Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΙΑΤΙ???

Recommended Posts

εμεις ειμαστε παντρεμένοι 1 χρονο κ έτοιμοι να χωρίσουμε...

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Διαφημίσεις

κοριτσια κανετε λιγο υπομονη ...σας μιλαει μια ποιο παλια στον χωρο..τα πραγματα στην πορεια φτιαχνουν σιγα σιγα αρκει βεβαια να κουνησουμε και εμεις ...

Ολοι περναμε δυσκολιες με το που κανουμε παιδια ....................... αλλοι στο πρωτο αλλοι στο δευτερο...Απο την στιγμη που μπαινεις σ αυτην την διαδικασια να κανεις οικογενεια πρεπει δυστιχως να παλεψεις ...για χατηρι το παιδιων σου εστω...

Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ευκολα ολα...... και ΝΑΙ οι αντρες ειναι μωρα οι περισσοτεροι τουλαχιστον.... Αργουν να μεγαλωσουν και πολλοι δεν μεγαλωνουν ποτε..πολλες απο μας κραταμε τα σπιτια εμεις οι γυναικες ...κανουμε παντα τα παντα ...αρκει να το παρεις αποφαση και τοτε δεν ειναι ολα τοσο αρνητικα αρχιζεις να βλεπεις και τα καλα της ζωης

ΝΑΙ πολλες φορες μας περνει απο κατω απο κουραση ........ βεβαια ας ειναι καλα οι φιλοι και μεσα απο εδω ...που στηριζη η μια τη αλλη και απο εξω απο απο το site ολοι τα ιδια περναμε .......υπαρχουν ομως και τα καλα αρκει να ανοιξουμε τα ματια να τα δουμε

Ειναι πολυ χαζό να σκεφτεστε το χωρισμό τοσο γρηγορα με τα πρωτα προβληματα......η ζωη παντα θα εχει προβληματα μεσα σε γαμο η εστω και εξω απο τον γαμο..τι θα κανεται καθε φορα θα τρεχεται να κρυφτητε και να σηκωνετε τα χερια ψηλα ...ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ....ΤΡΕΞΤΕ ,ΠΑΛΕΨΤΕ ,ΑΓΩΝΙΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

Κορίτσια να είμαι ειλικρινής εγώ τον αγαπάω τον άντρα μου και νοιώθω ακόμα ερωτευμένη μαζί του και δε σκέφτομαι σε καμία περίπτωση το διαζύγιο, παρ'όλο που άνοιξα το θέμα μου στην κατηγορία "Διαζύγιο". Φυσικά και θα παλέψω για το γάμο μου και ΕΛΠΙΖΩ τα πράγματα να αλλάξουν, εγώ απλά ήθελα να εκφράσω τα παράπονα μου και να ακούσω τη γνώμη σας από τις πιο έμπειρες και γέμισα με αισιοδοξία ότι όλα θα φτιάξουν και ότι ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος. Σας ευχαριστώ όλες!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...