Jump to content
➔ ParentsCafe.gr

• Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

γεια σας..εχει ξεκινησει στον αλφα μια απογευματινη καινουρια εκπομπη απαραδεκτη..σχετικη με ΄΄πραγματικες΄΄ανθρωπινες ιστοριες.Ειναι οτι χειροτερο εχω δει..αυτο θα πει ξεπεσμος της ελληνικης τηλεορασης.μου σπαει τα νευρα..το κακο ειναι οτι του αντρα μου του αρεσει και τη βλεπει,και ισως αυτο να συμβαινει και σε αλλους ανθρωπους...που εχουμε καταντησει....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mad::-x:-x

Διαφημίσεις

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

κ εγω φρικαρα ρ\το ειδα απο περιεργεια αλλα δεν θα το ξαναδ! κ επειδη δεν το ειδα απ την αρχη δεν το πολυκαταλαβα αυτοι που επαιζαν ηταν ηθοποιοι ετσι? δεν ηταν οι πραγματικοι παθοντες...?????????

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

και εγώ δεν την ειδα μια που στο σπίτι δεν πολυβλέπουμε τηλεόραση, αλλά λίγο που την διαφήμιζε και είδα..... νόμισα πως είναι ρόλοι με ηθοποιούς. Πραγματικοί παθόντες είναι????????

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Διαφημίσεις

Εγω χθες την ειδα και αυτο σκεφτομουνα ολη την ωρα , ποσο μπορουν να 3επεσουνε καποιοι ανθρωποι , ελπιζω να ηταν ηθοποιοι ιδιαιτερα δε γιατι υπηρχε και μικρο παιδακι στο στορι και ευχομαι να μην βιωνε πραγματικα ολες αυτες τις μπουρδες για την οικογενεια του . Παντως ωφειλω να παραδεχτω οτι εκτος απο 3εφτυλα εχει και χοντρο γελιο ιδιαιτερα δε με το παι3ιμο τους :D

QRyOp2.png

αυτα ειναι ξενοφερτα ελληνικη σκεψη δεν ειναι παντως

Κανενα ρεαλιτι ή καινουργια εκπομπη δεν ειναι Ελληνικη ιδεα. Ειναι ΟΛΑ ξενα και κατα βαση Αμερικανικα. Ετσι να σου ψησουν τον εγκεφαλο για να μην μπορεις πλεον να σκεφτεις τπτ......:P Επισης καποιες σειρες ειναι κοπια ξενων....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

κι εγώ θεωρώ ότι η τηλεόραση δείχνει μόνο σκουπίδια για να μας αποβλακώνουν και να μην σκεφτόμαστε και να μην αντιδρούμε. είναι μια προσπάθεια να μας αποπροσανατολίζουν και να μας κάνουν ό,τι θέλουν. το τρέιλερ μόνο της εκπομπής είδα και νομίζω είναι ηθοποιοί γιατί αυτός που έπαιζε τον 16χρονο σα μεγάλος δεν ήταν;;; και κάτι μου θύμιζε, κάπου τον έχω δει ξανά...

4opXp3.png 1cSqp3.png

εννοειτε ολο σκουπιδια , αυτο λεγαμε με τον αντρα μου χθες οτι γεμησανε την τιβι ολο κουτσομπλοστικες εκπομπες , ο ενας θαβει τον αλλο , ο ενας βριζει τον αλλο για να προκαλεσουνε φυσικα , ολο μαγειρικες , ολο ρεαλιτι , χαζες και φτηνες παραγωγες καλυτερα να περνανε ντοκιμαντερ απο κανενα discovery channel και πολλες ταινιες , πολυ πιο ποιοτικη θα ητανε η τηλεοραση απο το να προβαλουνε κατι μενεγακες , και τους αλλους 2 στο αντενα .

QRyOp2.png

εννοειτε ολο σκουπιδια , αυτο λεγαμε με τον αντρα μου χθες οτι γεμησανε την τιβι ολο κουτσομπλοστικες εκπομπες , ο ενας θαβει τον αλλο , ο ενας βριζει τον αλλο για να προκαλεσουνε φυσικα , ολο μαγειρικες , ολο ρεαλιτι , χαζες και φτηνες παραγωγες καλυτερα να περνανε ντοκιμαντερ απο κανενα discovery channel και πολλες ταινιες , πολυ πιο ποιοτικη θα ητανε η τηλεοραση απο το να προβαλουνε κατι μενεγακες , και τους αλλους 2 στο αντενα .

Εχει ντοκιμαντερ στην Βουλη οπως επισης και οπερες και μπαλετο και ωραιες ταινιες. Και ντοκιμαντερ επισης στον Σκαι. Οσο δεν ειχαμε δορυφορικη αυτα εβλεπα.......χθες εκανα το λαθος να βαλω πρωτη φορα μετα απο να ειναι 2 μηνες? πρωιναδικο. Και ειδα εναν ηλιθιο να βριζει και να ειρωνευεται αλλους 30 ηλιθιους......και φυσικα το εκλεισα και εβαλα bebetv της μικρης......καλυτερο ειναι.........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν εξηγείτε και σε μας που δεν την έχουμε δει (και ούτε πρόκεται δηλαδή γιατί εκείνη την ώρα είναι κλειστή η τν) την εκπομπή περί τίνος πρόκειται;

O5X4p2.png 

Στις πληροφορίες προγράμματος στη NOVA έγραφε ότι η εκπομπή είναι "scripted reality", ο Θεός κι η ψυχή τους για το τι εννοούν.

Κι εμένα μου έκανε εντύπωση , αλλά στους τίτλους τέλους είδα ότι είναι ηθοποιοί που "παίζουν" αυτές τις τάχα "οικογενειακές" ιστορίες...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Είναι ότι πιο απαράδεκτο έχω δει στην ελληνική τηλεόραση...

Ακόμα χειρότερο και από trash tv. Αυτή τουλάχιστον τη βλέπεις αν θες να γελάσεις με την παρακμή. Αυτό το φρούτο του alpha είναι ελεινο. Γράφει κιολας από κάτω "ταδε ταδοπουλος, ετών τάδε, επάγγελμα τάδε..." και άντε να καταλάβει τώρα η πεθερά μου και ο πατέρας μου ότι αυτό δεν είναι αληθινό (reality στα απλά ελληνικά...) και ότι παίζουν ηθοποιοί.

Κάτι τέτοιες στιγμές χαίρομαι που βλέπω όλη μέρα mickey mouse clubhouse!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

mickey mouse clubhouse!

Καλα ε κορυφαιο , τα πιτσιρικια το λατρευουνε και εγω μαζι , αν και εμεις ειμαστε πιο πολυ οπαδοι της ντορας της ε3ερευντριας χαχαχαχα

QRyOp2.png

Πραγματικα υπαρχει περιπτωση να πιστευετε πως ειναι οντως "αληθινες ιστοριες?" ειναι προφανες πως ειναι στημενα...το ειδα χθες απο περιεργεια για να δω ποιοι στο καλο θα πανε...θα κανατε μωρε εσεις καυγαδες τετοιους μπροστα σε καμερες? αφηστε που τα λενε σα να τα χουν μαθει απεξω ή διαβαζουν οτοκιού. Και τη χθεσινη κυρια ειμαι σιγουρη πως την εχω ξαναδει καπου στη τιβι. Ειναι απαραδεκτη, ναι σαν εκπομπη αλλα σιγουρα δεν ειναι "αληθινες ιστοριες"...μη τρελαθουμε κιολας

(ΧUITO γειά στο στόμα σου, δε το χα διαβασει αυτο για τους ηθοποιους οποτε κανω εντιτ για να σου πω μπραβο!)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

Εγω χθες την ειδα και αυτο σκεφτομουνα ολη την ωρα , ποσο μπορουν να 3επεσουνε καποιοι ανθρωποι , ελπιζω να ηταν ηθοποιοι ιδιαιτερα δε γιατι υπηρχε και μικρο παιδακι στο στορι και ευχομαι να μην βιωνε πραγματικα ολες αυτες τις μπουρδες για την οικογενεια του . Παντως ωφειλω να παραδεχτω οτι εκτος απο 3εφτυλα εχει και χοντρο γελιο ιδιαιτερα δε με το παι3ιμο τους :D

αχ πες το κι αυτο! ο ενας να λεει "μακαρι να μη το παθει ποτε ο γιος μου" κ απο την αλλη να τα λεει στη τηλεοραση (ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥς ΕΒΛΕΠΕ ????χαχαχαχαχα) ελεοοοος!

Δεν καταλαβαίνω γιατί σας "ξενίζει" (ξυνίζει) αυτό και όχι τόσες και τόσες εκπομπές που πάει ο καθένας και βγάζει τα εσώψυχά του για την οικογένειά του και του τι του έχει συμβεί! Ξεχάσατε τις εκπομπές του Μικρούτσικου ή την άλλη που συμμετείχε η Τένια Μακρή;

Ή μήπως το πάμε πακέτο που κάνει θραύση δεν είναι μια παρόμοια εκπομπή;

Η τηλεόραση δείχνει σκουπίδια χρόνια τώρα! Και ο alpha πάει από reality σε reality από τότε που εξαγοράστηκε... προφανώς αυτά τα σκουπίδια... ΠΟΥΛΑΝΕ!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

σιγουρα τα σκουπιδια πουλανε αλλα πουλανε και οι πολυ καλες παραγωγες ακομα περισσοτερο

απλα θελουν να μας εθισουν στα σκουπιδια και στο φθηνο-κυριολεκτικα και μετφορικα-

δεν την εχω δει την εκπομπη αλλα ειναι αυτο που διαφημιζε χθες με μια μανα που θελει να παντρευτει ενα νεαρο; και τι ωρα τη δειχνει αυτη την αηδια

παντως ειχα πολλα χρονια να δω τηλεοραση, εκτος απο μετα τις 10-11 που βλεπαμε λιγο και αυτο το μηνα λογω ξαπλας εχω δει πολλα

ολη μερα η μια εκπομπη ασχολειται με την αλλη και νομιζουν οτι κι ο κοσμος ασχολειται μαζι τους;

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

απλα θελουν να μας εθισουν στα σκουπιδια και στο φθηνο-κυριολεκτικα και μετφορικα-

Μόνο εφόσον τους το επιτρέπουμε! Το τηλεκοντρόλ είναι στο δικό μας σπίτι όχι στην επιχείρησή τους! Εμείς το πατάμε και ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

σημερα σιγουρευτηκα 100% οτι ειναι σεναρια, και τιποτα δεν ειναι "αληθινο".(ε οχι πως ειχα και πολλλη αμφιβολια),ειχαν παρει το δημαρχειο της περιοχης και το ειχαν μετατρεψει το ιδιο και καποιες αιθουσες του σε "αιθουσα δικαστηριου", "φυλακη" και "αστυνομικο τμημα" για να κανουν τα γυρισματα. και σε καποια πλανα φαινοταν ταμπελα "ΔΗΜΟΣ ΤΑΔΕ". ο Δημος τι στο καλο...ετσι δινει τις εγκαταστασεις του για να κανουνε εκπομπες? και τετοιου...επιπεδου???τις νοικιαζει?? πολυ περιεργη ειμαι.

και για να μην αναρρωτιεστε, ειχα κοιμηθει στις 4 με την τηλεοραση ανοιχτη, στον αλφα, και αυτο επαιζε την ωρα που ξυπνησα...

από ένα γρήγορο πέρασμα των καναλιών,έπεσα πάνω στην εν λόγω σειρά και στάθηκα για πέντε λεπτά,μιας και είχα διαβάσει το εδώ θέμα.

Πέραν του ότι είναι πασιφανές πως πρόκειται για φιξιόν κατάσταση,περισσότερο για παρωδία μου έκανε,παρά για φιξιόν τύπου αναπαράστασης αληθινών γεγονότων με σοβαρή διάθεση.

Μάλλον για σάτιρα μου έμοιαζε,μια σάτιρα που δεν με αφορούσε βέβαια και γι αυτό την "κοπάνησα".

το τηλεκουμαντο (κοινως τηλεκοντρολ) εχει ενα κουμπακι που οταν το πατας η οθονη της τιβι γινεται μαυρη..το πατησαμε πριν χρονια και δεν μας ελειψε καθολου..κι απ οτι φαινεται καλα καναμε?!

Από τότε που ξεκίνησε η άδεια και δεν πηγαίνω στη δουλειά έγινε το εξής: της 2 πρώτες μέρες προσπάθησα να κάτσω σπίτι(εντολή γιατρού) με παρέα την τηλεόραση. Δεν αντεξα με τις μπούρδες που έπαιζε. Πήγα στη δουλειά και καθομουν.

Τώρα το έχω ρίξει στην ανάγνωση. Μέσα σε ένα μήνα έχω διαβάσει 3 βιβλία και παράλληλα διαβάζω και τη «Βίβλο» για τη φροντίδα του μπεμπη που περιμένουμε. Το καλό είναι ότι έδωσα και ο γιατρός το οκ για περπάτημα και κάθε εβδομάδα τριγυρναω στα βιβλιοπωλεία.

Ειδικά αν είσαστε νέα μελλοντική μανούλα σαν και εμένα, και δεν έχετε άλλο παιδάκι και όλες τις υποχρεώσεις που το ακολουθούν, διαβάστε κανένα βιβλίο. Είναι η καλύτερη λύση.