Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ατμομάγειρες (για παιδιά)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 658
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε περίμενα να πυροδοτήσω το θέμα,και έλεγα δε μπορεί να έκανα κάτι λάθος...

Βέβαια όπως σας είπα μαγειρεύω συνέχεια...

Για κάντε τα κονέ γιατί και εγώ απέξω τον πήρα....

Οχι βρε....πολυ μικρο και ελαφρυ....ακομα και στην τσαντα σου την κανονικη χωραει ανετα!

ευχαριστω ραννια μου και παλι τον βρηκα 45 λιρες αλλα δεν στελνουν ελλαδα για να δουμε θα πω σε φιλο που ειναι γνωστης του θεματος να δει τι μπορουμε να κανουμε αλλιως μπορει να παρω απο αμαζον aven 60 λιρες τον εχει με δωρεαν μεταφορικα.

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ασχετο αλλα κι εμενα το μουλτι μου ειναι γεματο ρωγμες και ειναι απο το ζεστο φαγητο που βαζω το ακουω οταν ριχνω το φαγητο κανει κρακ κρακ

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Διαφημίσεις

Ρε συ....στειλτου ενα μηνυμα...μπορει και να στο στειλει....γινεται καμια φορα....

edit: Ειναι σε δημοπρασια ομως αυτο, που ληγει σε 21 ωρες....Αυριο δε θα υπαρχει :(

Σοφάκι τι κάνετε?

Έχω να σε πετύχω ουουου καιρό...

Σόρυ για το οφ τοπικ...

Λοιπόν τι κάνουμε Σοφάκι από που θα παραγγείλουμε κανάτα?

καλα ειμαστε!!!!!:P:p:p

λοιπον μπηκα στο σαιτ της beaba αλλα με "βγαζει" στον αντιπροσωπο ελλαδας.να το στειλω στο μειλ που εχει για γαλλια????και εχει μια ενοτητα e support Που γραφει οτι ειναι μονο για γαλλια :roll:

ας το κοιταξει καποια μηπως δεν εψαξα καλα.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Αλήθεια εσεις που εχετε τον Avent,ο καδος εχει παρουσιασει αντιστοιχο προβλημα;

κοριτσια εμενα ο αβεντ ειναι σα να τον αγορασα χτες... καμια φθορα.... τρομερο μηχανημα! (με ανταπτορα τον βαζω, τον πηρα απο μαδερ αγγλιας εγω)

απο μεγεθος ειδα που λετε οτι ο μπεαμπα χωραει στη κανονικη σου τσαντα, αυτος οχι... ειναι σα μπλεντερακι πανω κατω.... αλλα οχι τρομερα ογκωδης....

επισης απο χωρητικοτητα χωραει ανετα φαγακια για 2 μερες (και για 3) αλλα δε δινω ποτε ποτε στο μωρο 3η μερα το ιδιο μαγειρεμενο φαγακι.... τρωει 1 το πολυ 2.... μετα φρεσκο.....

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εμενα ο αβεντ ειναι σα να τον αγορασα χτες... καμια φθορα.... τρομερο μηχανημα! (με ανταπτορα τον βαζω, τον πηρα απο μαδερ αγγλιας εγω)

απο μεγεθος ειδα που λετε οτι ο μπεαμπα χωραει στη κανονικη σου τσαντα, αυτος οχι... ειναι σα μπλεντερακι πανω κατω.... αλλα οχι τρομερα ογκωδης....

επισης απο χωρητικοτητα χωραει ανετα φαγακια για 2 μερες (και για 3) αλλα δε δινω ποτε ποτε στο μωρο 3η μερα το ιδιο μαγειρεμενο φαγακι.... τρωει 1 το πολυ 2.... μετα φρεσκο.....

καλημερα!!!

για πες μου τωρα που σε βρηκα γιατι ειμαι αναμεσα στα δυο ποιον να διαλεξω!

τα αλεθει καλα ;απο ποσοτητα ποσο περιπου βγαζει;ετοιμου φαγητου;

ξανα ζεστενει φαγητο;

QnFwm8.png

VyFvm8.png

καλημερα!!!

για πες μου τωρα που σε βρηκα γιατι ειμαι αναμεσα στα δυο ποιον να διαλεξω!

τα αλεθει καλα ;απο ποσοτητα ποσο περιπου βγαζει;ετοιμου φαγητου;

ξανα ζεστενει φαγητο;

βοηθειστε οι πιο εμπειρες!ποιον απο τουσ απο τους 2???

βοηθειστε οι πιο εμπειρες!ποιον απο τουσ απο τους 2???

εγω τον beaba δεν τον αλλαζω με τιποτα! Τον εχω λατρεψει και πολλες φορες κανω και λαχανικα για μενα :P.. Τα κανει ολα πολυ νοστιμα και η ευκολια στη χρηση ειναι ολα τα λεφτα, γιατι σου δινει κινητρο να μαγειρευεις για το μωρο σου καθε μερα φρεσκο φαγητο.

Μαγειρευεις, αλεθεις, ξαναζεσταινεις αν χρειαστεις... Τι αλλο να ζητησεις? Ειναι μικρο σε μεγεθος, ειναι ευκολο να το μεταφερεις σε εκδρομες κτλ κτλ... Πω πω ουτε μιζα να επαιρνα!!:D

LaFHp3.png

gwUip3.png

κοριτσια δε μπορω να σας πω εγω ποιον να παρετε.... με λιγα λογια δε μπορω να σας παρω στο λαιμο μου.... χαχαχα

απλα να πω τη γνωμη μου, αλλα καθεμια μας θα πει βαση αυτου που αγορασε τελικα.... δε ξερω αν υπαρχει καμια που να εχει χρησιμοποιησει κ τα δυο....

