Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

NESPRESSO

Recommended Posts

γεια σας! θα ηθελα γνωμες για το nespresso! ειναι ακριβο βεβαια για τα γουστα μου (389ε):cry:αλλα τρελαινομαι για τους καλους καφεδες! ολους! ακουσα τα καλυτεροτερα σχολια για τις ποικιλιες που εχει και δεν κανει μονο εσπρεσο. υπαρχουν και φθηνοτερα αλλα εγω θελω καινουργιο βεβαια!:-D θελω να μου πειτε αν το χρησιμοποιητε, γευσεις, τα παντα!!!!!!!!

ευχαριστω εκ των προτερων και περιμενω εναγονιως! αν και μεχρι να μαζεψω τα λεφτα θα ζουμε στον αρη :mrgreen: αλλα κατι θα κανω.

υ.γ ρε παιδια διαβαζα σε ενα φορουμ οτι παιρνουν τις επαγγελματικες καφετιερες (που κανουν και μουσακα:D) 1.700ε και λεω τωρα εγω που ζω???? που δε μου μενει σαλιο?????????:cry:

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

Διαφημίσεις

Έχουμε εμείς μηχανή nespresso. Ήταν δώρο αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να την αγοράσω. Πάντως δεν ήταν όσο ακριβή λες, γύρω στα 200 ευρώ. Φτιάχνει μόνο εσπρέσο, αλλά και αυτή που λες εσύ, μόνο καφέδες με βάση τον εσπρέσσο φτιάχνει...

Από ποικιλίες τις έχουμε δοκιμάσει όλες και κυρίως χρησιμοποιούμε

ristretto, roma, livanto, decaffeinato intenso και fortissio lungo

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

ravt εχεις παλιο μοντελο εγω λεω το τελευταιο που χει βγει. φτιαχνει εσπρεσο, λατε,λουνγκο και κατι αλλα νομιζω τεοσπαντων περιμενω γνωμες.....

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

giota να σου ζησουν τα δυδιμακια σου! η roma ειναι εντονη? εσπρεσακι? εχεις δοκιμασει αλλες?

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολυ!!!!

Η roma ειναι απο τις εντονες γευσεις,δλδ εσπρεσσο εγω δεν μπορω να πιω,μου φαινεται βαρυς!!!!!Απλα βαζω γαλα μεσα.Αλλη γευση ειχα δοκιμασει σε κατι φιλους το πρασινο αλλα δε θυμαμαι πως λεγεται...ομως δε με ενθουσιασε......θελω να ειναι εντονη η γευση κ να καταλαβαινω οτι πινω καφε,να ανοιγει το ματι το πρωι....

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Eμεις εχουμε μια κοκκινη citiz και ειμαστε αρκετα ευχαριστημενοι. Την ειχαμε αγορασει γυρω στα 250 ευρω. Espresso κανουν ολες απλα τις παραλλαγες τις κανεις με βαση τον esspresso που εχεις φτιαξει. Η συσκευη για το αφρογαλα κανει εξτρα 70 ευρω για να φτιαχνεις τα φρεντο σου κ.λ.π. Στο συζυγο αρεσει το πρωι το ristretto (μαυρο) και το απογευμα το dulsao (ροζ-χρυσαφι) αλλα πινει και ολα τα αλλα. Εγω πινω decaffeinatto lungo (κοκκινο) και finezzo. Παντως δεν ειναι και φτηνος καφες. Εμεις συνηθως παιρνουμε 10 συσκευασιες δηλ. 100 μεριδες για να μην πληρωσουμε εξοδα αποστολης. Συνηθως μας φτανει για ενα μηνα δηλ. 40+ ευρω για ενα μηνα . Δεν ειναι και λιγα.Το ευχαριστιεσαι ομως.

κοιταζα κι εγω για την Nespresso της Delonghi και ειδα οτι εχει διαφορες τιμες.Για να φτιαχνεις φρεντο εσπρεσσο ή καπουτσινο δεν ειναι καλη??

Νομιζω πρεπει να παρεις και το εξαρτημα που λεγεται aeroccino???

Kel,αν πινετε απο 2 καφεδες την ημερα ο καθενας δεν ειναι κι ασχημα απο τιμη τα 40 ευρω τον μηνα.Εγω που πινω μονο φρεντο θελω τουλαχιστον 40 ευρω για μενα μονο και παντα μιλαμε για 1 καφεδακι την ημερα.

