Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τα νέα μου

Recommended Posts

ωχχχχ με αυτη την εξέταση δεν θα κλεισω μάτι μέχρι την πέμπτη...

τουλάχιστον όταν γεννάς, ξέρεις ότι σε λίγο -ή σε πολύ :lol: - θα δεις το μωράκι σου.

με την εξέταση όμως??? απλά πονάς/ ωχχχχ είμαι φοβιτσιάρα τελικά...

και ήμουν άνετη μέχρι τώρααααα...

όχι βρε χαλαρά...αφού ήσουν άνετη μέχρι τώρα μην αφήσεις τίποτε να σε αγχώσει! Δεν θα κρατήσει και ώρες η εξέταση αυτή! :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 79
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποναει ...ποναει...!!!Βασικα αν εχεις διαστολη νιωθεις μονο καποιον να σκαλιζει ενοχλητικα :P:P:P

Μια βδομαδα πριν γεννησω με πεθανε ο γιατρος...μερα παρα μερα χερι, ο τραχηλος μουλαρωμενος να μη μαλακωνει με τπτ, και με 5 χλμ περαπτημα ημερησιως!!! Τελικα τον μαλακωσαμε τον ατιμουλι... ε μετα δεν επερνα και πολλα πραγματα χαμπαρι!!

Επισης γεννησα σε δημοσιο νοσοκομει, καλα κοριτσια συζηταμε οτι αν δεν ειχα τους πονους μου και καταλαβαινα τι γινοτανε θα ειχε ανοιξει η γη να με καταπιει :oops::oops::oops::oops:

Ολοι οι καλοι χωρανε ειχαμε γινει χαχαχα!! Ο γιατρος 2 ειδικευομενοι , 2 μαιες και η νοσοκομα να παρακολουθει με ενδιαφερον :P:P:P

Εβαζε ο ενας εβγαζε ο αλλος, να ανταλαξουν και αποψεις τρομαρα τους!!

χαχαχα

Πάντως σας βεβαιω οτι εκεινη την ωρα δεν σε απασχολει καθολου ποιος ψαχνει και τι!!!

Η ωρα η καλη σε όλες σας και με εναν πόνο :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

ωχχχχ με αυτη την εξέταση δεν θα κλεισω μάτι μέχρι την πέμπτη...

τουλάχιστον όταν γεννάς, ξέρεις ότι σε λίγο -ή σε πολύ :lol: - θα δεις το μωράκι σου.

με την εξέταση όμως??? απλά πονάς/ ωχχχχ είμαι φοβιτσιάρα τελικά...

και ήμουν άνετη μέχρι τώρααααα...

Νικούλα μου μη φοβάσαι :D Είναι πολύ μικρός ο χρόνος της εξέτασης. 2-3 βαθειές ανασούλες και θα έχει τελειώσει :wink:

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω την εξής απορία:

Αυτή η τραχηλική εξέταση δεν είναι επικίνδυνο να ξεκινήσει τοκετό ενώ δεν είναι ακόμα η ώρα του?

Κι εγώ φοβάμαι πολύυυυυυυ......

γιαυτο σε εξεταζει με το χερι μονο οταν μπεις στο μηνα σου :)

Πιο πριν την βγαζεις Κυρία :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Εγώ έχω την εξής απορία:

Αυτή η τραχηλική εξέταση δεν είναι επικίνδυνο να ξεκινήσει τοκετό ενώ δεν είναι ακόμα η ώρα του?

Κι εγώ φοβάμαι πολύυυυυυυ......

Αν ο τοκετός δεν είναι να ξεκινήσει δεν ξεκινά. Κι εγώ την επόμενη μέρα είχα λίγα καφέ υγρά και νόμιζα ότι γεννάω,αλλά τελικά τίποτα δεν έγινε.

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ!!! ΕΔΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ Μ'ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ :?::roll:

DoUwp3.png

Να πω την αλήθεια, κι εγώ πόνεσα όταν με ψιλάφησε ο γιατρός παρόλο που κράτησε 5 δευτερόλεπτα, πιο πολύ όμως επειδή με έπιασε απροετοίμαστη και ήμουν εντελώς χαλαρή.

Στη γέννα όμως, ήταν οι συσπάσεις, οι πόνοι και το άγχος τέτοιο που ειλικρινά δεν θυμάμαι πόσοι με χούφτωσαν... :lol: ...ούτε με πόνεσαν ιδιαίτερα.

Σίγουρα ήταν η προϊσταμένη μαία η οποία ήρθε να με ελέγξει μόλις έκανα την εισαγωγή στο μαιευτήριο, η μαία μου και σίγουρα ο γιατρός μου. Δε νομίζω ότι ήταν κι άλλοι.... αλλά ειλικρινά... δε θυμάμαι.

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

ισύει το ότι αν ο τραχυλος είναι σκληρούτσικος για να μαλακώσει σου δίνουν κολπικά υποθετακια??????

αλλιώς σεξ και πάλι σεξ.... :(:(:(:(:(

Για τα υπόθετα δεν ξέρω, δεν χρειάστηκα και δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό απ'τις γνωστές και φίλες μου.

Αλλά για το σεξ, μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι βοηθάει πολύ.

Και όχι απλά σεξ, αλλά ελεύθερο σεξ! Το σπέρμα είναι αυτό που μαλακώνει τον τράχηλο.

Βουρ στο ψητό κορίτσια!!!! :lol::lol:

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

τελικά όλα αυτο το ατιμο το σπέρμα τα κάνει........... :D:D:D:D:D:D:D

ΜΑ ΟΛΑ!!! smilie_happy_015.gifsmilie_happy_015.gif

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

που να την βρω την όρεξη τώρα εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Μ΄αυτήν την κοιλιά τώρα μου έχει φύγει ειλικρινά....

Διαφημίσεις

α, καλά...

αυτό όλοι οι γιατροί το λένε.αλλά ΠΩΣ θα γίνει?

αφου ολόκληρο μωράκι κουνιέται εκεί μέσα... ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

:lol::lol::lol::lol: αυτό λέω κι εγώ...δύσκολο, χώρια το ότι μου έχει φύγει τώρα πια και η όρεξη :(

α, καλά...

:lol::lol::lol::lol: αυτό λέω κι εγώ...δύσκολο, χώρια το ότι μου έχει φύγει τώρα πια και η όρεξη :(

τρώγοντας..ανοίγει η όρεξη :wink::lol::lol::oops:

DoUwp3.png

α, καλά...

τρώγοντας..ανοίγει η όρεξη :wink::lol::lol::oops:

σ΄αυτό έχεις δίκαιο...αλλά μπααααααααααααααααα! Όλες οι ορέξεις μου έχουν κοπεί και του φαγητού και του σεξ. Αλλά και να ήθελα ο αντρούλης μου σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε τώρα πια! :lol:

εδώ είχε το στρεσσαρισμα πρίν μεγαλώσει καλά καλά η κοιλίτσα γιατί θα την ετρωγε το μωρό στο κούτελό... :shock::shock::shock: πόσο μάλλον τώρα που είναι και μπαλονάκι η κοιλία ..... ε! ΤΩΡΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥ DON'T TOUCH ONLY LOOK!!!!!!!!!!! :cry::cry::cry::cry:

Aphrodite_k

εδώ είχε το στρεσσαρισμα πρίν μεγαλώσει καλά καλά η κοιλίτσα γιατί θα την ετρωγε το μωρό στο κούτελό... :shock::shock::shock: πόσο μάλλον τώρα που είναι και μπαλονάκι η κοιλία ..... ε! ΤΩΡΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥ DON'T TOUCH ONLY LOOK!!!!!!!!!!! :cry::cry::cry::cry:

έτσι έτσι.... :lol::lol::P:P

ευτυχώς που λένε ότι είναι σαν το ποδήλατο και εν ξεχνας και ως γίνεται γιατί αλλιώς......... :D:shock::D:shock::D:shock::D:shock:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σ'αυτή την εγκυμοσύνη όχι απλά δεν μου έχει φύγει η όρεξη, αλλά μου έχει ανοίξει κι όλας!!! :oops::oops:

εεε, αν υπάρχει και ανταπόκρυση τότε φιλη μου είσαι απο τις ττυχερες... ευγε...... :wink:

Aphrodite_k

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...