Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ατμομάγειρες (για παιδιά)

Recommended Posts

η απαντηση απο το γαλλικο beaba για τον καδο

Dear customer,

If you have a proof of purchase, I can send to you a bowl under warranty but we send spare parts only in France because this babycook bought in France. If I will send a bowl to Greece, the delivery cost is 9.56? .

Best regards,

η ερωτηση που εκανα

hello.on july of 2010 i purchased a beaba babycook from amazon.fr but i have i a problem with the blending bowl.it is full of cracks and after a discussion in a parents forum i realized that every girl that has purchased the babycook has the same problem with me.so my question is if the guarantee covers the cracks of the blending bowl and if so will the greek beaba retailer replace it for me???i am asking this mostly because it was not bought from greece.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 658
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααααααα σε βρισκω πολυ οργανωμενη πρεπει να σου πω! :mrgreen:

αν πας στο ιστορικο των παραγγελιων σου μπορεις να ξανατυπωσεις το Invoice οποτε να τους στειλεις αυτο. Τους κανει. Δεν ειναι οπως στο Ελλαδα που τα θελουν θεωρημενα!...

LaFHp3.png

gwUip3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Διάβασα όλη τη συζήτηση γύρω από τους ατμομάγειρες και είμαι ανάμεσα στον beaba & avent. Ο πρώτος είναι θεικός από άποψη design και χωρητικότητας, ο δε δεύτερος οικονομικότερος (60 λίρες από amazon). Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής:

1. Γενικά για πόσο καιρό τα μωράκια τρώνε αλεσμένα?Αν είναι δηλαδή να το χρησιμοποιήσω μόνο για ένα εξάμηνο, αξίζει να "επενδύσω" στον beaba?

2. Επίσης, ο avent βλέπω ότι δεν έχει ρύθμιση για να ζεσταίνει φαγητό. Μπορώ εναλλακτικά να χρησιμοποιήσω τον θερμαντήρα της avent (τον οποίο έχω ήδη) με τα αντίστοιχα μπολάκια ή θα πρέπει να λερώνω κατσαρολάκι?

82nop2.png

bitconi (1. Γενικά για πόσο καιρό τα μωράκια τρώνε αλεσμένα?Αν είναι δηλαδή να το χρησιμοποιήσω μόνο για ένα εξάμηνο, αξίζει να "επενδύσω" στον beaba?)

Τα μωρακια λενε πως μετα τον 8ο καλα ειναι να μην ειναι τελειως χυλος, αλλα αυτο δεν εχει σχεση με τον ατμομαγειρα, τον ατμομαγειρα τον χρησιμοποιεις για να ειναι μαγειρεμενο το φαγακι κρατωντας οσα περισσοτερες βιταμινες γινεται, μετα το μαγειρεμα εσυ επιλεγεις ποσο και αν θα το αλεσεις.

Εγω εχω τον Beaba και ειμαι πολυ ευχαριστημενη μα παρα πολυ! Γρηγορο, ευχρηστο, χωρις πολλα απλυτα μετα!! Σωτηριο για καθημερινο φρεσκομαγειρεμενο φαγακι και υγειινο στον ατμο!!

Thanxs nikilak.

Η αλήθεια είναι ότι προσανατολίζομαι σε ατμομάγειρα 2 σε 1 κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου (σε 2 βδομάδες επιστρέφω δουλειά) και ευκολίας. Κατά τα άλλα και μικρή χύτρα με καλαθάκι να μαγειρεύω στον ατμό έχω και προσφάτως έσκασα ένα σωρό λεφτά για να πάρω το blender της kitchenaid.

82nop2.png

Εγώ που έχω ατμομάγειρα για μεγάλους δεν κάνει???Πρέπει να πάρω για παιδιά???

Και πως ακριβώς τον χρησιμοποιώ για το φαγητό του παιδιού? Απλά αλέθω ότι έχω ετοιμάσει εκεί μέσα? Δε θέλει κάποιο ζουμάκι για να αραιώσει λίγο το αλεσμένο φαγητό?

Μήπως ο παιδικός ατμομάγειρας κάνει κάτι διαφορετικό από τους κοινούς???

Ίσως είναι χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως γίνεται -είναι νωρίς ακόμη βέβαια για εμάς, αλλά θέλω να είμαι έτοιμη! :P

Καλημέρα!

1. Γενικά για πόσο καιρό τα μωράκια τρώνε αλεσμένα?Αν είναι δηλαδή να το χρησιμοποιήσω μόνο για ένα εξάμηνο, αξίζει να "επενδύσω" στον beaba?

2. Επίσης, ο avent βλέπω ότι δεν έχει ρύθμιση για να ζεσταίνει φαγητό. Μπορώ εναλλακτικά να χρησιμοποιήσω τον θερμαντήρα της avent (τον οποίο έχω ήδη) με τα αντίστοιχα μπολάκια ή θα πρέπει να λερώνω κατσαρολάκι?

1. αυτο μαλλον απο σενα κ το μωρο σου εξαρταται.... μερικα μωρακια τρωνε πιο γρηγορα το κανονικο φαγητο της υπολοιπης οικογενειας μερικα πιο αργα... θα δεις αν του αρεσει να τρωει "μη αλεσμενα" αν του αρεσουν τα "νεροβραστα-μωρουδιστικα" κλπ

πχ εμενα η μικρη καποιες φορες τρωει κ απο το δικο μας (πχ μπιφτεκι με πατατες) κ τις περισσοτερες δικο της...

2. δεν εχω το θερμαντηρα της αβεντ αλλα αλλης εταιρειας, μου δωσες ιδεα!!!!!!!!!!!!!!! σιγουρα θα μπορουμε να ζεστανουμε εκει το φαγητο στα μπολακια τα διαφανα της αβεντ!!!!!!!!!!!! αααα θα το δοκιμασω!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν μου περασε απο το μυαλο ποτε!!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι προσανατολίζομαι σε ατμομάγειρα 2 σε 1 κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου (σε 2 βδομάδες επιστρέφω δουλειά) και ευκολίας. Κατά τα άλλα και μικρή χύτρα με καλαθάκι να μαγειρεύω στον ατμό έχω και προσφάτως έσκασα ένα σωρό λεφτά για να πάρω το blender της kitchenaid.

κοιτα με αυτα που εχεις κανεις τη δουλεια σου.... αν δε θες να σπαταλησεις εξτρα χρηματα.....

ο ατμομαγειρας 2σε1 (οποιον κι αν επιλεξεις) θα εξοικονομησει χρονο πλυσιματος βασικα.... θα πλενεις ενα πραγμα.... αλλιως ιδιο χρονο δε θα κανες κ στη χυτρα σου? προσωπικα δεν εχω χυτρα για να σου πω.......

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Διάβασα όλη τη συζήτηση γύρω από τους ατμομάγειρες και είμαι ανάμεσα στον beaba & avent. Ο πρώτος είναι θεικός από άποψη design και χωρητικότητας, ο δε δεύτερος οικονομικότερος (60 λίρες από amazon). Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής:

-οπως ειπε και η irida εξαρταται απο το παιδι!!

-σχετικα με τον θερμαντηρα...ναι εννοειται οτι μπορεις να ζεσατινεις εκει αλλα ειχα διαβασει οτι δεν ζεσταινει ομοιομορφα το φαγητο..οποτε μια δοκιμη θα σε πεισει για το τι σε βολευει!!

Εγώ που έχω ατμομάγειρα για μεγάλους δεν κάνει???Πρέπει να πάρω για παιδιά???

Και πως ακριβώς τον χρησιμοποιώ για το φαγητό του παιδιού? Απλά αλέθω ότι έχω ετοιμάσει εκεί μέσα? Δε θέλει κάποιο ζουμάκι για να αραιώσει λίγο το αλεσμένο φαγητό?

Μήπως ο παιδικός ατμομάγειρας κάνει κάτι διαφορετικό από τους κοινούς???

Ίσως είναι χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως γίνεται -είναι νωρίς ακόμη βέβαια για εμάς, αλλά θέλω να είμαι έτοιμη! :P

αν σε βολευει ο ατμομαγειρας για να μαγειρεψεις την μικρη ποσοτητα που χρειαζεται ενα μωρακι...τοτε κανει!!

Στην ουσια ο παιικος ατμομαγειρας λεγεται ετσι γιατι ειναι μικρος,μαγειρευει μεχρι 2 μεριδες φαγητο κι ειναι ευκολο να τον μεταφερεις παντου!!Ειναι θεμα μεγεθους!!

