Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

επιμορφωτικό παιχνίδι για 4χρονα κορίτσια

Recommended Posts

η κόρη μου είναι 4,5 χρονών.... αυτές τις μέρες σκέφτομαι τι παιχνίδι να της αγοράσω για τα χριστούγεννα ή τι να προτείνω στην νονά και στις γιαγιάδες που με ρωτάνε...της αρέσει πολύ να ζωγραφίζει, έχει άπειρους μαρκαδόρους, να κάθεται στο pc αλλά και να γράφει λέξεις στο δικό της computer.

θα ήθελα να μου προτείνετε κανένα παιχνίδι που να είναι επιμορφωτικό αλλά παράλληλα και διασκεδαστικό π.χ. κάτι με ζωγραφική σχετικό ή κάτι με την αλφαβήτα π.χ. εκπαιδευτικός ηλεκτρονικός πίνακας

αναμένω τις προτάσεις σας

Διαφημίσεις

εγω περσυ την πηρα ενα επιτραπεζιο. καιγια μας κανει! το γνωστο ζωα φυτα που βγηκε σε ηλεκτρονικη ας πουμε μορφη. ειναι ωραια με πολυ γελιο για μας αλλα και για τα παιδακια ειναι καλο γιατι ακονε το γραμμα και προσπαθουν να κανουν λεξεις απο την κατηγορια που τους τι λες εσυ φυσικα ποια ειναι γιατι δε ξερουν δε ξρουν να διαβαζουν. αλλα ειναι καλο ας πουμε να σκεφτουν ενα ζωακι που να αρχιζει απο ''σ'' κοκ.

ασε τη πρωτοχρονια που το βγαλα για λιγο το γελιο που ριξαμε και εμεις τα μεγαλα παιδια

1-2-3MPOMPIRES!!!

Σήμερα έχω άδεια και είμαι σπίτι με την 4 χρονη κόρη μου που είναι άρωστη. Θέλει να παίζουμε 'κοριτσίστικα' παιχνίδια που μια και λείπει ο αδελφός της,

μου την δίνει όμως που τα αυτά που την ενθουσιάζουν έχουν να κάνουν με εμφάνιση (να βάψουμε να ντύσουμε τις κούκλες κλπ) και όχι τόσο με την σκέψη.

Ετσι αν έχετε καμοιά καλή ιδέα πείτε την. Στην δική μου έχει καταγραφεί το "ροζ" σαν χρώμα κλειδι. Αν βρω για παράδειγμα ροζ βαλιτάκι εργαλείων και ροζ κράνος είμαι σίγουρη θα αρχίσει να μαστορεύει!

Η αν είχε καμοιά barbie γιατρό / κτηνίατρο κλπ ίσως έκανε άλλο παιχνίδι (σε αντίθεση με την barbie της μόδας...

Ιδέες???

Και το Jenga είναι πολύ ωραίο παιχνίδι το έχουμε από πέρυσι και ακόμα παίζουμε . Μαθαίνουνε να έχουνε λεπτές ,προσεκτικές κινήσεις .¨Οταν ο μικρός (5 ετών)δεν θέλει να παίξει άλλο ,φτιάχνουμε γράμματα με τα ξύλινα αυτά τουβλάκια ,πριν λιγες μέρες μου έγραψε και το όνομά του ,σχεδόν σωστά!!΄΄Εχουμε φτιάξει και σπιτάκια ,ακόμα και φάρμα σε συνδιασμό με άλλα παιχνίδια.

Διαφημίσεις