Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μα ειναι τοσο δυσκολο....

Recommended Posts

....να καταλαβουν οτι τα παιδια τους απλως τους μιμουνται;

ημασταν χθες στον παιδοτοπο κι ενα κοριτσακι αρχοσε να χτυπαει ενα αλλο, το πρωτο αμυνθηκε, τελωσ παντων εφτασαν στις τσιριδες και το παιδι που ειχε αρχισει τον καυγα δαγκωσε το αλλο. Η μανα του μπηκε μεσα και το πρωτο πραγμα που εκανε ηταν να της δωσει μπατσα. Μετα μιλουσε με αλλες μαμαδες κι ελεγε "και στο σχολειο χτυπαει τα παιδακια, δεν ξερω γιατι":roll::roll: ναι, πραγματικα, βρισκομαστε μπροστα σε ενα ανεξιχνιαστο μυστηριο..

"ποσο ξυλο της δινω ια να σταματησει, αλλα αυτη τιποτα" :shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil:

IQ ραδικιου η κυρια. μην αναφερω το ποσο εξοργισμενη ειμαι που το λεει για καλο οτι δερνει το παιδακι, λες και της ανηκει κι εχει το δικαιωμα... Μου'ρχεται να εκραγω

“Do not fear to be eccentric in opinion, for every opinion now accepted was once eccentric.”

Bertrand Russell

Διαφημίσεις

αχχ γλυκιές μου εγώ τι να πω που δουλεύω σε παιδότοπο και βλέπω κάτι τέτοια κάθε μέρα;;;; Να τις πάρεις να τις κρεμάσεις ανάποδα...και αν τους πεις και τίποτα αρχίζουν τα "ξέρω τι κάνω με το παιδί μου,δεν θα μου μάθεις εσύ"...εγώ πλέον δεν ασχολούμαι άλλο γιατί τα ακούω κι από πάνω...αλλά είναι τόσο σπαστικό και στενάχωρο...κάτσε ρε κυρά μου με πιο δικαίωμα; μάνα είσαι όχι θεός,πως μπορείς και σηκώνεις το χέρι και χάιντε όποιον πάρει ο χάρος;;;;...!!!!!!!!!

1.png

Όταν ο ήλιος θα πάψει να ανατέλλει, ίσως τότε να πάψω να σου λέω σ΄αγαπώ...

Φρικτοοοοο καλα και δεν ειπε κανεις τιποτα ρε παιδια ??? ποιος ξερει σπιτι τι παθαινει το παιδακι , εεε ειδα και εγω ενα περιστατικο , επειδη πηγαινε να ανεβει σε ενα λιγο επικνδινο παιχνιδι ενα αγορακι η μαμα του φωναζε απεξω και εκανε την κινηση την γνωστη που διχνει χερι , στυλ θα σε δειρω , οκ δεχομαι οτι το εκανε για την ασφαλεια ομως υπαρχουνε παντα καλυτεροι τροποι για να δηξεις το σωστο στο παιδι και οχι απειλες και λαλακιες . Εμεις ομως τι να κανουμε που ο μεγαλος μας δερνει (μονο εμενα και τον πατερα του και καμια φορα τη γιαγια του αλλα ποτε μα ποτε ποτε παιδακια ) ακομα και εξω οταν ειμαστε ενω εμεις δεν τον εχουμε χτυπησει ποτε ? ο πιτσιρικας μας απο που το ειδε ???

QRyOp2.png

Διαφημίσεις

Φρικτοοοοο καλα και δεν ειπε κανεις τιποτα ρε παιδια ??? ποιος ξερει σπιτι τι παθαινει το παιδακι , εεε ειδα και εγω ενα περιστατικο , επειδη πηγαινε να ανεβει σε ενα λιγο επικνδινο παιχνιδι ενα αγορακι η μαμα του φωναζε απεξω και εκανε την κινηση την γνωστη που διχνει χερι , στυλ θα σε δειρω , οκ δεχομαι οτι το εκανε για την ασφαλεια ομως υπαρχουνε παντα καλυτεροι τροποι για να δηξεις το σωστο στο παιδι και οχι απειλες και λαλακιες . Εμεις ομως τι να κανουμε που ο μεγαλος μας δερνει (μονο εμενα και τον πατερα του και καμια φορα τη γιαγια του αλλα ποτε μα ποτε ποτε παιδακια ) ακομα και εξω οταν ειμαστε ενω εμεις δεν τον εχουμε χτυπησει ποτε ? ο πιτσιρικας μας απο που το ειδε ???