Επισης σχετικα με το ζουμακι που ρωτας...παντα μετα την ολοκληρωση του κυκλου μενει νερακι μεσαστον ατμομαγειρα κι αυτο βοηθα να αλεστει πιο ευκολα το φαγητο...Προσθετεις κι εσυ το λαδακι,λεμονακι κι εισαι ετοιμη!!

Προς το παρόν το θερμαντήρα τον χρησιμοποιώ αραιά και που για να ζεσταίνω γάλα από αντλήσεις, αλλά θα κάνω ένα test drive μόλις παραλάβω από amazon τα κυπελάκια μου.

Στο beaba ζεσταίνεται ομοιόμορφα?

Επίσης, ακόμη δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε μπορούμε να ζεστάνουμε φαγητό του μωρού στο μικροκυμάτων. Φταίνε τα μικροκύματα ή επειδή ορισμένα φουρνάκια για παράδειγμα δεν ζεσταίνουν το περιεχόμενο ομοιόμορφα?

82nop2.png

Προς το παρόν το θερμαντήρα τον χρησιμοποιώ αραιά και που για να ζεσταίνω γάλα από αντλήσεις, αλλά θα κάνω ένα test drive μόλις παραλάβω από amazon τα κυπελάκια μου.

Επίσης, ακόμη δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε μπορούμε να ζεστάνουμε φαγητό του μωρού στο μικροκυμάτων. Φταίνε τα μικροκύματα ή επειδή ορισμένα φουρνάκια για παράδειγμα δεν ζεσταίνουν το περιεχόμενο ομοιόμορφα?

και για τα 2 πιστευω.αλλα οντως βλεπω και απο τα δικα μας φαγητα οτι δεν τα ζεσταινει ο φουρνος ομοιομορφα,μεσα μενουν κρυα καμια φορα.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

εχω κι εγω προβλημα με τον καδο (εκτος απο αυτο ειναι τελειος και ειναι απο τις πιο πετυχημενες αγορες μου!!), εχω αγορασει απο allobebe

πηρα τον αντιπροσωπο εδω οι πρωτες του κουβεντες ηταν οτι δεν καλυπτομαι κι οτι να παρω νεο καδο που κοστιζει 20 ευρω

παιρνω το συζυγο του λεω διευθυνση να παει καθως δουλευε εκει κοντα κ του λεω να παρει πριν ξεκινησει τηλεφωνο γιατι ετσι μου ειπαν.Παιρνει ο συζυγος τηλεφωνο κ τους ρωταει τα εξης: Γιατι δεν ισχυει η εγγυηση?απο τη στιγμη που η αγορα εχει γινει κρατος-μελος της Ευρωπαϊκης ενωσης και απο τη στιγμη που ειναι ο αντιπροσωπος ειναι υποχρεωμενος να τον αντικαταστησει. Ε, εκει καπου αρχισαν να μασανε τα λογια τους κι οτι δεν ξερουν κ να το κοιταξουν, δεν εχω προλαβει να ξαναασχοληθω, εχει δικιο ο συζυγος ή ειναι αερολογιες αυτα που τους ειπε?

εχετε γνωση???τα φωτα σας!!!

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια και κάτι τελευταίο: Ζυμαρικά και ρύζι πότε αρχίζουν να τρώνε τα μωράκια?Ο beaba έχει τα σχετικά αξεσουάρ απ'ότι βλέπω πιο πάνω. Στον avent να φανταστώ ότι δεν παίζει?

82nop2.png

και για τα 2 πιστευω.αλλα οντως βλεπω και απο τα δικα μας φαγητα οτι δεν τα ζεσταινει ο φουρνος ομοιομορφα,μεσα μενουν κρυα καμια φορα.

βρε κοριτσια δεν ειναι κ τοσο τρομερο το οτι δε ζεσταινουν "ομοιομορφα" τα μικροκυματα.... δε μπορω να αναλυσω πως ζεσταινουν τα μικροκυματα.... εγω το βαζω μερικα δεπτερολεπτα κ ειναι ετοιμο! οντως απο πανω καιει περισοτερο, αλλα δινω 2-3 ανακατεψιες και ειναι ετοιμο το φαγακι!!!!!!!! κ το ζεσταινω κατευθειαν στο πιατακι της... μας εχει σωσει το φουρνακι!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

Βρε κορίτσια και κάτι τελευταίο: Ζυμαρικά και ρύζι πότε αρχίζουν να τρώνε τα μωράκια?Ο beaba έχει τα σχετικά αξεσουάρ απ'ότι βλέπω πιο πάνω. Στον avent να φανταστώ ότι δεν παίζει?

προς το τελος τα ζυμαρικα, οταν τελειωσουν τα λαχανικα κ κρεατακια...

απλα πληροφοριακα, εγω ειχα παρει απο χωριο απο βιοτεχνια χυλοπιτες κριθαρακι κλπ ξερετε που ειναι σπιτικα κ μαλιστα μου ειπαν ειναι ειδικα για μωρα

κ η κορη μου παραλιγο να βρεθει στο νοσοκομειο για ενδοφλεβια κορτιζονη!!! ξεκινησε να πρηζεται ολο το μωρο κ στο τσακ τη προλαβαμε.... μαλλον τα πολλα αυγα ή το γαλα τη πειραξε... επειδη το φερε η κουβεντα το λεω να χετε το νου σας... αν ειχαμε κοιμηθει ή δ εδιναμε σημσια δε θελω να σκεφτω τι θα γινοταν...... τωρα ουτε να τα βλεπω τα "σπιτικα" ζυμαρικα........... αστερακι, πεπονακι του σουπερ!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

εμεις ολα τα φαγητα μαζι, εκτος απο μια εβδομαδα οπου ειχαμε μονο μοσχαρι με λαχανικα....Μολις τελειωσε η εβδομαδα αυτη τρωει τα παντα απο λαχανικα, μοσχαρι, κοτοπουλο, ψαρι, οσπρια, ζυμαρικα, τραχανα.

Ρυζι μας ειπε να μη δωσουμε γιατι ειδικα το λευκο δε προσφερει κατι.

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Χθες που είδα είχε το beaba το gipsy στο allobebe 85ευρώ και ο μαμάκας δεν το πήρα :(:(

Θα ξανακάνω μία έρευνα αγοράς και αν δω ότι δεν παίζει να τον βρω κάτω από 100-110 με μεταφορικά, θα χτυπήσω avent από amazon πριν χάσω και αυτήν την προσφορά.

82nop2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας!Και εγω στην αναζήτηση ατμομάγειρα μιας κ σε λίγο ξεκινάμε κρεμούλες κλπ.Οσες πήρατε τον ΒΕΑΒΑ απο το allobebe μπορειτε να μου πείτε τι μεταφορικά χρεωθήκατε κ πως το στέλνουν?Δημ με κουριερ ή ΕΛΤΑ?Δεν βγάζω άκρη με τα γαλλικά να πάρει!

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Γεια σας!Και εγω στην αναζήτηση ατμομάγειρα μιας κ σε λίγο ξεκινάμε κρεμούλες κλπ.Οσες πήρατε τον ΒΕΑΒΑ απο το allobebe μπορειτε να μου πείτε τι μεταφορικά χρεωθήκατε κ πως το στέλνουν?Δημ με κουριερ ή ΕΛΤΑ?Δεν βγάζω άκρη με τα γαλλικά να πάρει!

Χρησιμοποίησε τον Google Chrome για browser αντί για τον Internet Explorer. Σου μεταφράζει αυτόματα όλη τη σελίδα! Εγώ έτσι έκανα παραγγελίες από ολλανδία κ γερμανία χωρίς να ξέρω γρι από ολλανδικά ή γερμανικα! :D

Χρησιμοποίησε τον Google Chrome για browser αντί για τον Internet Explorer. Σου μεταφράζει αυτόματα όλη τη σελίδα! Εγώ έτσι έκανα παραγγελίες από ολλανδία κ γερμανία χωρίς να ξέρω γρι από ολλανδικά ή γερμανικα! :D

Ευχαριστώ καλή μου;);)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Πήρα τελικά τον beaba απο κατάστημα της περιοχής και μεσα στην εβδομάδα θα τον έχω.Θέλω να ρωτήσω,τα φρούτα τα βάζετε πρώτα στον ατμο για τη φρουτόκρεμα ή κατευθείαν στο μπλεντεράκι?

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...