Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

η κορη μου 15 χρονων βγαινει με 23 χρονο

Recommended Posts

δμητρα σε παρακαλω τις κορες σου μην τις ακρωτηριασεις οταν γινουν 15 χρονων και αστες να κτισουν προσωπικοτητα στα χερια ενος 23 νου.καταλαβες που θα μπεις στην μεση ενηλικος ανθρωπος γονιος να ευνουχησεις το παιδι σου?αααααα!!!!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 413
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δμητρα σε παρακαλω τις κορες σου μην τις ακρωτηριασεις οταν γινουν 15 χρονων και αστες να κτισουν προσωπικοτητα στα χερια ενος 23 νου.καταλαβες που θα μπεις στην μεση ενηλικος ανθρωπος γονιος να ευνουχησεις το παιδι σου?αααααα!!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:P:p

αλλο 14 με 35. αλλο 14 με 23 και εννοητε αλλο 14 με 15. καιθα εξηγησω τη λογικη μου.

14 με 35 πραγματικα υπαρχει διαφορα. εκει θα μπορουσα καιγω να μιλουσα για παιδεραστια κτλ.

14 με 23 ισως να μην εκανα παρτυ αλλα κατω απο συνθηκες εγω τουλαχιστον θα μπορουσα να το δεχτω αρκει να τον γνωριζα..

14 με 15. δε θα με ενοιαζε σχεδον καθολου.

σε ολες τις περιπτωσεις λεω και ξαναλεω ομως πως με νοιζει η σωστη ενημερωση. και μπορει να γινει. και η αντισυλυψη ΔΕΝ ειναι αγνωστη λεξη!!!! τουλαχιστον οχι σε ολα τα παιδια. αν τους τη μαθουμε θα την ξερουν. αν τα θεωρουμε ακομη πιτσιρικια τοτε δε θα τη ξερουν εγω παντως στα 15 την ηξερα μια χαρα

1-2-3MPOMPIRES!!!

εετσι !!!!!!!!!!:-)

IZvWp3.png

Το θεμα ειναι πως ενας εφηβος δεν ωριμαζει αυτοματως μολις σβησει 18 κερακια, αν δεν εχει προηγηθει μια σωστη διαπαιδαγωγηση τα καποια χρονια πιο νωρις.

Αν το ακρωτηριαζουμε το παιδι και δεν του αφηνουμε το δικαιωμα της ελευθεριας ουτε για το ιδιο του το σωμα, πως περιμενουμε μετα να αναλαβει ευθυνες;

Πως περιμενουμε μετα στα 18, μολις τα πατησει να εχει πληρη συνειδηση του τι κανει και που να λεει οχι;

Εννοειται οτι το μαθαινει πιο νωρις το ποτε να λεει οχι!

Έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Και εγώ είμαι κατά του τώρα κάτσε μέσα να διαβάσεις και μετά τα 18 κάνε ότι θέλεις. Ο έφηβος πρέπει να αφήνεται να αποκτά εμπειρίες κάτω από το βλέμμα των γονιών του όσο είναι κοντά τους για να προετοιμάζεται για το όταν θα είναι μακριά. Αλλά λέμε ένα βήμα κάθε φορά όχι κατευθείαν στα βαθιά.

Και βλέπω ότι τώρα που αρχίζουν τις σχέσεις από τα 16 φτάνουν στα 26 και έχουν 10 χρόνια σχέση. Και εγώ είμαι από μακρόχρονη σχέση και νομίζω ότι αν και αυτά δεν είναι παραγγελία ότι οι ηλικίες των 16-17 είναι πολύ νωρίς για σχέσεις. Μιλάμε ότι τα παιδιά σήμερα είναι πιο ελεύθερα και τελικά μπαίνουν μέσα στις δεσμεύσεις και τους περιορισμούς από πολύ μικρά και δεν μιλάω απαραίτητα για γάμο.

Διαφημίσεις

το οτι στα 15 του ενα παιδι ξερει τα παντα για αντισυλληψη δε σημαινει οτι μπορει να παει και με οποιον θελει.16αρη 20αρη 30αρη κλπ

δηλαδη μονο αυτο μας νοιαζει?το αν ο 25αρης φοραει προφυλακτικο?

οκ και η κορη μου που ειναι 5.5 ξερει απο περσι πως γινονται τα παιδια.

