Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσκοπισμός! Πως να τον πείσω?

Recommended Posts

Σιγουρα αν σε ενα παιδι, μετα απο προσπαθεια, δεν αρεσει κατι... ε με το ζορι παντρεια δε γινεται!

Υπαρχει ομως και η περιπτωση να γλυκαθει το παιδακι μετα απο λιγο...

Παντως πολλοι απο αυτους που εχουν κανει προσκοπισμο μιλανε με τα καλυτερα λογια. Και ο αντρας μου εκανε πολλα χρονια και ακομα τα θυμαται με νοσταλγια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 88
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πέσατε να την φάτε την κοπέλα,

ρώτησε απλώς πώς να κάνει κάτι για το παιδί της που την απασχολεί,

δεν σας ρώτησε αν σας αρέσει ο προσκοπισμός...

Έλεος, θα φοβόμαστε σε λίγο να ρωτάμε κάτι,

γιατί καραδοκούν οι ''ειδήμονες'', να μας την πέσουν!

Πες τα κοπέλα μου!!!

ξερετε τι μου ερχεται στο μυαλο τωρα?ειχαμε εναν θειο ο οποιος ηταν απο τους πρωτους στη θεσσαλονικη που ειχαν μουσικα οργανα...εστειλαν την αδερφη μου πιανο,τον αδερφο μου κιθαρα και εμενα...ακορντεον..

εκανα μαθηματα αλλα γιαννης πηγαινε γιαννης γυρνουσε..δεν μου αρεσε με τιποτα ομως...σαν οργανο και μελωδια μου αρεσει αλλα οχι να παιζω εγω...

Σωνει και καλα θα συνεχισεις..με πιεζαν και εγω 12 ετων βεβαια τοτε επειρνα τα λεφτα και πληρωνα το tae kwon do..2 μηνες τους κοροιδεψα..μετα με επιασαν και ακομα θυμαμαι το ξυλο που εφαγα...

αλλα αυτη η πιεση να κανω κατι που δεν μου αρεσει με ειχε τρελλανει..βεβαια μετα χαρη στο tae kwon do περασα τεφφα αλλα μετεγγραφη στη φυσικοθεραπεια κλπ κλπ.ολη μου η συνεχεια βασιστηκε σε αυτη την επιλογη μου..

τωρα αν πηγαινα προσκοπισμο η μονη συνεχεια θα ηταν να φοραω κοντα παντελονια στα 40 μου με την μακρια μαλλινη καλτσα και θα ετρεχα στα βουνα οπως βλεπω τωρα στον χορτιατη που εχει συστημα..

Εντάξη ! Το καταλάβαμε οτι δεν σου αρέσει ο προσκοπισμός!

Μην κατεβάσεις και πανώ στην Ομόνοια!

Αλλο πράγμα ρώτησε η φίλη μας !

Εντάξη ! Το καταλάβαμε οτι δεν σου αρέσει ο προσκοπισμός!

Μην κατεβάσεις και πανώ στην Ομόνοια!

Αλλο πράγμα ρώτησε η φίλη μας !

ΕΣΥ δεν εισαι που εψαχνες κατασκηνωση για παιδακι 5 ετων.??????????ευτυχως τωρα εχεις και αλλη επιλογη...τον προσκοπισμο..απλα εκει πανε 2μερες εκδρομες οχι 22 οσο η κατσκηνωση...

τα σχολια περιτα ..ηδη πεσαν να σε φανε στο αλλο θεμα..

ΕΣΥ δεν εισαι που εψαχνες κατασκηνωση για παιδακι 5 ετων.??????????ευτυχως τωρα εχεις και αλλη επιλογη...τον προσκοπισμο..απλα εκει πανε 2μερες εκδρομες οχι 22 οσο η κατσκηνωση...

τα σχολια περιτα ..ηδη πεσαν να σε φανε στο αλλο θεμα..[/quote

Εσύ, τι λές? Δεν το έχω ψάξει?

Αλλα παίρνουν απο 7 ετών και άνω...

Βλέπεις, στην οικογένειά μου δεν είμαστε "του καναπέ"!

