου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...