Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ξαναγυρνάμε στην δραχμή τελικά;

elenik

Recommended Posts

Ξαναγυρνάμε στην Δραχμή και ξέχασαν να μας το πουν;

Σήμερα πήγα στο κτηματολόγιο για μια πληρωμή, εκεί λοιπόν στην απόδειξη, έγραφε τα χρήματα που έδωσα, αλλά τα έγραφε ΚΑΙ σε ευρώ ΚΑΙ σε δραχμές... όπως κάποτε, που οι τιμές ήταν και στα 2 νομίσματα ώστε να συνηθήσουμε...

draxmh.jpg?w=96&h=96

Κανείς απο το Νομισματοκοπείο υπάρχει να μας πει τι γίνετε εκεί;

Ξερει κανεις κατι? Αν δεν χρωσταγαμε τοσα εξω δεν θα με χαλαγε. Βαραγαμε μια υποτιμηση στην δραχμουλα και μαθαιναμε να μην εισαγωγουμε παρα μονο τα απαραιτητα (βαρια βιομηχανια στην ουσια γιατι απο τα υπολοιπα δοξα το θεο η Ελλαδιτσα ..
:-D
:grin:)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

παιδακια τις προαλλες πηγα σε ενα μαγαζι με τον αντρα μου και η αποδειξη ηταν και σε ευρω και σε δραχμες.δε θυμαμαι τι μαγαζι ηταν αλλα μου ειχε κανει εντυπωση το θεμα.στην αρχη σκεφτηκα οτι ειχαν την ιδια ταμειακη μηχανη απο τοτε αλλα λογικα πρεπει να εχουν αλλαξει αλλιως δε θα ηταν παντου ετσι?δηλαδη να γραφουν και σε ευρω και σε δραχμες?αντε να δουμε..

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

Το ότι μερικοί τυπώνουν και σε δραχμή δεν έχει να κάνει με την ταμειακή και αν την έχουν αλλάξει, αλλά με την φόρμα την οποία και προφανώς δεν έχουν αλλάξει, γιατί έχει και ένα κόστος. Μικρό, αλλά δεν το έχουν κάνει. Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσουμε στην δραχμή, μην τρελαίνεστε.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

δε ξερω σε τι κατασταση θα βρισκομασταν τωρα αν γυρνουσαμε στη δραχμη αλλα θυμασαι τι καλα που ειμασταν?υπηρχαν αυτα τα χαλια?καταρχας με το που μπηκε το ευρω τα παντα εγιναν πιο ακριβα.καναμε το κατοσταρικο ευρω!εχω θυμαμαι οτι περναμε ενα μπουκαλακι νερο και το πληρωναμε 50 δραχμες και τωρα το πληρωνουμε 50 λεπτα,150 δραχμες δηλαδη!αν ειναι να ξαναγυρισουμε στη δραχμη και να ειμαστε οπωςπριν το ευρω εγω ψηφιζω δραχμη!!!

qcKmp2.png

Βρε παιδιά, ειλικρινά έχω ξεχάσει την αξία της δραχμής!!!! Για παράδειγμα 100 ευρώ είναι 34.000δρχ., αλλά δε θυμάμαι τί αξία είχαν και τί παίρναμε με τόσες χιλιάδες δρχ....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Βρε παιδιά, ειλικρινά έχω ξεχάσει την αξία της δραχμής!!!! Για παράδειγμα 100 ευρώ είναι 34.000δρχ., αλλά δε θυμάμαι τί αξία είχαν και τί παίρναμε με τόσες χιλιάδες δρχ....

θα σου πω εγω τι εκανα με ενα πεντοχιλιαρο!επαιρνα ταξι και πηγαινα απο τον αλιμο γλυφαδα πηγαινα σινεμα μετα ετρωγα στα goodys γυριζα με ταξι και μου μενανε και ρεστα.για καντα αυτα τωρα με 15 ευρω,μπορεις???

qcKmp2.png

κι εγώ ακριβώς το ίδιο έχω πάθει.............

Διαφημίσεις

θα σου πω εγω τι εκανα με ενα πεντοχιλιαρο!επαιρνα ταξι και πηγαινα απο τον αλιμο γλυφαδα πηγαινα σινεμα μετα ετρωγα στα goodys γυριζα με ταξι και μου μενανε και ρεστα.για καντα αυτα τωρα με 15 ευρω,μπορεις???

:shock::shock::shock: απίστευτο.....

iyuNp3.png4hNCp3.png

με 15 ευρώ διαλέγεις ένα από τα παραπάνω μόνο!!!!!!!!!!!!!

και να είσαι κι ευχαριστημένη!!!!!!!!!!

μη θες και ταξί, και σινεμά και φαγητό......

πολλά ζητας............ άκου και ρέστα.......... τι είναι αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;

E, αυτό! Ξέρω 100 ευρώ δεν είναι και λίγα.... 34.000δρχ., δεν ξέρω όμως αν είναι λίγα ή πολλά!!!!:?:?:?

εγώ δε θυμάμαι καν αν είχα τόσα λεφτά τι τα έκανα...............

Διαφημίσεις

...και κακως φυγαμε (απο τη δραχμη)

Αυτό ξαναπές το!

Και διηγώντας τα, να κλαις...

για φανταστειτε ν αφηναμε εναμιση χιλιαρικο πουρμπουαρ, στην ταβερνα!!!

τωρα αφηνεις 3-4 ευρω και νιωθεις και καπως..

σε εμένα τα λες;;;;;;;;;

τη χρονιά που άλλαξε το νόμισμα χρυσές δουλειές έκανα από τα πουρπουαρ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωραία χρονιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε κοριτσια τα 0,50λεπτα ειναι180δρχ.,με 0,50 περνουμε ενα ματσακι μαιντανο ετσι?πριν το euro το ματσακι το περναμε με 30δρχ.επερνα παντελονι φορμα με 500δρχ απο την λαικη για μες στο σπιτι τι περνεις τωρα με 500δρχ?δηλ 1,80e?ΤΠΤ.με 34χ.δρχ παντος εκανα τα μισα ψωνια της εβδομαδας για φαγητο,αν θυμαμε καλα!:(να ερθει η δραχμουλα πισω και να φυγουν οι κακοι που ηρθαν οσο για την ανεραστη γερμανιδα ευχομαι να της φερει ο αγ.βασιλης εναν μαυρο δυο μετρα να την βαλει απο κατω ενα μηνα να χαμογελασει το χειλακι της να ερθει στα ισια της,και να αφησει τον κοσμακι ησυχο επιτελους

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif