Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι δώρα πήρατε στα παιδιά σας τις γιορτές?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λεπον.....

-Μια ξανθιά κουκλα της Φισερ Πραις που μιλάει ακατάπαυστα

-Ενα βαλιτσάκι με ειδη περιποίσησης μαλλιων μπας και φιλοτιμηθει κ της αρεσει και με αφησει να της βάζω κοκαλάκια χε χε

-Ενα ζευγάρι παντοφλες με την Ντορα(μπας και φιλοτιμηθει να της φοραει γιατι ειναι ο μονιμος καυγας μας που κυκλοφορει ξυπόλυτη!)

-Και ενα βιβλιο εκδόσεις Susaeta "Παραμυθάκια" με 64 νέα παραμύθια γιατι ειχα βαρεθει να διαβάζω τα ιδια και τα ίδια.

Ξερω ειναι πολλα....αλλα δεν μπορεσα να αντισταθω...πηγαινα για δυο δωρακια....

Τωρα ξανα το Πάσχα θα παρει δωράκι....

μια κουζινούλα της smoby, ένα τραπεζάκι δραστηρτιοτήτων της fisherprice, ΄μια πολυθρονίτσα, κι ένα πολύ όμορφο ξύλινο παιχνίδι..αυτά τα πήραν γιαγιοπαπουδονονάδες..αφού θεωρήσαμε ότι είναι πολλά τα παιχνίδια μας, εμείς της πήραμε ένα ζευγαράκι μουγερ μποτάκια.

Διαφημίσεις

σε μας εφερε (κατοπιν παραγγελιας βεβαια στο γραμμα) στην κορη μου την μπερμπη που εχει κατι μεγαλα φτερα που κλεινουν και γινοντε φορεμα και στον γιο εφερε ενα μεγαλο αυτοκινητο τηλεκατευθυνομενο. εμεις ο μαμα μπαμπας πηραμε μια κουκλιτσα και ενα σετ ρουχα καλα στον μικρο γιατι αυριο εχει γενεθλια και τον ειχαμε μονο φορμες πιο πολυ..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Εγώ του αγόρασα μια φάρμα με σπιτάκι, ζωάκια, αγρότες, τρακτρέρ κλπ

ο μπαμπάς του πήρε μια μπασκέτα και μπάλες του μπάσκετ (μικρό μέγεθος).

Για κανένα δεν έδειξε ενδιαφέρον...εξακολουθεί να τρελαίνεται για το πλυντήριο πιάτων και μόνο:rolleyes:

Οι παππουδογιαγιάδες του έδωσαν λεφτά.

Αλήθεια κορίτσια εσείς όταν σας δίνουν λεφτά τι τα κάνετε? και μάλιστα όταν δεν του λείπει και κάτι του παιδιού?

Ο Άγιος Βασίλης του έφερε πλειμομπίλ.

Και το σαλόνι μας έγινε πειρατική πολιτεία...!!!!

mantinop, τα λεφτά που του δίνουν παπουδογιαγιάδες - ή του ψωνίζουμε κάτι αν χρειαστεί - ή τα ενσωματώνουμε στον οικογενειακό προυπολογισμό (ούτως ή άλλως, διάφορα έξοδα για το παιδί τρέχουν συνέχεια).

Σκέφτηκα όμως από δω και πέρα (αφού θα του παίρνουμε ένα συμβολικό δωράκι για να το έχει απ' αυτόν που έδωσε τα χρήματα), τα υπόλοιπα να του ανοίξουμε ένα τραπεζικό λογαριασμό και να τα καταθέτουμε εκεί. Αφού - αν το σκεφτείς - ήταν έσοδα που δεν τα περιμέναμε κι άρα είχαμε προγραμματίσει τα οικονομικά μας, οπότε αυτά είναι περίσσευμα...

Τι δώρα τους έφερε ο Άη Βασίλης?

Η δική μου πήρε μια κουζινίτσα και πολύ φάνηκε να της άρεσε...

αυτο...

και αυτο

Καλημέρα!

Καλή Χρονιά!

