Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

η κορη μου 15 χρονων βγαινει με 23 χρονο

Recommended Posts

Η αληθεια ειναι οτι ο ορος παιδεραστια περιλαμβανει συνηθως παιδια κατω των 13, και εχοντας στον νου μας οτι πλεον τα 15 χρονα μονο παιδια δεν δειχνουν εκει οντως νομιζω πως δεν τιθεται θεμα παιδεραστιας. ΑΛΛΑ επιμενω πως ειναι λαθος και εγω θα εβαζα στοπ. Μεχρις οτου θα μπορουσε ΟΝΤΩΣ να αποφασισει μονη της. Κατι το οποιο δεν την θεωρω ικανη να κανει στα 15 που οι εφηβικες ορμονες εχουν βαρεσει τιλτ και δεν ξερει ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ τι της γινεται......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 413
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτα που λετε μπορει να τα διαβαζουν 14χρονα και 15χρονα και να πιστεψουν οτι η σχεση με εναν 30αρη ειναι κατι πολυ φυσιολογικο,προσεχετε πολυ σας παρακαλω γιατι θα δημιουργησετε λαθος εκτημισεις και στην ηλικια αυτη τα πιστευουν πολυ ευκολα.

γιατι οκ εσεις μπορει να πιστευετε οτι ειναι κατο απολυτα σωστο αλλα οχι αν το κοιταξεις σε βαθος το να δει ερωτικα ενας 30αρης ενα 15χρονο παιδι δεν ειναι φυσιολογικο.προσεξτε σας παρακαλω πως τα λετε γιατι ολα αυτα διαβαζονται δημοσια.

μπορει σε 10 χρονια το δικο μου το παιδι(λεμε τωρα) να πεσει πανω σαυτο το ποστ και να παει να κουνηθει στον καθηγητη της θεωρωντας πως ετσι θα κανει την τυχη της!

οχι λοιπον οκ ας καταπιω οτι ο 23χρονος μπορει να παει με την 15χρονη(ασχετα που αν μου συμβει αυτο θα τον κλεισω μεσα:twisted:) οκ ας το δεχτω ως κατι τοσο φυσιολογικο! αλλα οχι δε προκειται να δεχτω οτι ο 30αρης μπορει να παει μια χαρα με ενα παιδακι 15 ετων!οσα και να λετε πιο πολυ τους εαυτους σας πειθετε παρα εμενα.αν εχετε αναγκη να πεισετε τους εαυτους σας να το λετε με πμ τοτε:evil:

αν ειναι δυνατον !!!και μετα μη μου λετε οτι παθενετε και σοκ οταν διαβαζετε η ακουτε για παιδοφιλους. τετοια νοοτροπια επικρατει στην ελλαδα γιαυτο ολοι την βγαζουν με μισο χρονο φυλακη!!δεν ειναι τυχαιο βεβαια οτι η λεξη παιδεραστεια ειναι ιδιος και στα αγγλικα και σε ολες τις γλωσσες.:evil::evil::evil:

γιατι το παιδι σου εαν τ διβασει να πιστεψει πωσ ειναι φυσιολογικο η σχεση 15 μ 30 κ μ κουνιθειστο καθηγητη εφοσον εσυ τ εχεισ δωδεισ τ σωστεσ βασεις κ συμβουλες ε?

γιατι το παιδι σου εαν τ διβασει να πιστεψει πωσ ειναι φυσιολογικο η σχεση 15 μ 30 κ μ κουνιθειστο καθηγητη εφοσον εσυ τ εχεισ δωδεισ τ σωστεσ βασεις κ συμβουλες ε?

το δικο μου το παιδι μπορει να μη το κανει αλλα ενα αλλο παιδι που δεν εχει τις σωστες βασεις μπορει να το κανει.κ δε μπορουμε να παιρνουμε στο λαιμο μας ανηλικα

πεστα βρε κοπελα μου γιατι βγαλαν ολουσ τουσ 23 28 κτλ παιδεραστες ενω οι 16 17 που κανουν ολα αυτα που ανεφερεσ ειναι οκ

Μα δεν είπε κανείς έως τώρα ότι οι συνομήλικοι των εφήβων δεν έχουν το σεξ στο μυαλό τους και μόνοι οι άνω των 18 το έχουν. Φυσικά και γνωρίζουμε όλοι τι κάνουν πλέον τα παιδιά από 12-13 χρονών και μετά πλέον....βλ. ταινία KIDS ή προάυλιο σχολείου τα βράδια κτλ κτλ κτλ..... Είναι όμως και τα 2 ανήλικα και όχι ενήλικος με ανήλικο....

Βασικό να μάθουμε στα παιδιά να σέβονται τον εαυτό τους, το σώμα τους κτλ. Ξέρουμε και πως είναι να ερωτεύεσαι και να ξεμυαλίζεσαι στην εφηβεία....Το καλό των παιδιών μας πάνω απ΄ όλα. Κάποια στιγμή θα έρθει και το σεξ όπως είναι φυσικό να γίνει. Απλά να γίνει με σωστό τρόπο για τα παιδιά. Ενημέρωση πάνω απ΄ όλα!

Έχω μία ξαδέρφη που από 15 χρονών πίσω από το σχολείο τους (επαρχία-χωράφια-ψηλά φυτά και δέντρα) έκαναν τα έκτροπα....Πράγματα που δεν έχω κάνει στην ζωή και δεν θα ήθελα να κάνω ποτέ...και με συνομήλικους και με μεγαλύτερους άνω των 20 ετών. Αυτό το παιδί ποτέ δεν του μίλησαν οι γονείς του για σεξ και προφύλαξη. Τρελλαινόμουν όταν μου τα έλεγε και της φαινόταν και παράξενο που δεν είχαμε τις ίδιες εμπειρίες όταν εγώ ήμουν 22 και αυτή 16! Ευτυχώς που ήταν τυχερή και δεν κόλλησε κάτι από τότε.

και εμενα μια σημμαθητρια μου ειχε την πρωτη της επαφη με 34αρη οταν ηταν 15 κ κατι ο οποιος την πηρε σπιτι του την μεθυσε(πολυ ευκολα) της εκανε τα εκτροπα κ μετα την αφησε ενα στενο περα απο το σπιτι της σουρωμενη κ με σκισμενη ζακετα.

ο 16αρης 1ον φοβαται να κανει κατι τετοιο(το μεγαλυτερο ποσοστο τους τουλαχιστον)

2ον ο 16αρης μπορει να περιμενει κ 1 χρονο για σεξ αν η κοπελα δεν ειναι ετοιμη γιατι η θα ειναι παρθενος η θα εχει ελαχιστες εμπειριες(συνηθως το πρωτο) σιγα μη κατσει ο 30αρης 1 χρονο να περιμενει ποτε το 15χρονο θα πει το οκ.η θα την πιεσει η θα πηγαινει με αλλες.1 χρονο παντως αποκλειεται να περιμενει χωρις να κανει ΤΙΠΟΤΑ

Διαφημίσεις

το οτι εγω παντευτικα εναν μεγαλυτερο μου δεν παει ν πει πωσ τ στιριζω κ πωσ λεω ν το κανουν ολα τ κοριτσια.οταν η κορη μου φτασει στην ηλικια τ 15 16...σιγουρα θα μου φανει εαν τ φτιαξει με εναν 23 απλα σε αυτεσ τ περοιπτωσεισ πεζει ρολο τ πωσ θα προσεγισεισ τ παιδι.θα εναφερω ενα περιστατικο που ειδα στο youtube.ειχα μια φιλη πολη καλη η οποια πολυ καλη μαθητρια κ απο καλη οικογενεια αυτη λοιπον οταν εμαθε για τ σχεση μου με τον αντραμου με εκανε περα....πριν ενα μηνα η κολλητη μου μου ειπε ν μπω ιντερνετ ν δω τ βιντεο ηταν η καταταλλα καλη φιλη η οποια με εκανε περα και μου τ επεζε παρθενοπιπιτσα να παιζει σε οργια...και ναι λοιπον καλυτερα η κορη μου ν επειλεξει εναν23 χρονω ο οποιος θα την σεβεται παρα να τ βλεπω σε βιντεακια στι ιντερνετ με συνομιλικουσ τησ

και εμενα μια σημμαθητρια μου ειχε την πρωτη της επαφη με 34αρη οταν ηταν 15 κ κατι ο οποιος την πηρε σπιτι του την μεθυσε(πολυ ευκολα) της εκανε τα εκτροπα κ μετα την αφησε ενα στενο περα απο το σπιτι της σουρωμενη κ με σκισμενη ζακετα.