και βρηκε και ενα προφυλακτικο πριν κανενα μηνα που σκαρφαλωσε πανω στη συρταριερα και με ρωτησε τι ειναι και της ειπα ''το φοραει ο μπαμπας οταν κανει αγκαλιες με τη μαμα για να μη κανουν αλλο μωρο''

δε με ρωτησε ΠΟΥ το φοραει.αρκεστηκε σε αυτο.αν με ρωτουσε ΠΟΥ θα της το ελεγα!

οκ και τι σημαινει αυτο οτι αφου εμαθε στα 5 τι ειναι το προφυλακτικο μπορει ανετα στα 12 να ξεκινησει το σεξ με οποιον θελει?

δεν ειναι τοσο απλα

Μην ξεχνάτε ότι η ωριμότητα, ως ένα βαθμό, προέρχεται από τηνανατροφή που δίνει η οικογένεια.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι και από την οικογένεια ξεκινά η παρέα που κάνει ένα παιδί. Αν η οικογένεια έχει έλεγχο της παρέας, τότε το παιδί τις περισσότερες φορές δεν ξεφεύγει από αυτή την παρέα. Αν από την άλλη η οικογένεια έχει το παιδί χύμα (να το πω απλά) ή και ενθαρρύνει το παιδί να συναναστρέφεται με μεγαλύτερους, τότε εξηπακούεται ότι και οι σχέσεις του παιδιού θα είναι με μεγαλύτερους....

(Η μαμά μου πάντα λέει ότι όταν ήμουν στα 14-17 ένιοθε σαν να έχει ένα σπουργίτι στα χέρια της που παλεύει για να ξεφύγει! Και όμως δεν ξέφυγα! Και έξω έβγαινα, και φίλους είχα, και πρώτη στις παρέες, και από τους πρώτους στο σχολέιο, και σπούδασα και δεν ξεσάλωσα μόλις έφυγα από το σπίτι. Το ίδιο και όλοι οι φίλοι μου που μεγάλωσαν σε παρόμοια περιβάλλοντα)

το "γιατί" δε θα καταλάβω ποτέ..... αλλά δεν έχει σημασία.....

Γιατί όπως έχουμε καταλάβει όλες το σεξ οδηγεί σε εγκυμοσύνες. Όσο και να έχει εκσυγχρονιστεί αυτή η κοινωνία έχω δει τόσες ανεπιθύμητες ή απρογραμμάτιστες αν θέλετε εγκυμοσύνες από ανθρώπους όλων των ηλικιών, μορφωτικών επιπέδων και κοινωνικών στρωμάτων που πέφτω από τα σύννεφα. Οπότε τι να περιμένεις από τους έφηβους. Δηλ. οι μισοί γάμοι που ξέρω είναι από γνωριμίες του 1-3 μηνών με ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη :shock:. Μα κανένας δεν φοβάται για το AIDS σε αυτή τη χώρα να πάρει τα μέτρα του;

γιατι πιανουμε τα πιο ακραια παραδειγματα???ουτε για 5χρονα λεμε ουτε για 40ρηδες με 15χρονα. για μια απλη σχεση λεμε. 15 με 23 δεν ειναι το καλητερο αλλα στο οριο. ειδικα οταν μιλαμε για πρωτη σχεση. και ναι δεν ειναι τοσο απλα αλλα ουτε και τοσο περιπλοκα. εγω παντως την εφηβια την εχω συνδεσει με τα πρωτα καρδιοχτυπια,τις πρωτες σχεσεις και ολα τα...πρωτα.

α ρε Δημητρα! μαρεσεις. να ξερεις σε παω εδω μεσα που τα λες ετσι. ασχετο αν συμφωνουμε μαρεσει που λες τη γνωμη σου ωμα.:D

1-2-3MPOMPIRES!!!

Μην ξεχνάτε ότι η ωριμότητα, ως ένα βαθμό, προέρχεται από τηνανατροφή που δίνει η οικογένεια.

)

εχεις απολυτο δικιο. καιγω που τακανα ας πουμε νωρις. η οικογενεια μου ηταν μια πολυ παραδοσικη σε ολα. ασχετο αν τακανα τελικα.