Υπαρχουν πολλοι λογοι κε εξηγησεις για το γιο σου, θα επανελθω γιατι φευγουμε τωρα και ειναι ολοι στην πορτα και μου φωναζουν:oops:

“Do not fear to be eccentric in opinion, for every opinion now accepted was once eccentric.”

Bertrand Russell

ημασταν χθες στον παιδοτοπο κι ενα κοριτσακι αρχοσε να χτυπαει ενα αλλο, το πρωτο αμυνθηκε, τελωσ παντων εφτασαν στις τσιριδες και το παιδι που ειχε αρχισει τον καυγα δαγκωσε το αλλο. Η μανα του μπηκε μεσα και το πρωτο πραγμα που εκανε ηταν να της δωσει μπατσα. Μετα μιλουσε με αλλες μαμαδες κι ελεγε "και στο σχολειο χτυπαει τα παιδακια, δεν ξερω γιατι":roll::roll: ναι, πραγματικα, βρισκομαστε μπροστα σε ενα ανεξιχνιαστο μυστηριο..

"ποσο ξυλο της δινω ια να σταματησει, αλλα αυτη τιποτα" :shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil:

IQ ραδικιου η κυρια. μην αναφερω το ποσο εξοργισμενη ειμαι που το λεει για καλο οτι δερνει το παιδακι, λες και της ανηκει κι εχει το δικαιωμα... Μου'ρχεται να εκραγω

Τι να πω, δεν ξέρω. Από τότε που απόκτησα παιδί κι είμαι πολύ πιο ευαίσθητη με τα παιδιά και πιο παρατηρητική (για να διδάσκομαι, είτε θετικά είτε αρνητικά) έχω ακούσει και δει ΤΕΡΑΤΑ & ΣΗΜΕΙΑ. Γι' αυτό το λόγο έχω ανοίξει και (ψιλο)σχετικό θέμα.

Με λίγα λόγια, η συγκεκριμένη κυρία είναι αχαρακτήριστη. Για να μην εκραγώ εγώ τώρα και παρεκτραπώ.

Υ.Γ. viki35, εσύ δεν το αποδίδεις κάπου?

Βικυ αυτό που λες το έχω δει κι εγώ στο κοριτσακι μιας φίλης μου, 15 μηνών, αθεόφοβη η σκατούλα-ανεξήγητο το φαινόμενο!

Όσο για το ξύλο ως μέθοδο διαπαιδαγώγησης, το συναντάω κι εγώ πολύ συχνά, δυστυχώς. Η αλληλουχία είναι η εξής: αδιαφορώ για το παιδί μου/το παιδί μου κάνει ακρότητες για να μου τραβήξει την προσοχή/το δέρνω για να το συνετίσω. Ή σε μεγαλύτερες ηλικίες: το παιδί μου έχει καταλάβει ότι γενικά το γράφω/προσπαθώ να το κάνω πχ να διαβάσει ή να σταματήσει τα παιχνίδια στον υπολογιστή/αυτό με γράφειφυσικά με τη σειρά του/ του ασκώ σωματική ή λεκτική βία για να του επιβληθώ.

Η παιδική ψυχολογία δεν είναι κανένα δυσνόητο θεώρημα μαθηματικων, ούτε χρειάζεται κανείς μάστερ παιδοψυχολόγου για να είναι καλός γονιός. Να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά στις ανάγκες του παιδιού σου και να τις βάζεις στην κορυφή των προτεραιοτήτων σου, αυτό χρειάζεται. Ένα κι ένα κάνουν δύο.

oLsdp2.png

επρεπε να της πεις οτι το παιδι εχει δικαιωματα..και οτι υπαρχει νομος κατα της κακοποιησεις παιδιων ακομα και το τραβιγμα αυτιου θεωρειται σωματικη τιμωρια και τιμωρειται απο το νομο..

εμμμ.... να κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου? χωρις παρεξηγηση. να πω βασικα οτι ετσι οπως εγινε το σκηνικο δε φανηκε σωστη αυτη η κυρια. Αυτο ειναι σιγουρο.

ομως! λιγο πολυ οι περισσοτερες μαμαδες ετυχε να κανουν την κινηση με το χερι ακομα και γω που ειλικρινα ειμαι κατα της βιας τοχα κανει. και στον ποπο ετυχε να δωσω μια στα γρηγορα. σαν κινηση οχι ξυλο ισα που ακουμπησα. δε λεω μπραβο μου. την ιδια στιγμη το μετανιωσα εστω και σαν κινηση. απλα θελω να πω για το γενικο της συζητησης οτι πολλες φορες μεσα στα νευρα σου ξεφευγεις. λαθος ναι αλλα οχι οτι δεν ετυχε να το κανουμε.

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

εμμμ.... να κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου? χωρις παρεξηγηση. να πω βασικα οτι ετσι οπως εγινε το σκηνικο δε φανηκε σωστη αυτη η κυρια. Αυτο ειναι σιγουρο.

ομως! λιγο πολυ οι περισσοτερες μαμαδες ετυχε να κανουν την κινηση με το χερι ακομα και γω που ειλικρινα ειμαι κατα της βιας τοχα κανει. και στον ποπο ετυχε να δωσω μια στα γρηγορα. σαν κινηση οχι ξυλο ισα που ακουμπησα. δε λεω μπραβο μου. την ιδια στιγμη το μετανιωσα εστω και σαν κινηση. απλα θελω να πω για το γενικο της συζητησης οτι πολλες φορες μεσα στα νευρα σου ξεφευγεις. λαθος ναι αλλα οχι οτι δεν ετυχε να το κανουμε.

Ολοι μπορει να το εχουνκανει στα νευρα τους αλλα εδω λεει οτι το παιδι εχει φαει ξυλο για να μην χτυπαει αλλα παιδακια...Πως να μην χτυπας οταν εχεις μαθει οτι επιβαλεσαι με το ξυλο???

Ενα Σαββατο στο ωδειο που δουλευω ακουω φασαρια απ εξω εναν μπαμπα να πλακωνει στις σφαλιαρες τον μεγαλοτου γιο.Βγαινω εξω με τα νευρα στα δεντρα

"τι κανεις ρε Β.. του λεω.πας καλα?"

"τι να κανω...εχει πλακωσει στο ξυλο τον μικρο οποτε βρισκει ευκαιρια τον βουταει"

"Αν τα βαρας ετσι ετσι τι θες να κανει κι αυτος.Αυτο βλεπει αυτο κανει"

ΝΑι ο περι πολου κυριως θιχτηκε και νευριασε μαζι μου αλλα χ... και τουλαχιστον στον χωρο που ειμαι εγω δεν το ξαναειδα αυτο.Τωρα τι κανει αλλου δεν ξερω και αν καταλαβε και τιποτα απο αυτα που ειπα

A14gp2.png

XEMvp2.png

Βικυ αυτό που λες το έχω δει κι εγώ στο κοριτσακι μιας φίλης μου, 15 μηνών, αθεόφοβη η σκατούλα-ανεξήγητο το φαινόμενο!

Όσο για το ξύλο ως μέθοδο διαπαιδαγώγησης, το συναντάω κι εγώ πολύ συχνά, δυστυχώς. Η αλληλουχία είναι η εξής: αδιαφορώ για το παιδί μου/το παιδί μου κάνει ακρότητες για να μου τραβήξει την προσοχή/το δέρνω για να το συνετίσω. Ή σε μεγαλύτερες ηλικίες: το παιδί μου έχει καταλάβει ότι γενικά το γράφω/προσπαθώ να το κάνω πχ να διαβάσει ή να σταματήσει τα παιχνίδια στον υπολογιστή/αυτό με γράφειφυσικά με τη σειρά του/ του ασκώ σωματική ή λεκτική βία για να του επιβληθώ.

Η παιδική ψυχολογία δεν είναι κανένα δυσνόητο θεώρημα μαθηματικων, ούτε χρειάζεται κανείς μάστερ παιδοψυχολόγου για να είναι καλός γονιός. Να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά στις ανάγκες του παιδιού σου και να τις βάζεις στην κορυφή των προτεραιοτήτων σου, αυτό χρειάζεται. Ένα κι ένα κάνουν δύο.

Ακριβώς!

zr2np2.png

[quote name=Αγγελίνα#2;1768040

Όσο για το ξύλο ως μέθοδο διαπαιδαγώγησης' date=' το συναντάω κι εγώ πολύ συχνά, δυστυχώς. Η αλληλουχία είναι η εξής: αδιαφορώ για το παιδί μου/το παιδί μου κάνει ακρότητες για να μου τραβήξει την προσοχή/το δέρνω για να το συνετίσω. Ή σε μεγαλύτερες ηλικίες: το παιδί μου έχει καταλάβει ότι γενικά το γράφω/προσπαθώ να το κάνω πχ να διαβάσει ή να σταματήσει τα παιχνίδια στον υπολογιστή/αυτό με γράφειφυσικά με τη σειρά του/ του ασκώ σωματική ή λεκτική βία για να του επιβληθώ.

Η παιδική ψυχολογία δεν είναι κανένα δυσνόητο θεώρημα μαθηματικων, ούτε χρειάζεται κανείς μάστερ παιδοψυχολόγου για να είναι καλός γονιός. Να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά στις ανάγκες του παιδιού σου και να τις βάζεις στην κορυφή των προτεραιοτήτων σου, αυτό χρειάζεται. Ένα κι ένα κάνουν δύο.[/quote]

σαν να έγραψα εγώ.

Ολοι μπορει να το εχουνκανει στα νευρα τους αλλα εδω λεει οτι το παιδι εχει φαει ξυλο για να μην χτυπαει αλλα παιδακια...Πως να μην χτυπας οταν εχεις μαθει οτι επιβαλεσαι με το ξυλο???

Ενα Σαββατο στο ωδειο που δουλευω ακουω φασαρια απ εξω εναν μπαμπα να πλακωνει στις σφαλιαρες τον μεγαλοτου γιο.Βγαινω εξω με τα νευρα στα δεντρα

"τι κανεις ρε Β.. του λεω.πας καλα?"

"τι να κανω...εχει πλακωσει στο ξυλο τον μικρο οποτε βρισκει ευκαιρια τον βουταει"

"Αν τα βαρας ετσι ετσι τι θες να κανει κι αυτος.Αυτο βλεπει αυτο κανει"

ΝΑι ο περι πολου κυριως θιχτηκε και νευριασε μαζι μου αλλα χ... και τουλαχιστον στον χωρο που ειμαι εγω δεν το ξαναειδα αυτο.Τωρα τι κανει αλλου δεν ξερω και αν καταλαβε και τιποτα απο αυτα που ειπα

Kαι φαντάζομαι ότι στο Ωδείο το στέλνει για να τον γαλουχήσει με αξίες και δεξιότητες! Ε ρε σφαλιάρες που θέλουν!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Kαι φαντάζομαι ότι στο Ωδείο το στέλνει για να τον γαλουχήσει με αξίες και δεξιότητες! Ε ρε σφαλιάρες που θέλουν!

Ελα ντε...

Οσο για τις σφαλιαρες θα του τις εριχνα εγω ευχαριστως αλλα ...

Να φανταστειτε οτι ο συγκεκριμενος μας τα πριζει για την προοδο των παιδιων του,ζηταει τους καλυτερους καθηγητες και κατα τα αλλα η συμπεριφορα του εκτως απο το ξυλο ειναι ακρως αναρμοστη.Καμακωνει κοπελες,μαμαδες,καθηγητριες.ΜΙλαει με θρασος κλπκλπ και ολα αυτα μπροστα στα παιδια του.Πες μου τωρα αυτα τα δυο αγορια μεγαλωνοντας τι προτυπο θα εχουν και τι συμπεριφορα στον εξω κοσμο

A14gp2.png

XEMvp2.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...
  • 4 months later...

παρομοιο θεμα...

ο μικρος χτυπαει την μικρη..οταν κλαιει μονο...!ειναι ο γιος 2μιση και η κορη 3μηνων.

ποσες φορες του λεω μην την χτυπας μη μη μη!καταλαβαινω οτι ειναι η ζηλια μεταξυ αδελφων...αλλα γιατι οταν κλαιει μονο η μικρη?

γιατί εκτός του ότι όταν κλαίει η μικρή εσύ ασχολείσαι μαζί της, τον ταράζει κιόλας το κλάμα της. Κουράγιο, θα μεγαλώσουν...

FLcUp3.png0BQfp3.png