Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Kυτταριτιδα κ εγκυμοσυνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πολλα φρουτα και λαχανικα...και ΝΕΡΟ!!!

Εκανα λιγη κυτταριτιδα στον 6ο μηνα μονο-τωρα μου εχει φυγει- κι ας εχω παρει πολλα κιλα. Η αληθεια ειναι πως πινω παρα-παρα πολυ νερο σε ολη μου την εγκυμοσυνη.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Εκανα λιγη κυτταριτιδα στον 6ο μηνα μονο-τωρα μου εχει φυγει- κι ας εχω παρει πολλα κιλα. Η αληθεια ειναι πως πινω παρα-παρα πολυ νερο σε ολη μου την εγκυμοσυνη.

αυτο πιστευω ειναι το καλυτερο...και εφοσον λες οτι εφυγε δεν εχει κανενα λογο να ανχωνεσε...προφανως το κυκλοφοριακο σου ειναι αψογο...οποτε απολαυσε το!!!

κανεις δεν ειναι τελειος....μεχρι να τον ερωτευτεις..!!

[/url]

XzOfp2.png

Ax!koritsia ypomoni, ola tha ftiaxoun. Poly neraki na pinete kai periorismo sta glyka, oso ginetai vevaia!!!! Kai kala h kytaritida, ekeines oi eyryageies sta podia ti sas lene?

Me to kalo ta morakia sas!!!:-P

δυστυχως αυτες ειναι πιο δυσκολες...να αποφευγεις την ορθοστασια...και οποτε βλεπεις τηλ. αν βλεπεις η γενικα οποτε χαλαρωνεις στο κρεβατι βαζε στα ποδια σου μαξιλαρια να ειναι πιο ψηλα..θα σε βοηθησει..;)και φυσικα οχι τακουνια!!!!!;);););)

[/url]

XzOfp2.png

αυτο πιστευω ειναι το καλυτερο...και εφοσον λες οτι εφυγε δεν εχει κανενα λογο να ανχωνεσε...προφανως το κυκλοφοριακο σου ειναι αψογο...οποτε απολαυσε το!!!

Καλε, σιγα το μονο που δεν με αγχωνει... :P:p:p εχω τοσα αλλα...:(

Διαφημίσεις

Καλε, σιγα το μονο που δεν με αγχωνει... :P:p:p εχω τοσα αλλα...:(

ουτε για τα αλλα πρεπει να ανχωνεσε κοπελιτσα μου...απλα απολαυσε το...!!!;););););););)μακαρι να το ζουσα και γω ταρα οπως και συ...;););););)

[/url]

XzOfp2.png

Ax!koritsia ypomoni, ola tha ftiaxoun. Poly neraki na pinete kai periorismo sta glyka, oso ginetai vevaia!!!! Kai kala h kytaritida, ekeines oi eyryageies sta podia ti sas lene?

Me to kalo ta morakia sas!!!:-P

καλησπερα εγω εχω τον μπεμπουλη μου που ειναι 3 μηνων ,,πηρα 23 κιλα στην εγκυμοσυνη και απο τον 5ο μηνα εχω κανει κυτταριτιδα και ακομα δεν εχει φυγει ..εχω χασει 15,5 κιλα απο τοτε που γεννησα ..μου μενουν αλλα 7.5 ...ειχα πολυ κατακρατηση ,,,τωρα τι κανουμε...δεν μπορω να βαλω και κρεμες ειδικες επειδη θηλαζω...ξερετε κανενα βοτανο που να κανει τιποτα???

καλησπερα εγω εχω τον μπεμπουλη μου που ειναι 3 μηνων ,,πηρα 23 κιλα στην εγκυμοσυνη και απο τον 5ο μηνα εχω κανει κυτταριτιδα και ακομα δεν εχει φυγει ..εχω χασει 15,5 κιλα απο τοτε που γεννησα ..μου μενουν αλλα 7.5 ...ειχα πολυ κατακρατηση ,,,τωρα τι κανουμε...δεν μπορω να βαλω και κρεμες ειδικες επειδη θηλαζω...ξερετε κανενα βοτανο που να κανει τιποτα???
δοκιμασε το πολυ εντονο και επιμονο μασαζ με τα ειδικα scrub oταν κανεις μπανιο..πιστευω πως θα δεις βελτιωση..καλη τυχη.

[/url]

XzOfp2.png

δυστυχως αυτες ειναι πιο δυσκολες...να αποφευγεις την ορθοστασια...και οποτε βλεπεις τηλ. αν βλεπεις η γενικα οποτε χαλαρωνεις στο κρεβατι βαζε στα ποδια σου μαξιλαρια να ειναι πιο ψηλα..θα σε βοηθησει..;)και φυσικα οχι τακουνια!!!!!;);););)

Και τα πόδια ψηλά βάζω και τακούνια δεν φοράω και μόνο 3 κιλάκια έχω πάρει στον 5ο μήνα, αλλά..... οι άτιμες οι ευρυαγγείες ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια!!!

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

Διαφημίσεις

ουτε για τα αλλα πρεπει να ανχωνεσε κοπελιτσα μου...απλα απολαυσε το...!!!;););););););)μακαρι να το ζουσα και γω ταρα οπως και συ...;););););)

Σου ευχομαι να το ζησεις εφοσον το θελεις!:P

δοκιμασε το πολυ εντονο και επιμονο μασαζ με τα ειδικα scrub oταν κανεις μπανιο..πιστευω πως θα δεις βελτιωση..καλη τυχη.

Όντως το scrub βοηθά πολύ την κυτταρίτιδα. :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...