Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κόκκινο πιπί σε κορίτσι 2-6 ετών

Recommended Posts

Κορίτσια η Rescue είναι αντιαλλεργική. Όταν όμως μιλάμε για έκζεμα μιλάμε για μύκητες... Δεν μπορεί να κάνει κάτι η Rescue εκεί δεδομένου ότι κυρίως ανακουφίζει από τα συμπτώματα δεν τα καταπολεμά!

Bach Rescue Cream - Κρέμα πρώτης βοήθειας: για εγκαύματα, δερματίτιδα, ακμή, αλλεργία

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 89
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τιποτα δεν ειναι τυχαιο τελικα,μολις τωρα μιλουσα με τη παιδιατρο για το ιδιο θεμα..ξεκινησε κ η δικια μου πριν λιγες μερες με ενα μικρο ερεθισμο και οσο παει εξαπλωνεται.μου ειπε και εμενα να της βαλω την verdal για 3 μερες,πλυσιμο με χαμομηλι,χωρις αλλη κρεμα(fissan ktl)και να τη στεγνωνω καλα...μακαρι να περασει.δεν την ποναει ομως απο οτι φαινεται...οποτε την αλλαζω δε παραπονιεται καθολου.

Η verdal δεν είναι κορτιζονούχα.

Νομίζω πως είναι. Δεν είμαι όμως και 100% σίγουρη. Στη μικρή μου πάντως η rescue είχε αποτέλεσμα και είχαμε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα.

The love of my life....

και εμενα η δικιά μου έχει κόκκινο πιπι μεχρι στιγμης όταν κάνει μπάνιο μεσα την μπανιερα ριχνω χαμομιλι γιατι με την γαζα δεν καθεται ουτε καν με αφηνει να ανοιξω ποδαρακια...ειναι 2,5 πάνα φοράμε μονο την νυχτα και δεν τα κάνει και πάνω της....πάει σε δημόσιο σταθμο...και απο φετος ξεκινησε... αυτη η κοκκινιλα πέρυσι όλα καλά....σκέφτηκα και εγω για μυκητες.....αλλά απο τώρα.....?φουσικορντ της έβαλα γιατι βάζουμε γενικώς σε διάφορα σημεια....ανάλογα την περίπτωση...

δεν έχει σπυρακια αλλά καμια φορά την βλεπω που βάζει το χεράκι της πάνω απο το παντελονι....όταν την ρωτάω δεν μπορω να καταλάβω αν ποναει.......

γενικά δεν μπορω να πω οτι δεν προσεχω την υγιεινη της.....αλλά παίζει να κόλλησε απο το σχολείο?

1129643tvsq1yiqpw.gif

Εμένα πάντως δε μ' αφήνει να κοιτάξω μέσα να δω αν έχει κάτι ... Γενικά αυτή την περιοχή ίσα που μας αφήνει να τη σκουπίζουμε μετά τα τσίσα!!! Και με το σαπούνι στο μπάνιο δυσανασχετεί πολύ ...

azHYp2.png

vwuep3.png

Διαφημίσεις

Βέρα; To έχει δει η παιδίατρός σας;

(Λορέτα Ποντικίνα)

Κορίτσια η Rescue είναι αντιαλλεργική. Όταν όμως μιλάμε για έκζεμα μιλάμε για μύκητες... Δεν μπορεί να κάνει κάτι η Rescue εκεί δεδομένου ότι κυρίως ανακουφίζει από τα συμπτώματα δεν τα καταπολεμά!

θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω πολυ πολυ εντονα. δεν ειναι απλως για ανακουφιση αλλα τα καταπολεμα και στο λεω εγω που με αυτην γλιτωσα με χρι και καυτηριασμο στον ομφαλο της μικρης μου τον οποιο επερεπε να κανει παιδοχειρουργος! και στον μικρο δεν εχω χρησιμοποιησει τιποτε αλλο και εχει παθει απειρες φορες μηκητες γιατι κανει κακα και δεν το λεω αν δεν το ανακαλυψουμε. μιλαω εκ πειρας..

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

εγω δεν την σκουπίζω με χαρτί στο σπίτι πάντα με μωρομάντυλο πρωτα....το χαρτι ισα ισα που το ακουμπαω γιατι φοβάμαι μηπως την πονεσω.....δεν δειχνει να ποναει....απλά το βλεπω μετά το μπανιο όταν παίζουμε μέχρι να την ντυσω...αλλά στην παιδίατρο δεν θα κάτσει γιατι φοβαται....

επίσης την κοιταω αρκετα συχνά μην πάθει καμια φιμωση.....

αν της βάλω αυτη που λετε την verdal?αφου ειναι φυτικη δεν θα πάθει κατι ε...?

1129643tvsq1yiqpw.gif

εγω δεν την σκουπίζω με χαρτί στο σπίτι πάντα με μωρομάντυλο πρωτα....το χαρτι ισα ισα που το ακουμπαω γιατι φοβάμαι μηπως την πονεσω.....δεν δειχνει να ποναει....απλά το βλεπω μετά το μπανιο όταν παίζουμε μέχρι να την ντυσω...αλλά στην παιδίατρο δεν θα κάτσει γιατι φοβαται....

η verdal δεν είναι φυτική...

και αποθηλασε επιτελους!

να τα διαχωρίσουμε κάπως για να καταλάβουμε όλοι περι τινος προκειτε?

και ποια κρεμα ειναι για κάθε περιπτωση?

η verdal ειναι φυτικη και ειναι για μυκητες και κοκκινιλες?

και η άλλη ειναι για εκζεμα?

αν δεν έχει έκζεμα και έχει απλά κοκκινίλα?ποια βαζουμε?

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

ευχαριστω....

άρα να βάλω εγω την φυτική?μιας και δεν έχει σπυράκια?και να χρησιμοποιω χαμομίλι όπως κανω ως αντισιπτικο?θα ρωτησω και την παιδιατρο πάλι αν και δεν μας ειχε δωσει κατι όταν το ανεφερα μονο το χαμομιλι μου ειπε να συνεχισω.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

Αυτό το έβαζε η πεθερά μου στον καλό μου γιατί ήταν όξινα τα ούρα του και συγκαιγόταν στο δευτερόλεπτο.

(Λορέτα Ποντικίνα)

πήρα την παιδίατρο και την ρώτησα..μου είπε ότι το έβαζαν παλιά..

μου είπε και για άλλη κρέμα την lamincyl...

τα παρήγγειλα και τα δυο στο φαρμακείο.......

και αποθηλασε επιτελους!

RESCUETMCREAMH Bach RescueTM Cream είναι μια κρέμα βάλσαμο για το δέρμα, η οποία το μαλακώνει και το αποκαθιστά. Περιέχει συνδυασμό 6 ανθοϊαμάτων (Impatiens, Star of Bethlehem, Cherry Plum, Rock Rose, Clematis και Crab Apple) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενυδατώσει το σκαμμένο ή τραχύ δέρμα και να το επαναφέρει στην καλή φυσική του κατάσταση. με μια γρηγορη ματια στο google βρηκα αυτο....αλλά αυτο λέω εγω μαλλον δεν είναι αυτο που περιγραφετε....για την verdal επίσης που ειδα ειναι για τα εγκαυματα που προκαλουν τα κακά....αυτό δεν είναι μυκητες κορίτσια χαλαρώστε...λοιπον culte εγω αυτο που έκανα σε αυτη την περιπτωση.....και την επόμενη μερα έφυγαν.....ήταν έβρασα χαμομιλι μπολικο....το κρυωσα έβαλα γαντια και με μια γαζα έριχνα το χαμομιλι και φυσαγα γιατι τσουζει....την κραταγε ο αντρας μου...απο κάτω αποστηρωμένες πετσετες που θα έχεις σιδερώσει πριν την χρηση.....δεν σκουπίζεις ταμποναρεις....δηλαδη με απαλα αγγίγματα και γρηγορα χωρις να πιεζεις την πετσετα....αφήνεις 2-3 λεπτα να στεγμωσει και θα πάρεις ένα καινουργιο betadin.....οχι ανοιγμενο ριχνεις ακριβως στο σημειο που έχει τα σπυριά....και περιμενεις χωρις πάνα να στεγνωσει....δεν βάζεις καμια κρεμα εκει πάνω μονο στο ποπουδακι....την άλλη μερα θα δεις βελτιωση....την δευτερη μερα θα έχουν φυγει ολα.....όλα αυτα μου τα ειπε η παιδιατρος....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Βέρα; To έχει δει η παιδίατρός σας;

Όχι ... πρέπει??

Όλο κόκκινο είναι βασικά ... αλλά η παιδίατρος στην κλασική επίσκεψη δε μας είπε κάτι ... μας είπε μόνο να πλενόμαστε με ειδικό για την περιοχή σαπούνι για να μην κάνουμε κολπίτιδες.

azHYp2.png

vwuep3.png

τι φίμωση να πάθει δλδ? Δεν καταλαβαίνω ... ξαφνικά???

azHYp2.png

vwuep3.png

Culte το μελάνι το είχα δοκιμάσει όταν είχαμε πάθει καντιντίαση (κι αυτό μυκητίαση είναι). Στην αρχή άκουσα την παιδίατρο και χρησιμοποιούσα μια κορτιζονούχα αλοιφή στην ευαίσθητη περιοχή της μικρής και μόλις της την έκοβα, οι μύκητες επανεμφανίζονταν. Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω το μελάνι και σε δύο μέρες είχαμε ξεμπερδέψει. Τώρα τελευταία όταν το ξαναέπαθε (όχι λόγω καντιντίασης αυτή τη φορά) ο νέος παιδίατρος μας μας συνέστησε τη rescue και είχαμε κι εκεί άμεσα αποτελέσματα.

The love of my life....

συγγνωμη αλλα θα το ξαναπω και θα φανω γραφικη...

πηγαινεται στον παιδίατό σας!!!!!!!!!!!!!!!!! μη βαζετε αλοιφες που ή κρεμες πού καποιος κατι περιπου ιδιο εμφανισε...

...πολυ επικίνδυνο...

age.png

εγω παντως οταν ειχα μυκητες στην 2η εγκυμοσυνη μου η μαια μου ειχε πει να βαζω στραγγιστο γιαουρτι:rolleyes: κ οντως κοριτσια εβαζα 3-4 φορες τη μερα το αφηνα για 2 ωρες κ μετα πλενομουν κ εφυγαν οι μυκητες.

Όχι ... πρέπει??

Όλο κόκκινο είναι βασικά ... αλλά η παιδίατρος στην κλασική επίσκεψη δε μας είπε κάτι ... μας είπε μόνο να πλενόμαστε με ειδικό για την περιοχή σαπούνι για να μην κάνουμε κολπίτιδες.

τι ειδικο σαπουνι για μικρο παιδι?αυτα τα σαπουνια απο οτι ξερω δεν ειναι καλα για τα παιδια.το καλυτερο ειναι να το πλενεις με χαμομηλακι εκει κατω...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...