ο 16αρης 1ον φοβαται να κανει κατι τετοιο(το μεγαλυτερο ποσοστο τους τουλαχιστον)

2ον ο 16αρης μπορει να περιμενει κ 1 χρονο για σεξ αν η κοπελα δεν ειναι ετοιμη γιατι η θα ειναι παρθενος η θα εχει ελαχιστες εμπειριες(συνηθως το πρωτο) σιγα μη κατσει ο 30αρης 1 χρονο να περιμενει ποτε το 15χρονο θα πει το οκ.η θα την πιεσει η θα πηγαινει με αλλες.1 χρονο παντως αποκλειεται να περιμενει χωρις να κανει ΤΙΠΟΤΑ

δεν λεμε οτι δεν συμβαινουν αυτα απλα μην τ γενικευουμε ολα.και ομωσ μπορει ν περιμενει οχι ολοι υπαρχουν εξερεσεισ

που κολλαει αυτο που ειπες τωρα δε μπορω να καταλαβω.οτι μια που σε εκανε περα τωρα βαζει βιντεακια στο γιουτουμπ? κολλαει πουθενα με το οτι η σχεση ενος ενηλικα αντρα με ενα ανηλικο κοριτσακι δεν ειναι φυσιολογικο?θα πρεπει να αποδεχτω αυτο επειδη εχει στο γιουτουμπ βιντεακια με εκτροπα?

δεν υπαρχει αλληλουχια σαυτα που λες

το οτι εγω παντευτικα εναν μεγαλυτερο μου δεν παει ν πει πωσ τ στιριζω κ πωσ λεω ν το κανουν ολα τ κοριτσια.οταν η κορη μου φτασει στην ηλικια τ 15 16...σιγουρα θα μου φανει εαν τ φτιαξει με εναν 23 απλα σε αυτεσ τ περοιπτωσεισ πεζει ρολο τ πωσ θα προσεγισεισ τ παιδι.θα εναφερω ενα περιστατικο που ειδα στο youtube.ειχα μια φιλη πολη καλη η οποια πολυ καλη μαθητρια κ απο καλη οικογενεια αυτη λοιπον οταν εμαθε για τ σχεση μου με τον αντραμου με εκανε περα....πριν ενα μηνα η κολλητη μου μου ειπε ν μπω ιντερνετ ν δω τ βιντεο ηταν η καταταλλα καλη φιλη η οποια με εκανε περα και μου τ επεζε παρθενοπιπιτσα να παιζει σε οργια...και ναι λοιπον καλυτερα η κορη μου ν επειλεξει εναν23 χρονω ο οποιος θα την σεβεται παρα να τ βλεπω σε βιντεακια στι ιντερνετ με συνομιλικουσ τησ

Ρε παιδια γιατι πρεπει να εισαστε παντα με το 'καλυτερα να......παρα'....δεν ειναι ετσι. Λαθος και το 15 να τα φτιαξει με 23χρονο, λαθος και ο 30χρονος με 15χρονη, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ο 23χρονος να τα φτιαξει με 13χρονο.....κοκ. Ειναι λαθος για μενα ΠΟΛΥ πιο πρακτικο απο οσο νομιζετε και αναλυετε βαση εμπειριων. Πολυ απλα θα ξαναπω οτι το 15χρονο ειναι ΤΟΣΟ πηγμενο στις ορμονες που ΔΕΝ μπορει να κρινει ΣΩΣΤΑ τι και πως. Γιαυτο λεγεται εφηβεια και γιαυτο εκει βλεπεις καθολα φυσιολογικα παιδακια εκει να σκαρφαλωνουν τους τοιχους. Οποτε στην εφηβεια ως μανα θα ειχα υποχρεωση να την φυλαξω οσο μπορω. Και η διαφορα 18-19 με 15 ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ στην συμπεριφορα. Δεν το εχω ζησει μονο μια φορα.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Και εγω συμφωνω με τη ΦΑΙΗ2010.....οι απολυτες αποψεις δενμε εκφραζουν και θεωρω οτι μονο προβληματα μπορουν να δφερουν σε οποιαδηποτε σχεση.

