Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καινούρια αρχή!

Recommended Posts

Ο καιρός έφτασε!

Αρκετές από εσάς γνωρίζετε πως θα χρειαστεί να φύγουμε με τον άντρα μου και το μωράκι μας για 2 χρόνια, για Νέο Δελχί! Για να μη μακρυγορώ, φεύγουμε γιατί η εταιρεία που εργάζεται ο άντρας μου, τού πρότεινε μια πολύ καλή θέση εκεί και με πολύ καλές προοπτικές για τη σταδιοδρομία του, μόλις επιστρέψουμε.

Το Σάββατο λοιπόν φεύγουμε! Ήταν θυμάμαι Νοέμβριος που παρέθεσα τους προβληματισμούς μου στο forum και αρκετές με στηρίξατε στην απόφασή μου. Γι'αυτό αρχικα θα 'θελα να ευχαριστήσω τις: Aerio, Aggeloudia, Kikkileyteris, Pashalitsa, Kinkajoujou, Tranellingmum,Stellinula, ΠΓ, και όλες όσες ξεχνάω που πραγματικά με στήριξαν μέσω διαδικτύου! Συγγνώμη εάν ξεχνάω καμία, αλλα ήσασταν αρκετές... Μεγάλο μερίδιο της απόφασής μου, είναι δικό σας....:D Λοιπόν, πριν τα μπίξω, αλλάζω θέμα και παράγραφο!

Φτάσανε οι μέρες να φύγουμε και δε το πιστεύω! Τα περισσότερα πράματά μας είναι έτοιμα. Ευτυχώς μόνο ρούχα έχουμε, τα υπόλοιπα είναι όλα έτοιμα! Μας περιμένει ένα έτοιμο νοικοκυριό δηλαδή εκεί!:D:D:D

Το ΣΚ πριν τη καθαρά Δευτέρα θα είμαστε εδώ!!!!!! Προσωπικά με το μωρό θα ερχόμαστε τακτικά, είτε να κάνουμε κανένα εμβολιάκι (δεν αλλάζω με τίποτα το παιδίατρό μας), είτε να δω τους δικούς μου. Για τον άντρα μου, δεν είναι τόσο εύκολο να έρχεται συχνά...:( Θα έρθω και το Πάσχαααα και στα βαπτίσια του μωρού θα έρθουμε και μάλιστα εγώ με το μωρό θα κάτσουμε και παραπάνω Ελλάδα και μετά τα βαπτίσια!!!!!!:D:D Φαντάζομαι, θα περάσει πιο εύκολα ο καιρός έτσι... Και εννοείται η καθημερινή επικοινωνία μας εδώ μέσα δε θα χαθεί!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ήγκηκεν η ώρα λοιπόν! Κάνεις το μεγάλο ταξίδι και θα μιλάμε στα ινδικά από δω και πέρα; Ελπίζω να έχεις ιντερνετ εκεί :lol: Περιμένουμε όλες τις πρώτες εντυπώσεις και αγωνίες σου γι' αυτό αν δεν έχεις ιντερνετ να παραγγείλεις να είναι έτοιμο όταν πας!

Να περάσετε τα δυο πιο όμορφα χρόνια της ζωής σας! Να γεμίσετε εμπειρίες ευχάριστες και εικόνες που θα μας μεταφέρεις σα σε τυφλούς ναι;

Αχ βάλε σε μία γωνίτσα στη βαλιτσούλα σου :lol:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

καλη αρχη σου ευχομαι κι εγω...ξερω πως ειναι να αφηνεις το σπιτι σου που εχεις μαθει, συνηθισει και να αφηνεις παραλληλα γνωριμες εικονες. ευχομαι να τα πατε μια χαρα ...ο καιρος θα περασει!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Εννοείται θα έχουμε internet! Είναι απαραίτητο εργαλείο για τη δουλειά του άντρα μου και για την επικοινωνία μου στο parents -πάνω απ'όλα-!:P

Καλά από εμπειρίες και αφήγηση αυτών άλλο τίποτε! Θα βαρεθείτε να με διαβάζετε!!!!!:mrgreen:

Και στη βαλίτσα μου 1000 καλοί χωράνε!!!!!!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Ax ρε Χριστινάκι! Εμένα το μόνο που μου έχει μείνει από αυτή την ιστορία είναι το πόσο τρυφερά είχες γράψει στην αρχή για τον άντρα σου και μετά ανακάλυψες ότι το απέρριψε για χάρη σου :D Μια χαρά θα είστε... γιατί είστε μια χαρά ζευγάρι! Μην έχεις καμμία αγωνία :)

(Λορέτα Ποντικίνα)

Διαφημίσεις

Ax ρε Χριστινάκι! Εμένα το μόνο που μου έχει μείνει από αυτή την ιστορία είναι το πόσο τρυφερά είχες γράψει στην αρχή για τον άντρα σου και μετά ανακάλυψες ότι το απέρριψε για χάρη σου :D Μια χαρά θα είστε... γιατί είστε μια χαρά ζευγάρι! Μην έχεις καμμία αγωνία :)

Ναι, το γουρούνι μου.....:P Τον αγαπάω γμτ! Και στη φωτιά θα πεφτά για χάρη του!!!!!

