Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

η κορη μου 15 χρονων βγαινει με 23 χρονο

Recommended Posts

και δεν αντεχω να ακουω κουβεντες οπως ''και τι θελει το 14χρονο με τον 25αρη?και τι θελει το 14χρονο εξω?και τι θελει το 14χρονο στο τσατ?''

εδω πριν ακουστηκε οτι ειναι φυσιολογικο να εχει φεις μπουκ!!

δηλαδη ΔΕΝ φταιει ο ανωμαλος που την επεσε στο κοριτσακι!φταιει το κοριτσακι γιατι βρεθηκε μπροστα του!!!

ωραια τοτε!!!αφηστε ολους τους διεστραμμενους εξω και κλειστε τα παιδια στην φυλακη!!:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 413
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε παλιιιιι... λοιπον πρωτον να πω οτι Δημητρα εννοητε οτι υπαρχουν αυτα που εβαλες για παραδειγμα. σε ολα τα τσατ. χαμος λεμε. ειναι ειδικα καποια που ειναι ολοι μα ολοι εκει για σεξ. οι συνομιλιες κοριτσια ειναι απολυτα αληθινες και λιγα μας εβαλε να διαβασουμε. μονο τα λαιτ....

τωρα. και παλι ομως εμενα αυτο δε σημαινει κατι. ενας 40ρης πχ σε ενα τσατ με μια 15χρονη εννοητε οτι δε θελει να μιλησει για το τι καιρο κανει εξω.εδω ειναι ξεκαθαρο τι τυπος ειναι. απο τηναλλη ομως πανω σε αυτο παμε αλλου. παμε σε θεματα ασφαλειας του ιντερνετ κτλ κτλ. Ακρως ενδιαφερον αλλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο εδω.

μιλουσα πριν με τη μαμα της βαφτιστικιας μου. τωρα ειναι 17 κατι και μου λεγε η μητερα της οτι ειναι στον κοσμο της και δε βοηθαει σπιτι και τετοια. και λεω χαριτολογοντας οτι θαναι ερωτευμενο το κοριτσι! ανοιξαμε κουβεντα λοιπον και ειπαμε διαφορα. ( εντομεταξυ το καλοκαιρι μου λεγε για κατι αγορακια με τη φιλη της και αποτι καταλαβα κανουν καποια πραγματα απο προκαταρκτικα. και καλα μου εδειχναν πως σιχαινοντε το σεξ αλλα δε νομιζω. μετα το πηρε η μητερα μου το τηλ. και ειπε στην κουμπαρα μου (ειναι ιδιας ηλικιας η κουμπαρα με τη μητερα μου. το κοριτσι το εκανε πολυ μεγαλη-το υιοθετησαν βασικα..-) τεσπα λεει η δικια μου.. αααχχχ κουμπαρα αλλαξαν τα χρονια! ετοιμασου σιγα σιγα να ακουσεις το μαντατο. και αργησε κιολας. δε βλεπεις τωρα σε τι ηλικια ξεκινανε? θελω να πω πως οτι τοπε αυτο μια γυναικα μεγαλη και παλιων μυαλων θαλεγα. συνηδητοποιησε ομως πως αν ερθει εκεινη η ωρα δεν υπαρχει επιστροφη. καλο λοιπον θαναι ναναι κοντα στο παιδι παρα να αρχισει τις υστεριες οπως ειπε και μια μαμα εδω στην προηγουμενη σελιδα. υπαρχουν σιγουρα καποιες ηλικιες και καποια νουμερα αποδεχτα και υπαρχουν και καποια που ενοχλουν καπως. αλλα πως να το κανουμε? σε αυτα δεν υπογραφεις κιολας. και σινεχιζω να λεω και γω θα χαιρομουν αν η κορη μου φτασει τα 17 και μετα αρχισω να βλεπω ερωτικη διαθεση αλλα επειδη ξερω ειμαι προετοιμασμενη. εγω θα προσπαθησω να της το περασω αυτο. διαφορετικα το οριο το δικο μου ειναι πχ τουλαχιστον 15. οχι δε μου καθετε καλα αλλα....... συμβαινει! δε μπορω να κανω κατι εκει παρα μονο να μαι κοντα της να την προστατευσω απο αλλα....που με νοιζουν. δε με νοιζει τοσο η πραξη αλλα οι....''παρενεργειες''. κατλαβαινετε τι εννοω

1-2-3MPOMPIRES!!!

αντε παλιιιιι... λοιπον πρωτον να πω οτι Δημητρα εννοητε οτι υπαρχουν αυτα που εβαλες για παραδειγμα. σε ολα τα τσατ. χαμος λεμε. ειναι ειδικα καποια που ειναι ολοι μα ολοι εκει για σεξ. οι συνομιλιες κοριτσια ειναι απολυτα αληθινες και λιγα μας εβαλε να διαβασουμε. μονο τα λαιτ....

αυτο το ξεχωριζω για να μη λενε μερικες οτι αυτο που εβαλα ειναι κ φτιαχτο:shock:

ομως γιατι διαχωριζεις το τσατ?που ξερεις αν αυτος που μιλησα εγω πριν μαζι του δε παει αυριο κ πειραξει το δικο σου το παιδι οχι στο τσατ αλλα εξω στο δρομο?κ αυτο θα ειναι μικρο κ θα γοητευτει κ απλα θα πεσει στα δυχτια του ανωμαλου?εχωντας μαλιστα μεγαλωσει με την νοοτροπια οτι κ ο 10 χρονια μεγαλυτερος δεν ειναι κακος αρκει να μας πει τι σκοπο εχει:shock:

Διαφημίσεις

περιμενε μπορει να κανει τραπεζωμα στον 23χρονο για να δει τι σκοπο εχει για την 15χρονη κορη της.λες και δεν ειναι αυτονοητος ο σκοπος:?:
κοριτσακι μου προσεχε τ λεσ γιατι εγω δεν μιλησα για τραπεζωματα εδω ανταλαζουμε γνωμεσ κ δεν προσβαλουμε τουσ αλλουσ ενταξει και μαθε να ακουσ κ τ αλλεσ αποψεισ.οι γνωμεσ ειναι διαφορεσ κ δεν μπορουν ολοι ν συμφωνουν μαζι εχεισ.εχω γραψει τ γνωμη κ εσυ καθεσε κ γραφεισ αλλα.αλλο τραπεζωνο κ αλλο θα του μιλουσα ενταξει

πρωτον εγω δεν ειπα οτι δεν ειναι κακο αρκει να μας πει τι σκοπο εχει. σε ολα αυτα που γραφω λεω καθαρα περι σεξ. και εχω πει πολλες φορες. οτι δε θα κανω και παρτυ απλα δσε θα ειμαι απολυτη για να μη χαλασω το θαρος που ισως εχει το παιδι μου να μου μιλαει. δηλ αν θελω να το αποτρεψω θελω να το κανω να φανει φυσικο σαν να μιλαει με μια φιλη. χωρις βεβεια να χασω και το ρολο της μητερας. απλα λεω και ξαναλεω οτι με τιποτα δε θαλεγε για παραδειγμα ενα κοφτο ΟΧΙ. τωρα περι τσατ εννοητε οτι θα μπορουσε να συμβει και απο κοντα. το ειπα ετσι για να μη κολησουμε στο θεμα τσατ και ιντερνετ και παει εκει η κουβεντα.

1-2-3MPOMPIRES!!!

μα εγω δεν μιλησα για σενα αλλα για αυτην που εβαλε το θεμα.και εσυ πεταγεσαι και λες ''εγω δεν ειπαα ετσιιι''

ααα δεν ειμαστε καλα.καποιος δε ξερει να διαβαζει εδω μεσα:rolleyes:

εγω δεν μιλησα για τραπεζωματα ,

αλλο τραπεζωνο κ αλλο θα του μιλουσα ενταξει

συμφωνω. εγω αρχικα ουτε θα του μιλουσα απλα θαθελα πολυ να δω τη φατσα του και να ερθει να παρει το παιδι μου απο το σπιτι. δε λεω σιγκεκριμενα για τον χ23χρονο. γενικα για το οποιοδηποτε φιλο εχει η κορη μου και γενικα θαθελα να ξερω τις παρεες τις

1-2-3MPOMPIRES!!!