επισης ειδα καπου οτι υπαρχουν αδειες καψουλες-μονοδοσεις που τις γεμιζεις με καφε και τις επαναχρησιμοποιεις.οσο συχνα θες.

εχετε κατι τετοιο στον νου σας???

ravt εννοω οτι αυτο κανει και λατε που αλλα δεν κανουν.

δεν ξερω της συσκευες αυτες και θελω να δω. εχει δοκιμασει κανεις την india?

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

Διαφημίσεις

ravt εννοω οτι αυτο κανει και λατε που αλλα δεν κανουν.

Ναι, αυτό σου λέει... Ο λάτε είναι εσπρέσο με γάλα(φτιάχνεις τον εσπρέσο και ρίχνεις μέσα γάλα) και στον λούγκο αφήνεις τη μηχανή να τρέξει παραπάνω..

Δεν κάνει κάτι παραπάνω η μηχανή, έναν εσπρέσο βγάζεις με όλες..

Nothing you would take... Everything you gave...

εννοω αυτη φτιαχνει μονη της το γαλα οι κετες εσπρεσιερες δεν κανουν! πρεπει να παρεις και αεροτσινο.

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

εννοω αυτη φτιαχνει μονη της το γαλα.

Α! Αγελάδα θες, όχι εσπρεσιέρα! :lol:

Αστειεύομαι αλλά δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς..

Το γάλα το ζεσταίνεις απλώς στον ατμό.. όλες οι εσπρεσιέρες έχουν την φυσουνίτσα αυτή.. όχι?

Nothing you would take... Everything you gave...

ελα ρε συ μη με δουλευεις αν μπεις στο σαιτ θα δεις οτι το κανει μονο του το λατε αλλα για να σου εξηγησω τι λεει στις οδηγιες.

Lattissima =Espresso/Lungo/Cappuccino/Latte Macchiato

Nespresso = μονο εσπρεσο

Citiz & milk =

Espresso και Lungo

Cappuccino

καταλαβες? δεν ειναι ολες το ιδιο!

λες να παρω αγελαδα? τι θα πω στην σπιτονοικοκυρα? αλλα ποια αγελαδα κανει και νεσπρεσο? μμμμμμ (χαχαχαχαχαχα)

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

Διαφημίσεις

αυτο το λατισιμα το πανακρινο βαζεις το γαλα μεσα και κανει μονο του το λατε οχι να ζεστανεις εσυ και μετα να προσθεσεις τον εσπρεσο!

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

Καλημερουδια! Αχ, Χαρα σα να βλεπω τον εαυτο μου πριν απο 3 χρονια!Ετσι εψαχνα και εγω εσπρεσσιερα και λιγουρευομουν φυσικα ο,τι ακριβοτερο και ντιζαινατο υπηρχε στην αγορα.Θα ηθελα να τονισω 1-2 σημεια που βοηθησαν εμενα στην επιλογη μου. Αυτο που κανει καλο εναν εσπρεσσο ειναι τα bar του μηχανηματος (οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα, χωρις πιεση καφες καλος δε βγαινει) και η ποικιλια καφε που χρησιμοποιεις.Προσωπικα επελεξα ενα μοντελο που δεν παιρνει ετοιμες μεριδες για να εχω την ευχερεια της επιλογης (τα coffeway εχουν μερικες πολυ ωραιες ποικιλιες, μου αρεσουν και κατι περιεργες ιταλικες μαρκες).Επισης απο εμπειρια και απο αλλα κουζινομηχανηματα, αμα εχει 40 εξαρτηματα και κανεις μιση ωρα μετα να καθαρισεις για να πιεις ενα ρημαδοκαφεδακι μαλλον δε θα ειναι και τοσο πρακτικο.Μια, δυο, την τριτη θα βαρεθεις και θα αρπαξεις το μπρικι. Απο την αλλη παλι , αμα σου εχει γυαλισει τοσο...ψαξε το λιγακι στο skroutz μη σε πιασουν κοτσο και ....κερασε μας ενα εσπρεσσακι! Φιλια!

politissa συναδελφος δηλαδη ε? αυτο που λεω εγω το νεσπρεσο δεν ειναι απλη εσπρεσιερα και βαζεις καφε αλλα βαζεις κατι αστο πουμε τσιγκινα σαν ατομικη μεριδα γαλα και ειναι ο καφες. και εχει αρωματα απο διαφορες χωρες δεν ξερω θα κοιταξω...