Η κόρη μου κάνει από 3 ετών: σκι , ιππασία , μπαλέτο. & Από 4 ετών: πατινάζ στον πάγο, ποδήλατο χωρίς ροδάκια και κολύμπι χωρίς σωσίβιο.

Φιλακια

Διαφημίσεις

Αγαπητά μέλη

πρίν συνεχίσετε την συζήτηση σας θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα εξής :

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=78132

δυστυχώς δεν έχουμε δυνατότητα να παρεμβαίνουμε αποδίδοντας κυρώσεις στο 100%,

σε κάθε διαφωνία που υπάρχει στο φόρουμ - εξαιτίας του πολύ μεγάλου όγκου δεδομένων,

Η φιλοσοφία που έχουμε όσον αφορά τις διαμάχες, είναι ότι αφορούν γραπτά δεδομένα, τα οποία ανταλάσσονται απο άτομα τα οποία δεν γνωρίζονται, και το καθένα απο αυτά μπορεί να χρησιμοποιεί το φόρουμ για άλλο λόγο.

Είναι αναμενόμενο , να υπάρχουν μέλη τα οποία θα χρησιμοποιούν ένα δημόσιο φόρουμ, είτε για να εκτονώσουν ένταση, να εκφράσουν ανησυχία, είτε για να εκφράσουν συναισθήματα θυμού, είτε για να αναδείξουν τις απόψεις τους είτε για να παρέμβουν σε συζητήσεις που ίσως δεν τους αφορούν άμεσα/δεν είναι γνώστες του θέματος και για τις οποίες όμως παρόλα αυτά επιθυμούν να καταθέσουν την άποψή τους.

Έτσι, είναι αναπόφευκτο το γεγονός ότι θα υπάρχουν εντάσεις αλλά και προσβλητικά σχόλια.

Για αυτό το λόγο θα πρέπει να σας συμβουλέψουμε στο να αγνοείτε χρήστες που πιθανώς αισθάνεστε ότι δεν βρίσκονται για τον ίδιο λόγο με εσάς σε συγκεκριμένα θέματα,

και να σας παρακαλέσουμε να προσπαθήσετε να επικεντρώσετε στις θετικές δημοσιεύσεις που έχουν σχολιάσει στην συζήτηση στην οποία συμμετείχατε.

Με αυτό το τρόπο, αγνοώντας δηλαδή κάποιο σχόλιο που ίσως σας προκαλεί να απαντήσετε σε αυτό με αρνητικό τρόπο, μπορείτε να συνεισφέρετε στο να μην δίνεται απο εσάς αλλά και απο άλλους χρήστες περισσότερη προσοχή σε λογαριασμούς χρήστη ή κείμενα τα οποία εμφανίζονται ως ενοχλητικά για τους οποιουσδήποτε λόγους.

Αντιθέτως η απάντηση στην όποια πρόκληση, οδηγεί τις περισσότερες φορές σε μεγαλύτερες διαμάχες. Στην περίπτωση που προβείτε σε απάντηση/συνέχιση της πρόκλησης και η συζητηση εξελιχθεί σε διαμάχη, θα αναγκαστούμε δυστυχώς να κλειδώσουμε ένα θέμα, έτσι ώστε να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά και να μην παρεμβάλλει στα ενημερωτικά θέματα/δημοσιεύσεις που ίσως προυπάρχουν της διαμάχης.

Αναγκαστικά λοιπόν θα πρέπει να λύσετε εκτος φόρουμ τα όποια ζητήματα έχουν προκύψει, με συγκεκριμένους χρήστες, ή απλώς να αγνοήσετε την όποια πρόκληση, προχωρώντας στην δημοσίευση κειμένων που είναι ενημερωτικά και ενδιαφέρον, κσι που δεν επικεντρώνουν στην διαφωνία του όποιου μέλους με τα λεγόμενά σας.

Δυστυχώς, είτε κάποιος αρχίζει μια αντιπαράθεση, είτε απλώς την συνεχίζει, για τον οποιοδήποτε λόγο, το αποτέλεσμα της διαμάχης είναι η δυσλειτουργία του φόρουμ και η μή συνέχιση σημαντικών συζητήσεων εις βάρος όλων των υπολοίπων συμμετεχόντων.

