Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Kυτταριτιδα κ εγκυμοσυνη

Recommended Posts

Ξερετε αν η κυτταριτιδα που δημιουργειτε κατα την περιοδο της εγκυμοσυνης,φευγει μετα την γεννα κ την αποκατασταση των ορμονων κ της κατακρατησης;

Διαφημίσεις

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Σε αρκετά μεγάλο βαθμό, με σωστη διατροφή και άσκηση και όχι αμέσως. Το σώμα επανέρχεται. Σου μιλάω εκ πείρας. Απλά μην περιμένεις θαύματα από τον πρώτο μήνα μετά, ακόμα και τα κιλά να χάσεις θα αργήσεις να πεις ότι ήσουν όπως πριν. Αλλά θα το πεις κάποια στιγμή

αχ πονεμενη ιστορια....ομως με αισιο τελος γιατι κι εγω εκ πειρας τωρα βλεπω μια βελτιωση με ασκηση και μια σχετικη διατροφη..

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

Χριστέ μου θα κάνω ΚΑΙ κυτταρίτιδα??? :shock:

Όχι απαραίτητα...

Εγώ έχω μόνο αυτή τη λίγη που είχα.

Αυτό έλειπε,με τόσο νερό και πρασινάδες,με τσιγάρα και καφέδες και βρώμικα κομμένα,να κάνω κι άλλη...

Και εγώ έχω λίγη κυτταρίτιδα αλλά δεν έχει σπάσει το δέρμα μου!

Τι να κάνουμε ας έρθει με το καλό το αγοράκι μου στην ζωή και μετά θα τα διορθώσουμε αυτά!!!!!!

dev170bss__.png

• 1 month later...

Εγω πάλι επειδή έχει τσιτώσει το δέρμα από το πάχος δεν διακρίνω πολύ κυτταρίτιδα. Αλήθεια τις κρεμούλες για την κυτταρίτιδα κάνει να τις χρησιμοποιούμε τώρα; Ξέρετε;

1123994.png

Όχι απαραίτητα...

Αυτό έλειπε,με τόσο νερό και πρασινάδες,με τσιγάρα και καφέδες και βρώμικα κομμένα,να κάνω κι άλλη...

Δηλαδή εγώ που επίσης τα έχω όλα κομμένα και πίνω μπόλικο νεράκι και έχω γεμήσει κυτταρίτιδα (όχι ότι δεν είχα και πριν) να φρικάρω???

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

Διαφημίσεις

Όχι απαραίτητα...

Δηλαδή εγώ που επίσης τα έχω όλα κομμένα και πίνω μπόλικο νεράκι και έχω γεμήσει κυτταρίτιδα (όχι ότι δεν είχα και πριν) να φρικάρω???

Όχι βέβαια!:D

Προφανώς κάθε σώμα είναι διαφορετικό.Δεν υπάρχουν κανόνες...

Εγω πάλι επειδή έχει τσιτώσει το δέρμα από το πάχος δεν διακρίνω πολύ κυτταρίτιδα. Αλήθεια τις κρεμούλες για την κυτταρίτιδα κάνει να τις χρησιμοποιούμε τώρα; Ξέρετε;

ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!

Μετά βάλε ότι κρεμούλες θέλεις.

Κι εγώ που είχα κυταρρίτιδα, τώρα με τις ορμόνες έχει παραγίνει το κακό.

Ελπίζω μετά να φύγει έστω η καινούρια, η κακιά κυταρρίτιδα, κι ας μείνει η παλιά, που την έχω συνηθίσει και είμαστε πια φίλες !!! :lol:

1Iik.png

Τι ειναι αυτο με την κυτταριτιδε βρε κοριτσια!!Εμενα νομιζω θα φτασει στους αστραγαλους! :shock::(

Εχω γινει χαλια!Ουτε στον καθρευτη δεν θελω να κοιταζομαι!

Ειχα και πριν δε λεω αλλα τωρα εχει παραγινει το κακο! Μετα τη γεννα με βλεπω στο ....Φουστανο!!! :?:lol::lol::lol:

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Τι ειναι αυτο με την κυτταριτιδε βρε κοριτσια!!Εμενα νομιζω θα φτασει στους αστραγαλους! :shock::(

Εχω γινει χαλια!Ουτε στον καθρευτη δεν θελω να κοιταζομαι!

Ειχα και πριν δε λεω αλλα τωρα εχει παραγινει το κακο! Μετα τη γεννα με βλεπω στο ....Φουστανο!!! :?:lol::lol::lol:

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Πάντως εγώ κορίτσια δεν θυμάμαι καν πως ήμουν πρίν. Νιώθω ότι μια ζωή ήμουν με αυτήν την κοιλιά, με τόση κυταρρίτιδα, τόση χοντρή, και νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα παραμείνω έτσι και πρέπει να συνηθήσω τον εαυτό μου. :(:(

oIKlp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι που δεν είχα ποτέ κυτταρίτιδα απέκτησα στην εγκυμοσύνη.

Ένα μήνα κιόλας μετά τον τοκετό είχε φύγει χωρίς να προσέχω ούτε τη διατροφή μου ούτε τίποτα!

