Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καθημερινή αλλαγή ρούχων???

Recommended Posts

Τα παιδιά μου πάνε σε ιδιωτικό νήπιο και παιδικό σταθμό. Εκεί τα προσέχουν πολύ και δεν λερώνονται. Το απόγευμα συνήθως δεν πάμε πουθενά οπότε τα ρούχα μένουν καθαρά. Εσείς τα ξαναφοράτε δεύτερη μέρα ή τα βάζετε για πλύσιμο???? Πέρυσι που ήταν η γρίπη αλλάζαμε κάθε μέρα ρούχα για το φόβο εξάπλωσης μικροβίων...

ayTFp3.pngivwvp2.png

Διαφημίσεις

Συγνώμη αλλά και μόνο που έχουν κυληστεί στην αυλή του παιδικού σταθμού ή εχουν κοιμηθεί εκει εννοείτε ότι χρειάζονται αλλάγη .Τώρα αν μετά την παώ σε τίποτα κούνιες κτλ.το απόγευμα αν το παντελονάκι της έιναι καθαρό θα της το ξαναβάλω με άλλο μπλουζάκι αφού την κάνω μπανίο να κυληστεί και μετά για πλύσιμο.Αλλά γενικά προτιμώ πάντα να κάνει μπάνιο και να αλλάζει ρούχα με το που γυρνάει απο τον σταθμό και απλά το βράδυ ντουζάκι πρίν πεσουμε για ύπνο.Οτι κάνουμε και για εμάς δηλ.κανονικά.;)

να σου πω την αληθεια εμενα μολις γυρναει κατευθειαν τον κανω ντους και του αλλαζω ρουχα.

ακομα και βολτα να παμε ειτε κατσουμε σπιτι μας μετα το βραδυ και αυτα στα απλυτα τον κανω το επισημο μπανακι του και τα μαλλακια του και καθαρα εσωρουχακια και νανι.:-D:wink:

δηλ ο μικρος αλλαζει στανταρ δυο φορες την ημερα ρουχα και μπαινουν και οι δυο στα απλυτα στο τελος της ημερας και αν τον εχουν αλλαξει απο το σχολειο μπορει και τρεις.:?

δε μπορω να σκεφτω που εχει κυλιστει,κατσει και παιξει μεσα στη βρωμα-εχει κοιμηθει με τα ρουχα κλπ:|

γενικα εχω κολλημα με τα ρουχα μας.:roll:

(και εμεις ομως οτι φοραμε καθε μερα παει στα απλυτα απο καλτσα μερχι παντελονι,εχω θεμα μεγαλο:oops:)

Νομίζω ότι το Skip πρέπει να με κάνει μέτοχο!!

Κάθε μέρα τα αλλάζω και τα δύο τα παιδιά, ο μεγάλος επειδή πάει σχολειο και ποιός ξέρει που σέρνεται και η μικρή επειδή πάει κούνιες και γυρνά μέσ'τη βρόμα.

Τους καλοκαιρινούς μήνες που πάνε κούνιες 2 φορές την ημέρα αλλάζουμε και το πρωί και το βράδυ, δυστυχώς δεν γινεται διαφορετικά

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι το Skip πρέπει να με κάνει μέτοχο!!

Κάθε μέρα τα αλλάζω και τα δύο τα παιδιά, ο μεγάλος επειδή πάει σχολειο και ποιός ξέρει που σέρνεται και η μικρή επειδή πάει κούνιες και γυρνά μέσ'τη βρόμα.

Τους καλοκαιρινούς μήνες που πάνε κούνιες 2 φορές την ημέρα αλλάζουμε και το πρωί και το βράδυ, δυστυχώς δεν γινεται διαφορετικά

Τζέσικα απο σένα το έμαθα το Skip το συγκεκριμένο....Ερωτεύτηκα άρωμα!!!!

Ακόμα βρε παιδί μου την μυρωδιά του έχει έντονη(ξέρεις εσυ)!!! Να σαι καλα!!!

Τζέσικα απο σένα το έμαθα το Skip το συγκεκριμένο....Ερωτεύτηκα άρωμα!!!!

Ακόμα βρε παιδί μου την μυρωδιά του έχει έντονη(ξέρεις εσυ)!!! Να σαι καλα!!!

Με το καλό το μπεμπάκι Στελίτσα!! Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!!

Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις που θα το θίξω, λέω εντελώς καλοπροαίρετα αυτό που σκέφτηκα μόλις διάβασα το μήνυμά σου.

Αν δεν παίζουν στο παιδικό σταθμό και στο νήπιο στην περίπτωση που οι βόλτες τους το απόγευμα είναι περιορισμένες, τότε που παίζουν τα παιδάκια?

Πάντως και μέσα να παίζουν, η αλλαγή των ρούχων χρειάζεται, ας είναι καλά οι εταιρείες απορρυπαντικών...

2 παιδιά-Σύζυγος-Δουλειά-Πανεπιστήμιο-Σπίτι

Ωχ θεέ μου, βάλε το χεράκι σου.....

Διαφημίσεις

Τα παιδιά μου πάνε σε ιδιωτικό νήπιο και παιδικό σταθμό. Εκεί τα προσέχουν πολύ και δεν λερώνονται. ...

εγω θα ανησυχουσα αν το δικο μου το προσεχαν τοσο..θα ηθελα να λερωνεται γιατι φαινεται οτι παιζει,δουλευει,απολαμβανει!

Απαραιτήτως τον αλλάζω με το που θα γυρίσει!!!

Τις περισσότερες φορές βέβαια τον έχουν αλλάξει ήδη από τον σταθμό γιατί λερώνεται!!!

Κατευθείαν μπάνιο από τον παιδικό και αν πάμε κουνιες φυσικά αλλάζει χρώμα και ο ιδιος στο πάρκο που κυλιέται ξανακάνουμε μπάνιο!!!!

Εμείς ακόμη παιδικό δεν πάμε

έχω μια άλλη τακτική για τα ρούχα

το πρωί μετά την παιδική χαρά μόλις γυρίσουμε σπίτι τον ξεντύνω αφού πλύνουμε χεριά και βάλουμε παντούφλεσ και αλα ρουχα

1.αυτά τα ρούχα τις παιδικής χαρά του τα φαραώ πάλι το απόγευμα για την παιδική χαρά και μετά ολικό μπάνιο

2,αυτά που του φόρεσα στο σπίτι αν δεν λερωθούν του τα φαραώ την επόμενη στο πάρκο να γεμίσουν χώματα

.....

Εμένα δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσουν οποιοδήποτε ρούχο καθαρό ολόκληρη μέρα και το καλοκαίρι δύο φορές τη μέρα τουλάχιστον τους αλλάζω. Το βράδυ τα ρούχα τους είναι για πλύσιμο στο μεγάλο πρόγραμμα.

Τις ελάχιστες φορές που κάποιο παντελόνι είναι σχετικά καθαρό τους το ξαναφοράω.

Αν δεν λερωνόντουσαν τόσο πολύ θα τους τα ξαναφόραγα τα ρούχα τους και δύο και τρεις φορές.

Διαφημίσεις

Εγω το παντελονι τους το φοραω δυο φορες. Το μπλουζακι οχι. Αλλωστε το καθαρο ειναι σχετικο. Πχ την Κυρικαη που παμε εκκλησια τους βαζω παντα κατι οχι μονο καθαρο αλλα και πιο καλο. Ο μεγαλος πριν καν φυγουμε απο το σπιτι αρχιζει να κυλιεται κατω μεχρι να ντισω τον μικρο και φυσικα το ιδιο κανει και στην εκκλησια... Οποτε τα ρουχα γινονται χαλια μεσα σε μια ωρα. Τις καθημερινες που φοραει φορμα δεν πεφτει στα πατωματα μεχρι να φυγουμε για το σχολειο. Δεν ξερω βεβαια οταν μεγαλωσει λιγο ακομη και γινει πιο "γουρουνι" τι θα κανω..

Τα παιδιά μου πάνε σε ιδιωτικό νήπιο και παιδικό σταθμό. Εκεί τα προσέχουν πολύ και δεν λερώνονται. Το απόγευμα συνήθως δεν πάμε πουθενά οπότε τα ρούχα μένουν καθαρά. Εσείς τα ξαναφοράτε δεύτερη μέρα ή τα βάζετε για πλύσιμο???? Πέρυσι που ήταν η γρίπη αλλάζαμε κάθε μέρα ρούχα για το φόβο εξάπλωσης μικροβίων...

νομιζεις οτι δε λερωνονται! στην ουσια ολο και καποιο παιδακι θα εχει φτερνιστει πανω στα δικα σου, ολο και καποιο θα τα πιασει στα ρουχα μετα απο την τουαλετα... σου μιλαω εκ πειρας-νηπιαγωγος γαρ!

Κι εμείς στον παιδικό αλλάζουμε μπλούζα κάθε μέρα και παντελόνι (αν έχει μείνει καθαρό) κάθε δύο. Στην παιδική χαρά όμως δεν υπάρχει περίπτωση να ρούχα να ξαναφορεθούν γιατί τα κάνουν χάλιααααα! Κι εκεί έχω στο μυαλό μου το "ρητό": λερωθείτε, κάνει καλό!

Πλυντήρια, Πέμπτη που έρχεται η γυναίκα 3-4 και Σαβ/κο άλλα 3-4, μπορεί και 5... Τώρα το χειμώνα ελπίζω σε λιγότερα!

wjhKp3.png

c5dop3.png

Αληθια ποσα πλυντηρια βαζετε την εβδομαδα? Γιατι εγω βαζω 8 την εβδομαδα (χωρις οπως ειπα να τους αλλαζω καθε μερα τα παντελονια)

8-10 ... εδώ στο σπίτι κάνεις δυστυχώς για εμένα και το πλυντήριο μας δεν φορά δεύτερη φορά τα ίδια ρούχα, σύζυγος & παιδιά κάθε μερα άλλο εσώρουχο, ρούχο, κάλτσες...θα με λυπηθεί ο Θεός να βγούν ρούχα μιας χρήσης;;;

Εννοείται κοριτσια πως όταν πάμε παιδική χαρά ή παιδότοπο τα ρούχα πάνε για πλύσιμο κατευθείαν. Απλά τώρα που χειμωνιάζει δεν βγαίνουμε έξω για παιχνίδι το απόγευμα καθημερινές. Εσώρουχα και κάλτσες αλλάζουμε συνέχεια... Πέρυσι τα άλλαζα κάθε μέρα τα ρούχα. Αλλά κι εγώ 6 πλυντήρια τη βδομάδα... Και καλά πλένονται το σίδερο μετά???

ayTFp3.pngivwvp2.png

Ναι και μεις αλλάζουμε κάθε μέρα και 2 και 3 φορές πολλές φορές. Ξέρεις ΣΚ που είμαστε μαζί, αν βγούμε με το που ακουμπάει κάτω, κάθεται δεξιά αριστερά, αγγίζει οπουδήποτε δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναφορεθούν, μπάνιο μεσημέρι πριν τον ύπνο και βράδυ πριν τον ύπνο.

Σίδερωμα μέχρι και τις κάλτσες της.

Με το που θα μπούμε σπίτι αλλάζουμε τα πάντα μέχρι και το εσώρουχο! :|

Ανεξάρτητα με το αν θα ειναι λερωμένο το παιδί ή όχι και μόνο τα χιλιάδες μικρόβια από το σχολείο με τόσα και τόσα παιδάκια (και κάποια που είναι άρρωστα) μου αρκούν για να τα βάλω όλα τα ρούχα απευθεία στο πλυντήριο!

Το ίδιο ισχύει και κάθε που πάμε στον παιδότοπο!

Στο σπίτι, αφού βγάλουμε τα βρώμικα ρούχα, πλενόμαστε.. χεράκια, ποδαράκια και προσωπάκι και φοράμε τα αθλητικά μας και νιώθουμε και μυρίζουμε πεντακάθαροι! :mrgreen:

Κάθε πρωί βάζουμε καθαρά ρούχα,εσώρουχα και κάλτσες.Μόλις γυρνάμε απο το νηπιαγωγείο πλένουμε οπωσδήποτε χέρια,πόδια,πρόσωπο και το βράδυ κάνουμε και ένα μπανάκι πριν τον ύπνο.

Δηλαδή όταν το παιδί είναι 7 ωρες στο σχολειο(ολοήμερο) εκτεθιμένο σε σκόνη βρωμιά μικρόβια κτλ τα οποία αναπνέει και τρώει ενδεχομένως, έχει νόημα εγώ να πλένω μετα μανίας το τζιν που αντέχει στη βρωμιά για να το φοράει καθαρό στο σχολειο? Αν είναι καθαρά τα ρούχα δεν υπάρχει περίπτωση να τα αλλάξω. Το θέμα είναι να μείνουν καθαρά.