Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

"θεια ευχομαι να πεθανει ο Αγγελος και η αδελφη μου !! "

Recommended Posts

καλησπερα ολα ξεκινησαν πριν ενα χρονο που η κουνιαδα μου αποφασισε να χωρισει απο τον αντρα της ,ξυλοδαρμος -λεκτικη και σωματικη βια την οδηγησε σε αυτο το σημειο .εγω και ο αντρας μου της συμπαραστεκομαστε οικονομικα και ψυχολογικα ,εχουμε κανει καθε νομιμες ενεργεις για να βγει το διαζυγιο !πριν μια εβδομα τα πραγματα ειχαν γει εκτος ελενχου ¨"ο αντρας της "πηγαινε απο το νεο σπιτι που μενει με τα παιδια και δημιουργουσε φασαριες ετσι λοιπον ειπε να ερθει .ο μεγαλος γιος της αιναι στα 10 και η μικρη στα 5 !τα αγαπω πολυ και δεν τα ξεχωριζω απο τα παιδια μου ,τα ειχα παρει αγκαλια και τους ελεγα το παραμυθι του Αγιου βασιλη !!σε ενα σημειο λοιπον λεει οτι ο αγιος βασιλης βλεπει τα καλα παιδακια και του φερνει δωρα !!οταν μου λεει ο μεγαλος "- θεια δηλαδη μονο στα καλα παιδακια θα φερει δωρα ??"του απανταω "- ναι αγαπη μου "και μου λεει "θεια αν κανεις μια κακια σκεψη για καποιον σε ακουει ??"του απανταω "αγαπακι μου θελεις κατι να μου πεις ?"και μου λεει "-θεια ευχηθηκα να πεθανει ο Αγγελος και η αδελφη μου !!"παγωνω και προσπαθω να μην το δειξω ο αγγελακος ειναι ο γιος μου που ειναι 2 και κατι !!ενα ηλεκτρικο ρευμα με διαπερασε !!τον παιρνω αγκαλια και προσπαθω να καταλαβω τον λογο !"αγαπη μου του λεω γιατι το ευχηθηκες αυτο !!?? σου εκαναν κατι ??"και μου λεει "οχι θεια !!"προσπαθησα με ενα παρδειγμα να του εξηγησω τι ειχε πει !!"αγαπη μου εσυ ειχες καποτε ενα ψαρακι και θυμασαι που πεθανε θυμασαι ποσο πολυ ειχες λυπηθει ?αν παθει κατι η αδελφουλα σου η αγγελακος και εγω και η μαμα θα ειμαστε πολυ λυπημενες !!"μετα μου ειπε οτι ακουει φωνες στον υπνο του !!δεν ηξερα τι να κανω !!τον πηρα αγκαλια και του ειπα οτι τον αγαπω πολυ !μετα μου ειπε οτι νιωθει πολυ πιεσμενος και οτι ο "πατερας "του τον πιεζει να λεει στην μαμα του οτι του λειπει ο πατερας του γιατι αν δεν το πει δεν θα τον ξαναδει !!το απογευμα το ειπα στην κουνιαδα μου και της ειπα οτι το παιδι πρεπει να παει σε ψυχολογο !!τα αγαπαω πολυ τα ανιψια μου !!λετε να ειμαι υπερβολικη ??τρομαξα πολυ !!

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Διαφημίσεις

Απ ότι έχω διαβάσει τα παιδιά πλάθουν δικές τους ιστορίες μέσα στα μυαλουδάκια τους και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις και τι όχι. Επειδή το παιδί είναι 10 ετών και όχι μικρότερο αλλά και επειδή 1 στο εκατομμύριο μπορεί να ισχύουν τα όσα λεει, και εγώ θα λεγα να το δει ένας ειδικός το παιδάκι.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

ειδικος χρειαζεται για να ηρεμησει το παιδι..οσο για την ευχη..νιωθω οτι θελει το παιδιακι την αποκλειστικη σγαπη των μεγαλων.κ αυτο θα γινει αν δεν υπαρχουν αλλα παιδια γυρω του..

Μήπως το παιδί νιώθει έντονα την έλλειψη αγάπης και προσπαθεί με τον τρόπο του να απομακρύνει τους άλλους για να έχει την αποκλειστικότητα στην αγάπη; Νιώθει πως τα άλλα παιδάκια του κλέβουν τον χρόνο που θα διάθεταν για αυτόν; ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ

Διαφημίσεις

κι εγω ανατριχιασα. το παιδι ειναι αρκετα μεγαλο ωστε να εχει μια ιδεα στο μυαλό του για τον θανατο, και εφοσον και το ιδιο νιωθει οτι σκεφτηκε κατι κακο, τοτε εχει σιγουρα καποια ιδεα.. το να μιλησει με ενα ειδικο, δε ειναι καθολου υπερβολικο.. κι αυτο να μη σου ελεγε, παλι περνα αρκετα δυσκολες στιγμες κ καλο ειναι να δεχτει καθε δυνατη βοηθεια καθως η παιδικη του ψυχουλα ειναι ευαισθητη.

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Κατά την γνώμη μου δεν είσαι καθόλου υπερβολική κ εγώ θα τρόμαζα κ πραγματικά μπράβο σου που το χειρίστικες με αυτο τον τρόπο κ μπράβο σου που είσαι δίπλα στα παιδιά, οτι αυτό το παιδάκι μίλησε σε σένα δείχνει οτι σε εμπιστεύεται κ είναι ενα μεγάλο βήμα γ αυτον οτι σου μίλησε, μάλλον σου ζητάει βόηθεια γιατί πιθανόν αυτές οι σκέψεις που κανει τον τρομάζουν κ τον ίδιο. Απ οτι γράφεις αυτο το παιδί έχει βιωσει δύσκολες καταστάσεις κ συνεχίζει να περνάει δύσκολα, αν σκέφτείς καλυτερα γενικά ισως βρείς κ αλλα σημάδια που δείχνουν οτι το παιδι χρειάζοταν βοηθεια απο πιο νωρίς απο κάποιον ειδικό. Το οτι ευχήθηκε κατι τοσο ασχημο δεν σημαίνει οτι θα κάνει κ κακο (δεν ειμαι ειδικη σκεψεις μου γράφω) ισως εχει καποιας μορφης κατάθλιψη νομίζω οτι κ τις φωνες που ακουει τις δικαιολογει μια καταθλιψη πάντως όπως κ να εχει π΄ρεπει το παιδι να επισκεφτει παιδοψυχολόγο αμεσα ισως να παει πρωτα η μαμα του μια επισκεψη κ θα την καθοδηγησει η ειδικος , όσο γ τον πατερα τι να πω(δεν εχω ευγενικα λογια )πρέπει καποιος να τον βάλει στην θέση του.

Το παιδι ειναι ταραγμενο απο το επωδυνο διαζυγιο και εχει χασει τις ισορροπιες του. Το πρωτο πραγμα που επρεπε να γινει οταν αποφασιστηκε αυτο το διαζυγιο ειναι η ψυχολογικη υποστηριξη των παιδιων. Το παιδι πρεπει οπωσδηποτε να επισκεφτει παιδοψυχολογο. Μην αμελειτε καθολου. Το παιδι κραταει συναισθηματα μεσα του τα οποια πρεπει να εκφρασει για να ξεπερασει τη δυσκολη κατασταση.προφανως μεσα στην αναταραχη του διαζυγιου το παιδι εχει εγκλωβιστει και ψαχνει διεξοδους. Αγαπη ζηταει και ενδιαφερον και δεν ξερει πως να το εκφρασει. Η βοηθεια απο ειδικο επρεπε να ειχε ηδη ερθει!!!!!