ευχαριστω πολυ παντως

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

Βρε Χαρά καταλάβαμε, η εσπρεσσομηχανή που θες φτιάχνει ΚΑΙ το αφρόγαλα. Γι αυτό προφανώς είναι πιο ακριβή. Ε αν πίνεις τέτοιους καφέδες μάλλον αυτή πρέπει να πάρεις. Εμείς που πίνουμε ταπεινούς εσπρεσο και φρέντο αρκούμαστε στην cube.

Πάντως έχε τα μάτια σου και στο site τους, ίσως βγάλουν καμιά έκπτωση...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Με τον αδερφο μου πηραμε αυτην δωρο στη μαμα μας τα Χριστουγεννα http://www.nespresso.gr/displayBlueMachineDetails.asp?MID=532 και εγω πινω καθε μερα εκει δυο εσπρεσσακια...ενα οταν παω την μικρη πριν τη δουλεια και ενα μετα οταν παω να την παρω να παμε σπιτι χε χε!

Προσωπικά εμενα δεν μου αρεσουν οι καφεδες της nespresso. Εχουμε τετοια στο γραφειο και δεν πινω ποτε. Θεωρω πως ειναι πολυ πολυ καλυτερες οι καφετιερες που βαζεις εσυ καφε μεσα φρεσκοκομμένο και οχι αυτες με τις καψουλες.

Citiz & milk Krups XN7106 Αυτη σου κανει? Ειναι ποιο οικονιμικη

ευχαριστω πολυ! την βρηκα χθες το βραδυ και σαυτη κατεληξα. δεν εχω πιει ποτε νεσπρεσο ειναι ωραιος? διαφορετικος απο απλους εσπρεσο, λουνγκο, λατε κα.? οσοι εχουν λενε τα καλυτερα. εχουν λεει τα καλυτερα χαρμανια και αυτο που μου εχει κατσει ειναι αυτος της ινδιας με καρυκευματα! πειτε γνωμες! τσαμπα θα το παρω????? (αν το παρω:confused:)

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

• 2 weeks later...

Είμαι κι εγώ ένας από τους τρελλαμένους με την nesresso, τόσο για τις γεύσεις της, την ευκολία της όσο και για το αφρόγαλα που βγάζει το aeroccino (θεϊκό εξάρτημα). Πέρυσι είχα πάρει 3 καφετιέρες με πόντους από την Alpha Bank Bonus. Είχα πάρει πρώτα την Essenza D90 και μετά 2 Essenza D100. Τις έπαιρνες με 40.000 πόντους και η αξία τους ήταν 150€. Έτσι αγόρασα μόνο το aeroccino με 70€. Νομίζω πάντως ότι όλες οι καφετιέρες της nespresso έχουν πίεση 19 Bar (πολύ ικανοποιητικό) ενώ φτιάχνει fredo και ένα εφτάχρονο παιδί! Τέλος ο καφές είναι πάντα φρέσκος και τα αρώματα καταπληκτικά. Μοναδικό μείον η τιμή του καφέ αν αναλογιστούμε το ελάχιστο της ποσότητας καφέ που περιέχει η κάψουλα (αν θές έναν δυνατό fredo που να μην τελειώνει σε δυό γουλιές θες 2 κάψουλες). Από την άλλη 4-5 φορές τον μήνα αν πάρεις καφέ απ' έξω γιατί βιαζόσουν και δεν προλάβαινες να φτιάξεις καφέ στο σπίτι, θα σου ερχόταν μία η άλλη.

Y.Γ. Πριν πάρω τις καφετιέρες με τους πόντους είχα αγοράσει 2 Latissima της Delonghi για τον κουνιάδο μου που παντρευόταν και την κουμπάρα μου που μου βάφτισε την Βέρα. Μου είχαν πει οι υπάλληλοι του Saturn ότι φτιάχνει και κρύο αφρόγαλα, αλλά τελικά ήταν μούφα και με λιγότερα χρήματα θα έπαιρνα τις cityz με το aeroccino. Γι αυτό προσοχή στην επιλογή της καφετιέρας!

aECcp2.png

3vQ5p2.png