θελω να πω πως πηρα πολλα απο αυτους. τακανα ναι! εκανα την ΄΄επανασταση'' μου αλλα... ηξερα και καποια πραγματα

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχα

τι να κανω δε μπορω τους καθωσπρεπισμους:rolleyes:

γιαυτο και ειμαι η βασισσα του μπαν εδω μεσα:rolleyes:

στο θεμα μας τωρα να πω οτι και το 15 με 23 ειναι επισης ακραιο για μενα ειτε το 15χρονο ειναι κοριτσι ειτε αγορι(να το ξεκαθαρισουμε αυτο οτι με τα αγορια θα παθενατε μεγαλη πατατα αν ηταν 15 και η αλλη 23!!)

κοιτα αν ηταν ο γιος μου 15 και κεινη23. τα ιδια. δε θακανα και παρτυ αλλα τιποτα αλλο. (αν και ειπαμε στο γιο να αναλαβει ο μπαμπας.ταπαμε τα συμφωνησαμε αυτα)αχαχα. λοιπον καπου το ειπε και μια κοπελα. δε νομιζω πραγματικα μια 23χρονη να παει με 15χρονο... αλλα εστω και αν γινει. τοτε που ξερεις ισως να ειναι απλα μια εντυπωσιακη εμπειρια για το αγορι. δε νομιζω καν να γινει σχεση αυτο... η μονη περιπτωση που θα φρικαρα ισως θαναν αν ο γιος μου ηταν.. 25 πχ και κεινη 40 ας πουμε... θα σκεφτομουν οτι θελει επιβεβαιωση αυτη αλλα κινδυνευει να τον ερωτευθει και μετα να χουμε ντραβαλα. ειδες? εχω καιγω λιγο την αυστηρη μαμα καπου!χαχαχα. δε ξερω ειλικρινα τωρα. το θεωρω δε δεδομενο μετα τα 15 να ψαχνοντε για τις πρωτες σεξουαλικες τους εμπειριες. εστω και αν δε φτασουν στο σεξ ετσι... γενικα μιλαω. χωρις να πω για ηλικιες των συντροφων.

1-2-3MPOMPIRES!!!

μη το θεωρεις απιθανο.τις προαλλες ακουσα στις ειδησεις για μια που πηγε με τον φιλο του εφηβου γιου της!

περισι το λεγανε παλι που η αλλη 35αρα καπου εκει...πηγε με τον 14χρονο φιλο του γιου της ο οποιος την αφησε και εγκυο

μη το θεωρεις απιθανο.τις προαλλες ακουσα στις ειδησεις για μια που πηγε με τον φιλο του εφηβου γιου της!

περισι το λεγανε παλι που η αλλη 35αρα καπου εκει...πηγε με τον 14χρονο φιλο του γιου της ο οποιος την αφησε και εγκυο

γιατι...τις καθηγητριες που τις συνεπαιρνουν οι εφηβοι μαθητες τους και κανουν δεσμο μαζι τους????Χριστε μου...νευριαζω και μονο στην ιδεα!!!

το παιδι μου μπορει στα 15 να μου πει οτι θελει να γυριζει μεχρι τις 6 τα ξημερωματα με εναν 35αρη χλιδατο και να πανε και 3ημερο σε ξενοδοχειο!

τι παει να πει αυτο!οτι επειδη θελει να το κανει...θα το κανει? ΟΥΤΕ πανω απο το πτωμα μου!:twisted:

και να ξαναρθω στο ερωτημα σου γιατι πριν ξεχασα να το πω...

με ρωτησες ''τι θα εκανα αν η κορη μου στα 18 τα φτιαξει με εναν 38''

γιατι μονο για την κορη ρωταμε?επειδη αν ο γιος μας στα 18 τα φτιαξει με μια 38 θα πεσουμε να την φαμε. καθαρα ελληνικη νοοτροπια.