ευχαριστούμε που σέβεστε τους κανόνες του φόρουμ και την φιλοσοφία αυτή

τα σχολια περιτα ..ηδη πεσαν να σε φανε στο αλλο θεμα..[/quote

Εσύ, τι λές? Δεν το έχω ψάξει?

Αλλα παίρνουν απο 7 ετών και άνω...

Βλέπεις, στην οικογένειά μου δεν είμαστε "του καναπέ"!

Η κόρη μου κάνει από 3 ετών: σκι , ιππασία , μπαλέτο. & Από 4 ετών: πατινάζ στον πάγο, ποδήλατο χωρίς ροδάκια και κολύμπι χωρίς σωσίβιο.

Φιλακια

whaaaaaaaaooooooooooo!ενθουσιαστηκα τωρα!!!!!!!!μπραβο σας!μπραβο σας!!!!!!

αντε εις ανωτερα....και μετα κανουμε κουβεντα για την σειρα real housewifes of athens!!!!

μα εχουμε στο φορουμ..+το παιδι θαυμα...

whaaaaaaaaooooooooooo!ενθουσιαστηκα τωρα!!!!!!!!μπραβο σας!μπραβο σας!!!!!!

αντε εις ανωτερα....και μετα κανουμε κουβεντα για την σειρα real housewifes of athens!!!!

μα εχουμε στο φορουμ..+το παιδι θαυμα...

Real Housewives????

Χα, χα . Εχεις πολύ πλάκα...

Λες να έχω και πισίνα? Ωραία θα ήτανε! "Εχω και κότερο, πάμε μία βόλτα?"

Χα, χα, ωραίο! Εχεις σίγουρα humor! Λίγο επικαλυμένο βέβαια, αλλά ναι το'χεις σίγουρα!:lol:

Λοιπόν φιλενάδα! Μάλλον έχουν δίκιο τα παιδια από την διεύθυνση.

Το παρατραβήξαμε! Ανακωχή! Λευκή Σημαία!

Κατάρχήν δεν είχα πρόθεση να κοντραριστούμε. Δεν γνωριζόμαστε αλλωστε και από χτες, σωστά? Εντάξη, ησουν λιγο εριστική (γνώμη μου) με την κοπέλα, και αντέδρασα. Η αντίδρασή μου ήταν λίγο στην πλάκα αλλά μάλλον δεν το'πιασες! (Αναφέρομαι στο πανώ στην Ομόνοια). Δεν πειράζει. Καμία κακία από μένα.

Ναι! Εχεις δίκιο! Συμπαθώ πολυ τον προσκοπισμό, και γενικά ο,τι έχει να κανει με δράση (κατασκήνωση κλπ). (Είμαι λατρης των extreme Sport εξ'άλλου).

Ναι! Εχεις δίκιο! Στο θέμα των κατασκηνώσεων πέσανε να με φάνε! χα,χα.

Εσύ όχι τόσο, πρέπει να το παραδεχτώ!

Οσων αφορά την συσχέτηση με τις Real Housewives, ομως, φιλενάδα έπεσες έξω! Καμία σχέση!! Ναι! έχω μία τρέλα να βάζω τα παιδιά μου μέσα σε ο,τι μου αρέσει! (Δεν σημαίνει όμως οτι το φυσάω!) Στο τέλος εξάλλου αυτά διαλέγουν! Και ναι, ίσως το τολμάω σε νεαρότερη ηλικία από τον μέσο όρο!

Δεν ξέρω αν κάνω καλά, αλλά αυτό πιστεύω, αυτό κάνω στην τελική!

Οχι δεν μου αρέσει καθόλου το "παρκάρισμα", το αντίθετο μάλιστα!