Τα νεα παιδια δεν διαβαζουν μονο διαφορα ποστ σε φορουμς.....βλεπουν τι βι, μπαινουν στο διαιδκτυο γενικοτερα....ξερετε εκει τι μπορουν να 'ξεσηκωσουν' αφου το θετετε ετσι??

Η υποχρεωση του γονιου ειναι να μαθει το παιδι του ποιο ειναι το σωστο και οχι να του απαγορευει.

Καποιο λαθος θα εχει κανει ειτε αν το παιδι του δεν τον ακουει ειτε αν το παιδι του τον ακουει μονο και μονο επειδη φοβαται....

Δεν ειναι ολα τα 15χρονα το ιδιο, δεν ειναι ολοι οι 23χρονοι το ιδιο.....εμεις να κοιταξουμε τι θα μαθουμε στα παιδια μας και πως να αντιμετωπιζουν διαφορες καταστασεις στη ζωη τους και το τι κανει ο καθε 23χρονος, 35χρονος κλπ ειναι αλλο θεμα...

Ασχετο, αλλα μια που ειμαι γρια γυναικα, και το 23χρονος εμενα 'παιδι' μου ακουγεται.....

Διαφημίσεις

το οτι τα νεα παιδια μπορουν να ξεσηκωσουν απο ολο το ιντερνετ διαφορα..δε μας καθηστα ανευθυνους στο να μην προσεχουμε αυτα που λεμε.

ειναι σα να μου λες οτι αν δω εμπορο ναρκωτικων δε θα τον καταγγειλω γιατι υπαρχουν αλλοι χιλιαδες.αρα τα νεα παιδια ετσι κιαλλιως παλι θα βρουν ναρκωτικα

ειμαστε ο καθενας ξεχωριστα υπευθυνος για το τι λεμε απο τι στιγμη που ενα ανηλικο (εστω και ενα) μπορει να παρασυρθει και να κανει ενα λαθος που θα του κοστισει πολλα.

.αν εχετε αναγκη να πεισετε τους εαυτους σας να το λετε με πμ τοτε:evil:

QUOTE]

Φιλικα παντα, πιστευω οτι αν θελει καποιος να πεισει τον εαυτο του ή τους αλλους για την αποψη του ειναι δικη του επιλογη. Επισης επιλογη του ειναι να εκφερει αυτην την αποψη δημοσια. Ως τι μας αποτρεπεις απο εναν δημοσιο διαλογο? Συνηθως απο μια κουβεντα αποσυρρετεται αυτος που δεν αντεχει αλλο να ακουει αντιθετες αποψεις, ή προσπαθει αλλα δεν πειθει με τιποτα τους συνομιλητες του.

Η ουσια του διαλογου ειναι η υγιης αντιπαραθεση, διαφορετικα γινεται ενας ανιαρος κυκλος της ιδιας αποψης χωρις συμπερασματα.

Αν θελει καποιος να ακουγεται μονο η δικη του γνωμη, μπορει να γραψει ενα βιβλιο κ να εκθετει ωραια κ καλα τα πιστευω του, χωρις να υπαρχει αντιθετη γνωμη.

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

που κολλαει αυτο που ειπες τωρα δε μπορω να καταλαβω.οτι μια που σε εκανε περα τωρα βαζει βιντεακια στο γιουτουμπ? κολλαει πουθενα με το οτι η σχεση ενος ενηλικα αντρα με ενα ανηλικο κοριτσακι δεν ειναι φυσιολογικο?θα πρεπει να αποδεχτω αυτο επειδη εχει στο γιουτουμπ βιντεακια με εκτροπα?

