Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τροποι προκλησης τοκετου

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους ειμαι στην 38η εβδομαδα και ειναι ολα ετοιμα για γεννα και το μονο που περιμενουμε ειναι με πιασουν οι πονοι!!!!!!!ειναι το πρωτο μου παιδακι και ανιπομωνω να γεννησω!!!!!!καμια ιδεα με το τη να κανω????ειναι γιρισμενο ,και στη θεση που πρεπει και στα κιλα του 3,000 γρ!!!!:confused:

Διαφημίσεις

Περπάτημα (όσο αντέχεις), ανεβοκατέβασμα σκάλας (όσο αντέχεις), ζεστό μπάνιο (και πάλι όσο αντέχεις, μόνο που εδώ καλό θα ήταν να μην είσαι μόνη σου σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να βγεις ;) )

Με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σου και με έναν πόνο!

eOSyp3.png BwuCp3.png

Λοιπόν, σε όλη μου την εγκυμοσύνη δεν έτρωγα καθόλου μπαχαρικά, πάπρικα,κτλ γιατί προκαλουν συσπάσεις. Το τελευταίο βράδυ έφαγα πατατάκια μπάρμπεκιου και σε 5 ώρες ξεκίνησε η διαδικασία! Τυχαίο;.....δεν γνωρίζω!!!!

gth0p3.png

ΕΓΩ ΠΕΡΠΕΤΟΥΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ!ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ΄ΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ΄ΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ!!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

γιατι βιαζεσαι??????? ασε να ερθει το μωρακι σου οταν πρεπει....πωντως κατι που σιγουρα βοηθαει ειναι να ερθεις σε επαφη με τον αντρα σου...ρωτα τον γιατρο σου να δεις που θα στο πει :-)

Περπάτημα, σεξ, τσάι από red raspberry ή αλλιώς σμέουρο.

Θα σου έλεγα υπομονή και όχι άγχος. Να το περιμένεις με πολύ αγάπη και όταν αυτό είναι έτοιμο θα έρθει! (και φυσικά και το σώμα σου).

Μία κύηση μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 45 βδομάδες (αν θυμάμαι καλά).

Η ΠΗΤ είναι ό' τι ακριβώς λέει... πιθανή ημερομηνία τοκετού! Δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να έχεις γεννήσεις ως τότε!;) Οι περισσότερες, μάλιστα, γυναίκες (απ' όσο ξέρω) αν τις αφήσεις να γεννήσουν μόνες τους (χωρίς πρόκληση δηλαδή) γεννάνε μετά τις 40 βδομάδες!

(μακάρι να τα ήξερα όλα αυτά πριν κάνω την κόρη μου...άσχετο.:()

Όταν λές ότι όλα είναι έτοιμα τι ακριβώς εννοείς; Έχεις μαλακό τράχηλο, συσπάσεις κτλ;;;

Εύχομαι τα καλύτερα!!!

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Τι να κανεις ε?

να ξεκουραστεις, να βγεις καμια βολτα, να διαβασεις κανενα περιοδικο, να κοιμηθεις λιγο παραπανω...διοτι θα κανεις πολυ καιρο να τα απολαυσεις αυτα τα μικρα πραγματα...

με το καλο!!:P

Διαφημίσεις

Και οπως μου ειπε και ο γιατρος μου....αν δε θελει να βγει....δε θα βγει δε πα να κανεις ολα τα ματζουνια του κοσμου!

(πλακιτσα για να με κανει να μην ειμαι ανυπομονη ηταν αυτο)

Τεσπα! Θα συμφωνησω απολυτα με την EVE. Απολαυσε το! και κυριως....κοιμησου! Αυτες οι μερες ειναι οι καλυτερες (και ας μη το καταλαβαινεις τωρα....). Ειναι η γλυκια ανυπομονησια που εχεις.

Αντε με το καλο!

Κι εγω περπατουσα ολη μερα κ νυχτα σα τη τρελλη αλλα γεννησα μετα 40η τι να πεις....αν δε θελει να βγει δε βγαινει!Απλα δε θελει ανχος γιατι εμενα με ειχανε φορτωσει με αυτο...ολοι με ρωτουσανε ακομα???Και τελευταια ειχα κλειστει σπιτι κ βγαιναμε με τον αντρα μου μετα τις 12 για να μη συναντησω κανενα....κακο μου εκανε παρα καλο ολο αυτο....

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

περπατημα,μια γενικη καθαριοτητα στο σπιτι(τζαμια φωτιστικα κτλ τεντωμα δηλαδη)αλλα η μοναδικη συμβουλη της γιατρου μου ηταν το sex!!!!!!!!!!πολυ sex ομως!!!!!!!;););)το σπερμα μου ειπε εχει την ιδιοτητα να μαλακωνει τον τραχηλο και να προκαλει συσπασεις για γεννα!και τελικα σε εμενα τουλαχιστον ειχε αποτελεσμα!!!!!!την αλλη ημερα γεννησα!!!!

PRW0p2.pngORfXp3.png

περπατημα,μια γενικη καθαριοτητα στο σπιτι(τζαμια φωτιστικα κτλ τεντωμα δηλαδη)αλλα η μοναδικη συμβουλη της γιατρου μου ηταν το sex!!!!!!!!!!πολυ sex ομως!!!!!!!;););)το σπερμα μου ειπε εχει την ιδιοτητα να μαλακωνει τον τραχηλο και να προκαλει συσπασεις για γεννα!και τελικα σε εμενα τουλαχιστον ειχε αποτελεσμα!!!!!!την αλλη ημερα γεννησα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

PRW0p2.pngORfXp3.png

ευχαριστω πολυ για της συμβουλες!!!χτες ειχα ραντεβου με το γιατρο και ειχα και κατι πονους!με εξετασε και μου ειπε οτι ειναι προεορτια της γεννας αλλα δεν ηταν πονοι γεννας!!δεν ειχα διαστολη δηλαδη!!!μεχρι το βραδυ ποναγα αρκετα αλλα σημερα δεν νιωθω τπτ οι πονοι περασαν!!!ειναι φυσιολογικο αυτο??λετε να μην ξαναεχω πονους?ΠΗΤ 27/01\11:confused:

Διαφημίσεις

μη βιαζεσαι

εγω με συσπασεις απο 26η εβδ (μεχρι τις 34 με φαρμακα) και 3ο παιδι γεννησα ακριβως στην πητ

μπορει να γεννησεις και 10 μερες μετα την πητ

τον τελευταιο μηνα ειχα ριξει τρελο περπατημα και αρκετες επαφες

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο