Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

η κορη μου 15 χρονων βγαινει με 23 χρονο

Recommended Posts

dimitra να σε ρωτησω κατι εαν η κορη σου σε ηλικια 18 χρονων κανει σχεσει με εναν 38 χρονω τοτε τι θα κανεισ?ξερω απο ποιες λεξεισ προερχετε.το οτι εγω εκανα σχεση με καποιον μεγαλυτερο μου δεν παει ν πει πωσ ειμαι υπερ τ παιδοφυλον κ οτι οταν φτασει σε ηλικια 15 χρ θα τ πω πηγαινε μ 30ρη.

δυστηχως νομικα δε μπορω να του κανω τιποτα.

θα της πιπιλησω το μυαλο οσο μπορω αλλα δε μπορω να την υποχρεωσω να τον χωρισει ουτε να μη τον ξαναδει. αυτο που θα της πω ειναι οτι ειπα και στην ξαδερφη μου.''οταν εσυ θα εισαι 30 αυτος θα ειναι 50 θα εχει μπει στην αντρικη κλημακτηριο!'' 20 χρονια διαφορα ειναι ενα τεραστιο χασμα γεννεων.εχω θεια που οταν ηταν 25 παντρευτηκε εναν 55.αποτελεσμα ουτε παιδια εκανε τον κερατωνε γιατι δε του εκανε κουκου και χηρεψε και πολυ μικρη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 413
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

E,η θεια δεν ηταν και πολυ ενταξει εδω που τα λεμε..(τι κανεις,Δημητρα,καλα?).

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

ειδες λοιπον που η φιαφορα 20-28 δεν ειναι τραγικη αλλ ααν ησουν 12 κ αυτος 20 η εσυ 14 κ αυτος 22 θα ηταν τραγικοτατη!!

επισης να προσθεσω οτι παιδοφιλος θεωρειται αυτος που εχει διαφορα ηλικιας πανω απο 5 χρονια με το ανηλικο.

Καλα δεν το συζητω οτι απο τα 15 μεχρι τα 20 ημουν κυριολεκτικα ενας αλλος ανθρωπος!!!Σαφεστατα το 15-23 μου χτυπαει ασχημα...και να φανταστεις ακομα δεν εχω γεννησει...Απο την αλλη το σκεφτομαι κι αλλιως...Υπαρχουν κοριτσια που θα εντυπωσιαστουν απο ενα μεταφορικο μεσο, απο την οικονομικη ανεξαρτησια, απο τις φοβερες διηγησεις εμπειριες ενος πιο μεγαλου στην ηλικια των 15...Ειναι αυτοι λογοι για να πεσουν στο παραμυθι?Μηπως εχει να κανει και με την προσωπικοτητα του καθε κοριτσιου?την οποια προσωπικοτητα εχει αναπτυξει μεχρι αυτη την ηλικια δλδ...

Ειναι και απο ποια μερια θα το δεις...αν το δεις απο τη μερια της μικρης βρισκεις ελαφρυντικα...αν το δεις απο την μερια του παλικαριου...εμενα προσωπικα με πιανει ταχυκαρδια απο τα νευρα στην ιδεα...

Απο την αλλη αν το κοριτσι ειναι σαν μια ξαδερφη μου που στα 13 παρακαλω την πηγαινε η μανα της για αποτριχωση(πριν 3 χρονια μιλαμε και οταν το πα στον φιλο μου με ρωτησε ειρωνευομενος την φαση αν της κανει και βραζιλιανικο)και στα 15 πηγαινε και αυτη και οι φιλες της βαμμενες στο σχολειο και ντυμενες λες και θα πηγαινανε σε κλαμπ ε σορρυ κιολας αλλα δεν φταιει ο 23χρονος...

Θελω να καταληξω οτι παιζουν ρολο πολλα πραγματτα...

Δεν ειναι μια μονο παραμετρος που διαχωριζει απο ηθικη σε ανηθικη την καθε περιπτωση...

