Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απο ποτε αρχισαν οι αναγουλες σας?

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρα σε ολες!

εμένα εδω και καμια βδομαδα αρχισαν οι αναγουλες...μεχρι και οταν επεσα για υπνο το βραδυ αισθανομουν ανακατωμενη...

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Διαφημίσεις

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εμενα ξεκινησαν την πρωτη μερα που μπηκα στον 3ο. Το θεμα ειναι ποτε τελειωσαν! Ε! Μια ωρα πριν γεννησω εκανα εμετο! Καθε μερα μεχρι εκεινη τη μερα εκανα σιγουρα 2! Αστα! μεγαλη ταλαιπωρια!

Ειχε ομως και το καλο του! Πηρα μονο 4 κιλα σε ολη την εγκυμοσυνη! χεχε....

:P:pσυνηθως δεν λενε οτι στον 3ο τελειωνουν...:confused:αναποδα τα πηγες εσυ..χαχα..πωπω ειναι χαλια παντως η κατασταση.τωρα φτιαχνω με τα χιλια ζορια μια σουπα να φαω...

να σας ζησει το μωρακι σας!!!:P

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Εμενα ξεκινησαν την 6η βδομαδα.ειχα και μια ιωση και στην αρχη νομιζα οτι ειναι εξαιτιας της ιωσης.αλλα δε λεω να ηρεμησω πια.δε μπορω να φαω.ολα με ανακατευουν,η αναγουλα ειναι μονιμη.ο εμετος με κανει χειροτερα,ποναει το στομαχι μου μετα.με ανησυχει πολυ,ολο αυτο,σερνομαι,νιωθω αδυναμια.εχω ηδη χασει κιλα.δεν μπορω να βρω κατι να φαω με ορεξη.ελπιζω κοριτσια να το ξεπερασουμε συντομα.πως θα δουλεψουμε?

alKfp3.png

Vvc2p2.png

Εμένα ξεκίνησαν στην αρχή του 2ου μήνα (όλη μέρα-όλη νύχτα). Είμαι 9η βδομάδα κι ακόμα με τρελαίνουν. Ελπίζω μόλις κλείσω τον 3ο να κοπούν.

Ετσι είχε συμβεί στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου. Μαχαίρι!

Διαφημίσεις

Εμενα ξεκινησαν την 6η βδομαδα.ειχα και μια ιωση και στην αρχη νομιζα οτι ειναι εξαιτιας της ιωσης.αλλα δε λεω να ηρεμησω πια.δε μπορω να φαω.ολα με ανακατευουν,η αναγουλα ειναι μονιμη.ο εμετος με κανει χειροτερα,ποναει το στομαχι μου μετα.με ανησυχει πολυ,ολο αυτο,σερνομαι,νιωθω αδυναμια.εχω ηδη χασει κιλα.δεν μπορω να βρω κατι να φαω με ορεξη.ελπιζω κοριτσια να το ξεπερασουμε συντομα.πως θα δουλεψουμε?

xaxa νομιζω εχουμε ακριβως τα ιδια συμπτωματα...και εγω ειχα στην αρχη ιωση...βηχας πολυς που μου εφερνε και αυτος αναγουλα...εγω παλι προσπαθω να μην κανω εμετο...βγαινε καμια βολτα στον καθαρο αερα κ ψιλοπερναει..παω πανω απο την τουαλετα και ξαναφευγω.λεω δεν θα σου περασει!το στομαχι φυσικα και ποναει τρελα μετα τον εμετο και το χειροτερο ειναι οτι μετα απο λιγο η αναγουλα ξαναρχιΖει.ΚΑΙ ΕΓΩ σερνομαι....σε ποια βδοαμαδα εισαι τωρα?

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Εμένα ξεκίνησαν στην αρχή του 2ου μήνα (όλη μέρα-όλη νύχτα). Είμαι 9η βδομάδα κι ακόμα με τρελαίνουν. Ελπίζω μόλις κλείσω τον 3ο να κοπούν.

Ετσι είχε συμβεί στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου. Μαχαίρι!

μαχαιρι απο τη μια μερα στην αλλη?πολυ ευχαριστο αυτο...δεν μου ειχε δωσει κανεις ως τωρα τετοια ελπιδα!!!;)

s0g0p2.png

5wRrp2.png

xaxa νομιζω εχουμε ακριβως τα ιδια συμπτωματα...και εγω ειχα στην αρχη ιωση...βηχας πολυς που μου εφερνε και αυτος αναγουλα...εγω παλι προσπαθω να μην κανω εμετο...βγαινε καμια βολτα στον καθαρο αερα κ ψιλοπερναει..παω πανω απο την τουαλετα και ξαναφευγω.λεω δεν θα σου περασει!το στομαχι φυσικα και ποναει τρελα μετα τον εμετο και το χειροτερο ειναι οτι μετα απο λιγο η αναγουλα ξαναρχιΖει.ΚΑΙ ΕΓΩ σερνομαι....σε ποια βδοαμαδα εισαι τωρα?