εγω δεν μιλησα για 3ημερο ειπα πωσ εαν θελει να κανει κατι θα τ κανει κ ασ μην τ ξερεισ εσυ.απλα απο οτι εχω καταλαβει εγω απο αλλου ξεκινησε η ιστορια κ κ τ πηγατε στα ακρα ειπαμε ελεοσ.αναφερεστε ολοι τ ωρα στην παιδοφιλια καταρχην ξερετε τ ειναι ακριβωσ? οχι απο που προερχετε η λεξει.καθεστε κ τ γενικευετε ολα οχι δεν ειναι ετσι.δεν ειπαμε οτι ειναι σωστο η σχεσει μ μεγαλη διαφορα αλλα οχι οτι λεγετε κ παιδοφιλια γιατι μερικεσ απο αυτεσ τ σχεσεισ καταλυγουν σε γαμο.ξερω πολεσ φιλεσ μου που παντρευ.συνομιλικουσ τ κ ειτε εχουν χωρισει μ 2κ3 παιδια η τρωνε ολοι μερα ξυλο κ κερατο:evil:.κ ξερω πωσ η κολλητη μ κ σε λιγο κουμπαρα μου εχει σχεση μ τ αρραβωνιαστικο τ 6 χρονια οταν τ φτιαξαν αυτη ηταν 16 κ αυτοσ 22 τωρα ειναι 22 αυτη κ 28 αυτοσ αυτα τ 6 χρονια που ειναι μαζι εχουν φτιαξει ενα σπιτι κ σε λιγο θα παντρευτουν.θελω ν μου απαντησεισ σε μια ερωτησω αυτος ειναι παιδοφιλοσ?για να καταλαβω κ εγω τελεοσ παντον τ ειναι παιδοφιλια

Διαφημίσεις

Δεν ξερω...εγω οσους ανθρωπους συναντουσα τοσο απολυτους σε αυτα τα θεματα στην τελικη ηταν αυτοι που γινανε οι πιο προοδευτικοι οταν ηρθε εκεινη η στιγμη.

Μεσα σε οοολο αυτο, ξεχναμε πως το παιδι δεν ειναι ιδιοκτησια μας. Αναπτυσσει μια προσωπικοτητα η οποια, για να το πω χωρις ταμπου, εχει και σεξουαλικες πτυχες.

Τελος παντων..πολυ μακρηγορησαμε επι του θεματος...

Στην τελικη ο καθενας μας ειτε μητερα ειτε πατερας ειτε εχει γιο ή κορη προσπαθει και κινειται ετσι ωστε να βλεπει ευτυχισμενο το παιδι του.

Το πιο δρομο θα ακολουθησουμε δεν μπορει να μας τον υποδειξει κανεις. Ωστοσο δεν χρειαζεται να εισαι ψυχολογος για να ξερεις πως αν σε εναν εφηβο ή σε μια εφηβη πεις οχι θα καταλαβει ναι, απτην θεση του γονιου εννοω.

Και κατι ακομα...δεν μου αρεσουν οι γενικευσεις...του τυπου επειδη ειναι μεγαλος αυτος την θελει μονο για το σεξ...ή και αργοτερα επειδη ειναι μικρη αυτη τον εχει μονο για τα λεφτα κτλ...

Αυτα ειναι γενικευσεις και δεν εχουν καμια βασιμοτητα, μα στο πουθενα.

Δεν ωφελει σε τιποτα η κοντρα και το να εισαι απολυτη με το παιδι σου. Και μιλαω ιδιως για τα κοριτσια, γιατι το εζησα σαν κορη. Τα αγορια νομιζω πιο πολυ ακουνε ιδιως τις μαμαδες τους (δες τα θεματα με τις πεθερες να δεις να μαθαινεις). Τωρα...που ωφειλεται αυτο δεν θα το αναλυσω...Ωστοσο σαν κορη που το εζησα...οχι ουτε ο ελεγχος ουτε οι φωνες ουτε οι αυστηρες απαγορευσεις ωφελουν σε κατι.

Και ποτε δεν μου απαγορεψαν κατι, και ομως δεν ηθελα να βγαινω ως τα ξημερωματα.

Αλλο να πας σε ενα παρτυ μια δυο να ξεδωσεις και αλλο σε καθημερινη βαση.

Αυτο εννοω πως ενα παιδι, ή μαλλον ενας εφηβος ή ειναι ωριμος ή δεν ειναι.

Ο καθε γονιος το ξερει και το καταλαβαινει αυτο για το καθε του παιδι ξεχωριστα.

Εμεις ωφειλουμε να τους μιλησουμε για τους κινδυνους που ενδεχεται να αντιμετωπισουν και να τους εχουν υποψιν τους, ειτε ο παρτενερ τους ειναι 16, ειτε ειναι 23.

Το θεμα ειναι πως ενας εφηβος δεν ωριμαζει αυτοματως μολις σβησει 18 κερακια, αν δεν εχει προηγηθει μια σωστη διαπαιδαγωγηση τα καποια χρονια πιο νωρις.

Αν το ακρωτηριαζουμε το παιδι και δεν του αφηνουμε το δικαιωμα της ελευθεριας ουτε για το ιδιο του το σωμα, πως περιμενουμε μετα να αναλαβει ευθυνες;

Πως περιμενουμε μετα στα 18, μολις τα πατησει να εχει πληρη συνειδηση του τι κανει και που να λεει οχι;

Εννοειται οτι το μαθαινει πιο νωρις το ποτε να λεει οχι!

με καλυψες πληρωσ δεν ξερω τ ηλικια σου παντοσ το μονο σιγουρο ειναι πωσ απο οσα διαβασα μονο εσυ με καλυψεσ με τ τροπο που σκεφτεσε.ευχαριστω

Οντως πιασατε τα ακρα...αλλο 23...αλλο 35.Ελεος δλδ...μη μου πειτε οτι το ιδιο ειναι ο 23χρονος με τον 38χρονο καθηγητη.

Προσωπικα δε θα ηθελα η κορη μου να κανει σεξ στα 15 της...και αυτο θα φροντιζα να της μαθω,Να σεβεται τον εαυτο της και να λεει οχι.Κανενα 23χροος ή 16χρονος δεν προκειται να την πεισει να κανει κατι που δε θελει αν εχει μαθει να λεει οχι και να προστατευει τον εαυτο της.

Και δε θα ξεχασω μια εκπομπη που ειχε κανει ο Ευαγγελατος πριν 2-3 χρονια και εδειχνε βιντεο με 16χρονα μεσα στην ταξη στο διαλειμα που τα κοριτσια κανανε στοματικο ερωτα στα αγορια,μαθητριες που φιλιονταουσαν μεταξυ τους μεσα στο προαυλιο για να τις καταγραφουν σε καμερα απο κινητο οι συμμαθητες τους,μαθητρις που συμμαθητης της χρησιμοποιωντας ενα στυλο εκανε αυτο που φανταζεστε και το εγραφε στο κινητο του...και αυτα τα βιντεακια τα ανταλλασαν με μαθητες αλλων σχολειων.

Μη μου λετε λοιπον οτι ειναι απονηρευτοι οι 16χρονοι γιατι εφριξα οταν τα ειδα αυτα.

Να μην αναφερω παρομοια περιστατικα απο το σχολειο μου με αγορια 17χρονα και 18χρονα που εκαναν οτι εκαναν με τις κοπελιτσες και φωναζαν και τους φιλους τους να παιρνουν ματι...εν αγνοια φυσικα της κοπελας.Να μη μιλησω για πενταημερη.

Αν ειναι ο οποιοσδηποτε 16χρονος να παρασυρει την κορη μου και να την υποβαλει σε κατι τετοιο...ε χιλιες φορες να τη δω με ενα 23 χρονο νεο ο οποιος θα την προσεχει και θα τη σεβεται.Αν και βασικο μου μελημα ειναι να τη μαθει να μη παρασυρεται και να σεβεται πρωτη τον εαυτο της.

Τωρα αν ο 23χρονος ειναι ενας αληταρας και μισος ο οποιος κοιταει πως θα την εκμεταλλευτει εννοειται θα παρω τα μετρα μου...διαφωνω ομως στο οτι σωνει και ντε ολοι οι 23χρονοι που τυχαινει να γνωρισουν μια μικροτερη κοπελα ειναι παιδεραστες και κοιτανε να την εκμεταλλευτουν.

εκει πραγματικα και γω θαβγαζα τα νυχια μου!!!

λοιπον κακα τα ψεματα τωρα. οτι και να λεμε εμεις. δεν ειναι ολα τα παιδια ιδια. ουτε ολοι οι εφηβοι. και τονιζω τη διαφορα! αλλο παιδι αλλο εφηβος. καλε εδω η κορη μου που παει νηπια και χθες μου ελεγε το μεγα προβλημα της. ο ταδε(συμμαθητης της) χωρισε με την ταδε(συμμαθητρια της) και ολοκληρη ιστορια. και ειχε νευριασει λεει. τι να λεμε τωρα..χαχαχα