αυτο το ξεχωριζω για να μη λενε μερικες οτι αυτο που εβαλα ειναι κ φτιαχτο:shock:

ομως γιατι διαχωριζεις το τσατ?που ξερεις αν αυτος που μιλησα εγω πριν μαζι του δε παει αυριο κ πειραξει το δικο σου το παιδι οχι στο τσατ αλλα εξω στο δρομο?κ αυτο θα ειναι μικρο κ θα γοητευτει κ απλα θα πεσει στα δυχτια του ανωμαλου?εχωντας μαλιστα μεγαλωσει με την νοοτροπια οτι κ ο 10 χρονια μεγαλυτερος δεν ειναι κακος αρκει να μας πει τι σκοπο εχει:shock:

ολο αυτο σε μενα δεν ηταν απαντηση? θα χαζεψουμε τελικα εδω μεσα..χαχαχα

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

απλα λεω και ξαναλεω οτι με τιποτα δε θαλεγε για παραδειγμα ενα κοφτο ΟΧΙ. τωρα περι τσατ εννοητε οτι θα μπορουσε να συμβει και απο κοντα. το ειπα ετσι για να μη κολησουμε στο θεμα τσατ και ιντερνετ και παει εκει η κουβεντα.

δε μιλησε κανεις για ενα κοφτο ΟΧΙ.απλα εξηγεις τους λογους οπως ειπε και η κορινα ΠΡΙΝ γινει το κακο και βρει εναν τοσο μεγαλυτερο.(η μαλλον της την πεσει:evil:) της λες οτι εξω κυκλοφορουν ανωμαλοι που την πεφτουν σε μικρα κοριτσακια μονο και μονο γιατι θελουν το ΣΕΞ και τιποτε αλλο.οτι λενε φουμαρα πως τις βλεπουν αλλιως ενω το μονο που θελουν ειναι το αθωο τους κορμακι.

να μη σε πεισει κανενας με αυτα που λεει!αν σε πλησιασει καποιος τετοιος θα το πεις αμεσως σε εμενα και θα τον αναλαβω εγω.

και εδω συμπληρωσα οτι μπαινει και μαζι σου στο τσατ για να δει ΠΟΣΟΙ μεγαλοι θα την πεσουν σενα μικρο κοριτσακι και ΤΙ ακριβως ζητανε.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως την σηζητηση την ειπα στα γρηγορα.εννοειται πως θα παρει πολυ ωρα με πιο πολλες λεπτομεριες και πως θα πρεπει να τα λες σχεδον καθε μερα ολα αυτα.

οχι μολις παει ξαφνηκα 15!αλλα απο πολυ μικρο!!οπως πχ εγω λεω στα παιδια μου απο 2 ετων ''αν σας πλησιασει καποιος στο σχολειο που δεν ξερετε και σας πει να σας δωσει δωρο,γλυκο η να σας μιλησει εσεις θα φυγετε αμεσως και θα το πειτε στην δασκαλα'' οπως τους λεω ΔΕΝ αφηνουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να ακουμπαει το σωμα μας ΟΤΑΝ αυτο μας κανει και νιωθουμε ΑΣΧΗΜΑ.

ΔΕΝ αφηνουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να μας αγκαλιασει ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ δεν το θελουμε.

οχι μονο ξενους αλλα ουτε και να τον ξερουμε,ακομα και αν ειναι ο θειος ο παππους ο μπαμπας .ΚΑΝΕΝΑΝ .αν δεν θελεις απλα θα πεις ΟΧΙ και θα επιμενεις οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ.

οχι οτι θεωρω πως ο παππους μας ειναι ανωμαλος! αλλα το οχυρωνεις απο τωρα οτι ΔΕΝ κανει τιποτα που να εχει σχεση με τη σωματικη επαφη(οποιουδηποτε ειδους)εαν ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.

βλεπω κατι παιδακια που τα βαζουν με το ζορι να αγγαλιασουν καποιον συγγενη ενω αυτα δεν θελουν.ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

ειμαι 15 χρονων και οπως λεω στη μανα μου ειμαστε σε μια ηλικια που μπορουμε να βαλουμε ορια..ο 30χρονος ειναι σιγουρο τι θελει απο ενα ανηλικο κοριτισι αλλα αν η κοπελα ξερει να αναγνωριζει το λαθος απο το σωστο δεν θα κανει κατι που δεν θελει..

ολο αυτο σε μενα δεν ηταν απαντηση? θα χαζεψουμε τελικα εδω μεσα..χαχαχα

καλε αν εννοεις αυτο

μα εγω δεν μιλησα για σενα αλλα για αυτην που εβαλε το θεμα.και εσυ πεταγεσαι και λες ''εγω δεν ειπαα ετσιιι''

ααα δεν ειμαστε καλα.καποιος δε ξερει να διαβαζει εδω μεσα:rolleyes:

το ειπα για την βιολετα

μπερδεψαμε τα μπουτια μας

βλεπω κατι παιδακια που τα βαζουν με το ζορι να αγγαλιασουν καποιον συγγενη ενω αυτα δεν θελουν.ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

δε τσεκαρα ολο αυτο που εγραψες για να μη γεμισω τη σελιδα τσαμπα με τοσες σημειωσεις που κανουμε. συμφωνω σε ολα!!! επιτελους συμφωνησαμε εμεις οι 2!χαχαχα αυτο τελευταιο ποσο δικιο εχεις!!!! ο αντρας μου παντα ελεγε στα μικρα πχ για συγγενης φιολους κτλ στο τελος πχ. δωσε ενα φιλακι! και καμια φορα δεν ηθελε το παιδι! ποποοοο φρικαρα! για να μη μιλησω για το κλασικο που στηνν τελικη δε γουσταρα να φιλαει οποιονδηποτε καθαρα για λογους υγειηνης.. τεσπα. ειναι πολυ σημαντικο αυτο. να μαθουν να επιλεγουν και οχι με το ζορι και ναι! πρεπει απο μικρα να το μαθουν αυτο. αχχχχ τσατιστηκα τωρα. θα τα κουσει ο αντρας μου οταν σχολασει. για να μη το ξανακανει τωρα στο 3ο οταν ερθει με το καλο!χαχα

1-2-3MPOMPIRES!!!

ελεγα τοσες μερες να γραψω,να μην γραψω....

απαντω μονο στην μητερα που ανοιξε το θεμα.

16 χρονων γνωρισα ενα παιδι,στο 23 τοτε.μου αρεσε πολυ,ηξερα οτι ειναι καλο παιδι και εκανα εγω την πρωτη κινηση.

δεν ημουν ουτε απο τα ησυχα κοριτσια,ουτε υπερβολικα "αλανι".

το παιδι ηταν οικοδομος,δεν ειχε τελειωσει σχολειο,δουλευε απο τα 15 του.

ναι,ειχαμε και σεξουαλικες σχεσεις,λιγο καιρο αφου τα φτιαξαμε,με απολυτη συναισθηση των πραξεων μας και με ολες τις απαραιτητες προφυλαξεις.ποτε δεν με πιεσε να κανω κατι που δεν ηθελα,ποτε δεν μου φερθηκε σαν να ειμαι ξεπετα.

εγω μετα απο 1 χρονο σχεσης τελειωσα τα αγγλικα μου,μετα απο 2 χρονια σχεσης μπηκα στο πανεπιστημιο-σε αλλη πολη απο αυτη που εμενε το αγορι μου-,τελειωσα στα 4 χρονια τη σχολη μου....

τωρα ειμαστε μαζι 10 χρονια και εχουμε ενα παιδι.

η κορη σου ειναι μεγαλη κοπελα,εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο την δικη της ωριμοτητα και την δικη της ενημερωση το ποια εξελιξη θα εχει η σχεση.

εαν κατι την ενοχλησει σε αυτον,εαν την πιεσει σε οτιδηποτε-ειτε αυτο ειναι το σεξ,ειτε το σχολειο,οι φιλοι η οτιδηποτε-,μπορει καλλιστα να αμυνθει και να τον αφησει.

εσυ ξερεις το παιδι σου και αν μπορεις να της εχεις εμπιστοσυνη.

fBaep3.png

uwK7p3.png

Διαφημίσεις

ειμαι 15 χρονων και οπως λεω στη μανα μου ειμαστε σε μια ηλικια που μπορουμε να βαλουμε ορια..ο 30χρονος ειναι σιγουρο τι θελει απο ενα ανηλικο κοριτισι αλλα αν η κοπελα ξερει να αναγνωριζει το λαθος απο το σωστο δεν θα κανει κατι που δεν θελει..

Κατερινακι! χαιρομαι που απαντησες γιατι ηθελα να ακουσω και μια αποψη απο την αλλη πλευρα. αν ειναι ετσι οπως τα λες πολλα μπραβο που το βλεπεις ετσι. δστηχως δεν ισχυει σε καποια κοριτσια που (γιαμενα)κατα ενα περιεργο τροπο ειναι πιο στο παραμυθι ακομα.)εκει ειναι το προβλημα.. μακαρι ναναι ολα ενημερωμενα.

1-2-3MPOMPIRES!!!

συμφωνω. εγω αρχικα ουτε θα του μιλουσα απλα θαθελα πολυ να δω τη φατσα του και να ερθει να παρει το παιδι μου απο το σπιτι. δε λεω σιγκεκριμενα για τον χ23χρονο. γενικα για το οποιοδηποτε φιλο εχει η κορη μου και γενικα θαθελα να ξερω τις παρεες τις

σουπερ μαμα κ εγω εννοουσα αλλα εχω τ εντυπωσει πως η συγκεκριμενη κοπελα παιρνει τ απαντησεις μας κ τ φερνει στα μετρα τ ετσι ωστε ν εχει τ ν γραψει.εαν διαβασεισ κ εσυ κ πες μ εγραψα πως θ τ μιλουσα κ οχι τραπεζωμα οχι μονο αυτο αλλα πιο πανω τ ιδιο εκανε ελεος ποια ν μαθουμε ν ακουμε κ ν δεχομαστε ολες τ αποψεις

Κατερινακι! χαιρομαι που απαντησες γιατι ηθελα να ακουσω και μια αποψη απο την αλλη πλευρα. αν ειναι ετσι οπως τα λες πολλα μπραβο που το βλεπεις ετσι. δστηχως δεν ισχυει σε καποια κοριτσια που (γιαμενα)κατα ενα περιεργο τροπο ειναι πιο στο παραμυθι ακομα.)εκει ειναι το προβλημα.. μακαρι ναναι ολα ενημερωμενα.

εγω δεν ειχα ποτε σχεση με καποιον πολυ μεγαλυτερο αλλα τωρα που συζηταω με την μανα μου για τα αγορια και οτι πρεπει να προσεχω την διαβεβαιωνω οτι δεν προκειται να κανω κατι χωρις να το θελω..ξερω μια κοπελα που ειναι μικροτερη απο εμενα και ειναι εγγυος ειναι και το πως σκεφτεται ενα κοριτσι..

Διάβασα αυτά που έκανε η dimitra αντιγραφή από το chat και έχω νευριάσει αφάνταστα. Σκέφτομαι ότι αυτοί οι 30άρηδες, οι 34άρηδες μπορεί να έχουν παιδιά, μωρά, να είναι γονείς και τα παίρνω, να το παίζουν κύριοι και από την άλλη μπαίνοντας στο chat την πέφτουν σε μικρά. Πρέπει τελικά κάποιος να επέμβει. Ενα παιδί στα 14, στα 15 είναι ανώριμο και ψάχνεται να αποκτήσει εμπειρίες να ζήσει. Μπορεί λοιπόν και να παρασυρθεί σε κάτι που δεν θέλει, αλλά να νομίζει ότι αν το κάνει θα βγει κερδισμένο. Και δε μιλάω μόνο για το σεξ. Καποια στιγμη θα δημιουργήσει και ερωτική σχέση, δεν μπορούμε σαν γονείς να το αποτρέψουμε. Για να μην κάνω διακρίσεις δε μιλάω μόνο για τα κορίτσια αλλά και τα αγόρια. Εγώ ήδη μιλάω στον μεγάλο μου που είναι 9 χρονών για τα ναρκωτικά και του έχω εξηγήσει πόσο κακό κάνουν, ότι σε αρρωσταίνουν σιγά σιγά και να μην πάρει τίποτα από κανέναν ούτε και από φίλο του, ακόμα και αν τον πουν βλάκα. Να γυρίσει να τους απαντήσει ότι βλάκας είσαι εσύ που τα παίρνεις. Εντάξει δε μπορούμε να φυλακισουμε τα παιδιά μας, όμως το να φτάνουμε στο άλλο άκρο και να τα έχουμε τελείως ανεξέλεγκτα είναι και αυτό λάθος.

Επίσης διαβασα και ιστορίες που πριν 10 χρόνια στην ίδια ηλικία κανανε σχέση με 23χρονο. Και πάλι όμως πιστεύω ότι δεν υπήρχε τόση βρωμιά στους ανθρώπους ή τόση εκμετάλευση. Ήταν πιο αγνά τα συναισθήματα και ξανατονίζω όχι ότι τότε δεν κάνανε σεξ.

s-age.pngs-age.png

η κόρη μου δεν ειναι ουτε 15 χρονών και εχει γνωρισει καποιον που ειναι 23. συζηταω συνεχεια μαζι της και της εξηγω τους κινδυνους που εχει μια τετοια σχεση εκεινη μου λεει οτι το ξερει και οτι δεν συμβαινει τιποτα. αλλά η πρωτη της δουλεια απ τη στιγμη που θα σχολασει απο το σχολειο να κρεμαστει στο facebook και να αρχισει συνομιλια μαζι του. έχω κρυφοκοιταξει συζητησεις τους και δεν ειναι τοσο αθωες απο την πλευρά του. Η κορη μου εχει κολακευτει πολύ και εχει αρχισει να τον ερωτεύεται. ειναι αριστη μαθητρια αλλά οπως ειναι φυσικό έχει αρχισει να παραμελει τα μαθηματα της. δεν ξερω πως να το αντιμετωπίσω περα απο την συζητηση μαζί της... να μιλήσω σ αυτόν; τί μπορει να θελει από ένα σχεδον παιδί;

Δεν πιστευω στα 15 ενα κοριτσι ειναι παιδι- γνωριζει οτι υπαρχει φλερτ και περεταιρω. Επισης δεν πιστευω εαν το αγορι της ηταν 17 χρονων θα ειχε λιγοτερες ερωτικες απαιτησεις. Το πιο σημαντικο ειναι το τι ανθρωπος ειναι. Εγω θα τους καλουσα μαζι για καφε να δω τι ανθρωπος ειναι. Το οτι ειναι αριστη μαθητρια και εχει αρχισει να τα παραμελει δεν ειναι περιεργο.

Το θεμα ειναι να ξερει τι κανει και γιατι το κανει.

Αμφιβαλω ομως αν το μεγαλυτερο ποσοστο κανει οτι κανει γιατι το θελει . Δυστυχως πιεζει ο περιγυρος. Στα χρονια μας θεωρειται μαγκια η ολοκληρωση σε μικρη ηλικια.

Νομίζω ότι πρέπει να διαχωρίσουμε λίγο τα πράγματα.

Άλλο η παιδεραστία και άλλο η εφηβική σεξουαλική αφύπνιση.

Ο παιδεραστής έλκεται από το παιδικό, το ασχημάτιστο, το αθώο.

Για αυτό και δεν έλκονται από καμπύλες, θηλυκότητα ή αρρενωπότητα με την κλασική έννοια που θα τραβούσε ένα άντρα ή μία γυναίκα αντίστοιχα.

Αντιθέτως βλέπουμε ότι κυνηγάνε παιδιά - αγόρια και κορίτσια - κάτω από μία συγκεκριμένη ηλικία έως και νεογέννητα τα οποία φυσικά δεν έχουν κανένα στοιχείο ανάπτυξης του φύλου τους.

Στην έννοια της παιδεραστίας εμπεριέχονται συνήθως οι έννοιες της βίαιης επιβολής ενός δυνατού προς ένα αδύνατο, με τη βία αυτή να φτάνει σε επίπεδα τόσο σκληρά ώστε να φέρει ακόμα και το θάνατο.

Τραγικό αλλά αληθινό.

Όταν όμως ο έφηβος αρχίζει να αναζητά τη σεξουαλική του ταυτότητα και νιώθει έτοιμος να πειραματιστεί, να ψαχτεί , να δει τέλος πάντων τί γίνεται με αυτό το ζήτημα.. τότε ναι, θα έχουμε περιπτώσεις 15 - 16 - 17χρονων να κάνουν σχέση με μεγαλύτερούς του ή ακόμα και με συνομήλικους, με σκοπό κάποια στιγμή να φτάσουν στο σεξ.

ΑΥΤΟ πρέπει να είναι το θέμα συζήτησης για το συγκεκριμένο topic, κατά την άποψή μου πάντα.

δε μιλησε κανεις για ενα κοφτο ΟΧΙ.απλα εξηγεις τους λογους οπως ειπε και η κορινα ΠΡΙΝ γινει το κακο και βρει εναν τοσο μεγαλυτερο.(η μαλλον της την πεσει:evil:) της λες οτι εξω κυκλοφορουν ανωμαλοι που την πεφτουν σε μικρα κοριτσακια μονο και μονο γιατι θελουν το ΣΕΞ και τιποτε αλλο.οτι λενε φουμαρα πως τις βλεπουν αλλιως ενω το μονο που θελουν ειναι το αθωο τους κορμακι.

να μη σε πεισει κανενας με αυτα που λεει!αν σε πλησιασει καποιος τετοιος θα το πεις αμεσως σε εμενα και θα τον αναλαβω εγω.

και εδω συμπληρωσα οτι μπαινει και μαζι σου στο τσατ για να δει ΠΟΣΟΙ μεγαλοι θα την πεσουν σενα μικρο κοριτσακι και ΤΙ ακριβως ζητανε.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως την σηζητηση την ειπα στα γρηγορα.εννοειται πως θα παρει πολυ ωρα με πιο πολλες λεπτομεριες και πως θα πρεπει να τα λες σχεδον καθε μερα ολα αυτα.

οχι μολις παει ξαφνηκα 15!αλλα απο πολυ μικρο!!οπως πχ εγω λεω στα παιδια μου απο 2 ετων ''αν σας πλησιασει καποιος στο σχολειο που δεν ξερετε και σας πει να σας δωσει δωρο,γλυκο η να σας μιλησει εσεις θα φυγετε αμεσως και θα το πειτε στην δασκαλα'' οπως τους λεω ΔΕΝ αφηνουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να ακουμπαει το σωμα μας ΟΤΑΝ αυτο μας κανει και νιωθουμε ΑΣΧΗΜΑ.

ΔΕΝ αφηνουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να μας αγκαλιασει ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ δεν το θελουμε.

οχι μονο ξενους αλλα ουτε και να τον ξερουμε,ακομα και αν ειναι ο θειος ο παππους ο μπαμπας .ΚΑΝΕΝΑΝ .αν δεν θελεις απλα θα πεις ΟΧΙ και θα επιμενεις οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ.