εν ολιγοις, εγω θα ξανααγοραζα τον αβεντ!!!!! με αυτα που διαβαζω εδω.... πιστευω ειναι πιο "γερο" μηχανημα απο τον βεαβα.... οταν ελεγαν τα κοριτσια για τα εξτρα εξαρτηματα για ρυζι κλπ ελεγα οτι εκανα λαθος αγορα αλλα τωρα που το βλεπω στη πραξη δεν ειναι κ τοσο χρησιμα... βασικα σαν ατμομαγειρα κ σα μουλτι το θες κ τιποτα αλλο....

αλεθει τελεια τα φαγητα, και θα το ξαναπω μην ασχολειστε τοσο με τη χωρητικοτητα, χωραει ανετα φαγητο για 2 μερες αλλα ειναι τοσο ευκολο στη χρηση που θα φτιαχνετε καθε μερα φρεσκο φαγακι....

οσο για το ξαναζεσταμα του φαγητου, προσωπικα δεν το ειχα σκεφτει καν.... ή σε ενα κατσαρολακι το ζεστεινω ή τις περισσοτερες φορες στα μικροκυματα για ευκολια.....

ΥΓ σημαντικο ρολο νομιζω παιζει η τιμη πλεον... δε ξερω τι τιμες παιζουν τωρα.... αν ειναι σημαντικη η διαφορα τιμης θα επαιρνα το φθηνοτερο οποιο και αν ηταν απο τα 2... (εγω το ειχα παρει 80 λιρες...)

WLFfp2.png XI11p2.png

τι να σου πω σοφακι... βλεπω σε πολλες δημιουργησε προβλημα η ποιοτητα του υλικου του καδου του βεαβα... κι αυτο ειναι πολυ σημαντικο γιατι εστω και μια ρωγμουλα δε ξερεις τι περναει στο φαγητο του μωρου..... μη παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενοι δηλαδη............

μονο κ μονο γιαυτο επεσε καπως στα ματια μου ο βεαβα.......

ενιγουει, ποσοστα δε παιρνω απο κανεναν οποτε....

WLFfp2.png XI11p2.png

κοριτσια δε μπορω να σας πω εγω ποιον να παρετε.... με λιγα λογια δε μπορω να σας παρω στο λαιμο μου.... χαχαχα

απλα να πω τη γνωμη μου, αλλα καθεμια μας θα πει βαση αυτου που αγορασε τελικα.... δε ξερω αν υπαρχει καμια που να εχει χρησιμοποιησει κ τα δυο....

εν ολιγοις, εγω θα ξανααγοραζα τον αβεντ!!!!! με αυτα που διαβαζω εδω.... πιστευω ειναι πιο "γερο" μηχανημα απο τον βεαβα.... οταν ελεγαν τα κοριτσια για τα εξτρα εξαρτηματα για ρυζι κλπ ελεγα οτι εκανα λαθος αγορα αλλα τωρα που το βλεπω στη πραξη δεν ειναι κ τοσο χρησιμα... βασικα σαν ατμομαγειρα κ σα μουλτι το θες κ τιποτα αλλο....

αλεθει τελεια τα φαγητα, και θα το ξαναπω μην ασχολειστε τοσο με τη χωρητικοτητα, χωραει ανετα φαγητο για 2 μερες αλλα ειναι τοσο ευκολο στη χρηση που θα φτιαχνετε καθε μερα φρεσκο φαγακι....

οσο για το ξαναζεσταμα του φαγητου, προσωπικα δεν το ειχα σκεφτει καν.... ή σε ενα κατσαρολακι το ζεστεινω ή τις περισσοτερες φορες στα μικροκυματα για ευκολια.....

ΥΓ σημαντικο ρολο νομιζω παιζει η τιμη πλεον... δε ξερω τι τιμες παιζουν τωρα.... αν ειναι σημαντικη η διαφορα τιμης θα επαιρνα το φθηνοτερο οποιο και αν ηταν απο τα 2... (εγω το ειχα παρει 80 λιρες...)

προφανως ειναι πολύ καλα και τα δυο μηχανηματα οποτε μετα ειναι θεμα του τι βολευει πιο πολυ τον καθενα... αν μπορεις δηλαδη να φανταστεις τι σε βολευει πριν το αγορασεις! Οσο για τα μικροκυματα εμας μας το εχει απαγορευσει ο γιατρος γιατι λεει οτι δε ζεσταινει ομοιομορφα το φαγητο και υπαρχει κινδυνος να καει. Κατσαρολακι ΒΑΡΙΕΜΑΙ αλλα και παλι λεω οτι ειναι τοσο ευκολα στη χρηση και τα 2 μηχανηματα που δε θα χρειαστει να ζεστανεις φαγητο γιατι θα το φτιαχνεις καθε μερα... Εγω το ζεσταμα το χρησιμοποιω πολυ και με βολευει ο beaba γιατι μαγειρευω το πρωι πριν φυγω για δουλεια και το ζεσταινει μετα η γυναικα που κραταει τη μικρη. Ειναι ομως αναλογα με τις αναγκες του καθενα...

LaFHp3.png

gwUip3.png

τι να σου πω σοφακι... βλεπω σε πολλες δημιουργησε προβλημα η ποιοτητα του υλικου του καδου του βεαβα... κι αυτο ειναι πολυ σημαντικο γιατι εστω και μια ρωγμουλα δε ξερεις τι περναει στο φαγητο του μωρου..... μη παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενοι δηλαδη............

μονο κ μονο γιαυτο επεσε καπως στα ματια μου ο βεαβα.......

ενιγουει, ποσοστα δε παιρνω απο κανεναν οποτε....

το ξερω καλη μου οτι δεν παιρνεις ποσοστα ....αλοιμονο!:wink:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...