Γμτ, μηηηη θα τα μπίξωωωωωωωωωωωωωωωω!

iyuNp3.png4hNCp3.png

καλό σου ταξίδι κοριτσάκι και εύχομαι να έχετε μία ζωή σούπερ!

να γεμίσεις εικόνες, εμπειρίες, ευτυχισμένες στιγμές και υπέροχες αναμνήσεις!!!!

πολλά πολλά φιλιά!

Υ.Γ. ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωω :lol:

Θαυματάκι, είναι από τα λίγα πράγματα που άκουσα αυτές τις μέρες και χάρηκα πραγματικά!!! Μπράβο σας κοπέλα μου... Σίγουρα είναι δύσκολο, πάντα κάθε αρχή και δύσκολη! αλλά μην στενοχωριέσαι, εσείς να είστε καλά και το μωράκι σας...

Στην Ελλάδα πλέον δεν υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης...

Εύχομαι να σας πάνε όλα κατ'ευχήν και δε θα χαθούμε!!! Και η Φωτεινή (kinkajoujou) είναι στην ίδια φάση μ' εσένα αλλά δεν το βάζει κάτω, ίσα-ίσα... μίλα και μαζί της..

Καλό Ταξίδι και Καλή Αρχή...

Μόλις διάβασα τα "νέα" σας. Να σας ευχηθώ κι εγώ "Καλή Αρχή" λοιπόν στο Νέο Δελχί και όοοοολα καλά θα πάνε !

Να δεις που τα δυο χρόνια θα κυλήσουν σαν νεράκι... έχοντας κι εμάς καθημερινή παρεούλα στα ξένα !

Πολύ καλά κάνετε και αρπάζετε την ευκαιρία που σας δίνεται από τα μαλλιά ! Η Ελλάδα, τελικά, πληγώνει τα παιδιά της...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

κλεισε τα ματια και απολαυσε το...;)

μια ωραια ανασα για 2 ολοκληρα χρονια οι τρεις σας...:-D

σε ενα τοπο που θα σας χαρισει ωραιες αναμνησεις...:-D

και που ξερεις πατε τρεις...μπορει να γυρισετε τεσσερις...;)

θα περιμενουμε εντυπωσεις,καλο ταξιδι και καλη προσαρμογη...:!:

κοριτσακι μου δεν ειχα δει το θεμα σου τοτε αλλα το ειδα τωρα....;)

να εχετε ενα καλο ταξιδι και να περασετε υπεροχα!!!!

ολο αυτο πιστευω θα κανει πολυ καλο στο παιδι γιατι θα εχει πολλα διαφορετικα ερεθισματα και εικονες...

νιμοζω με λιγο προσοχη ολα θα πανε καλα!!!

και για μενα καλα κανατε που φευγετε εστω και για λιγο...

εδω τι να κανεις πια???

μονο για διακοπες ειναι............

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

..ειναι καποιες εμπειριες που δεν μπορει να τις ζησει ο καθενας....αφου εισασταν εσεις οι τυχεροι.....ευχομαι να το απολαυσεται...γιατι συνδιαζεται δουλεια και διακοπες....περιμενουμε νεα σου και εντυπωσεις......

Κορίτσια καλημέρα!!!!

Με συγκινείτε ακόμη και τώρα! Σας ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον σας.....

Εννοείται πως θα μαθαίνετε νέα μου! Εξάλλου εσείς θα είστε το παρεάκι μου εκεί πέρα! ;)

Υ.Γ. Aeriko, στο 1ο μου ποστ ''δολοφόνησα'' λιγάαααααακι το nickname σου!:mrgreen:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Μακάρι να ήμουν στη θέση σου....θα χαιρόμουν πολυ να είχα μια καλή ευκαιρία για κάτι καινούργιο....και μην ξεχνάς τιποτα δεν ειναι δυσκολο και ακατόρθωτο.....με λιγη καλή θέληση όλα θα πάνε καλά......έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα...έχεις έναν πολυ καλο σύντροφο που ενδιαφέρεται για σενα μην το ξεχνάς.....δεν θα σε αφησει μονη....εξάλου ειναι μονο 2 χρόνια....

τίποτα μην σε φοβιζει......οι Ινδοί ειναι καλοι άνθρωποι.....και φιλοτιμοι.Να είστε καλά πάνω απο όλα και εφόσον θα ξανάρθεις να μην σε απασχολει.....

σκέψου πως κάποιες απο εμάς δεν έχουμε την πολυτέλεια να ζήσουμε κάτι διαφορετικό και πως μένοντας εδώ απλά αναλωνομαστε.....καλη τυχη!!

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

Μακάρι να ήμουν στη θέση σου....θα χαιρόμουν πολυ να είχα μια καλή ευκαιρία για κάτι καινούργιο....

σκέψου πως κάποιες απο εμάς δεν έχουμε την πολυτέλεια να ζήσουμε κάτι διαφορετικό και πως μένοντας εδώ απλά αναλωνομαστε.....καλη τυχη!!

με κάλυψε το fenaki!!!!:P

και τι δε θα δινα κ γω για μια καινουρια αρχή!!!!!

να το δεις σα μια ωραία ευχαριστη ευκαιρια!!!!!να στε πάντα καλα!!!!!:-D

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Υ.Γ. Aeriko, στο 1ο μου ποστ ''δολοφόνησα'' λιγάαααααακι το nickname σου!:mrgreen:

Δεν πειράζει καλό μου... θα ζήσει! Δεν πόνεσε πάντως :D

(Λορέτα Ποντικίνα)

Καλή επιτυχία να ευχηθώ κι εγώ στη νέα σταδιοδρομία του συζύγου. Πιστεύω πως σε αυτή τη δύσκολη περίοδο στη χώρα μας κάνατε πολύ καλά και το αποφασίσατε. Εξάλλου 2 χρόνια είναι και θα περάσουν πολύ γρήγορα. Θα αποκτήσετε νέες εμπειρίες που σίγουρα θα είναι πολύ χρήσιμες και ενδιαφέρουσες. Καλό ταξίδι λοιπόν και εύχομαι όλα να πάνε όπως τα έχετε ονειρευτεί !

Θαυματακι, καλο ταξιδι κουκλα μου!

Ειμαι σιγουρη οτι οπου και να πας, η αγκαλια του αντρουλη σου ειναι το σπιτι σου! Και το παιδι σου παρεα... τα εχεις ολα! Καλα να περασεις ,ευχομαι, και χαρηκα που ανακαλυψα οτι υπαρχεις!

καλημέρα και από μένα

μόλις διάβασα το θέμα σου

καλή αρχή και από την δική μου πλευρά και να είσαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά

πάνω από όλα και εφόσον έχετε ο ένας τον αλλον (και φυσικά το μικρό σας θαυματάκι) ο χρόνος θα περάσει τόσο γρήγορα που δεν θα το καταλάβετε! και που ξέρεις μπορεί να είναι τόσο καλά εκεί που να θέλετε να μείνετε!!

μακάρι όλοι να είχαν μια τέτοια μικρή ευκαιρία για αλλαγή

γιατί όπως βλέπεις η ζωή εδώ δεν είναι πια τόσο εύκολη!!

φιλιά πολλά στο μικρούλη σας και καλό σας ταξίδι!!!

καλά να περάσετε!!!!!!

να το ζήσετε όσο μποιρείτε, να γεμίσετε εμπειρίες και καινούρια διαφορετικά πράγματα!!!!!!!!!!

όλα να σας πάνε τέλεια!!!!!!!!!!!!

Αχ και το σκεφτόμουν ότι πλησιάζουν οι μέρες... Κι αναρωτιόμουν αν θα μας γράψεις κάτι... Είμαι πολύ χαρούμενη για εσάς!

Κάθε ταξίδι (γιατί σα μεγάλο ταξίδι πρέπει να το δεις) είναι ένα ανοιχτό παράθυρο σε έναν καινούριο κόσμο από εικόνες, ήχους, μυρωδιές, συναισθήματα, εμπειρίες γενικότερα! Αυτό θα το εκτιμήσεις περισσότερο όταν πια με το καλό θα επιστρέψεις στην Ελλάδα. Ακόμα και αν δεν είναι όοολα τέλεια εκεί, στο μυαλό σου θα μείνουν όλα τα καλά στο τέλος!

Σου εύχομαι καλό ταξίδι, καλά να περάσεις, να το διασκεδάσεις και να το χαρείς και μπράβο σου που το κάνεις αυτό για την καριέρα του άντρα σου, είμαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσει αφάνταστα!

Θα τα λέμε εξάλλου μέσω του πάρεντς, εδώ θα είμαστε! Εγώ ετοιμάζομαι για ταξιδάκι Αμερική μάλλον, θα πάω να βρω τον ταξιδιάρη τον άντρα μου!!!:cool: (εντωμεταξύ ίσα που το συγκρατώ το δάκρυ στην άκρη του ματιού...)

καλο ταξιδι,σας ευχομαι να περασετε οσο καλυτερα μπορειτε!!!

καινουριο μερος,καινουριες εμπειριες,θα περασει ο καιρος και ουτε που θα το καταλαβετε!!!θα σου κραταμε εμεις παρεουλα(αν και να ξερεις ζηλευω πολυ!!!!)

apHGp3.png