δεν υπαρχει αλληλουχια σαυτα που λες

αν το διαβασεισ θα καταλαβεις οτι πρωτιμο να ειναι η κορη μου μ εναν 23 χρονω παρα να μου τ παιζει παρθενοπιπιτσα κ ν παιζει σε διαφορα βιντεακια με συνομιλικουσ της.εδωσα αυτο τ παραδειγμα γιατι η συγκεκριμενη κοπελα με εκρινε για τ διαφορα ηλικιας ενω η ιδια τωρα βρησκει σωστο ν παιζει σ ροζ βιντεακια

θεωρεις δηλαδη οτι μια κοπελα 15-16 ετων που εχει σχεση με εναν συνομηλικο της και δεν θα εκανε με τιποτα σχεση με καποιον 10 χρονια μεγαλυτερο της το παιζει παρθενοπιπιτσα?:shock: η μηπως νομιζεις οτι η συγκεκριμενη κοπελα για την οποια μιλας αν εκανε σχεση με εναν 15 χρονια μεγαλυτερο της τοτε δε θα εβγαζε τετοια βιντεακια?

Διαφημίσεις

καλα δεν καταλαβαινομαστε η θεσ εμεισ να καταλαβαινουμε μονο αυτα που λεσ εσυ .τελοσπαντον ο καθενασ εχει τ δικεσ του αποψεισ κ πιστευω και κανει οτι θελει με το παιδι.εμενα η κορη μου εαν ερωτευτη στα 16 17 κτλ εναν 23 25κτλ κ ειναι καλο παιδι τ σεβεται τοτε ναι το δεχομαι με γιατης κ καμαρι της

τα διαβαζω απο χτες το βραδυ και πραγματικα εχω μεινει ετσι :eek::shock:...Το θεμας μας ειναι ο 15χρονος η ο 23χρονος???κανενας απο τους 2...ενα κοριτσακι 15χρονων ειναι παιδι ακομα,παει σχολειο,το σωμα της τωρα αρχιζει και φτιαχνει και αντε να μετραει 2-3χρονια περιοδους.....ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ...και δεν εχει σχεση ουτε αν τα φταιξει με 23χρ.ουτε με 16χρ...δεν πρεπει καν να κανει σεξ ακομα...για εμενα η καλυτερη ηλικια για να αρχισει ενας αντρας η μια γυναικα το σεξ ειναι πανω απο τα 17..Αν παλι σαν γονεις δεν μπορουμε να το καταφερουμε αυτο,τοτε εμεις φταιμε γιατι δεν τους μαθαμε τι ειναι σωστο και τι λαθος

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png Y6GDm7.png

ενα κοριτσακι 15χρονων ειναι παιδι ακομα,παει σχολειο,το σωμα της τωρα αρχιζει και φτιαχνει και αντε να μετραει 2-3χρονια περιοδους.....ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ...και δεν εχει σχεση ουτε αν τα φταιξει με 23χρ.ουτε με 16χρ...δεν πρεπει καν να κανει σεξ ακομα...Αν παλι σαν γονεις δεν μπορουμε να το καταφερουμε αυτο,τοτε εμεις φταιμε

αυτο ακριβως.

οχι βιολετα δε μπορω να καταλαβω που κολαει αυτο που ειπες...αν θες να πεις οτι εσυ που τα εφτιαξες στα 15 με εναν 30 εισαι καλυτερη απο μια που εβγαλε ροζ βιντεακια τοτε οκ ναι εισαι καλυτερη! και αυτη που εβγαλε ροζ βιντεακι ειναι καλυτερη απο μια επαγγελματια του ειδους.και και και...οκ παντα υπαρχουν χειροτερα.

αυτο το ξερουμε.

Το σεξ ειναι μια υπεροχη πραξη που συνδεει 2 ανθρωπους...κι εσυ το παρουσιαζεις λες και ειναι οτ μεγαλυτερο αμαρτημα του κοσμου...

:confused::confused::confused::confused::confused::confused: αυτό κοπελιά από πού ακριβώς το συμπέρανες;

μια καταντια στην οποια καταληγουν τα παρατημενα παιδια.

Στα 13 να κάνει ένα κορίτσι σεξ ναι είναι κατάντια της οικογένειάς της.

Και πότε και πού θα κάνει σεξ ένα 13χρονο; Άρα πρέπει να βγαίνει. 13 χρονών ε όχι εγώ το παιδί μου δεν θα το αφήσω να βγει. Το πολύ σε σπίτι κανενός φίλου που θα το ξέρω.

Αυτο ειναι σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση?Κι εισαικαι καθηγητρια?Με αυτες τις αποψεις περιμενουμε να μπει η σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση στα σχολεια?

Βεβαίως και είμαι καθηγήτρια και πολύ αγαπητή σε ενημερώνω και μαθητές μου με συμβουλεύονται για πολλά θέματα που δεν τολμούν να ρωτήσουν άλλους. Και πρόσεχε πώς μιλάς και προσβάλεις τους άλλους....

Τι σχεση εχει το διαβασμα με το σεξ....δλδ οι καλοι μαθητες δεν εχουν ορμες,συναισθηματα?

Πάλι αυτό δικό σου συμπέρασμα είναι...εγώ είπα ότι τους εφήβους που είναι στο σπίτι διαβάζουν, κάνουν ένα άθλημα, οτιδήποτε δεν τα βλέπουμε.

Αν μια μαθητρια σου εχει κανει σεξ τη θεωρεις πουτανακι?

Πάλι δικό σου συμπέρασμα...είπα πώς τα βλέπουμε έξω (βαμμένα, με μίνι μέχρι τα αυτιά, αυτό δεν το είπα τώρα το λέω) και τα χαρακτηρίζουμε έτσι. Μίλησα εγώ για μένα προσωπικά; Εμένα με νοιάζει τί κάνουν μέσα στην τάξη κατά κύριο λόγο κι όχι στο κρεβάτι τους.

Εναν ανθρωπο δεν το χαρακτηριζουν ουτε τα πτυχια του ουτε οι βαθμοι του.

Πάλι άσχετο....

Ημουνα ανεκαθεν αριστη μαθητρια...πρωτη σε ολα...και ειχα ξεκινησει να εχω σχεσεις με αγορια απο τα 14 μου και παντα με μεγαλυτερυς μου.Σεξ εκανα πρωτη φορα στα 19 μου οχι γιατι το θεωρουσα κατι κακο και προστυχο απλα γιατι τοτε επελεξα να το κανω.

Μπράβο σου!

Μαθετε στα παιδια σας να σεβονται τον εαυτο τους και να προστατευονται...αυτο αρκει.

Επιτέλους διαβάστε τί γράφει ο καθένας και μην διαστρεβλώνετε τα λόγια του.......

βρε μαναδες κ μη, εκατσα κ εγω κ τα διαβασα οοοοοολα χτες το βραδυ.

η ολη κουβεντα μου θυμιζει τον αντρα μου, που αναθεωρησε τις σκεψεις του για το σεξ κτλ οταν εγινε πατερας κοριτσιου αρχικα κ μετα αγοριου. τι να λεμε τωρα?! ολοι ειμαστε γονεις κ ολοι υπηρξαμε εφηβοι....

αλλος το βλεπει ετσι, αλλως γιουβετσι!

το μυαλο μας συνηθως πιζει οταν φτανει να γινει ολοκληρομενο γιουβετσι.

γονεις δηλ. κ ο καθενας με τον τροπο που νομιζει πιο σωστο.

αλλα ειχα κ εγω την εντυπωση οτι η παιδοφιλια κ η παιδεραστια ειναι εντελως διαφορετικα πραγματα.....απο αυτο που περιγραφεται εδω.

(κ οσον αφορα την κυρια δρακουμελιν, ηταν δικη μου-προσωπικη ιχνηλατης. ελεγα να ντυθω σκορδο αλλα θα βρομαγα:wink:)

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

πιστευω οτι ολα ειναι θεμα διαπαιδαγωγησης. ενα κοριτσι στα 15 για φανταστειτε το σαν εικονα ειμαι σιγουρη οτι αναλογα που κινηται ο καθενας η εικονα ειναι διαφορετική, θελω να πω οτι γνωριζω αρκετα κοριτσακια και αγορακια 15-17 χρονων που ειναι πολυ ΄ανεπτυγμενα ' για την ηλικια τους ή μαλλον θελουν να προωθουν ετσι τον εαυτο τους.

ενα παιδι που βιαζεται να μεγαλωσει εχει αλλα προβληματα και το κυνηγα γιατι σε ενα παιδι 15 χρονων ο 25 φαινεται μην σας πω... παππους.

για μενα λοιπον ελπιζω να μην κανω κατι λαθος και οδηγησω τα παιδια μου εκει.

τωρα αν κατι τετοιο συμβει.... ο θεος να με φωτισει!!!

θα ρωτησω παιδοψυχολογο δεν ξερω...παντως συμφωνω οτι πανω απο ολα πρεπει τα παιδια να γνωριζουν απο πριν ξυπνησουν τα πρωτα ερωτικα σκιρτηματα τα θεματα του σεξ και πανω απο ολα οτι αυτα ειναι υπευθυνα για το αν το πως το που το ποτε και σε πιον θα διαθετουν τον χρονο τους και τον εαυτο τους.

l86Tp3.png d6AUp3.png

εγω προσωπικα παντως δεν εχω να σκεφτω τιποτα για αυτα που γραφω. και το οτι λεω τη δικια μου ιστορια δε σημαινει πως λεω σε ολα τα κοριτσια να κανουν σχεση με 30ρηδες. και η κορη μου ναταν θα διαφωνουσα.αλλα με την ιδια λογικη ουτε τα δικα μου παιδια θαθελα να διαβαζαν καποιες αποψεις που (γα μενα παντα)ειναι πολυ αυστηρες γιατι θα φοβοντουσαν οτι καιγω θα αντιδρασω το ιδιο ενω δεν ισχυει αυτο. το θεματακι παντως δε βγαζει ακρη ισα ισα που γινετε μονοτονο και κουραστικο. οποιος θελει να τρεχει για καταγγελιες ας το κανει και καλα θα κανει. οποιος θελει απλα να λυσει ενα χ προβλημα μονος του με το παιδι ας το κανει και αυτος..

αληθεια γιατι μιλαμε μονες? τελικα μουφα το θεμα ε? δεν υπαρχει απαντηση απο το ατομο που το εβαλε..

1-2-3MPOMPIRES!!!

ρε δημητρα τωρα το ειδα....εσυ εισαι το 1983....τα εφταξες το 2001 με τον αντρα σου...

Οκτωβρη.....

Τα ειχες κλεισει τα 18 ή να βαλω τις φωνες?:D:D:D:D

18.5 ημουν κ αυτος 19:lol::lol::lol:

Καλησπέρα σας και απο εμένα διάβασα αρκετές απο τισ απόψεις σας και νομίζω πως με αυτά που ακούμε γύρω μας όλες είμαστε ποιό εποιφηλακτικές και θέλουμε ότι καλήτερο για τα παιδιά μας όμως κατά την γνώμη μου δεν πρέπει ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΣΑΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΙΒΙΑ!!!Αν μία μαμά υοθετίσει κατ εμε την τελέιως μαμαδίστηκη προσέγκιση με την κόρη της μάλλον θα καταφέρει το παιδί να έχει πολλά μυστηκα απο αυτή!Ο έρωτας είναι μία υπέροχη πράξη επικοινωνίας και απελευθέρωσης και δεν πρέπει να την καταδικάζουμε απλά να έχουμε εφοδιάσει τα παιδιά μας να το κάνουν όταν το αιστανθούν και λάθος να κάνουν τα λάθη μέσα στην ζωή είναι εμείς πρέπει να είμαστε εκεί να συμβουλέυουμε όχι με ένα τεραστιο ΟΧΙ αλλά ένα ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ?Να πω το κρίμα μου δεν θεορώ τόσο κακό μία δεκαπεντάχρωνη να πάει με έναν 23(ε δεν είναι παιδεραστής έλαιως!!!!παιδί είναι και αυτός ακόμα!) εάν έχουν σχέση και το αγόρι είναι καψούρης μαζί τησ και της φερθεί σωστα ίσα ίσα θα την προσέξει περισότερο και θα της δόσει μία θετική άποψη για τον έρωτα.

Αυτή είναι καθαρά η δική μου γνώμη;)

RUx9p2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...