κοριτσακια μου να ειστε καλα για τις απαντησεις σας ,ο μικρος εχει δει πολλα ,παντα ηταν λιγο επιθετικος με τα παιδια με την βοηθεια του παιδιατρου μας τον ειχαμε ηρεμησει το παιδι ειναι πολυ πιεσμενο ,δεν ξερω τι να κανω !!η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγο να μην κανει κακο πρωτα στον ευατο του και μετα στα παιδια που ειναι γυρο του !σημερα με πηρε τηλ και μου ειπε οτι θελει να ερθει εδω ,δεν θελει καθολου τον "πατερα του "και θα προτιμουσε να εχει για πατερα τον αντρα μου η κουνιαδα μου μου ειπε οτι ο μικρος δε θελει να ειναι μονος του ,ουτε στο μπανιο δεν παει μονος !!λεει οτι φοβαται τον σατανα τον βαζει διπλα της την νυχτα η κουνιαδα μου !! !!κοριτσια θα τρελαθω !!!και ακομα το παιδι δεν το εχει δει παιδοψυχολογος !!τα θεματα της ψυχης ειναι πολυ σοβαρα και δεν ξερω αν του πω κατι για να τον ηρεμησω μηπως του κανω κακο αθελα μου !!με εχει πιασει και ενας φοβος και δεν αφηνω καθολου να ειναι μονα τους τα παιδια με τον μικρο !!αχ!νιωθω τυψεις για αυτο ομως φοβαμαι αν τους κανει κακο ??!!γιατι ενα 10 χρονο να πληρωνει τα λαθη των γονιων του ????

Θα έλεγα να μιλήσετε οπωσδήποτε σε παιδοψυχολόγο και να αναφέρετε το περιστατικό στον δικηγόρο που χειρίζεται το διαζύγιο.

Ευτυχώς που μπόρεσε να εξωτερικευτεί το παιδί για να του φύγει ένα βάρος.

Μην το αφήσετε έτσι το θέμα.

Διαφημίσεις

Θα πρότεινα ραντεβού με παιδοψυχολόγο και άμεσα....όχι γιατί μπορεί να κάνει κακό σε κάποιον αλλά για να μπορέσει να εκτονώσει και να εκφράσει όσα νιώθει μέσα του...Τα παιδιά που έχουν βιώσει "τραυματικά" συμβάντα...μπερδεύονται ανάμεσα στην πραγματικότητα, το συναίσθημα και την φαντασία προσπαθώντας να βρούν ισορροπίες...Ένας ψυχολόγος θα του δείξει στρατηγικές για να χειριστεί την κατάσταση...Εάν έχει βιώσει "βία" (λεκτική, ψυχολογική κτλ) και ένα διαζύγιο...έχουν αποδομηθεί μέσα του αρκετές σταθερές...η οικογένεια με την μορφή που την ήξερε....ο πατέρας που "αγαπάει" και ο πατέρας που τον "πληγώνει" ταυτόχρονα....Βοήθησέ τον να επεξεργαστεί αυτό που έχει μέσα του...και μην "φοβάσαι" τις δηλώσεις του....η κυριολεξία των ενηλίκων δεν ισχύει απαραίτητα για τα παιδιά....

Θα πρότεινα ραντεβού με παιδοψυχολόγο και άμεσα....όχι γιατί μπορεί να κάνει κακό σε κάποιον αλλά για να μπορέσει να εκτονώσει και να εκφράσει όσα νιώθει μέσα του...Τα παιδιά που έχουν βιώσει "τραυματικά" συμβάντα...μπερδεύονται ανάμεσα στην πραγματικότητα, το συναίσθημα και την φαντασία προσπαθώντας να βρούν ισορροπίες...Ένας ψυχολόγος θα του δείξει στρατηγικές για να χειριστεί την κατάσταση...Εάν έχει βιώσει "βία" (λεκτική, ψυχολογική κτλ) και ένα διαζύγιο...έχουν αποδομηθεί μέσα του αρκετές σταθερές...η οικογένεια με την μορφή που την ήξερε....ο πατέρας που "αγαπάει" και ο πατέρας που τον "πληγώνει" ταυτόχρονα....Βοήθησέ τον να επεξεργαστεί αυτό που έχει μέσα του...και μην "φοβάσαι" τις δηλώσεις του....η κυριολεξία των ενηλίκων δεν ισχύει απαραίτητα για τα παιδιά....

συμφωνω και εχω να συμπληρωσω ενα μπραβο σε εσενα που εχεις αγκαλιασει τα ανηψια σου.

