Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κλησεις με αποκρυψη στο σταθερο


Recommended Posts

Καλησπερα..

Ειμαι ενα βημα πριν φρικαρω και αποφασισα να σας γραψω τι μου συμβαινει τις τελευταιες 7 ημερες..

Πριν 8 μερες, ηρθαν απο τον ΟΤΕ και μας ανοιξαν νεα γραμμη στο σπιτι που μενουμε τωρα. Να διευκρινισω πως οι προηγουμενοι νοικαρηδες δεν ειχαν βαλει σταθερο (ξερω πως ισως να μην εχει σχεση, απλα το λεω). Ηρθαν οι τεχνικοι, κανανε τη συνδεσμολογια, υπηρχε ομως ενα προβλημα γιατι καποια καλωδια ειχαν κοπει, ομως το ιδιο απογευμα ηρθε δικος μας ηλεκτρολογος με εξοδα του σπιτονοικοκυρη και μας την εφτιαξε κανονικα τη γραμμη. Οποτε για να συνοψισω και να μη σας μπερδευω, πριν 8 μερες αποκτησαμε σταθερο. Επειδη ομως εχω ενα θεμα με τα κινητα και τα σταθερα και θελω να τα εχει μονο οποιος θελω εγω, αποφασισαμε να μην δωσουμε παντου το νουμερο, παρα μονο σε πολυ δικα μας ατομα.

Την επομενη μερα κι αφου εχω δωσει το νουμερο μας μονο στη μαμα μου και στην πεθερα μου, χτυπαει το σταθερο. Βλεπω στη συσκευη "αποκρυψη αριθμου". Σκεφτηκα πως ισως ειναι η πεθερα μου γιατι η μαμα μου δεν χρησιμοποιει ποτε αποκρυψη και επειδη εκεινη την ωρα εβαζα για υπνο το Μαρακι (ηταν 2 το μεσημερι) δεν το σηκωσα. Την καλω εγω μετα απο 5 λεπτα και τη ρωταω αν με πηρε. Η απαντηση ηταν αρνητικη... Παιρνω τη μαμα μου, αρνητικη απαντηση και απο εκει. Οποτε σκεφτομαι πως ισως ηταν ο αντρας μου και τον καλω στο κινητο οπου μου επιβεβαιωνει και ο ιδιος πως πνιγεται στη δουλεια και δεν με εχει παρει..:roll:

Στις 4 παρα το ιδιο μεσημερι, ξαναχτυπαει το σταθερο παλι με αποκρυψη. Το σηκωνω αυτη τη φορα.. Λεω "παρακαλω"? Αντρικη φωνη με ρωταει "ποιος ειναι"? Του απανταω πως εκεινος με καλεσε και πως εκεινος πρεπει να μου πει ποιος ειναι. Και παιρνω την εξης απαντηση: "Ειμαι ο Διονυσης ο μαγκας και θελω να σου χωσω την ψ**η στο στομα". Κλεινω το τηλεφωνο καθως ειμαι πολυ φοβιτσιαρα και μεχρι να περασουν 2 δευτερολεπτα, ξαναχτυπαει. Μη σας τα πολυλογω, μεχρι το βραδυ που ηρθε ο αντρας μου, με ειχε παρει πανω απο 30 φορες αλλα δεν το σηκωσα. Γυρω στις 11 παρα, ξαναπαιρνει. Το σηκωνει ο αντρας μου και του το κλεινει κατευθειαν στα μουτρα. Εκεινη την ημερα δεν ξανακαλεσε, οποτε σκεφτηκα πως ισως τον τρομαξε η αντρικη φωνη και δεν θα ξαναπαρει.