Μπαινω στην 8η σημερα,αν και στον πρωτο υπερηχο προχτες μουπε οτι ειμαι 6,5 βδομαδων.οποτε λαθος τα υπολογιζα.εχασα ηδη 2 κιλα.και γω δεν κανω εμετο ευκολα,μετα εχω περισσοτερη καουρα και στομαχοπονο.το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να φαω κανονικα.μονο οι μπανανες μανακουφιζουν.εκοψα και τις βιταμινες ολες,μια μερα τις πηρα δηλ.του ασβεστιου που το πιπιλας ειναι ΑΗΔΙΑ.ελπιζω πραγματικα να το ξεπερασω γρηγορα,γιατι εχω τρομερη αδυναμια,ο αντρας μου δεν μου φταιει να μην τρωει επειδη με ανακατευει και το μαγειρεμα.

εχω πητ 4 σεπτεμβρη.εσυ?

alKfp3.png

Vvc2p2.png

εγω ΠΗΤ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ μια εβδομαδα μετα απο εσενα!μπηκα 7 σημερα!

εγω δεν εχω προβλημα μονο με το μαγειρεμα..εχω και με το ψυγειο!το σιχαινομαι..ολα μου μυριζουν....ΟΛΑ!γιακ..

προσπαθησες καμια φρυγανια?

s0g0p2.png

5wRrp2.png

εγώ δεν είχα καθόλου ούτε εμετούς ούτε ζαλάδες...αν δεν είχα την κοιλιά δεν θα καταλάβαινα εγκυμοσύνη! εκανα 5 φορές εμετό κι αυτό επειδη αηδιασα με κατι

Διαφημίσεις

εγω ΠΗΤ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ μια εβδομαδα μετα απο εσενα!μπηκα 7 σημερα!

εγω δεν εχω προβλημα μονο με το μαγειρεμα..εχω και με το ψυγειο!το σιχαινομαι..ολα μου μυριζουν....ΟΛΑ!γιακ..

προσπαθησες καμια φρυγανια?

Καλα,το ψυγειο ειναι αλλος καημος.πριν το ανοιξω,εχω αποφασισει τι θελω εννοειται,περνω βαθια ανασα το ανοιγω και το αρπαζω γρηγορα.εχω παρατηρησει οτι απτο απογευμα και μετα και μια μπουκιτσα να φαω το νιωθω λες και εφαγα πετρες.η φρυγανια μου φερνει ξινιλα στο στομα,μολις την φαω.διαβασα οτι εξαιτιας της προγεστερονης,χαλαρωνει ο σφιγκτηρας μεταξυ στομαχου-οισοφαγου,γιαυτο και νιωθω το στομαχι μου μες στο στομα συνεχεια.

υπομονη,το ξερω.ελπιζω μονο να μην κανουμε κακο στο μωρο που δεν τρωμε κανονικα.εγω ουτε τις βιταμινες μου δεν παιρνω.

alKfp3.png

Vvc2p2.png

εμενα κοριτσια ξεκινησαν οι αναγουλες στην 8w και δεν εχουν σταματησει ακομα τελειως.

μου μυριζαν ολα και το ψυγειο και δεν μπορουσα να μαγειρεψω τιποτα φυσικα.

Σας ευχομαι να τελειωσουν γρηγορα σε οσες κρατανε ακομα.

Παντως υπαρχουν περιπτωσεις που δεν εχουν καταλαβει τιποτα, πολυ καλο αυτο!!

κουραγιο!!!

668bab1939.png

Εγώ είχα από 1,5 μηνών και εντελώς δεν σταμάτησαν ποτέ οι εμετοί . Λίγο βελτιωθηκαν μετά τον 5 αλλά δεν έφυγαν εντελώς ... μόνο καραμέλες κανέλας ή οτιδηποτε με φρούτα μου έφτιαχνε λίγο το στομάχι . Τα γαλακτοκομικά με τσάκιζαν ....Τα καλοκαιρινά φρούτα μόνο λίγο με έφτιαχναν....

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

εγώ κορίτσια είμαι 6 εβδομάδων και 3 ημερών και παρατήρησα πως περίπου εδώ και 4-5 μέρες έχω πρωινές (κυρίως τα ξημέρωματα) ανακατοσούρες που συνήθως εξαφανίζονται μόλις τρώω πρωινό. Κατα τ' άλλα έχω όρεξη κανονικη και είχα πάρει κιλά απο τον Σεπτέμβρη που έκοψα το τσιγάρο πήρα και στις γιορτές ε και με αυτά και με αυτά πήρα τώρα άλλα 2 και σκέφτομαι πόσα ακόμα μέχρι τον 9ο.χαχαχαχαχαχαχα. Η νύφη μου πάντως ξεκίνησε από τον 2ο μήνα και έφτασε μέχρι το χειρουργείο με εμετούς. Ειλικρινά, εύχομαι σύντομα να σας στματήσουν όπως και σας συνιστώ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ φάτε άφοβα όσεσ θέλετε!!:-D

NhLbp3.png

MELITINI ωραια ακουγεται εγκυμοσυνη χωρις αναγουλες...αλλα που τετοια τυχη?