οχι οτι θεωρω πως ο παππους μας ειναι ανωμαλος! αλλα το οχυρωνεις απο τωρα οτι ΔΕΝ κανει τιποτα που να εχει σχεση με τη σωματικη επαφη(οποιουδηποτε ειδους)εαν ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.

εδω θα συμφωνησω και εγω μαζι σου για το τελευταιο που γραφεισ αλλα και για τα πιο πανω.απλα σε καποια πραγματα που εχω γραψει αντιστρεφεισ αυτα που γραφω κ δεν μου αρεσει εδω ειμαστε για να γραφουμε γνωμεσ εμπειριεσ κ αποψεισ.θα σου δωσω ενα παραδειγμα εγραψα πωσ δεν βρισκω σωστω τ σεξ ενω εσυ ειπεσ πωσ εγω λεω τ αντιθετω

Νομίζω ότι πρέπει να διαχωρίσουμε λίγο τα πράγματα.

Άλλο η παιδεραστία και άλλο η εφηβική σεξουαλική αφύπνιση.

Ο παιδεραστής έλκεται από το παιδικό, το ασχημάτιστο, το αθώο.

Για αυτό και δεν έλκονται από καμπύλες, θηλυκότητα ή αρρενωπότητα με την κλασική έννοια που θα τραβούσε ένα άντρα ή μία γυναίκα αντίστοιχα.

Αντιθέτως βλέπουμε ότι κυνηγάνε παιδιά - αγόρια και κορίτσια - κάτω από μία συγκεκριμένη ηλικία έως και νεογέννητα τα οποία φυσικά δεν έχουν κανένα στοιχείο ανάπτυξης του φύλου τους.

Στην έννοια της παιδεραστίας εμπεριέχονται συνήθως οι έννοιες της βίαιης επιβολής ενός δυνατού προς ένα αδύνατο, με τη βία αυτή να φτάνει σε επίπεδα τόσο σκληρά ώστε να φέρει ακόμα και το θάνατο.

Τραγικό αλλά αληθινο ........................................................................................................ .να λοιπον και καποια κοπελα που αναλησε ακριβως τ ειναι παιδεραστια γιατι εδω τουσ εχουν βαλει ολουσ σε ενα τσουβαλι.ασ τ διαβασουν μερικεσ κοπελεσ για να τοκαταλαβουν γιατι δεν μπορω να ακουω αλλο ν κατηγορουν τα 20 που μπορει να συναψει σχεση με μ 16 οτι σονη και καλα ειναι παιδεραστεσ ελεοσ

Επεξεργάστηκαν by βιολετα3
λαθοσ γραφεισ

εγω δεν καταλαβα αυτο που λες βιολετα απο τα γραπτα της συνομηλητριας.απλα καταλαβα οτι εγραψε ποιο αναλυτικα το προβλημα που τελικα ας συμφωνησουμε ολες εδω υπαρχει-παιδεραστια-εναν γνωστο τραγουδιστη συνθετη τον θυμαστε με την 16χρονη που βγηκαν και βιντεακια καποτε?το 15-16που ακομη πλαθετε και ευκολα χειραφετειται και πολυ ευκολα μπορει να βρεθει σε μια κατασταση που δεν θα θελε να βρεθει λεει η κοπελα ουσιαστικα.οσο για την δεσποινης 16 χρ. που εγραψε ποιο πανω μπορει να ξερει τι ειναι το σωστο και ως που θελει να φτασει ομως αν βγει με καποιον μεγαλυτερο καποιο απογευμα δεν μπορει να ξερει μεχρι που θα φτασει ο μεγαλυτερος.δεν πρεπει να υπαρχει δηλ. καμια σχεση τετοιου ειδους,ας το λεω εγω που ειμαι 38χρ.και εχω δει κατι περισσοτερο μεχρι τωρα στην ζωη!!!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...