Εμάς ο Άη Βασίλης του έφερε το Aquadoodle Tomy!!!Είναι ένα χαλάκι στο οποίο μπορεί να ζωγραφίζει με νερομπογιές!

και κουκλες

και σετ χτενισματος

και καροτσακι κουκλας, κρεβατακι, καρεκλακι

και μια μεγαλη ντορα

και το μισο τζαμπο ακομα..

και δεν ασχοληθηκε με τιποτα πανω απο 5 λεπτα (μπορει και λιγοτερο...)

Διαφημίσεις

όταν την ρωτήσαμε τι ήθελε να της φέρει ο Άγιος Βασίλης μας έλεγε μία κουζίνα, ένα αλογάκι μικρό και έναν Βασίλη μικρό (άγιο Βασίλη) αφού είδε ότι δεν φέρναμε αντιρρήσεις, άρχισε να μεγαλώνει την λίστα με ένα γουρουνάκι ένα παπάκι ένα γατάκι ένα σκυλάκι ...............:D:D

Τελικά ο άγιος Βασίλης της έφερε μία κουζίνα και ένα αρκουδάκι με 2-3 καραμέλες μέσα .........και της έγραψε ότι θα πρέπει να δίνει μόνο ένα δωράκι σε κάθε παιδάκι για να φτάσουν για όλα ;);)

Στο σπίτι της γιαγιάς της της έφερε παζλ και βιβλία που της αρέσουν πολύ

Τελικά την κουζίνα την έφτυσε κανονικά με τα βιβλία και τα παζλ παίζει άβυσσος το μυαλό του δίχρονου:?:?

Α............τα χρήματα τα βάζω σε λογαριασμό στην τράπεζα (αν δεν μου τα έχουν δώσει να πάρω κάτι συγκεκριμένο)

και δεν ασχοληθηκε με τιποτα πανω απο 5 λεπτα (μπορει και λιγοτερο...)

... και αυτός είναι ένας λόγος που σκέφτομαι μην το παρακάνω με τα παιχνίδια, αυστηρά Χριστούγεννα , Πάσχα, γενέθλια , γιορτή.

Εκτός από βιβλία, που της αγοράζω όλο το χρόνο. ( και σε αυτά το έχω παρακάνει , δεν φταίω όμως, έχουν βγει καταπληκτικά βιβλιαράκια προσχολικής ηλικίας...)

εμεισ του πηραμε ενα χαζοπαιχνιδο που το ειδε σε δυο φιλουσ του και του αρεσε πολυ ....ενα που φυσαει μπαλεσ προσ τα πανω .

μια εργαλειοθηκη με εργαλεια φτηνη των 5Ε

μια τιμονιερα .

ενα μαξιλαρι και ενα σκαμπο μπομπ σφουγκαρακησ .

ο νονοσ του του εφερε τον μαστορακο και το τρυπανι του .

τα δωρα απο τισ γιαγιαδεσ ενσωματωθηκαν στα δωρα μασ και απομενει ενα ακομα δωρακι σε ενα μηνα που εχει γεννεθλια .τα υπολιπα λεφτα στον οικογενειακο προυπολογισμο(οικονομικη κριση χαχαχα)

παιζει με ολα ευτυχωσ .

ολα τα πιο πανω δωρα ειναι για χριστουγεννα -γιορτη του και πρωτοχρονια .

περισσοτερα θα ηταν υπερβολικα για ενα δυχρονο .

ylSkp1.pngrwLVp1.png

Ο Άη-Βασίλης έφερε στη μικρή ένα επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων που λέγεται total junior και στη μεγάλη μου κόρη έφερε (ο άντρας μου όχι ο άγιος) ένα κοσμηματάκι για το λαιμό.

1457745k8p286od3g.gif

Διαφημίσεις

εμεις τον αφησαμε να διαλεξει απο το καταστημα και φυσικα μας πηγε εκει που ειχε τα μακουιν....μεγαλη τρελα!Πηρε τον μακουιν το μεγαλο που κανει θορυβο..Πηραμε θρανιο μακουιν και αλλα μικρα αυτοκινητακια απο το εργο.

Ο νονος που επισης τον αφησε να διαλεξει πηρε τον μαστορακο με την μηχανη

παπουδογιαγιαδες μερικες φορμες κ μια φαρμα με ζωα

Η αδελφη μου δε του πηρε!!!!την μινι κουζινα τεφαλ...εγκεφαλικο ο αντρας μου!!!!

Βάλτε κι εμάς στο κλαμπ των κουζινών...Αυτό έφερε ο Αϊ Βασίλης στη μεγάλη που είναι 2,5. Παίζει, δεν μπορώ να πω. Σήμερα μας "έψησε κεκάκια".

Από παιχνίδια (δεν θα αναφερθώ σε ρούχα και άλλα είδη) ακόμη:

Η νταντά έφερε ηλεκτρική σκουπα

Ο παππούς playmobil τεράστιο και παζλ

Ξαδερφάκια έφεραν κουμπαρά - γουρουνάκι της fisher price

Μας έφεραν κι άλλα παιχνίδια, και στη μεγάλη και στη μικρή, τα οποία τα αφήσαμε κατά μέρος και θα αναδύονται ένα κάθε μήνα (και θα μας βγάλουν ως το Πάσχα)...Ήδη τα παραπάνω είναι πάρα πολλά, συν του ότι ότι δώρο λαμβάνει η μικρή, κατάσχεται από τη μεγάλη...

Ο μεγάλος πηρέ το κινετικ του εξ μποξ ,ένα λαπτοπάκι, και μια μονοπολη ηλεκτρονική , η μικρή ένα μωρό που ολο κλαίει γιατί είναι άρρωστο και την Ντόρα την μικρή εξερευνήτρια που κάνει διάφορα μιλαει ,.κτ.λ.π

Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη.

εμεις τον αφησαμε να διαλεξει απο το καταστημα και φυσικα μας πηγε εκει που ειχε τα μακουιν....μεγαλη τρελα!Πηρε τον μακουιν το μεγαλο που κανει θορυβο..Πηραμε θρανιο μακουιν και αλλα μικρα αυτοκινητακια απο το εργο.

Ο νονος που επισης τον αφησε να διαλεξει πηρε τον μαστορακο με την μηχανη

παπουδογιαγιαδες μερικες φορμες κ μια φαρμα με ζωα

Η αδελφη μου δε του πηρε!!!!την μινι κουζινα τεφαλ...εγκεφαλικο ο αντρας μου!!!!

γιατι καλε εγκεφαλικο ο αντρασ σου χαχαχαχαχα

και εμεισ θα θελαμε κουζινα αλλα πιανει πολυ χορο ....ο αντρασ μου ειναι μαγειρασ δεν εχει κολληματα χαχαχαχα

παντοσ οι νονοι μασ σκευτικαν το ιδιο (ο δικοσ μασ με βοηθεια εμενα )

ylSkp1.pngrwLVp1.png

Ο Άη Βασίλης έφερε στον μεγάλο τον Buzz Lightyear τον παραμυθά με τους δύο εξωγήινους, που αναθέτει στο παιδί "αποστολές" (ξετρελάθηκε), το Μάντεψε Ποιος (ακόμα να βρω πώς συναρμολογείται το ρημάδι), ένα βιβλίο με Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, ένα σετ ζωγραφικής με ακρυλικές μπογιές (επίσης ξετρελάθηκε) και το Φιδάκι-Γκρινιάρης.

Στον μικρό ένα παιχνιδάκι με κουπίτσες που στοιβάζονται-ενώνονται (τα παρεξήγησε για μπάλες και μας τα πετάει ολόχαρος στο κεφάλι), μια τρελομπαλίτσα (την έφτυσε) κι ένα ζευγάρι πυτζαμούλες Benetton.

Και την Παρασκευή θα πάει η μαμά Θεσσαλονίκη να σηκώσει την αγορά από ρουχα για τα μανάρια της!

χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους..εμενα η μικρη μου ειναι 13 μηνων και φυσικα δεν καταλαβαινει ακομα να ζητησει απο τον αγιο βασιλη κατι συγκεκριμενο.διαλεξαμε λοιπον εμεις γιαυτην κατι φτηνο για φετος (μια πυροσβεστικη little people)και εμεις της πηραμε μια κουκλιτσα μωρακι..ημια γιαγια -παππους της εφεραν ενα αυτοκινουμενο τρενακι και πιτζαμουλες,ο αλλος παπους εδωσε χρηματα και οι θειοι της πηραν ενα ξυλινο τρενακι..το ωραιο ηταν οτι τα δωρα του αγιου βασιλη τα εφερε ζωντανος αγιος βασιλης το βραδυ της πρωτοχρονιας(ειχε ντυθει ο αδερφος μου)τα πιτσιρικια παθαν την πλακα τους:D:D:D

Ο Αι Βασιλης του εφερε το πρωτο δωρο μολις τελειωσε η γιορτη του σχολειου (ηρθε ψευτικος ντυμενος Αι Βασιλης και ξετρελαθηκε ο δικος μου παλι) και του εφερε στρατιωτες k πειρατες πολυ ρελιστικους απο toysland. Στο σπιτι μας κατω απο το δεντρο του αφησε τους ηρωες lego hero factory που ειχε ζητησει (ρομποτ που τα συναρμολογει)

Εμάς ο Αγ.Βασίλης ανήμερα τα Χριστούγεννα της έφερε το μωρούλι αρρωστούλι της Fisher price που ζήταγε αγωνιώδως κάθε φορά που συναντάγαμε κάποιον "Αγιο " στο δρόμο και ανήμερα την Πρωτοχρονία ευτυχώς η δουλειά του μπαμπά μας είχε δώσει δωράκι που έιχαμε κρύψει ενα φορητό ραδιοφωνάκι με τα ακουστικά του κτλ.οποτέ μια χαρά τώρα αν αρχίσω να σας γράφω τι της φέραν παππουδογιαγιάδες κτλ.

Thomas τρενάκι εκπαιδευτικό,Ντόρα προτζέκτορα,Mini laptop,Mickey έξυπνη πένα κτλ.κτλ και αυρίο η μικρή κλείνει τα 3που σημαίνει ότι στα γενέθλια της πάλι θα έχουμε δώρα.:?:?Ελέος σε λιγάκι δεν θα χωράμε στο δωμάτιο .

Αποστόλης:- βαλιτσακι με μπογιες μαρκαδορους πινελα από μια ξαδερφη

- playmοbil κλινικη των ζωων από γιαγια παππου

- playmobil αεροπλάνο πυροσβεστικής ( από τα κάλαντα Χριστ που μαζεψε)

- playmobil καταπελτης ιπποτων από την αλλη γιαγιά παππου

- playmobil ιππικό κέντρο από νονά

- playmobil ιππότης Αγιος Βασιλης στο σχολειο(εγω το διαλεξα)

και τωρα θα φυγουμε εμεις απο το σπιτι γιατι εχουν κανει καταληψη τα playmobil!!!! (τα παιζει όμως οπότε χαλαλι του)

Χρυσα: - παζλ + μια κουκλα Minnie από ξαδερφη

- μωρο κουκλα απο παππου γιαγια

- aqua doodle χαλακι απο άλλη γιαγια παππου

- gummy bear που τραγουδαει απο νονα

και χρηματα που καποια θα κρατησουμε στον λογαριασμό τους και καποια στο ταμειο μας!!!

Από εμένα και τον μπαμπά του...

playstation 3 ( δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε αλλά είναι ελεγχόμενο )

αδερφή μου

playmobil αγρια αφρική ( κλινική άγρια ζώα )

κουνιάδος μου

αυτοκινητόδρομος + επιτραπέζιο

νονα

πρωτη μου monopoly

αη βασίλης

ένα σαφάρι με ιπποπόταμο playmobil από τη σειρα αγρια ζώα

ενα παγουρινο

μια κουπα ben10

μπλοκ ζωγραφικής με νερομπογιές

ένα ρολοι ξυπνητηρι μακουιν

rQGhp3.png