Την επομενη μερα, στις 6 παρα το πρωι, ξαναχτυπαει το σταθερο.. Πανω στη νυστα και ενω ειδα πως ειναι αποκρυψη, το σηκωσα. Με το που λεω 'οριστε", μου ειπε παλι κατι ακομψο (συγκεκριμενα ειπε "την παι... για παρτη σου) και του το κλεινω στα μουτρα κατευθειαν. Ξημερωσε κανονικα, ηρθε το μεσημερι και φευγει ο αντρας μου παλι για δουλεια. Ξανα μανα τα ιδια.. Πανω απο 30 κλησεις και εγω να μην το σηκωνω. Την 3η μερα, ο αντρας μου ηταν νυχτα.. Καλει εκεινος λοιπον το μεσημερι, το σηκωνει ο συζυγος και τον μπινελικωνει πολυ αγρια. Φευγει το βραδυ για δουλεια και ξεκιναει νεος κυκλος τηλεφωνηματων με απειλες αυτη τη φορα, του τυπου "ξερω που μενεις, θα σε πετυχω και θα δωσω στο μακακα σου ενα γερο μαθημα για να μαθει να με βριζει" και διαφορα αλλα.. Ο αντρας μου να προσπαθει να με συνεφερει κι εγω να τρεμω μονη μου στο σπιτι..

Την 4η μερα ξανα τα ιδια.. Επειδη ομως εχθες εκανα μια επεμβαση γυναικολογικη και ηθελα να ειμαι οσο το δυνατον πιο ψυχραιμη και ηρεμη γινοταν, την 5η και 6η ημερα, ειχα αποσυνδεσει εντελως το σταθερο. Εχθες, γυρνωντας απο το γυναικολογο σπιτι, συνδεσα ξανα τη συσκευη στην πριζα και ξαναξεκινησαμε τα ιδια. Σε καποια φαση το σηκωνει ο αντρας μου, και την ωρα που εκεινος μιλουσε και τον εβριζε, του λεει ο αντρας μου 'σε ηχογραφω και αυριο πρωι - πρωι εχω παει στον εισαγγελεα! Μιλα κι αλλο τωρα, πες ο,τι γουσταρεις'. Στο ακουσμα αυτων των λεξεων, δεν ξανακαλεσε απο τις 10 το βραδυ μεχρι σημερα το μεσημερι. Πριν απο λιγο ομως ξαναπηρε και εμεις αποσυνδεσαμε τη συσκευη.

Το σταθερο μας ξαναλεω το εχουν μονο οι γονεις μας και μια φιλη στην οποια εχω πολυ εμπιστοσυνη και τους εχουμε διευκρινισει να μην το δωσουν πουθενα. Ξερω πως μαλλον ειναι φαρσα ή καποιος που πηρε τυχαια και "επιασε λαβρακι" αλλα τωρα τι κανουμε ρε παιδια? Μονιμως θα εχω το σταθερο κλειστο?

Μου την εχει βαρεσει.. Και σημερα παλι θα ειμαι μονη μου γιατι ο συζυγος ειναι παλι βραδυνος και δεν αντεχω αλλο αυτην την κατασταση..

Πιο πολυ ανοιξα το θεμα για να το βγαλω απο μεσα μου και αν καποια μανουλα ειναι δικηγορος ή ξερει να μου πει πως πρεπει να κινηθω. Σκεφτηκα να τον ηχογραφησω αλλα δεν εχει τετοια λειτουργια η συσκευη μου.. Τι αλλο να κανω?

Μπαφιασα πια με τον καθε μακακα που δεν εχει με τι να ασχοληθει και στεναχωριεμαι που δεν εχω σταθερο γι' αυτο το λογο...:(:(:(

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Νομίζω υπάρχει μια διαδικασία στην εταιρία που είσαι συνδρομήτρια να βρούνε από που προέρχεται η κλήση και να κάνουν φραγή. Δεν τους παίρνεις να τους ρωτήσεις;

There is no patch for human stupidity.

Link to comment
Share on other sites

Μπορουν να το κανουν και στην αποκρυψη?

Θα παρω το απογευμα στον ΟΤΕ, θα βρω κανεναν ομως ή θα μου πουν να καλεσω πρωινες ωρες?

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Link to comment
Share on other sites

Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών του ΟΤΕ, μήπως υπάρχει κάποια διαδικασία, που να εμποδίζει να έχεις εισερχόμενες κλήσεις από απόκρυψη. Το είχε κάνει μια φίλη μου στο κινητό της (WIND) και όταν καλούσες άκουγες μήνυμα ότι δεν δέχεται κλήση από απόκρυψη και κατέγραφε όλους τους αριθμούς. Αν μάθεις τον αριθμό που σε καλεί, με εισαγγελική παραγγελία μαθαίνεις το όνομα που έχει τον αριθμό και του κάνεις μήνυση. Δεν χρειάζεται να έχεις μαγνητοφωνήσει τη συνομιλία απαραίτητα.

Link to comment
Share on other sites

πες του οτι θα πας και θα κανεις καταγγελια στον εισαγγελεα την επομενη φορα που θα ξανακουσεις την φωνη του και να πας να το κανεις αν συνεχισει

καποτε το εκανα και εγω σε εναν τυπο που με ενοχλουσε στο κινητο με μυνηματα

ευτηχως δεν εχει χρειαστει να φτασω τοσο μακρια για καταγγελια αλλα με αφησε ησυχη μολς του ειδε το μυνημα

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

 

328e.jpg328ep3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια..

Προς το παρον θα περιμενω να ξυπνησει ο αντρας μου για να συνδεσω παλι τη συσκευη και μετα βρηκα απο το google αυτον τον αριθμο: 801-11-35555 και ειναι το τμημα εξυπηρετησης πελατων του ΟΤΕ.. Οποτε θα καλεσω μολις σηκωθει ο αντρας μου!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Link to comment
Share on other sites

Κοριτσια εψαξα λιγο να βρω τι γινεται και βρηκα αυτο στη σελιδα του ΟΤΕ..

http://oteshop.ote.gr/portal/page/portal/OTESHOP/customer_service/entopismos_kakoboulon_kliseon

 

Κατω - κατω ομως αναφερει κατι για τελη εντοπισμου κακοβουλων κλησεων και εχει τιμες.. Δηλαδη θα πρεπει να πληρωσω για να μπω σε αυτη την υπηρεσια?

Ειμαι πολυ ταραγμενη και γι' αυτο δεν παιρνω εγω τηλ. γιατι ειμαι σιγουρη πως αλλα θα μου εξηγουν οι ανθρωποι και αλλα θα καταλαβαινω εγω..

Και δεν θελω να ξυπνησω το συζυγο γιατι δουλευει νυχτα..

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Link to comment
Share on other sites

και εγω αυτο καταλαβα πρεπει να πληρωσεις για να σου βρουν τις κακοβουλες κλησεις ομως αν ειναι να απαλαγεις απο την παρουσια του

πηγαινε και κανε ομως και την καταγγελια και δες τι θα σου πει ο εισαγγελεας

δυσκολο με ενα μικρο παιδι στην αγκαλια αλλα σκεψου οτι θα γλιτωσεις απο τον ψυχακια

και δεν θα ζεις μεσα στον τρομο συνεχεια οπως τωρα

απο οτι μας εχεις πει ( εκτος αν σε μπερδευω με αλλο μελος)εισαι σε απομακρυσμενη περιοχη μακρια απο τους δικους σου και οσο να ναι αγριευομαι ετσι οπως τα περιγραφεις

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

 

328e.jpg328ep3.png

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω Ζεττακι..

Οποτε μαλλον θα μεινω με αποσυνδεδεμενο το σταθερο γιατι τα οικονομικα μου ειναι πιο χαλια απο ποτε..

Ακομα και στο λογαριασμο να μπουν αυτα τα λεφτα (δηλαδη να μην απαιτουνται με την ενεργοποιηση της υπηρεσιας), δεν νομιζω να τα εχω να τα δωσω, ηδη καναμε το πιο οικονομικο προγραμμα γιατι δεν μας εβγαινε για παραπανω.

Τελος παντων.. Απλα η συσκευη θα μενει απενεργοποιημενη (ειναι ασυρματο και μπορεις να το εχεις κλειστο ακομα κι οταν ειναι στην πριζα).

Και ηθελα τοσο πολυ να μιλαω με τη μαμα μου τα βραδυα χωρις το φοβο της χρεωσης... :(:(

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ναι Μαριρενα μου, εγω ειμαι..

Ειναι λιγακι απομονωμενα εδω το Χειμωνα, το Καλοκαιρι ειναι καλυτερα. Οι δικοι μου μενουν 27 χιλιομετρα απο εδω, στον Αγιο Δημητριο..

Κι εγω φοβαμαι πολυ αλλα ...

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Link to comment
Share on other sites

Μολις εκλεισε ο αντρας μου το τηλ.

Λοιπον για τις κακοβουλες κλησεις του ειπαν να περασει κανει αιτηση απο το καταστημα που καναμε την αιτηση για ανοιγμα τηλεφωνικης γραμμης. Κοστιζει οσο αναγραφει και στο link που παραθεσα παραπανω και ισχυει για 10 μερες. Αν θελουμε να το κρατησουμε παραπανω μπορουμε να το κρατησουμε αλλες 5 μερες (δηλαδη στο συνολο οχι παραπανω απο 15 μερες) και καθε επιπλεον μερα χρεωνεται περιπου 12,50 ευρω. Οπως σας ειπα ηδη δεν γινεται να βαλω τοσα λεφτα γιατι δεν τα εχω και περαν αυτου, η υπηρεσια διαρκει μονο για 10 μερες. Αν μετα τις 10 μερες ξαναπαρει τηλεφωνο, τοτε τι θα γινει? Αυτη τη δουλεια θα κανω?

Τωρα για την αλλαγη νουμερου, γινεται παλι με αιτηση στο καταστημα και κοστιζει γυρω στα 20 ευρω. Αλλα ξεχασε να τους ρωτησει ποσο διαστημα παιρνει η αλλαγη. Μαλλον θα καταληξουμε στη 2η επιλογη.

 

Παντως μπραβο που εχουν την υπηρεσια για τις κακοβουλες κλησεις ακομα κι αν κοστιζει ακριβα. Γιατι παλαιοτερα δεν υπηρχε τιποτα!

 

Οποτε εγω μενω με απενεργοποιημενη τη συσκευη και απο Δευτερα θα κανω αιτηση αλλαγης νουμερου.. Τουλαχιστον θα εχω την ησυχια μου γιατι εχω τρομοκρατηθει με ολη αυτη την ιστορια!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Link to comment
Share on other sites

Το πιθανότερο είναι ο συγκεκριμένος να ναι τρελός και να το κάνει ως επάγγελμα. Μου χε συμβεί στην εργασία μου, επι μήνες έβριζε όλο το 24ωρο όποιος και αν το σήκωνε. Τελικά επειδή κανένας εργαζόμενος δεν άντεχε άλλο, μια φορά έκανε το λάθος να πάρει χωρίς απόκρυψη, του στήσαμε μια φάρσα, "τσίμπησε", ήρθε απ το γραφείο και μόλις είδε κανα δυο φουσκωτούς φρίκαρε. Αλλά ήταν τόσο κακομοίρης που δεν χρειάστηκε ούτε σφαλιάρα να φάει. Το κόψε...

Στην περίπτωσή σου λέω να κάνετε καταγγελία στην αστυνομία που δεν κοστίζει. Φροντίζουν εκείνοι να τον βρουν.

Παλιά που δεν υπήρχαν αναγνωρίσεις κλήσεων κ.λπ. και μας ενοχλούσε ένας καραγκιόζης απευθυνθήκαμε στην αστυνομία και τον βρήκε.

EDIT Α τώρα διάβασα για την αλλαγή. Μη ξεχάσετε να ζητήσετε να ΜΗΝ εμφανίζεται το νούμερο στους καταλόγους.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png
Link to comment
Share on other sites

κοριτσάκι μου, όταν κάνεις την αλλαγή αριθμού στο κατάστημα, να φροντίσεις στην αίτησή σου να υπάρχει η επιλογή ότι το νούμερο ΔΕΝ θα συμπεριληφθεί στους καταλόγους.

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ευχαριστω Ζεττακι..

Οποτε μαλλον θα μεινω με αποσυνδεδεμενο το σταθερο γιατι τα οικονομικα μου ειναι πιο χαλια απο ποτε..

Ακομα και στο λογαριασμο να μπουν αυτα τα λεφτα (δηλαδη να μην απαιτουνται με την ενεργοποιηση της υπηρεσιας), δεν νομιζω να τα εχω να τα δωσω, ηδη καναμε το πιο οικονομικο προγραμμα γιατι δεν μας εβγαινε για παραπανω.

Τελος παντων.. Απλα η συσκευη θα μενει απενεργοποιημενη (ειναι ασυρματο και μπορεις να το εχεις κλειστο ακομα κι οταν ειναι στην πριζα).

Και ηθελα τοσο πολυ να μιλαω με τη μαμα μου τα βραδυα χωρις το φοβο της χρεωσης... :(:(

 

 

Φαίη μου χαμήλωσε την φωνή του τηλεφώνου εντελώς (να μην χτυπάει και σε ταράζει) και εσυ αν θες μπορείς να μιλάς, καθώς επίσης μπορείς και να καλείς όποτε θες.

Εγώ έχω ασύρματο σπίτι, το οποίο το έχω πάντα χαμηλωμένο γιατί μου την δίνει ο ήχος. Δεν με βρίσκει ποτέ και κανείς βέβαια... αλλά δεν πειράζει αν θέλει κάποιος κάτι επείγον με παίρνει στο κινητό!!!

I LOVE LOVE LOVE MY LOVEs!!!

kk3v338aind9kxn9.png

 

kk3v94dfbst5o12x.png

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα και παλι κοριτσια και ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Το νουμερο ηδη ειναι απορρητο, το ειχαμε ζητησει κι αυτη τη φορα απο τον ΟΤΕ γι' αυτο πιστευω πως καποιος πηρε τυχαια και αφου του απαντησαν το εκανε συστημα.

 

Θα δοκιμασω κι αυτο με τη χαμηλη ενταση και θα δω πως θα παει. Πριν λιγο εφυγε και ο αντρας μου και ειμαι μονη με τη μικρη οποτε ακομα και τα πιο μικρα στο μυαλο μου φανταζουν μεγαλα! Οπως σας ειπα και στο πρωτο μου ποστ ειμαι πολυ φοβιτσιαρα!

 

Στη μαμα μου και στην πεθερα μου παντως ειπα να με καλουν στο κινητο απο εδω και στο εξης!

 

Σας ευχαριστω για το χρονο σας!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Link to comment
Share on other sites

ravT νομιζω πως θα κανω μια τρυπα στο νερο αν παω στην αστυνομια γιατι δεν εχω νουμερο (παιρνει μονο με αποκρυψη) και επισης δεν εχω καποια συνομιλια στα χερια μου που να αποδεικνυει οτι οντως με παιρνει καποιος τηλεφωνο.

Εγω ειπα ομως του αντρα μου -επειδη ειναι κι εκεινος στην Αμεση Δραση- να κανει τωρα που παει για δουλεια μια ερωτηση στο τμημα μηπως εχουν κι εκεινοι καποια ιδεα για το τι μπορει να γινει!

Ευχαριστω για την ιδεα σου, οπως και να 'χει!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Link to comment
Share on other sites

Μα μίλησα για αστυνομία γιατί αν κάνεις καταγγελία θα τον βρουνε με παρέμβαση εισαγγελέα. Και πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να χει καρτοκινητό αδήλωτο. Οπότε στάνταρ θα τον βρουν. Εμ...Ολοι οι τρελοί όξω είναι...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png
Link to comment
Share on other sites

φαιη μου καταρχην καταλαβαινω πως νοιωθεις, καποτε καποιος μου εκανε κι εμενα τα ιδια στο κινητο και μου ελεγε βγες στο μπαλκονι, ειμαι κατω απο το σπιτι σου, ξερω πως σε λενε χριστινα και κατι τετοια!!!ειχα φρικαρει κι εγω και μετα ξαφνικα σταματησε!τωρα καποιος παιρνει τον αντρα μου απο αποκρυψη στο κινητο και μας ειπαν απο την εταιρεια πως μπορει να βαλει μια υπηρεσια που θα καταγραφεται η κληση, θα τους προειδοποιει με μηνυμα και εαν συνεχισουν την κληση θα εμφανιζεται ο αριθμος. ρωτα για κατι αναλογο στο σταθερο σου!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Link to comment
Share on other sites

Και εγω θα σου πρότεινα αυτο που είπε η Σοφία (να το βάλεις στο αθόρυβο). Πάντως αν θέλεις να τον ηχογραφήσεις κάνε προώθηση κλήσεων στο κινητό σου και κανε ηχογράφηση μέσω αυτου. Να εισαι προετοιμασμένη όμως να πατησεις εγκαίρως τα αναλογα κουμπιά με το που θα απαντήσεις στην κλήση. Δεν ξέρω για τη συσκευή σου αλλα καποιες σίγουρα κάνουν ηχογράφηση κλήσεων.

 

Edit: Επίσης, μπορεί για σένα ο αριθμός να ειναι καινουργιος μπορεί όμως να το είχε άλλος συνδρομητής πριν και λόγω διακοπής σύνδεσης να τον δίνουν αλλού μετα.

vHVdp3.png"]vHVdp3.png[/url]
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω κι εγώ πως με μία καταγγελία και παρέμβαση εισαγγελέα θα βρείτε τον αριθμό χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε τον ΟΤΕ για κακόβουλη χρήση. Έτσι κι αλλιώς ο ΟΤΕ (και ο κάθε πάροχος) καταγράφει όλες τις κλήσεις.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα σου πρότεινα να μην μπλέξεις ούτε αστυνομία, ούτε εισαγγελέα, ούτε παρακολούθηση από τον ΟΤΕ.

Γιατί το λέω αυτό?

Είσαι σίγουρη πως θες να μπλέξεις και να έρθεις αντιμέτωπη με έναν ανώμαλο?

Γιατί αν τον καταγγείλεις θα μάθει κι αυτός ποια είσαι.. Εγώ δεν θα το ρίσκαρα.. Θα άλλαζα αριθμό...

Nothing you would take... Everything you gave...

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον τι μου θυμησες λεμε.......ειχα μπλεξει με ενα ανωμαλακια που με επερνε καθε πρωι 10 η ωρα για να μου γλ@ψει το μ@νι.....και με μια τυπισσα που με επερνε 5 τηλεφωνα την ημερα και με εβριζε που τις εκλεψα τον αντρα.......!Ρε τι να της εξηγω οτι ειμαι φοιτητρια και ο γκομενος μου ειναι Blackpool Αγγλια......τι να παρακαλω να με αφησει ησυχη.....τπτ λεμε το βρισιδι της αρκουδας. Και μετα να σου και ο τρελλος να με φτιαξει πρωι πρωι. Ε, τα ειχα παιξει (ημουν και νιατο τοτε στα εικοσικατι μου σαν εσενα), ε τα παιρνω μια ωραια πρωια και λεω οκ. Εδω ειμαστε......Παιρνει λοιπον ο τυπος κλασσικα πρωι πρωι (να ξερεις οτι τρελλενονται οταν τρομαζεις και οταν τους απειλεις, ειναι η δοση τους αυτη. γιαυτο τον λογο το κανουν), και αρχιζει τα κλασσικα και εγω δεν μιλαγα. Και μου λεει 'εισαι εκει?' .....του λεω 'ναι περιμενω να μου περιγραψεις πως το κανεις να δω αν φτιαχνομαι ή αν εισαι μαπα το καρπουζι'.......κλικ........τελος δεν ξαναπηρε ΠΟΤΕ. Οσο για την τυπισσα το ιδιο απογευμα την εβαλα κατω και της μιλησα με καθε ειλικρινια και της ειπα να σκασει το βρισιδι και να με ακουσει. Στην μιση ωρα επανω μου ζηταγε συγνωμη γιατι καποιος ειχε δωσει το δικο μου τηλεφωνο ως και καλα της γκομενας (ραδιο αρβιλα) και μου κλαιγοταν που χανει τον αντρα της και δεν ξερει τι να κανει......τελος και αυτη.......

 

Εν ολιγης......δεν χανεις ποτε ψυχραιμια σε αυτα και σιγουρα ΔΕΝ τους απειλεις και δεν εκνευριζεσαι στο τηλεφωνο. ΑΥΤΟ θελουν.........παγωμενη αδιαφορια ειναι το καλυτερο φαρμακο. Πανε να βρουν αλλα θυματα μετα......πιο εκφραστικα.......

 

ΥΓ: και οχι ο αντρας σου δεν βοηθαει. Δεν τον φοβηζει αυτο. Απλα περιμενει να πετυχει εσενα για να σε σοκαρει. Ειναι το αντιστοιχο του επιδειξια αλλα απο τηλεφωνο......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...