Αφιερώνω χρόνο και χρήμα σ'αυτό. Δεν λέω πως μου περισσεύουν, κόβω όμως χρήματα και χρόνο από αλλού, γι αυτά που αγαπώ πολύ (όπως πχ το σκι!). Μπορει να χάσω μία ολόκληρη μέρα, να ξυπνήσω στις 5:00πμ, να οδηγήσω (μαζι με τον σύζυγό μου 450 χλμ (συνολικά πήγαιν'έλα) να πάω στο βουνό γιά μονοήμερο, και στο τέλος να μην κάνω και σκι γιατί πρέπει να μάθω το παιδι. Δεν το λέω γιά να σου δείξω οτι είμαι ηρωιδα, το αγαπώ αυτο που κανω εξάλλου. Το λεω απλώς για να σου δείξω οτι δεν "παρκάρω" τα παιδιά. (Βλέπε θέμα με κατασκηνώσεις). Τα παιδιά μου είνα αρκετά έξυπνα, όμως σίγουρα δεν είναι τα παιδιά-θαυματα που προανέφερες! Καλώς ή κακώς τα ρίχνω από μικρά στα βαθειά...

Τέλος πάντων απλώς ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικα πράγματα και να λύσω τυχών παρεξηγήσεις! ΟΚ?

Λοιπόν, σου προσφέρω κλαδί ελιάς γιά συμφιλίωση! Ελπίζω να το δεχθείς!

Εξάλλου δεν νομίζω να έχουμε τίποτα κτήματα να χωρίσουμε, σωστά?

(Πλάκα κάνω - Το διευκρινίζω για να μην παρεξηγηθούμε πάλι!)

Διαφημίσεις

σαφως σαφεστατα και παραδεχομαι οτι και εγω εχω ενα κολλημα με τον προσκοπισμο τρομερο (το καταλαβατε αλλωστε) διοτι το συστημα ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου και βλεπω πραγματα που καθολου δεν μου αρεσουν..

εν πασει περιπτωσει επειδη και εγω τρεχω πολυ το παιδι μου στον αθλητισμο ,χαιρομαι πολυ οταν βλεπω και αλλους γονεις ν ατο κανουν ..και μακαρι να μεναμε αθηνα γιατι τρελλαινομαι για πατιναζ που δυστυχως δεν εχουμε στην θεσ-νικη για να παμε..

τελικα απο οτι ξεκαθαρισες μαλλον ειμαστε 2 χαζες μανες που μπορει να στερησουμε πολλα απο τον εαυτο μας αλλα τα παιδια πανε σε οτι θελουν..

την κατασκηνωση την λατρευω και την υπηρετησα 19 χρονια ΑΛΛΑ με προυποθεσεις γιατι και εκει εχω δει παρα πολλα..

αντε ειρηνη ημην!!!

ελα ..πλακα ΜΕ κανεις?και εγω γιατι δεν το βλεπω η στραβη που καθε ΣΚ ειμαι εκει????

τωρα εψαχνα για ξιφασκια........ε δεν μπορει κατι θα του αρεσει...

υπαρχει ανθρωπος που τα βοηθαει στο πατιναζ δηλ γινετε κατι σαν μαθημα?για πες η κατσε το διαλυσαμε το ποστ σου στελνω πμ.

σαφως σαφεστατα και παραδεχομαι οτι και εγω εχω ενα κολλημα με τον προσκοπισμο τρομερο (το καταλαβατε αλλωστε) διοτι το συστημα ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου και βλεπω πραγματα που καθολου δεν μου αρεσουν..

μιλας λοιπον για ενα συστημα, που είναι πολύ κοντά σου...

ξερεις πόοοοοοσα συστηματα υπάρχουν στην ελλάδα;

παντα υπάρχουν εξαιρεσεις, αλλα στην πλειοψηφία... δεν ειναι αυτο που βλεπεις εσυ.

θα μπορούσες να πεις οτι στο ταδε συστημα γινεται αυτο, μην πας εκει. οχι βαζουμε Χ σε ολα τα συστηματα...

και αμα εισαι πρόσκοπος στα 11, δεν είναι απαραιτητο (υπαρχουν και αυτες οι περιπτώσεις) στα 40 να κυκλοφορεις με σορτσακι, μαλλινη καλτσα στο γονατο και να τρεχεις στα βουνα... δεν είναι ο κανόνας...

age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...