IZvWp3.png

εγω ειμαι τ αποψεισ πωσ οταν ενα παιδι θελει ν κανει κατι θα το κανει το θεμα ειναι το ποσο καλα τ εχουμε ενημερωσει κ το ποσο εμπιστοσυνη τουσ εχουμε κ ποσο μασ εμπιστευονται κ αυτα.ισως εγω ειμαι απο τ εξερεσης δεν θεωρω τ αντρα μου παιδοφιλο γιατι με τ θεληση μου τ παντρευτικα κ καναμε κ 3 παιδια κ εαν γυριζα τ χρονω πισω το ιδιο θα εκανα δεν θα αλλαζα τιποτα:D

γρρρρ θα τον ετρωγα ζωντανο.....την εχω πατησει και δεν θα αφηνα τα κοριτσακια μου να ζησουν το ιδιο καλυτερα να μου θυμωσει το παιδι μου για λιγο παρα να καταστραφει ψυχολογικα για μια ζωη!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Διαφημίσεις

ε σορρυ κιολας αλλα δεν φταιει ο 23χρονος...

Θελω να καταληξω οτι παιζουν ρολο πολλα πραγματτα...

Δεν ειναι μια μονο παραμετρος που διαχωριζει απο ηθικη σε ανηθικη την καθε περιπτωση...

θα διαφωνησω σαυτο το σημειο.με την ιδια λογικη δε φταιει κ ο βιαστης που θα βιασει ενα ανηλικο γιατι το ειδε ντυμενο προκλητικα. τα παιδια δε φταινε,αν η κορη μου βγει εξω βαμμενη σαν μπαρ γουμαν και με το μινι μεχρι τον αφαλο θα φταιω εγω και οχι αυτη.

αν η κορη μου στα 14 παει και τα φτιαξει με εναν 25 θα συμφωνησω μαζι σου οτι το παιδακι εχει ελαφρυντικα γιατι ειναι...παιδακι!ενω ο αλλος ειναι για κραξιμο και για χωσιμο.

γρρρρ θα τον ετρωγα ζωντανο.....την εχω πατησει και δεν θα αφηνα τα κοριτσακια μου να ζησουν το ιδιο καλυτερα να μου θυμωσει το παιδι μου για λιγο παρα να καταστραφει ψυχολογικα για μια ζωη!!

αυτο ακριβως λεω και εγω

εγω ειμαι τ αποψεισ πωσ οταν ενα παιδι θελει ν κανει κατι θα το κανει

το παιδι μου μπορει στα 15 να μου πει οτι θελει να γυριζει μεχρι τις 6 τα ξημερωματα με εναν 35αρη χλιδατο και να πανε και 3ημερο σε ξενοδοχειο!

τι παει να πει αυτο!οτι επειδη θελει να το κανει...θα το κανει? ΟΥΤΕ πανω απο το πτωμα μου!:twisted:

και να ξαναρθω στο ερωτημα σου γιατι πριν ξεχασα να το πω...

με ρωτησες ''τι θα εκανα αν η κορη μου στα 18 τα φτιαξει με εναν 38''

γιατι μονο για την κορη ρωταμε?επειδη αν ο γιος μας στα 18 τα φτιαξει με μια 38 θα πεσουμε να την φαμε. καθαρα ελληνικη νοοτροπια.

αν οι εφηβοι θεωρουνταν οτι μπορουν να αποφασιζουν ανεξαρτητοι και οτι ειναι ικανοι να συντηρισουν τον εαυτο τους τοτε η ενηλικιωση θα γινοταν στα 12 και οχι στα 18. για καποιο λογο ο νομος λεει οτι εισαι ενηλικας μετα τα 18.

δηλαδη αν καποιος βιασει ενα 14χρονο δεν ειναι παιδεραστης επειδη ειναι στην εφηβια το παιδι? δεν υπαρχει η λεξη εφηβοεραστης.:rolleyes:

στην περιπτωση που υπαρχει σχεση μεταξη ανηλικου με ενηλικα εχουμε αποπλανηση ανηλικου!επειδη το ανηλικο δεν ειναι σε θεση να εχει πληρη αυτογνωσια του τι κανει!αλλιως θα πηγαινανε στρατο στα 14 θα ψηφιζανε στα 12 θα βγαζανε διπλωμα οδηγησης .

και ναι αν το παρεις νομικα και ο 19αρης κανει αποπλανηση ανηλικου σε μια 17χρονη.κ αν γουσταρω και ειναι μακακας μπορω να τον καταγγειλω!

δε νομιω οτι εχει σχεση τι λεει ο νομος σε σχολεια και στρατο στις ηλικιες με την προσωπικη τους ζωη. ισως να μη μπορουν να αποφασισουν σωστα καθαρα λογω ελειψης εμπειριας και επειδηενθουσιαζοντε πιο ευκολα. αλλα εδω τα βγαζει τελειως ανημπορα να αποφασισουν οτιδηποτε. και ναι! υπαρχουν και 15χρονα που ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ μπορουν να συντηρηθουν μια χαρα. στην τελικη σιγα πια! μια σχεση ειναι.(αν βγαλουμε τους ''χ'' κιδυνους που αναφερουμε που παντα και παντου σε ολες τις ηλικιες υπαρχουν) τοτε ειναι μια σχεση! κανεις δεν ειπε πως θα παντρευτουν κιολας. εγω ενα ξερω και δε μπορω να καταλαβω τιποτα αλλο. ''αν ενα κοριτσι ξερει που πρεπει να πει οχι σε καποιον αν κατι δε το θελει τοτε ολα οκ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ 15-16ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙ! ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΚΟΥΛΑ. και εχω παραδειγμα εμενα. τοτε λοιπον ειναι απλα μια σχεση. αν εχει σεξ? ε ναι θα εχει. μακαρι οπως και οτανθελει το κοριτσι αλλα θα εχει. τι σας φρικαρει τοσο??? η εφηβια ειναι περιοδος πειραματος. αυτο σημαινει ναμαστε κοντα και φιλικοι στα παιδια μας τιποτα αλλο. οσο πιο κοντα ειμαστε τοσο πιο πολυ μπορουμε να ελεγχουμε..

ελεος πια!

1-2-3MPOMPIRES!!!

αν ο γιος μας στα 18 τα φτιαξει με μια 38 θα πεσουμε να την φαμε. καθαρα ελληνικη νοοτροπια.

βασικα μη το παρεις προσωπικα μου κραταω τα δικα σου λογια πιο πολυ. απλα τα γραφεις χυμα και ειναι πιο ξεκαθαρα αυτα που λες ωστε να μπορω καιγω να απανταω αυτα που ηδη σκεφτομαι.

λοιπον ναι. γενικα το θεωρουμε πιο ''κακο'' αυτο μετα αγορια. αλλα και αυτο ειναι στα πλαισια πειραματος σε τετοιες ηλικιες που κανουν... οσο οχι λες τοσο κολανε.. αυτο ξερω εγω σαν κανονα. οχι να συμφωνουμε σεολα σταληθεια.. αλλα το μυστικο ειναι να νομιζουν οτι συμφωνουμε σχετικα γιανα μας ανοιγοντε.

1-2-3MPOMPIRES!!!

Για ποια ωριμότητα μιλάμε για τα 15χρονα; Δεν είμασταν όλες ερωτευμένες με τους καθηγητές μας; Δηλ. αν μας την έπεφτε κανένας απο αυτούς από θέση ισχύος, εμείς θα είχαμε την ωριμότητα να πούμε όχι; Η ευθύνη είναι του ενήλικα, το ανήλικο των 15 χρόνων έχει το "ακαταλόγιστο" όπως και να ντύνεται και να συμπεριφέρεται.

Διαφημίσεις

Για ποια ωριμότητα μιλάμε για τα 15χρονα; Δεν είμασταν όλες ερωτευμένες με τους καθηγητές μας; Δηλ. αν μας την έπεφτε κανένας απο αυτούς από θέση ισχύος, εμείς θα είχαμε την ωριμότητα να πούμε όχι; Η ευθύνη είναι του ενήλικα, το ανήλικο των 15 χρόνων έχει το "ακαταλόγιστο" όπως και να ντύνεται και να συμπεριφέρεται.

ελα ντε ?κιεγω ειχα ερωτευτειι στα 14 τον καθηγητη μαθηματικων που ηταν 30φευγα.θα επρεπε να με αφησουν να παω μαζι του?ελεος...:shock:

θα διαφωνησω σαυτο το σημειο.με την ιδια λογικη δε φταιει κ ο βιαστης που θα βιασει ενα ανηλικο γιατι το ειδε ντυμενο προκλητικα. τα παιδια δε φταινε,αν η κορη μου βγει εξω βαμμενη σαν μπαρ γουμαν και με το μινι μεχρι τον αφαλο θα φταιω εγω και οχι αυτη.

αν η κορη μου στα 14 παει και τα φτιαξει με εναν 25 θα συμφωνησω μαζι σου οτι το παιδακι εχει ελαφρυντικα γιατι ειναι...παιδακι!ενω ο αλλος ειναι για κραξιμο και για χωσιμο.

Δεν το εθεσα σωστα και το καταλαβες λαθος αυτο που εγραψα...οταν λεω σορρυ κιολας δεν φταιει ο 23 συμφωνα με το π.χ. που εφερα εννοω οτι φταιει η μανα ο πατερας και τελευταιος ο παλικαρης...οχι οτι τον δικαιολογω...σε καμια περιπτωση

IZvWp3.png

η κόρη μου δεν ειναι ουτε 15 χρονών και εχει γνωρισει καποιον που ειναι 23. συζηταω συνεχεια μαζι της και της εξηγω τους κινδυνους που εχει μια τετοια σχεση εκεινη μου λεει οτι το ξερει και οτι δεν συμβαινει τιποτα. αλλά η πρωτη της δουλεια απ τη στιγμη που θα σχολασει απο το σχολειο να κρεμαστει στο facebook και να αρχισει συνομιλια μαζι του. έχω κρυφοκοιταξει συζητησεις τους και δεν ειναι τοσο αθωες απο την πλευρά του. Η κορη μου εχει κολακευτει πολύ και εχει αρχισει να τον ερωτεύεται. ειναι αριστη μαθητρια αλλά οπως ειναι φυσικό έχει αρχισει να παραμελει τα μαθηματα της. δεν ξερω πως να το αντιμετωπίσω περα απο την συζητηση μαζί της... να μιλήσω σ αυτόν; τί μπορει να θελει από ένα σχεδον παιδί;

και η κορη μου ειναι στην ηλικια της κορης σου επιτρεπεις στην ανηλικη κορη σου να συναψει σχεσεις με εναν ενηλικο 23 χρονων και βλεπεις(εννοειτε)οτι δεν εχει αγαθες προθεσεις (να ξαναπω εννοειτε)και το σκεφτεσε και το λες δημοσιος και δεν εχει επεμβει ακομη καποια υπηρεσια γτ αυτο που κανετε κυρια μου ειναι εγκληματικο και στο σωματακι και στην ψυχη του παιδιου σας.και ρε κοριτσια τι λετε τοσες σελ. πισω?ειναι δυνατον εχουμε τοσο ξεφυγει πια?μηπως ειναι μουφα η ιστορια τελικα?υπαρχει τετοιος γονιος?

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

δεν ειπα να τα αφησουμε. ειπα ομως να το συζηταμε και να δειχνουμε ανετοι στο παιδι-εφηβο ωστε ναμας εμπιστευετε. η ωριμοτητα ειναι σχετικη τι εννοει ο καθενας. εγω παντως ηξερα με ποιον εβγαινα και τι εκανα στα 15 μου. ολα συνηδητα και ηξερα να λεω οχι. .. ειχα τα διαφορα απο τους δικους μου.λογικο γιατι ανησυχουσαν αλλα ολα οκ. στα 17 μου ξεκινησα σχεση με τον 30 χρονο τοτε αντρα μου. και στα 19 μου ειπα το μεγαλο ναι! στα 20 παντρευτηκα και καθε μερα ευχαριστω τον θεο για κεινη την αποφαση μου! παραδειγμα λεω... δεν ειπα να πανε σε γαμο. με τιποτα..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι αλλο? αν ενα κοριτσι 15 ειχε σχεση με ενα αγορι 16 χρονων. εσεις δε ξερατε τιποτα.η καινα ξερατε κατι.. τεσπα ερχετε μια μερα που μαθαινετε οτι ολοκληρωσαν. τι θα κανατε? το ρωταω καθαρα για το αν το μεγα θεμα ειναι η ηλικια η το σεξ

1-2-3MPOMPIRES!!!

φυσικα και ειναι μεγαλο το θεμα και η ηλικια και το σεξ. ειναι σα να μου λες οτι το 16χρονο δε πειραζει να το κανει και με εναν 45χρονο αφου το ιδιο θα εκανε και με τον 16αρη αρα ολα μια χαρα!

και οκ πες οτι εγω στα 14 που ειχα ερωτευτει τον μαθηματικο μου που ηταν 35 πηγαινα κ ελεγα στη μανα μου ''μαμα τον αγαπαω τον θελω'' βαλε την κορη σου (αν εχεις) σαυτη τη θεση(μιας και μιλαμε για μενα που ημουν κοριτσι τοτε) και σου λεει η 14χρονη κορη. μαμα εχω ερωτευτει τον καθηγητη μου και μου ζητησε να παμε για καφε. πες μου τι θα εκανες.

θα την εστελνες?περα απο τη σηζητηση που εννοειται θα ειχες μαζι της..

το τελικο αποτελεσμα ποιο θα ηταν?θα την αφηνες να παει?

και αν σου ελεγε οτι θελει να παει μια βολτα με τον 14ετων συμμαθητη της πως θα αντιδρουσες?θα το επαιρνες πιο χαλαρα απο οτι με τον 35 ετων καθηγητη η οχι?

αυτη λοιπον ειναι η διαφορα

Και το σεξ και η ηλικία. Αλλά το σενάριο που βάζεις είναι πολύ πιο απίθανο να συμβεί από το να κάνει σεξ με μεγαλύτερο. Με απασχολεί η ηλικία γιατί είναι πιο πιθανό να έχει πιεστεί να το κάνει. Όσες είχαν σχέση με μικρότερο σε ηλικίες γύρω από τα 20 ξέρουν τι θα πει να είσαι σε θέση ισχύος. Φυσικά το κυριότερο μέλημα θα είναι η αντισύλληψη.

Σας είπα ότι πρόσφατα κορίτσι 15 χρονών το πιάσαν οι πόνοι στο σχολείο και η μάνα δεν ήξερε τίποτα. Δυστυχώς η αντισύλληψη είναι ακόμη άγνωστη λέξη.

Δεν ξερω...εγω οσους ανθρωπους συναντουσα τοσο απολυτους σε αυτα τα θεματα στην τελικη ηταν αυτοι που γινανε οι πιο προοδευτικοι οταν ηρθε εκεινη η στιγμη.

Μεσα σε οοολο αυτο, ξεχναμε πως το παιδι δεν ειναι ιδιοκτησια μας. Αναπτυσσει μια προσωπικοτητα η οποια, για να το πω χωρις ταμπου, εχει και σεξουαλικες πτυχες.

Τελος παντων..πολυ μακρηγορησαμε επι του θεματος...

Στην τελικη ο καθενας μας ειτε μητερα ειτε πατερας ειτε εχει γιο ή κορη προσπαθει και κινειται ετσι ωστε να βλεπει ευτυχισμενο το παιδι του.

Το πιο δρομο θα ακολουθησουμε δεν μπορει να μας τον υποδειξει κανεις. Ωστοσο δεν χρειαζεται να εισαι ψυχολογος για να ξερεις πως αν σε εναν εφηβο ή σε μια εφηβη πεις οχι θα καταλαβει ναι, απτην θεση του γονιου εννοω.

Και κατι ακομα...δεν μου αρεσουν οι γενικευσεις...του τυπου επειδη ειναι μεγαλος αυτος την θελει μονο για το σεξ...ή και αργοτερα επειδη ειναι μικρη αυτη τον εχει μονο για τα λεφτα κτλ...

Αυτα ειναι γενικευσεις και δεν εχουν καμια βασιμοτητα, μα στο πουθενα.

Δεν ωφελει σε τιποτα η κοντρα και το να εισαι απολυτη με το παιδι σου. Και μιλαω ιδιως για τα κοριτσια, γιατι το εζησα σαν κορη. Τα αγορια νομιζω πιο πολυ ακουνε ιδιως τις μαμαδες τους (δες τα θεματα με τις πεθερες να δεις να μαθαινεις). Τωρα...που ωφειλεται αυτο δεν θα το αναλυσω...Ωστοσο σαν κορη που το εζησα...οχι ουτε ο ελεγχος ουτε οι φωνες ουτε οι αυστηρες απαγορευσεις ωφελουν σε κατι.

Και ποτε δεν μου απαγορεψαν κατι, και ομως δεν ηθελα να βγαινω ως τα ξημερωματα.

Αλλο να πας σε ενα παρτυ μια δυο να ξεδωσεις και αλλο σε καθημερινη βαση.

Αυτο εννοω πως ενα παιδι, ή μαλλον ενας εφηβος ή ειναι ωριμος ή δεν ειναι.

Ο καθε γονιος το ξερει και το καταλαβαινει αυτο για το καθε του παιδι ξεχωριστα.

Εμεις ωφειλουμε να τους μιλησουμε για τους κινδυνους που ενδεχεται να αντιμετωπισουν και να τους εχουν υποψιν τους, ειτε ο παρτενερ τους ειναι 16, ειτε ειναι 23.

Το θεμα ειναι πως ενας εφηβος δεν ωριμαζει αυτοματως μολις σβησει 18 κερακια, αν δεν εχει προηγηθει μια σωστη διαπαιδαγωγηση τα καποια χρονια πιο νωρις.

Αν το ακρωτηριαζουμε το παιδι και δεν του αφηνουμε το δικαιωμα της ελευθεριας ουτε για το ιδιο του το σωμα, πως περιμενουμε μετα να αναλαβει ευθυνες;

Πως περιμενουμε μετα στα 18, μολις τα πατησει να εχει πληρη συνειδηση του τι κανει και που να λεει οχι;

Εννοειται οτι το μαθαινει πιο νωρις το ποτε να λεει οχι!

. Δυστυχώς η αντισύλληψη είναι ακόμη άγνωστη λέξη.

Ειναι επειδη δεν θελουμε καν να ακουμε πως εχουν σεξουαλικη σχεση τα παιδια μας. Γιατι αν αυτο δεν ηταν ταμπου, δεν θα ειχε αυξηθει το ποσοστο των εκτρωσεων στα ανηλικα

σε 2 πραγματα ειμαι απολυτη 100% το ενα δε χρειαζεται να το πω γιατι δεν ειναι επι του θεματος και το αλλο ειναι εναντια σους παιδεραστες/παιδοφιλους και οχι δε προκειται να γινω ποτε προοδευτικη απεναντι σε εναν τετοιο:twisted:

Το θεμα ειναι πως ενας εφηβος δεν ωριμαζει αυτοματως μολις σβησει 18 κερακια, αν δεν εχει προηγηθει μια σωστη διαπαιδαγωγηση τα καποια χρονια πιο νωρις.

Αν το ακρωτηριαζουμε το παιδι και δεν του αφηνουμε το δικαιωμα της ελευθεριας ουτε για το ιδιο του το σωμα, πως περιμενουμε μετα να αναλαβει ευθυνες;

Πως περιμενουμε μετα στα 18, μολις τα πατησει να εχει πληρη συνειδηση του τι κανει και που να λεει οχι;

Εννοειται οτι το μαθαινει πιο νωρις το ποτε να λεει οχι!

έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα!!

Τι να πω....Προσωπικα πιστευω οτι ο καθε γονιος ξερει με τι παιδι εχει να κανει και αναλογως συμπεριφερεται...Αν πιστευει οτι το παιδι ειναι παρασυρομενο και δεν του κοβει η οτι ειναι αβγαλτο και θα πληγωθει η κι εγω δεν ξερω τι αλλο νομιζω οτι επεμβαινει πιο δραστικα...Αν ειναι σιγουρος οτι μεγαλωνοντας το παιδι του εχουν αναπτυξει μια σχεση εμπιστοσυνης και εμπειρικα ξερει πως θα του μιλησει για τα παντα η τουλαχιστον πριν παρει μεγαλες αποφασεις πραττει παλι αναλογως...Και δεν μιλαω σε φαση που εχει καταλαβει οτι αυτος-η που βγαινει με το παιδι του εχει ασχημες προθεσεις...Μιλαω για νορμαλ σχεσεις..

Και σιγουρα εκ του ασφαλους γτ απεχω πολυ χρονικα απο τετοιες καταστασεις!!!

Το αν το θεμα εδω ειναι η ηλικιες, το σεξ, η οτι η σινιορα που ανεβασε το μηνυμα εχει δει τις περιεργες διαθεσεις του νεαρου μεσω fb και ακομα αναρωτιεται τι να κανει, ουτε εγω το χω καταλαβει...

Κατα τη γνωμη μου παντα λιγες κοπελες τουλαχιστον τις γενιας μου ηταν ωριμες να κανουν τετοιο βημα σε αυτη την ηλικια...και το γεγονος οτι τιθεται τετοιο διλημμα σημαινει απλα οτι πιστευει πως η κορη της δεν ειναι ικανη να καταλαβει τους κινδυνους πισω απο τη βιτρινα του νεαρου...

Οταν ρε φιλε ξερεις οτι το παιδι σου τραβιεται με καποιον που με αποδειξεις απο τον πρωτο καιρο το παει αλλου δεν κανεις δημοσκοπηση...Αντε γτ τα πηρα!!!

IZvWp3.png

Ειναι επειδη δεν θελουμε καν να ακουμε πως εχουν σεξουαλικη σχεση τα παιδια μας. Γιατι αν αυτο δεν ηταν ταμπου, δεν θα ειχε αυξηθει το ποσοστο των εκτρωσεων στα ανηλικα

το "γιατί" δε θα καταλάβω ποτέ..... αλλά δεν έχει σημασία.....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...