θελω να πω πως καλως κακως ασχολουντε απο μικρα με τετοια. στην εφηβια ειδικα ειναι πολυ φυσιολογικο να αναζητουν τα πρωτα φιλια κτλ. μακαρι να σταματαει το πραγμα στα φιλια και στα χαδια αλλα.... αυτο δε μπορουμε να το αποφασισουμε εμεις. εγω τουλαχιστον σαν μητερα κανονας μου ειναι ναμαι κοντα στα παιδια μου να τους μιλαω και να μου μιλανε. να εχουν ενα θεμα και μαζι με την κολητη της η κορη μου ναμαι και γω διπλα και να μιλαμε. αν το καταφερω αυτο θα ειμαι πολυ ικανοποιημενη! να μου δινει το δικαιωμα απο μονη της να επεμβω σε κατι. αν οχι και φτασω στο σημειο να γινετε χαμος επειδη εμαθα κατι κτλ κτλ τοτε..... αστα να πανε. και ναι! αν δω την κορη μου στα 16- 17 πχ τωρα ναχει φτασει σε ενα σημειο που πραγματικα παει το πραγμα στο κοκο, (γιατι αν φτασει εκει η θαμαι μαζι της η θα το κανει κρυφα. κανονας αυτο) τοτε ναι! προτιμω να τις μιλησω και να τη βαλω στη τσαντα ενα προφυλακτικο παρα να το παιξω ηθικη μαμα....

1-2-3MPOMPIRES!!!

καλα τα λες απλα αυτο που δεν εχω καταλαβει εγω ειναι πωσ τ θεμα ξεκινησε απο τ διφορα ηλικιασ αναμεσα σε μια 15 κ εναν23 χρονω κ μια κοπελα τ γυρισε σε παιδοφυλια κ η συγκεκριμενη κοπελα δεν αναφερθηκε στουσ καταραμενουσ τ παιδοφυλουσ αλλα σε 23χρονα που μπορει ν εχει σχεσει με μια 15 16 17 και τουσ αποκαλεσε παιδοφυλουσ και τους βαζουμε ολουσ σε ενα τσουβαλι :evil:γιατι?ξερουμε ολοι πολυ καλα ποιοι ειναι παιδοφυλοι μην λεμε μα....κιεσ και κατηγορουμε τ 23χρονα

αυτο βιολετα μου μη το ψαχνεις. απο αλλου ξεκιναμε και αλλο καταληγουμε παντα.χαχαχα κοντεβουμε να το κανουμε κανονα εδω μεσα. με τιποτα δεν ειναι ολοι ιδιοι.αλιμονο. ασχετα αν αυτο νομιζουν καποια ατομα. γιαυτο επιμενω σε καποια πραγματα αλλα δε το καταλβαινουν. τεσπα... δε βγαζουμε και πολυ ακρη η αληθεια απλα συζηταμε και λεμε τη γνωμη μας. και ξεχναμε επισης πως τα παιδια η εφηβοι οπως θελουμε να τα λεμε ακομα και οι λιγο πιο πανω σε ηλικια 20χρονοι (δε λεω πιο πολυ να μη ξεφυγομε παλι) ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΕ!!! δε σημαινει πως στη καθε σχεση υπαρχει κατι κακο στο μυαλο του αλλου. ουτε βεβαια και οτι καθε σχεση ειναι τοσο αθωα. παντα ολα ειναι ρισκο. αλλα γιατι οχι? θα γνωρισουν θα ρισκαρουν θα χαρουν και θα πληγωθουν. αυτο για μενα ειναι βοηθημα στο να ωριμασει καποιος. παντα σε λογικα πλαισια ετσι? αλλα οπως ειπα αν σε ολα αυτα ειμαι διπλα στα παιδια μου και ξερω τι γινετε τοτε ολα καλα.

*και μενα οταν ημουν 17 και ο αντρας μου στα 30 σιγουρα δε θα αρεσε σε πολλους. και ομως δεν ειχε καμια κακη προθεση για μενα. γνωριστηκαμε κατω απο καλες συνθηκες και χωρις ιχνος ερωτισμου. απο γνωστοι απλα μετα καναμε παρεα λογω πολλων γεγονοτων που συναιβησαν το ενα μετα το αλλο. γνωρισε ο ενας τον αλλον. ειδε εκεινος καποια πραγματα που για την ηλικια μου διεφεραν με τα αλλα κοριτσια. ειδα και γω αλλα σε αυτον και εδεσε το γλυκο που λενε. δε μπορεις να ξερεις ποτε... το πιο πιθανο σεναριο θαταν να πληγονομουν απο μια τετοια σχεση οκ το δεχομαι αυτο. αλλα.... δε λεω να κανουν ολοι ετσι αλλα θελω να πω οτι δε μπορουμε να ξερουμε σιγουρα τι συμβαινει στον καθενα..

1-2-3MPOMPIRES!!!

κ εγω γνωρισα τ αντρα μου οταν ημουν γυρο στα 16 κ εκεινοσ γυρο στα 30 κ ν σου τ αληθεια εγω τ προσεγησα δεν φαινοταν οτι ηταν 30 κ οταν τ εμαθα επαθα ενα μπλακ ουτ αλλα δεν μ πηραξε γιατι μου φερθηκε τοσο καλα δεν με πιεσε καθολου κ ολα ξεκινησαν με μια απλη γνωριμια.κ οταν αποφασησαμε ν μηνουμε μαζι ημουν απολυτα συνηδιτοποιημενη παρολο που ημουν 17 δεν ηταν πολυ ευκολα τ πραγματα απο τ μερια τ γονιων μου περασαμε πολλα.αλλα αυτο που εχει συμασεια για μενα ειναι οτι αυτοσ ο ανθρωποσ που ειμαι μαζι τ 8 χρονια δεν με εκανε ουτε στιγμη ν μετανιωσω ουτε για τ 8 χρονια ουτε για τ 3 παιδια που εχουμε.

αυτα που λετε μπορει να τα διαβαζουν 14χρονα και 15χρονα και να πιστεψουν οτι η σχεση με εναν 30αρη ειναι κατι πολυ φυσιολογικο,προσεχετε πολυ σας παρακαλω γιατι θα δημιουργησετε λαθος εκτημισεις και στην ηλικια αυτη τα πιστευουν πολυ ευκολα.

γιατι οκ εσεις μπορει να πιστευετε οτι ειναι κατο απολυτα σωστο αλλα οχι αν το κοιταξεις σε βαθος το να δει ερωτικα ενας 30αρης ενα 15χρονο παιδι δεν ειναι φυσιολογικο.προσεξτε σας παρακαλω πως τα λετε γιατι ολα αυτα διαβαζονται δημοσια.

μπορει σε 10 χρονια το δικο μου το παιδι(λεμε τωρα) να πεσει πανω σαυτο το ποστ και να παει να κουνηθει στον καθηγητη της θεωρωντας πως ετσι θα κανει την τυχη της!

οχι λοιπον οκ ας καταπιω οτι ο 23χρονος μπορει να παει με την 15χρονη(ασχετα που αν μου συμβει αυτο θα τον κλεισω μεσα:twisted:) οκ ας το δεχτω ως κατι τοσο φυσιολογικο! αλλα οχι δε προκειται να δεχτω οτι ο 30αρης μπορει να παει μια χαρα με ενα παιδακι 15 ετων!οσα και να λετε πιο πολυ τους εαυτους σας πειθετε παρα εμενα.αν εχετε αναγκη να πεισετε τους εαυτους σας να το λετε με πμ τοτε:evil:

αν ειναι δυνατον !!!και μετα μη μου λετε οτι παθενετε και σοκ οταν διαβαζετε η ακουτε για παιδοφιλους. τετοια νοοτροπια επικρατει στην ελλαδα γιαυτο ολοι την βγαζουν με μισο χρονο φυλακη!!δεν ειναι τυχαιο βεβαια οτι η λεξη παιδεραστεια ειναι ιδιος και στα αγγλικα και σε ολες τις γλωσσες.:evil::evil::evil:

δεν ειπαμε πως ειναι φυσιολογικο απλα ειπαμε τ εγινε στην δικα μας περιπτωση.κ εσυ αναφερεισ συνεχει τ λεξη παιδεραστια κ δεν ειναι τ θεμα μας αυτο.κ εσυ ν προσεχεισ αυτα που λεσ γιατι εαν ο γιοσ σου στα 23 κανει σχεσει με μια 15 16 17 κτλ.κ διαβαζει οτι λεσ πωσ ειναι παιδεραστησ δεν νομιζω ν του αρεσει γιατι εμεισ εδω λεμε για διαφορα ηλικιας κ οχι για παιδεραστεσ.

φυσικα και θα ειναι παιδεραστης γιαυτο και θα του το κοψω μαχαιρι (τον χαβα)κ ειπα οτι θα το πω και στους γονεις του κοριτσιου και θα τον φοβεριξω με την αστυνομια.κ εγω η ιδια να δω στο δρομο ενα τετοιο σκινηκο ενος αντρα με ανηλικο θα παρω αμεσως την αστυνομια τηλεφωνο

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...