Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

που πηγες ΕΣΥ ταξιδακι, ελληνα φορολογημενε?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

[...στο πολυτελές αυτοκίνητό του «επέβαινε και μια ξανθιά καλλίγραμμη φίλη του που έμενε στο Λονδίνο. Μάλιστα είχαμε πάει και στο σπίτι της την πρώτη μέρα»...]

είμαστε σίγουροι γι' αυτό...?

κατά τ' άλλα, τι να πούμε τι - τι να τραγουδήσουμε...

Εδώ δεν είχε ντραπεί να δηλώσει πως πρέπει να γυρίσει ο Ρουσόπουλος στην πολιτική σκηνή!!!

Τσίπα δεν έχουν οι άνθρωποι, μην τη ψάχνετε!

Nothing you would take... Everything you gave...

μονο για ενα ταξιδι, στην ισπανια... που ΔΕΝ πηγε.... πληρωσαμε ακυρωτικα 5μιση χιλιαρικα!!!!!!!!!!!!!!

και ξερω ανθρωπους που τους παιρνουν τα σπιτια για λιγοτερα απο 5μιση χιλιαρικα!!!!!!!!!

για ενα ταξιδι ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ!!!

..εκεινο που με νευριαζει ακομα περισσοτερο ειναι πως οι περισσοτεροι απο εμας δεν θα καταφερουμε να κανουμε στην ζωη μας ενα ταξιδακι στο εξωτερικο..γιατι δεν εχουμε ττην οικονομικη δηνατοτητα.....ενω ο κυριος αυτος πηγε πολλες φορες και θα ξαναπαει με ολα τα εξοδα πληρωμενα....απο εμενα..και εσενα....:evil:

...και λεω εγω...για μενα ρε γμτ...δεν θα βρεθει καποιος να μου καλυψει τα εξοδα για ενα ταξιδακι?????:-(

Διαφημίσεις

[...στο πολυτελές αυτοκίνητό του «επέβαινε και μια ξανθιά καλλίγραμμη φίλη του που έμενε στο Λονδίνο. Μάλιστα είχαμε πάει και στο σπίτι της την πρώτη μέρα»...]

είμαστε σίγουροι γι' αυτό...?

κατά τ' άλλα, τι να πούμε τι - τι να τραγουδήσουμε...

ασε και αυτη η ξανθια ειναι για τα ματια...στανταρ ειχαν την ιδια μοδιστρα!:mrgreen:

αλλωστε ειναι γνωστο...

η Κατερινα μας ηρθε...13/2/2006

''ζω για να βλεπω την θαλασσα των ματιων σου'!

η Μαρια-Δημητρα ειναι μαζι μας απο 19/5/2013!

'η νυχτα γεμισε φως!'

εμενα ειλικρινα, ποσως με νοιαζει αν την κουναει την αχλαδια ή αν το τσουλαει το διφραγκακι...

αλλα ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ να το κανει με 4 ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ μεχρι τα ξημερωματα στο σοχο????? τραβα με ταξι ρε φιλε!!!!!!!!!!! εγω θα σου πληρωσω τα μαμησιατικα?

ΤΕΛΙΚΑ,

ΜΗΠΩς ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ", ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΑΖΙ ΜΑΜΗΣΑΜΕ????"

εμενα ειλικρινα, ποσως με νοιαζει αν την κουναει την αχλαδια ή αν το τσουλαει το διφραγκακι...

αλλα ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ να το κανει με 4 ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ μεχρι τα ξημερωματα στο σοχο????? τραβα με ταξι ρε φιλε!!!!!!!!!!! εγω θα σου πληρωσω τα μαμησιατικα?

ΤΕΛΙΚΑ,

ετσι ειναι φυστικακι μου...τι νομιζεις; τοσα χρονια γιουσουφακι...ποιος θα πληρωσει τα μαμησιατικα;:evil:

η Κατερινα μας ηρθε...13/2/2006

''ζω για να βλεπω την θαλασσα των ματιων σου'!

η Μαρια-Δημητρα ειναι μαζι μας απο 19/5/2013!

'η νυχτα γεμισε φως!'

ναι, είναι να τρελλαίνεσαι με τέτοιες σπατάλες για τα ταξίδια του κυρ άρη (και του κάθε κύρ άρη) !κατα τ'άλλα η συνταξιούχος μαμά μου πήρε φέτος επίδομα αδείας 3 ολόκληρα ευρώ για να σωθεί το κράτος!!

...ΤΕΛΙΚΑ,

Στο προηγούμενο μήνυμά μου για να μην ουρλιάξω, αστειεύτηκα... Ο συγκεκριμένος δε πολιτικός μου είναι και εντελώς...(άντε μη φάω κάρτα τώρα)...

Για να σοβαρευτούμε τώρα...

Νομίζω πως ισχύει το "ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΑΜΗΣΑΝΕ".

Διαφημίσεις

ο πρώην υπουργός άφησε οικονομικές εκκρεμότητες 677.000 ευρώ στο ταξιδιωτικό γραφείο «Active World», που οργάνωσε τα υπηρεσιακά του ταξίδια, με αποτέλεσμα το τελευταίο να προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη κατά του Δημοσίου. Ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου κ. Βαγγέλης Αρβανίτης μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» αναφέρει: «Είμαι στα όρια της οικονομικής χρεοκοπίας εξαιτίας της οφειλής αυτής. Το γεγονός ότι δεν έχω κλείσει είναι θαύμα».

Το ένα θέμα είναι τα ταξίδια πολυτελείας του υπουργού.

Το άλλο και ακόμα πιο σημαντικό για μένα είναι το χρέος που άφησε σ' αυτόν τον άνθρωπο. Δηλαδή ο πράκτορας πλήρωσε από την τσέπη του τα ταξίδια του υπουργού 677.000 ευρώ και πρέπει υποθέτω γι αυτά τα λεφτά να πληρώσει στο δημόσιο ΦΠΑ και να φορολογηθεί (?). Μόνο που άμα χρωστάει δυο ευρώ στο δημόσιο αυτός θα πάει φυλακή, ενώ ο υπουργός, που είναι το δημόσιο, όχι.

Ε ρε που πάμε ,γιατι όλοι αυτοί η κύριοι που πέρασαν αξέχαστα το χρονο τους στο εξωτερικό δεν συνεχίζουν να περνούν αξέχαστα τον χρόνο τους πισω απο τα κάγκελα κάποιας φυλακής !!ή μαλλον καλύτερα όχι γιατι θα τους πληρωναμε και πάλι υπάρχει όμως καλύτερη λύση .

Περιουσία έχει αυτός ο Κός και όλοι η κύριοι???Ε τότε να την δώσουμε για να πληρωθεί το ελληνικό χρέος και τα υπόλοιπα περασμένα ξεχασμένα .:twisted:

Πάντως δεν είδαμε κανέναν να πιάνει τον εν λόγω κύριο από το αφτάκι, ούτε και κανέναν άλλον που ευθαρσώς τα έφαγε και καμαρώνει πλεον γι αυτό.

Εκεί δε που δαιμονίζομαι είναι ότι αυτός ο ρημαδονόμος περί ευθύνης υπουργών δεν πρόκριται να αλλάξει καθώς πρέπει να γίνει αναθεώρηση του συντάγματος...την οποία κανείς δεν μπορεί να κάνει πριν την προκαθορισμένη δεκαετία της?ΕΛΕΟΣ μας δουλεύουν κατάμουτρα!

Καλά τον γάμο του Τσοχατζό στο Four Seasons στο Παρίσι τον ξεχάσατε?

Μόλις είχε κυκλοφορήσει το ευρώ και είχε στοιχίσει 4εκατομμυριάκια...ευγενική χορηγία του πανμέγιστου μαλ... Έλληνα φορολογούμενου.

Σε αυτην την χωρα κανενας δεν σεβεται τον διπλανο του (κατα συνεπεια και την πατριδα του)και το μονο που τον ενδιαφερει ειναι η παρτη του και το τωρα.Απο τον Σπηλιωτοπουλο και τον Τσοχατζοπουλο και κανουν την ντολτσε βιτα με τα λεφτα του συνταξιουχου,γιατι ετσι γουσταρουν,μεχρι τον απολυμενο της Ολυμπιακης,πρωην ρουσφετι, που κλεινει τον δημοσιο δρομο σε καθε ελληνα πολιτη που παει στην δουλεια του,γιατι τον απολυσανε και φυσικα του οφειλουν να τον ξαναβολεψουν... Απο αυτον που πεταει το τσιγαρο του απο το αυτοκινητο στο δασος και καιγεται,μεχρι αυτον που αφηνει τα σκουδια στην παραλια....σαν να μην υπαρχει αυριο,σαν να μην υπαρχουν αλλοι τριγυρω μας που μπορει να επιρρεαζονται απο τις πραξεις μας...Εμεις να μαστε καλα και εχει ο θεος...Δυστυχως καθε μερα διαπιστωνω,πως ο,τι εκανε ο Σπηλιωτοπουλος ή ο Τσοχατζοπουλος δεν ειναι τιποτα παραπανω απο αυτα που θα εκανε ο μεσος ελληνας ,εαν μπορουσε...

Διαφημίσεις

Καλά τα λέμε εμείς εδώ...Αμφιβάλλετε όμως ότι αν βγουν αυτοί οι "κύριοι" μια βόλτα στον δρόμο θα βρεθούν πολλοί που θα τρέξουν να τους χαιρετήσουν και να τους δώσουν συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνουν??? Στις εκλογές πιστεύετε ότι δεν θα τους ψηφίσει κανείς? Όταν κάποιοι από εμάς τους δίνουν με αυτό τον τρόπο δύναμη, τότε και αυτοί καλά κάνουν...

Καλά τα λέμε εμείς εδώ...Αμφιβάλλετε όμως ότι αν βγουν αυτοί οι "κύριοι" μια βόλτα στον δρόμο θα βρεθούν πολλοί που θα τρέξουν να τους χαιρετήσουν και να τους δώσουν συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνουν??? Στις εκλογές πιστεύετε ότι δεν θα τους ψηφίσει κανείς? Όταν κάποιοι από εμάς τους δίνουν με αυτό τον τρόπο δύναμη, τότε και αυτοί καλά κάνουν...