Σίγουρα εξαρτάται και από το δέρμα, αλλά απ' ότι έμαθα (γιατί κι εγώ το είχα ψάξει, είχα αγχωθεί απίστευτα με αυτό το θέμα) και να μην εξαφανιστεί η κυτταρίτιδα σίγουρα βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό και σε καμία περίπτωση δεν μένει όπως ήταν στην εγκυμοσύνη. Οπότε μην ανησυχείτε! :D

• 1 month later...

κι εγω εχω αποκτησει παρα πολυ κυτταριτιδα σε απελπιστικο βαθμο. Παντα ειχα αλλα τουλαχιστον δε φαινοταν. Τωρα κανει καραμπαμ!

Σκεφτομαι απο τωρα να παραγγειλω τις κρεμες για κυτταριτιδα και μολις γεννησω να παστωθω και να ξεκινησω εντατικα γυμναστικη.

Δε θελω ουτε στο καθρεφτη να κοιτιεμαι και δεν ειναι τοσο τα κιλα γιατι κοντευω τον 8ο και εχω + 9-10 αλλα αυτη η καταραμενη κυτταριτιδα.

απίστευτη κυτταρίτιδα όμως!!!τόσο που στον ολόσωμο καθρέφτη μένω στην κοιλίτσα!!πιο κάτω δεν πάω με τίποτα :evil::evil: ελπίζω και εύχομαι να φύγει γιατί αλλιώς θα πάω για λέιζερ σίγουρα.

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Και εγω μεχρι τωρα δεν εχω παρει πολλα κιλα, αλλα αυτη η κυτταριτιδα..... :evil::evil: Μου λεει ο καλος μου γιατι δεν βγαινω εξω με τα σορτσακια που παντα φορουσα και σκεφτομαι αν ειναι απιστευτα τυφλος ή παρα πολυ γλυκος...αλλα οι αλλοι τι φταινε να με δουνε με τα ασπρα μπουτακια ολο βουλιτσες ?

Μετα την γεννα και μολις μπορεσω, τσουπ γυμναστήριο, δεν το συζηταω !

Αχαχα. Το αλλο με τον Τοττο το ξερεις. :lol::lol: Να αναπνευσεις δεν προλαβαινεις μετα Οχι γυμναστηριο να πας .

Οσο για την κυταριτιδα.... εχω μεχρι τα γονατα και εχω σκασει, Παντα επινα πολυ νερο και ειχα ελαχιστη κυταριτιδα. Τωρα φαινεται χωρις καν να ζουπηξω.

:lol::lol::oops:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Αχαχα. Το αλλο με τον Τοττο το ξερεις. :lol::lol: Να αναπνευσεις δεν προλαβαινεις μετα Οχι γυμναστηριο να πας .

Οσο για την κυταριτιδα.... εχω μεχρι τα γονατα και εχω σκασει, Παντα επινα πολυ νερο και ειχα ελαχιστη κυταριτιδα. Τωρα φαινεται χωρις καν να ζουπηξω.

:lol::lol::oops:

Εμμ, ναι, γι'αυτο ειπα "μολις μπορεσω" . Ενας μηνας, δυο, δεκα...οσο χρειαστει :wink: Καποιοα στιγμη θα παω. Δηλαδη, απο την στιγμη που κανουμε παιδια τα κοβουμε ολα ?

Βάλτε και εμένα στο κλαμπ!!!Μόνο που προσθέστε και τις ραγάδες που έχω!Κυτταρίτιδα ειλικρινά δεν είχα ή τουλάχιστον δεν φαινόταν και πάντα το έλεγα τι τυχερή που είμαι!Τώρα, αφήστε το κορίτσια.

Δεν θα περάσει μωρέ μετά τη γέννα?Και εγώ σκέφτομαι το γυμναστήριο μόλις γεννήσω με το καλό, αλλά από την άλλη σκέφτομαι και αυτό που λένε οι ήδη μαμάδες, αν δηλαδή θα προλαβαίνω. Θέλω όμως να αρχίσω για να έχω και λίγο χρόνο (όσο μπορώ τουλάχιστον) για τον εαυτό μου...

Εγώ πάντως επειδή πιστεύω οτι όντως δεν θα προλαβαίνω για γυμναστήριο έχω ζητήσει από τον αντρούλη μου ελλειπτικό ή διάδρομο (έχω ήδη ποδήλατο και ένα άλλο μηχάνημα για τα πόδια). Γενικά τα χρησιμοποιούσα και ελπίζω να προλαβαίνω μετά τη γέννα (τι στο καλό μέσα στο σπίτι θα τα έχω!- εκτός αν προτιμώ να κοιμάμαι στον ελεύθερο χρόνο που θα μου αφήνει ο μπέμπης!).

Κι εγω μόλις έκοψα τις ασκησούλες μου λόγω ζέστης τσουπ εμφανίστηκε ο γνωστός άγνωστος :(

Εντάξει δεν έχω το τρελό το πρόβλημα αλλά ότι ειναι εμφανές ειναι και δεν μπορούμε να βάλουμε και τίποτα.

Το χειμώνα γεννάω οπότε δεν σκάω για μετά...θα επανέλθω γρήγορα πιστεύω γιατι ειμαι υπερκινητική και αμα κατσω και σπιτάκι μου τόσους μήνες θα κάνω σώμα Πετρουλάκη με τη γιογκίτσα μου.....λεώ τώρα που ειναι Ιούλης του 08 :))))))))