αφροδιτη μα να εχουμε τα ιδια ακριβως συμπτωματα...βιταμινες παιρνεις μονη σου η στις ειπε ο γιατρος?

skiy μια κοπελα ειπε πως τις κοπηκαν μαχαιρι..αρα να ελπιζουμε...

maria elpida που να παει θα περασουν οι ατιμες..στο χερι τους ειναι?(η μηπως ειναι?χαχα)

PEPI μη μου λες τετοια και με φρικαρεις...

io-io-io ποτε ΔΕΝ περιμενεις περιοδο?με το καλο να μην ερθει ευχομαι!

myrto μια χαρα σε βρισκω εσενα:-)

!!!

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Καλημερα κοριτσια!!Σε αυτη την εγκυμοσυνη ειχα λιγες αναγουλες για κανα δυο βδομαδες και αυτο μονο τα πρωινα.Στην πρωτη μου ομως ειχα αναγουλες ολη μερα!!Το στομαχι μου δεν ανεχοταν τιποτα αλλο εκτος απο φιδε:D και λαπα:D αν ειναι δυνατον!Ο γιατρος μου ελεγε οτι πρεπει να τρωω γιατι χανω βιταμινες αλλα ευκολο να το λες....

Μολις εκλεισα ομως τον τριτο...αυτο ηταν...κοπηκαν μαχαιρι ξαφνικα σε μια μερα!!

Οποτε...κουραγιο κοριτσια!!

Biggp3.png

l2Czp3.png

io-io-io you never know you never know!!!have hope!

maria il εγω τρωω με τα χιλια ζορια..μπορει να τρωω μιση ωρα ενα πιατακι μικρο για να το φαω και παλι να μην το φαω ολο...καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Εμενα ξεκινησαν την 7η εβδομαδα και μεχρι και τωρα σημερα μπηκα στην 11η ακομα τα ιδια ελπιζω να σταματησουν γιατι εχω απελπιστει αλλα χαλαλι του απλα κανω υπομονη.

Fine τις βιταμινες,μου τις εγραψε ο γιατρος,αλλα με τις αναγουλες δεν τις παιρνω.πρεπει ομως να προσπαθησω γιατι δεν τρωω καθολου καλα.σημερα εκανα τις καθιερωμενες εξετασεις αιματος.ουρων και κολπικου υγρου,οποτε αν μου βγει χαλια αιματοκριτης ,σιδηρος,μαγνησιο θα κανω την καρδια μου πετρα και θα τις παιρνω.

ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι αναγκη να τα παρω απο τωρα,μπορω και σε κανα 2βδομαδο να τα ξεκινησω.

χτες πηρα τα περιφημα βραχιολακια sea band απο το φαρμακειο για την ναυτια.δεν μπορω να πω οτι ειδα διαφορα αισθητη,τα φοραω παντως.

εχω χασει τρια κιλα,και να φανταστεις πριν την καθυστερηση ειχα παρει 2 για την πλακα,τοσο που μουχε ανοιξει η ορεξη.

io-io-io οι αναγουλες δεν ειναι συμπτωμα καθυστερησης παντως.αν οντως εισαι εγκυος ξεκινανε απτην 6η βδομαδα συνηθως.μιλαμε για τις ασταματητες αναγουλες ομως,οχι για εναν εμετο και μετα ειμαι μια χαρα.

υπομονη και κουραγιο σε ολες μας.

ανυπομονω και γω να περασει το πρωτο τριμηνο.

alKfp3.png

Vvc2p2.png

afroditi μου εμενα μου εδωσε filicin kai μαγνησιο.αυτα εννοεις?τωρα θα κανω κ αιματολογικες και αν εχω αναγκη θα παρω και σιδηρο..

αυτο το βραχιολακι παλι πρωτη φορα το ακουω.

s0g0p2.png

5wRrp2.png

afroditi μου εμενα μου εδωσε filicin kai μαγνησιο.αυτα εννοεις?τωρα θα κανω κ αιματολογικες και αν εχω αναγκη θα παρω και σιδηρο..

αυτο το βραχιολακι παλι πρωτη φορα το ακουω.

Το βραχιολακι δεν κανει τιποτα.τσαμπα το πηρα στην απογνωση μου.10 ευρω κανει αλλα δεν αξιζει....συνεχιζω να μην τρωω καλα,οποτε ειπα να ξεκινησω να παιρνω τις βιταμινες.εγω παιρνω 2 χαπια μαγνησιο,σιδηρο,φυλλικο οξυ και ασβεστιο που το πιπιλαω μπλιαχ....

εγω δευτερα παιρνω τα αποτελεσματα των εξετασεων,αλλα ειμαι σιγουρη λογω της διατροφης οτι ειναι χαλια.

alKfp3.png

Vvc2p2.png