Ποσο συμφωνω μαζι σου δεν λεγετε...

Αχ! βρε παιδια και να ηταν μονο αυτα.... Να σας βρω και να σας πααρθεσω ενα σωρο απο τετοιες ... αποκαλυψεις...;)

Αλλα θα γινει κατι? Θα ξυπνησουμε ποτε?

Ή θα τα διαβαζουμε μονο και οταν ερθει η... κρισιμη ωρα παλι θα σκεφτουμε με το μικροπολιτικο μας συμφερον?

Κι όλοι ασχολούνται σήμερα με το 'μπάτε σκύλοι αλέστε' πανεπιστήμιο,το οποίο περιμένει τη μεταφορά των (προσκεκλημένων) μεταναστών πώς και πώς, για να συνεχίσει το θεάρεστο και θεόπνευστο έργο του. Μεγαλόστομοι μπακάληδες...

το αρθρο δεν αναφερει κατι σημαντικο - ολα αυτα τα εξοδα εγιναν για να αυξησουν την τουριστικη δραστηριοτητα της ελλαδας. Ετσι πρεπει να γινει μια αναλυση εξοδων με τα εσοδα που ηρθαν απο αυτην την "επενδυση". Φανταζομαι εκει στην ελλαδα εχετε τρελλαθει στα λεφτα με ολους τους τουριστες που εχουν ερθει ως αποτελεσμα αυτων των ταξιδιων, σωστα???

δουλευω στο σοχο, κριμα που δεν τον πετυχα τοτε, χεχεχε.... ισως την επομενη φορα να παρει το μετρο??

Να πάω κι εγώ μιλάνο για κάτι ψωνάκια που θέλω?Να προωθήσω και τον τουρισμο μας επι τη ευκαιρία βρε αδερφέ!Να πάρω και κανα τεκνό μαζί μου, να μείνουμε σε σουίτα υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, να κυκλοφορούμε με λιμουζίνα, έτσι για να δείξουμε πόσο large είμαστε οι έλληνες(με τα λεφτά των άλλων)

Να πάω κι εγώ μιλάνο για κάτι ψωνάκια που θέλω?Να προωθήσω και τον τουρισμο μας επι τη ευκαιρία βρε αδερφέ!Να πάρω και κανα τεκνό μαζί μου, να μείνουμε σε σουίτα υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, να κυκλοφορούμε με λιμουζίνα, έτσι για να δείξουμε πόσο large είμαστε οι έλληνες(με τα λεφτά των άλλων)

xaxaxaxaxaxa.... αυτο μου θυμιζει τον υφυπουργο εξωτερικων μας, τον Δρουτσα (να τον χαιρομαστε...) που πηγε για ψωνια στα... στοκατζιδικα της αμερικης και κυκλοφορουσε και με συνοδειο περικαλω, καθοτι υψηλο προσωπο....

http://sarotiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_6636.html

δουλευω στο σοχο, κριμα που δεν τον πετυχα τοτε, χεχεχε.... ισως την επομενη φορα να παρει το μετρο??

χαχαχαχαχαχαχα:):):):):)

Την τελευταία φορά που μπήκα στο μετρό του Λονδίνου (δεν θυμάμαι σε ποιά στάση) μου "χουφτώσανε" ολίγον τα οπίσθια.

Αν του το πούμε αυτό του κυρίου μπας και σταματήσει να χρησιμοποιεί τις λιμουζίνες και γλιτώσουμε κα'να φράγκο.:D:D

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

xaxaxaxaxaxa.... αυτο μου θυμιζει τον υφυπουργο εξωτερικων μας, τον Δρουτσα (να τον χαιρομαστε...) που πηγε για ψωνια στα... στοκατζιδικα της αμερικης και κυκλοφορουσε και με συνοδειο περικαλω, καθοτι υψηλο προσωπο....

http://sarotiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_6636.html

Είδατε τον άνθρωπο που σκέφτεται την οικονομία του Ελληνάκου? Στα στοκατζίδικα πήγε!

Τη συνοδεία μάλλον την ήθελε για να μην του την πέσει κανα αμερικανό που τον έβλεπε έτσι κουβαρντά.

ΤΕΛΙΚΑ,

Fystiki den isxyei to mazi mamisame alla MAZI MAS MAMISANE!!!:confused::confused::confused:

p.s sorry gia ta greeklish alla o ypologistis mo den ypostirizei ellinikous xaraktires..

Είδατε τον άνθρωπο που σκέφτεται την οικονομία του Ελληνάκου? Στα στοκατζίδικα πήγε!

Τη συνοδεία μάλλον την ήθελε για να μην του την πέσει κανα αμερικανό που τον έβλεπε έτσι κουβαρντά.

Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι...., δεν πιστευω να καταλαβε κανεις κατι αλλο...:mrgreen: