Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν τα καταφερε η Σαμανθα...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ειναι τοσο τραγικο και ποναει τοσο πολυ ειλικρινα να "φευγουν" αυτα τα Αγγελουδια... Αντιο μικρουλα... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

.png

Διαφημίσεις

καλό ταξίδι Σαμανθούλα , καλό ταξίδι μικρούλα

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Καλό ταξίδι μικρούλα...

Θέλω να πω κάτι. Διαβάζοντας για αυτή τη μικρούλα ένιωσα τόσο λίγη, τόσο μικρή. "Μαλώνω με την κόρη μου (πόσο να μαλώσεις και με ένα παιδάκι 2,5 χρονών), νευριάζω με το σύζυγο, νιώθω κουρασμένη... και μέσα σε όλα αυτά ξεχνάω πως το πιό ωραίο δώρο είναι η ίδια η ζωή, η υγεία.

Κουράγιο και ο Θεός να δίνει δύναμη σε όλους τους ανθρώπους που περνάνε δύσκολα και αγωνίζονται.

ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ.. ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Διαφημίσεις

Διαβάζοντας για αυτή τη μικρούλα ένιωσα τόσο λίγη, τόσο μικρή. "Μαλώνω με την κόρη μου (πόσο να μαλώσεις και με ένα παιδάκι 2,5 χρονών), νευριάζω με το σύζυγο, νιώθω κουρασμένη... και μέσα σε όλα αυτά ξεχνάω πως το πιό ωραίο δώρο είναι η ίδια η ζωή, η υγεία.
:cry::cry::cry:
an1cv4F0ak00010NDMxc2x6fDI4Nzc2NjVkYXxBbm5vdWxhIGlz.gifan1cxMDNw1z0010NDMxc2x6fDQ2NzczNTNkYXxCZWJvdWxhIGlz.gif

καλο ταξιδι αγγελουδι μου

αδικο,πολυ αδικο να φευγει και να χει τυρρανιστει κιολας το καημενο.......

αχ!θεε μου τι γινεται;;;;;βοηθησε μας....

γεια σου μικρε αγγελε...ευχομαστε αν εχεις καλη παρεα εκει πανω...

Είναι όμορφη η ζωή όταν ζεις το όνειρο με τον μικρο σου πρίγκηπα!!Εχει νόημα!!!!!!!!!!!!!