Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ειναι τελειως απαραδεκτο αυτο που μολις συνεβει!!!ενω μπηκα κανονικα στη σελιδα, αντι για διαφημισεις μου εμφανισε πορνο!!!!:!:ναι σωστα διαβασατε!!!δεν υπαρχει καποιο φιλτρο να εμποδιζει τετοιου ειδους παρεμβασεις?παλιοτερα μου ειχε βγαλει παιχνιδι με βρυκολακες αλλα αυτο παραπαει!!!!και η μικρη μου επαιζε διπλα!!!!μηπως κατι πρεπει να γινει????

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Διαφημίσεις

κι εγω το ελπιζω!!!ενω ανοιξε κανονικοτατα η σελιδα μου, αντι για τις συνηθισμενες διαφημισεις μου εμφανισε καθαρα πορνο σκηνη!!!!την εκλεισα και την ξαναανοιξα τη σελιδα κι εξαφανιστηκε.

526437xvildghyb3.gif

EBX2p3.png

Διαφημίσεις

μα καλα δεν υπαρχει καποιο προστατευτικο φιλτρο?

Εσύ πρέπει να βάλεις φίλτρο που να επιλέγει αν θες να βλέπεις διαφημίσεις ή όχι. Εφόσον το parents επιτρέπει διαφημίσεις google, δεν μπορεί να ελέγξει το περιεχόμενό τους. Επειδή δεν το έχω πολύ με τους υπολογιστές, ρωτήστε κάποιον που να ξέρει, πώς μπορείτε να μπλοκάρετε τις διαφημίσεις.

για να γνωρίζετε δεν φταίει το site...οι τελευταίες διαφημήσεις και ειδήσεις που έχετε δει μέσω google αυτες θα εμφανίζονται ανοιγοντας το site...είναι θέμα google καθαρά....

όχι ότι είδατε πορνό πρίν ,αλλά αν είδατε μια εικόνα ή εστω ένα διαφημιστικό που πίσω του κρυβόταν το πορνό αυτο γιαυτο και σας το εμφάνισε εδώ!!!

δεν φταίνε οι admins....

Διαφημίσεις

κοιτα, εαν στον υπολογιστη μου ειχε και καποιος αλλος προσβαση δε θα απαντουσα με τοση σιγουρια. το google το εχω χρησιμοποιησει μονο για να παρω ιδεες για τη βαπτιση του γιου μου. να κρυβοταν εκει καποια τετοια διαφημιση? δε νομιζω!!!

526437xvildghyb3.gif

EBX2p3.png

κοιτα, εαν στον υπολογιστη μου ειχε και καποιος αλλος προσβαση δε θα απαντουσα με τοση σιγουρια. το google το εχω χρησιμοποιησει μονο για να παρω ιδεες για τη βαπτιση του γιου μου. να κρυβοταν εκει καποια τετοια διαφημιση? δε νομιζω!!!

να νομίζεις......τι ειναι το google? παρθεναγωγείο:lol::lol:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=81331

για να μην κουράζεσαι....δες κι εδώ.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

για να γνωρίζετε δεν φταίει το site...οι τελευταίες διαφημήσεις και ειδήσεις που έχετε δει μέσω google αυτες θα εμφανίζονται ανοιγοντας το site...είναι θέμα google καθαρά....

όχι ότι είδατε πορνό πρίν ,αλλά αν είδατε μια εικόνα ή εστω ένα διαφημιστικό που πίσω του κρυβόταν το πορνό αυτο γιαυτο και σας το εμφάνισε εδώ!!!

δεν φταίνε οι admins....

να νομίζεις......τι ειναι το google? παρθεναγωγείο:lol::lol:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=81331

για να μην κουράζεσαι....δες κι εδώ.

συμφωνώ και επαυξάνω

επισης.....

καλό ειναι που και που να καθαριζουμε και τα λεγομενα cookies δεν μπορεις να φανταστεις τι σαβουρα μαζεουν....

το παρεντς παντως δεν ευθυνεται πουθενα για αυτο

Εγώ πάντως ξέρω ότι το google μας βγάζει τις διαφημίσεις που "νομίζει" ότι μας ενδιαφέρουν, βάσει των ιστοτόπων που επισκεπτόμαστε συχνά. Συγνώμη για το θάρρος, αλλά πόσο σίγουρη μπορείς να είσαι ότι ο άντρας σου δεν βλέπει καμιά τσοντούλα πού και πού; :-P

το google κοριτσι μου είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης σε όλο τον κόσμο.....

Ξέρεις τι εικόνες πρόστυχες και τι υλικό φευγάτο κρύβετε πίσω απο τις πιο αθώες αναζητήσεις???

ουυυυυυυυυυυυυυυ....Ασχολούμαι με διαδίκτυο και υπολογιστές πολλά χρόνια λόγω εργασίας μου...ξέρω που σου λέω.....

Διαφημίσεις

μπορείς να είσαι ότι ο άντρας σου δεν βλέπει καμιά τσοντούλα πού και πού; :-P

σωστή...αν και είπα να μην το αναφέρω εγώ για να μην φανώ εριστική βρε newbieG μου....

τα cookies καλό είναι να καθαρίζονται όντως προσθέτουν αρκετά gigabyte σκουπιδιών στο σύστημα μας....

εγώ έχω κατεβάσει το windows washer (με free download) όπου το χρησιμοποιώ μια φορά την μέρα συνηθως και ο σκουπιδιάρης τρώει όλα τα σκουπίδάκια μου!!! χαχαχα

σωστή...αν και είπα να μην το αναφέρω εγώ για να μην φανώ εριστική βρε newbieG μου....

τα cookies καλό είναι να καθαρίζονται όντως προσθέτουν αρκετά gigabyte σκουπιδιών στο σύστημα μας....

εγώ έχω κατεβάσει το windows washer (με free download) όπου το χρησιμοποιώ μια φορά την μέρα συνηθως και ο σκουπιδιάρης τρώει όλα τα σκουπίδάκια μου!!! χαχαχα

για πες.....γιατι εγω το κανω manual

ειναι καλυτερο?

Εγώ πάντως ξέρω ότι το google μας βγάζει τις διαφημίσεις που "νομίζει" ότι μας ενδιαφέρουν, βάσει των ιστοτόπων που επισκεπτόμαστε συχνά. Συγνώμη για το θάρρος, αλλά πόσο σίγουρη μπορείς να είσαι ότι ο άντρας σου δεν βλέπει καμιά τσοντούλα πού και πού; :-P

διυκρινισα πιο πριν πως τον υπολογιστη μου δεν τον χειριζεται κανενας αλλος γι'αυτο και μιλαω με σιγουρια. οσο για το google δεν ειπα ποτε πως ειναι παρθεναγωγειο!

526437xvildghyb3.gif

EBX2p3.png

Μα γιατί; Πού είναι το κακό να βλέπεις καμιά τσόντα; :confused:

Εμείς δεν ξέρω τι έχουμε, αυτά είναι πράγματα του Σατανά, δεν ασχολούμαι. :mrgreen: Πάντως κάτι έχει βάλει ο άντρας μου και δεν βλέπω καθόλου διαφημίσεις. Ή σε κάποια sites μου βγάζει pop up window και με ρωτάει αν θέλω να τις βλέπω.

Ρε παιδιά μην πεφτουμε να την φάμε την κοπέλα.. Μπορεί να έγινε και αν δεν κατέχεις και πολλά απο υπολογιστές να θεωρείς οτι το συγκεκριμένο site ευθύνεται. Συμβαίνει πάντως αν και εμένα προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ ως τώρα.

Ψηφίζω Stellinoula!!!!!

για να σας φυγει καθε απορια. το λαπτοπ ειναι καινουριο και δεν εχει χρησιμοποιηθει απο κανεναν αλλον!κι εγω ασχολουμε χρονια με το διαδικτυο, χρησιμοποιω το cleaner και δεν ειχε ποτε ξανα παρομοιο θεμα. δεν ειπα ποτε πως το google ειναι αθωο αλλα ειναι το μοναδικο forum που μπαινω και επιτρεπει να μπαινουν ασχετες διαφημισεις!!κοιταξτε και λιγο παραπερα.

526437xvildghyb3.gif

EBX2p3.png

δλδ κορίτσια για να καταλάβω, λέτε οτι η εν λόγω διαφήμιση βγήκε βάσει του ιστορικού που έχει αποθηκεύσει ο υπολογιστής;

επειδή εγώ όταν την είδα, μπήκα από το πισι του γραφείου...που μόνο εγώ χρησιμοποιώ...κ έχει και κωδικό..δλδ λίγο δύσκολο να μπήκε η καθαρίστρια το βράδυ..ε;

αυτό που λέτε που "καθαρίζει" εν πάσει περιπτώσει..δεν μου το λέτε κ μένα να το κάνω; (άν τα καταφέρω:)

εγω εχω το c cleaner.ομως καλυτερα απο ολα ειναι πας εναρξη,μετα ολα τα προγραμματα μετα βοηθηματα μετα εκκαθαριση δισκου και εκει ακολουθεις αυτα που λεει την 1η φορα ή αν εχει να γινει πολυ καιρο θα κρατησει αρκετα λεπτα οποτε υπομονη

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif