Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

η κορη μου 15 χρονων βγαινει με 23 χρονο

Recommended Posts

Άλλες οι εποχές οι δικές μας άλλες τώρα.

Μη συγκρίνετε τα ασύγκριτα.

Δεν παύει να είναι ένα ανήλικο με ένα 23χρονο.

Ο 23χρονος άνδρας δεν έχει τίποτα να χάσει...

Θα προτιμούσα να την πληγώσω αν ήταν κόρη μου παρά να τρέχω έπειτα...

Πάντως εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση που η κυρία εξαφανίστηκε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 413
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα δε παει να πει οτι θα τον παντρευτει κιολας....μη τη φοβιζετε περισσοτερο...

Μα δεν ειπαμε οτι θα τον παντρευτει απλα λεμε η καθεμια τη αποψη μας η και την προσωπικη μας εμπειρια.....

παλι θα παιξω τον δικηγορο του διαβολου και σιγουρα θα μου την πειτε αλλα δε πειραζει.χαχαχα εγω παλι ναι με τη διαφορα συμφωνω πως ακουγετε καπως αλλα απο την αλλη νομιζετε πως και ενα αγορι στα 17 πχ θαναι πιο αθωες οι προθεσεις του?? λοιπον θα το πω ωμα. σιγουρα για τις μαμαδες δεν ειναι και τοσο ευκολο να το δεχτουμε (καιγω κοριτσι μεγαλωνω) αλλα πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι πλεον τα 15χρονα κοριτσακια ετσι και αλλιως δεν ειναι τοσο αθωα.-δε λεω για το δικο σου γενικα..- οποτε δε μου φαινετε παραξενο τοσο να ειναι εκει η αρχη μιας σεξουαλικης ζωης.καλητερα να εξηγησεις περι προφυλαξη και λοιπα μην εχετε αλλα και περι σχεσης απο κοντα να το ελεγχεις αλλα χωρις να φανεις κατα αυτης της σχεσης. ενα καταλαβει πως δε τη θελεις τοτε εχασες...

Ετσι ακριβως ειναι δυσκολο να δεχτουμε εμεις οι μαμαδες οτι το κοριτσακι μας,μεγαλωνει και θα αρχισει να κανει σχεση,και καποια στιγμη θα τη ολοκληρωσει κιολας.Φρικη και μονο η σκεψη οτι το κοριτσακι σου,θα κανει σεξ με καποιον.Στα 17 η δικη μου με καλεσε για καφε εξω και μου ειπε οτι ολοκληρωσε την σχεση της,σοκαριστικα αν και ηξερα οτι θα γινοταν καποια στιγμη και αυτο.Μετα το μονο που με ενοιαζε ειναι να ενημερωθει σωστα για θεματα εγκυμοσυνης και προφυλαξης απο αρρωστιες.Αχ τη τραβαμε εμεις οι μαμαδες,το μονο σιγουρο δεν ηρεμουμε ποτε.

φροσω με εμενα ολα αυτα γινανε το 2006,οχι πολυ παλια εποχη:P:p...ακι επειδη μερικοι νεαροι μπορει πλεον να εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια,τα βλεπω καθημερινα μην νομιζεις,δεν σημαινει οτι θα τους παρει ολους η μπαλα....

Λες παλι να την πατησαμε?:rolleyes::lol:

Διαφημίσεις

Και εγω αυτο λεω,οσο και να φοβαται(και εγω κορη μεγαλωνω και οταν θα ειναι 15παναγια μου πως θα ειναι τα πραγματα),να ειναι διπλα της σε καθε της επιλογη και να την συμβουλευει

Εγω παλι βλεπω πλεον τις 15χρονες πιο ξεπεταγμενες απο τους 23χροους.

οι περισσοτεροι 23χρονοι παιδια ειναι ακομα...λιγες οι εξαιρεσεις δυστυχως.

Καλά δε λέω..... Είναι 23 αυτός και αυτή 15. Κανονική αποπλάνηση γιατί η κοπέλα δεν είναι ούτε καν 16 για να έχει κάποια ελαφρυντικά ο ''κύριος''.....

Σίγουρα το πρώτο πράμα που έχει στο νου του είναι το σεξ και να είναι πρώτος της, για να το παίζει μάγκας στους φίλους του!

ΑΛΛΑ το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και με ένα συνομίλικό της. Τα 15χρονα και τα 16χρονα στις μέρες μας έχουν αποθρασυνθεί τελείως, άρα κι ένας συμμαθητής θα μπορούσε να είχε τις ίδιες βλέψεις για τη κοπέλα....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Καλά δε λέω..... Είναι 23 αυτός και αυτή 15. Κανονική αποπλάνηση γιατί η κοπέλα δεν είναι ούτε καν 16 για να έχει κάποια ελαφρυντικά ο ''κύριος''.....

Σίγουρα το πρώτο πράμα που έχει στο νου του είναι το σεξ και να είναι πρώτος της, για να το παίζει μάγκας στους φίλους του!

ΑΛΛΑ το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και με ένα συνομίλικό της. Τα 15χρονα και τα 16χρονα στις μέρες μας έχουν αποθρασυνθεί τελείως, άρα κι ένας συμμαθητής θα μπορούσε να είχε τις ίδιες βλέψεις για τη κοπέλα....

ο 15χρονος έιναι επίσης ανήλικος.

Σεξ ανάμεσα σε 15χρονη και 23χρονο είναι ποινικό αδίκημα και εσείς πάτε αν το αποποινικοποιήσετε.

Ε καλά κάνουν τότε και οι πολιτικοί μας. Κι αυτοί παιδιά του λαού είναι :lol:

Διαφημίσεις

Ποινικό αδίκημα είναι, αλλά άμα έγινε με τη θέλησή της δε πονικοποείται. Δε θεωρείται βιασμός ή αποπλάνηση. Εκτός άμα το ''κυνηγήσουν'' οι γονείς της κοπέλας.

Προς Θεού, σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ τις ενέργειες του νεαρού, απλά βλέπω και την άλλη όψη.

Απλά δε καταλαβαίνω ποιές είναι οι φοβίες της μητέρας που ανήρτησε το πόστ... Μή κάνει η κόρη της σεξ στα 15 ή μη κάνει σεξ με ένα 23χρονο;

Γιατί άμα η φοβίας της είναι η 2η, θέλω να εξηγήσω πως το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και με ένα συνομίλικό της. (Πάντα με τη θέληση της κοπέλας)

iyuNp3.png4hNCp3.png

Πάντως εγω 15 χρονών δεν ηθελα καθολου τετοια διαφορα ηλικιας....ουτε καν μου αρεσαν τα αγορια τετοιας ηλικιας (φοβομουν....) , η μικρη μπορει να ειναι πιο ΄΄ξεψαρωμενη΄΄ και να ξερει τι της γινεται..

Ποινικό αδίκημα είναι, αλλά άμα έγινε με τη θέλησή της δε πονικοποείται. Δε θεωρείται βιασμός ή αποπλάνηση. Εκτός άμα το ''κυνηγήσουν'' οι γονείς της κοπέλας.

Προς Θεού, σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ τις ενέργειες του νεαρού, απλά βλέπω και την άλλη όψη.

Απλά δε καταλαβαίνω ποιές είναι οι φοβίες της μητέρας που ανήρτησε το πόστ... Μή κάνει η κόρη της σεξ στα 15 ή μη κάνει σεξ με ένα 23χρονο;

Γιατί άμα η φοβίας της είναι η 2η, θέλω να εξηγήσω πως το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και με ένα συνομίλικό της. (Πάντα με τη θέληση της κοπέλας)

Καλά αν ξαναμπει να διαβάσει....της εξηγείς κι εσύ κι εμείς ;)

εγω παλι ημουν στα 15 και εκεινος 18 (αν θυμαμαι καλα) η πρωτη μου σχεση δηλ... και παντα προτιμουσα καποιον μεγαλητερο.. δεν εχει να κανει. πλεον ολα λιγο πολυ με αυτες τις προθεσεις πανε.. αγορια κοριτσια. ξαναλεω εγω κολαω στην ενημερωση. τα αλλα θα γινουν ειτε μας αρεσει ειτε οχι

1-2-3MPOMPIRES!!!

Καλημέρα Κορίτσια

Δεν ξέρω για τις δίκες σας εμπειρίες πάντως η δική μου μου στοίχισε πολλά χρόνια θλίψης. Στα 15 γνώρισα έναν 25 χρονο. Τον ερωτεύτηκα τρελά γιατί σε αυτήν την ηλικία έτσι ερωτεύεσαι. Και από την μεριά του το ίδιο φαινόταν. Ήμουν το μωράκι του όπως έλεγε, με ζήλευε τρελά και είχε τεράστια υπομονή όσο αφορά τις εξόδους μου . Με γύριζε πίσω στο σπίτι την ώρα που έπρεπε ώστε να μην έχω προβλήματα με τους δικούς μου.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν 8 μήνες μετά να μείνω έγκυος. Στους γονείς μου ούτε συζήτηση να το πω .

Εκείνος έλεγε πως αν θέλω θα με παντρευτεί ( αν και άνεργος τότε), και να αποφασίσω εγώ.

Εγώ πήρα την απόφαση τότε να προχωρήσω σε άμβλωση . Το πώς και που έγινε καλύτερα να μην τα αναφέρω.

Ξύπνησα κλαίγοντας συνέχισα να κλαίω για μήνες για το κακό που είχα κάνει.

Στο μυαλό μου γύριζε ότι είχα σκοτώσει το μωρό μου ( πώς να διαχειριστεί όλα αυτά ένα 15 χρονο χωρίς να μπορεί να συμβουλευτεί κανένα , ακόμα και τώρα μόνο ο άντρας μου το γνωρίζει).

Το ΑΓΟΡΙ μου δεν το ξαναείδα τον απέφευγα ώσπου στο τέλος το κατάλαβε και σταμάτησε να με ενοχλεί .

Χρειάστηκα χρόνια για να καταλάβω πως τελικά έπραξα τα σωστά.

Α!!! ξέχασα μου στοίχισε και την πρώτη χρονιά του λυκείου.

Αυτή ήταν η δική μου περιληπτική ιστορία .χωρίς ευτυχισμένο τέλος.

Τώρα η μεγάλη μου κόρη είναι 17 ετών έχω προσπαθήσει πολύ και έχω καταφέρει να είμαι μαμά της στις συμβουλές και γνωρίζοντας εκείνη πως ότι και να μου πει δεν θα

αλλάξει η γνώμη μου γι αυτήν .Έχει κατά καιρούς αγόρια αλλά χωρίς να έχει προχωρήσει με κανέναν . Πάντα της λέω πως το σεξ είναι το πιο εύκολο πράγμα,

όμως η πρώτη σου φορά πρέπει να είναι με αυτόν που μετά από καιρό θα καταλάβεις ότι είναι ξεχωριστός για σ ένα.

Διαφημίσεις

supermama συμφωνω απολυτα μαζι σου,ειτε θελουμε ειτε οχι ειναι δικη της καθαρα αποφαση τι θα κανει ποτε θα το κανει και με ποιον....απλα καλο θα ηταν η μαμα της να ειναι διπλα της ''φιλη''της και να την συμβουλεψει σε ολα,γι απχ μια πιθανη εγκυμοσυνη για προφυλαξη σμν και ολα αυτα που πρεπει να κανει ενας γονιος στο να ενημερωσει στο θεμα ''σεξ''ενα παιδι....

Πάντως εγω 15 χρονών δεν ηθελα καθολου τετοια διαφορα ηλικιας....ουτε καν μου αρεσαν τα αγορια τετοιας ηλικιας (φοβομουν....) , η μικρη μπορει να ειναι πιο ΄΄ξεψαρωμενη΄΄ και να ξερει τι της γινεται..

εγω παλι και να ηθελα στα 15 μου καποιο αγορι 23...

πρωτον που να τον βρω ετσι αγαθιαρικο που ημουν...:lol:

και δευτερον δε θα με κοιταζε αυτος ετσι οπως ημουν...:?

εγω παλι και να ηθελα στα 15 μου καποιο αγορι 23...

πρωτον που να τον βρω ετσι αγαθιαρικο που ημουν...:lol:

και δευτερον δε θα με κοιταζε αυτος ετσι οπως ημουν...:?

χαχαχα ετσι οπως τα λες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ειναι τυχαιο οτι ειμουν απο τις αργες εγω δευτερα λυκειου ειμουν θυμαμαι οταν εδωσα το πρωτο μου φιλι και γ..ω την ατυχια μου μετα απο 2μηνες γνωρισα τον αντρα μου δεν μπορουσε να τον γνωριζα πιο πριν γιατι ηταν χαλια και το πρωτο μου φιλι :lol:

Τώρα η μεγάλη μου κόρη είναι 17 ετών έχω προσπαθήσει πολύ και έχω καταφέρει να είμαι μαμά της στις συμβουλές και γνωρίζοντας εκείνη πως ότι και να μου πει δεν θα

αλλάξει η γνώμη μου γι αυτήν ..

αυτο νομιζω ειναι το κλειδι να μπορει να σου πει τα παντα χωρις να φοβαται οτι θα αλλαξει η γνωμη σου για το παιδι σου.

χαχαχα ετσι οπως τα λες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ειναι τυχαιο οτι ειμουν απο τις αργες εγω δευτερα λυκειου ειμουν θυμαμαι οταν εδωσα το πρωτο μου φιλι και γ..ω την ατυχια μου μετα απο 2μηνες γνωρισα τον αντρα μου δεν μπορουσε να τον γνωριζα πιο πριν γιατι ηταν χαλια και το πρωτο μου φιλι :lol:

:lol::lol::lol:

ελα σωτηρια να κανουμε το θεματακι δικο μας αφου η κυρια που το ανοιξε εγινε αφαντη...:rolleyes:

εμενα που με πηγαινε ο μπαμπας μου στις εκδηλωσεις του σχολειου και μετα τις ειδησεις των 00:00 ερχοταν να με παρει με το αυτοκινητο,δεν ειχα βλεπεις και πολλες ευκαιριες:lol:

φαντασου τωρα κοριτσακι Γ΄Λυκειου και να βγαινω απο το Ρολοι στη πλ.μεμου στο κορυδαλλο και να με περιμενει το skoda με το μπαμπα μου μεσα.:shock:

δε χαλαγα λεφτα για ταξι βεβαια.

και τωρα μιλαμε για facebook και σχεσεις και αναρωτιομαστε...

αρε τι εχουν να δουν τα ματακια μου απο το γιοκα μου καλα να ειμαστε να γραφουμε τα νεα μας εδω:lol:

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ... ειναι 15 κ αυτος 23...αυτο ειναι παραπλανηση ανηλικου!!!

σα δε ντρεπεται!!!(γιαυτον τα λεω) μη το αφησεις ετσι αυτος ειναι γομαρι και αυτη παιδι!

ΑΠΑΠΑ ακριβως το ιδιο σκεφτηκα ..ακομα και την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος θα ενημερωνα..

τι ψαχνει αυτος απο ενα παιδι??????αχ θεουλη μου τι μας περιμενει?

:lol::lol::lol:

ελα σωτηρια να κανουμε το θεματακι δικο μας αφου η κυρια που το ανοιξε εγινε αφαντη...:rolleyes:

εμενα που με πηγαινε ο μπαμπας μου στις εκδηλωσεις του σχολειου και μετα τις ειδησεις των 00:00 ερχοταν να με παρει με το αυτοκινητο,δεν ειχα βλεπεις και πολλες ευκαιριες:lol:

φαντασου τωρα κοριτσακι Γ΄Λυκειου και να βγαινω απο το Ρολοι στη πλ.μεμου στο κορυδαλλο και να με περιμενει το skoda με το μπαμπα μου μεσα.:shock:

δε χαλαγα λεφτα για ταξι βεβαια.

και τωρα μιλαμε για facebook και σχεσεις και αναρωτιομαστε...

αρε τι εχουν να δουν τα ματακια μου απο το γιοκα μου καλα να ειμαστε να γραφουμε τα νεα μας εδω:lol:

:D:D μια χαρα σε βρισκω εσενα εγω το καημενο εκδηλωσεις και τετοια δεν ειχα και παντα για καφε καθε Σαββατο μεχρι τις 10:30 :-(:sad: οταν το εμαθε στα 22 μου οτι ειχα αγορι απο τα 17 μου απορησε πως του ξεφυγα ετσι ...... καλα ειπαμε κολημενα μυαλα να μην γινουμε ετσι .... αλλα η μικρουλα 15 χρονων να μην κολαει με τετοια διαφορα ηλικιας τοτε δεν νομιζω να μιλαμε για αποπλανηση μιλαμε για κοριτσι που ξερει τι θελει και τι κανει . Αφηστε που ειμαι σιγουρη οτι δεν θα μοιαζει για 15

Δεν εχω προλαβει να διαβασω ολες τις απαντησεις,ουτε εχω πολυ χρονο να σου πω ο,τι σκεφτομαι,ομως θα ηθελα να σου πω πως,κατα την γνωμη μου,καλο θα ηταν εαν και εφοσον κρινεις πως μπορει η κορη σου να βγει με τον νεαρο,η πρωτη συναντηση να ειναι στο σπιτι σου,εστω και αν ειναι για να ερθει να την παρει να βγουν.

Οι φωτο στο φεις πολλες φορες ειναι μουφα και δεν μπορεις να ξερεις εαν ο 23χρονος ειναι κανενας μουστακαλης 50αρης σεσημασμενος...

Αυτο για τωρα (μια χαρα τα λενε τα κοριτσια-επικοινωνια!!).

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

σ ευχαριστω που απαντησες αμεσως. πρωτη φορα χρησιμοποιω τον συνδεσμο και δεν ξερω πως λειτουργει ακομα.

εργαζομαι και δεν εχω πολυ χρονο να ελέγχω τις απαντησεις(περιμενα απάντηση μετα απο 2-3 μερες!!!)

τωρα για το οτι ειναι μικρη για facebook δεν θα το έλεγα. δεδομενου οτι οι περισσοτεροι ξεκινουν απ το δημοτικο 'αλλωστε ανταλλαζουν φωτογραφιες με φιλους και συμμαθητες ακομα. Τον γνωρισε στα village που ειχε παει για πατιναζ, και δεν βγαινουν οι δυο τους ακομα στην αρχη ειναι ακομα, αλλωστε ειναι πολυ μικρη για να βγαινει μονη της.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ,ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΑ 16ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ 27,ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΗ.....ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ Ν ΑΜΙΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ,Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.....ΕΤΣΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ 2ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ.......ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ,ΑΝ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ.....

ναι τον γνωρισες στα 16 αννια μου κ ενεινες κ εγκυος ετσι?17 χρονων δεν εκανες παιδακι?πολυ καλα εκανες κ το κρατησες φυσικα κ χιλια μπραβο σου γιατι ξερω τι κανουν τα περισσοτερα σαυτη την ηλικια αν μεινουν εγκυες...δυστηχως..αλλα ανελαβες την ευθυνη κ εσυ κ ο αντρας σου.

και λεω εγω τωρα.εσυ ησουν απο τις τυχερες και δε σου εκανε την παπια..αντε και στην παραταει εγκυο???αλλα και παλι θα ηθελες η κορη σου στα 15 να γνωρισεις εναν 25 κ να μεινει εγκυος?γιατι μια τοσο μεγαλη διαφορα= ΣΤΑΝΤΑΡ αμεσο ΣΕΞ.

και ενα 15χρονο θα κανει οτι του πει ο 23αρης ο 25αρης κλπ κιαμα την αφησει εγκυο ?ουτε να το σκεφτομαι.εχω κ κορες κ παρακαλαω να μη μου κουβαλλησουν κανεναν 25αρη οταν θα ειναι ανηλικες γιατι θα τον κλεισω μεσα, κ ειδικα στη γερμανια θα φαει πολυ καλα ο τυπος.

οσο για το φειςμπουκ σε 15χρονο κοριτσι δεν εχω λογια.

υπαρχουν προγραμματα που παρακολουθεις παντως το τι λεει το παιδι σου στο φεις η στο τσατ η στο μσν και τι μαιλ παιρνει και τι λενε και τα παντα.εγω αυτο θα το εβαζα

και επειδη το παιδι ειναι κοριτσακι γιαυτο δεν αντιδρατε με τοσο σοκ.

αν ηταν 15χρονο αγορι και τον εσουρνε μια 23χρονη θα παθαινατα πανικο.

ειτε αγορι ειτε κοριτσι ειναι αποπλανηση ανηλικου.εγω θα του εκανα καταγγελια κ θα τον εχωνα μεσα:evil:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...