Ωπα......εμ....το παιδι δεν ειναι καλα. Ποναει πολυ. Και ισως με αυτο τον τροπο θελει να κανει και αλλους να πονεσουν για να νιωσουν οπως αισθανεται και εκεινος. Δεν συνειδητοποιει για μενα αυτο που λεει, αλλα οντως θελει βοηθεια. Οχι για αυτο που ειπε αλλα για το ποσο ΑΣΧΗΜΑ πρεπει να αισθανεται η ψυχη μου για να μιλησει ετσι. Πρεπει να το βοηθησετε. Με καποιον τροπο. Μην το αφηνετε να κλειστει μεσα του. Βραζει. :(

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Ωπα......εμ....το παιδι δεν ειναι καλα. Ποναει πολυ. Και ισως με αυτο τον τροπο θελει να κανει και αλλους να πονεσουν για να νιωσουν οπως αισθανεται και εκεινος. Δεν συνειδητοποιει για μενα αυτο που λεει, αλλα οντως θελει βοηθεια. Οχι για αυτο που ειπε αλλα για το ποσο ΑΣΧΗΜΑ πρεπει να αισθανεται η ψυχη μου για να μιλησει ετσι. Πρεπει να το βοηθησετε. Με καποιον τροπο. Μην το αφηνετε να κλειστει μεσα του. Βραζει. :(

Συμφωνω απολυτα.....Το παιδακι θελει βοηθεια..Κριμα παντως :-(:sad:

Το χειριστηκες καλα ομως νινετα, και μπραβο σας σε εσενα και τον αντρα σου που συμπαραστεκεστε οσο μπορειτε..

Νινέττα μπράβο για την ψυχραιμία. Να σταθήτε δίπλα στο παιδί γιατί χρειάζεται αγάπη και πρέπει να νιώθει ότι έχει ανθρώπους που εμπιστεύεται δίπλα του χωρίς να του θυμώνουν για τις σκέψεις του. Μην το πάτε κατευθείαν σε ψυχολόγο. Η γνώμη μου είναι (περνάμε την ίδια φάση με τα παιδιά της αδερφής μου) να ρωτήσετε και να συμβουλευτείτε εσείς (η μητέρα καλύτερα) κάποιον παιδοψυχολόγο για το πως πρέπει να αντιδρά και προς τα παιδιά και προς τον πρώην της.

Διαφημίσεις

Το παιδι χρειαζεται βοηθεια και αμεσα μαλιστα.Πολυ καλα εκανες και το κουβεντιασες και να συνεχισετε κουβεντουλα μαζι του αλλα θα πρεπει να επεμβει και καποιος ειδικος.Η ψυχουλα του ποναει.

κοριτσακια μου να ειστε καλα για τις απαντησεις σας ,ο μικρος εχει δει πολλα ,παντα ηταν λιγο επιθετικος με τα παιδια με την βοηθεια του παιδιατρου μας τον ειχαμε ηρεμησει το παιδι ειναι πολυ πιεσμενο ,δεν ξερω τι να κανω !!η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγο να μην κανει κακο πρωτα στον ευατο του και μετα στα παιδια που ειναι γυρο του !σημερα με πηρε τηλ και μου ειπε οτι θελει να ερθει εδω ,δεν θελει καθολου τον "πατερα του "και θα προτιμουσε να εχει για πατερα τον αντρα μου η κουνιαδα μου μου ειπε οτι ο μικρος δε θελει να ειναι μονος του ,ουτε στο μπανιο δεν παει μονος !!λεει οτι φοβαται τον σατανα τον βαζει διπλα της την νυχτα η κουνιαδα μου !! !!κοριτσια θα τρελαθω !!!και ακομα το παιδι δεν το εχει δει παιδοψυχολογος !!τα θεματα της ψυχης ειναι πολυ σοβαρα και δεν ξερω αν του πω κατι για να τον ηρεμησω μηπως του κανω κακο αθελα μου !!με εχει πιασει και ενας φοβος και δεν αφηνω καθολου να ειναι μονα τους τα παιδια με τον μικρο !!αχ!νιωθω τυψεις για αυτο ομως φοβαμαι αν τους κανει κακο ??!!γιατι ενα 10 χρονο να πληρωνει τα λαθη των γονιων του ????

Καλημέρα κ πάλι,θα έλεγα οτι σήμερα κ όλας θα πρέπει η κουνιάδα σου να βρεί παιδοψυχολόγο το παιδί έχει άμεσα αναγκη ειδικό για να τον βοηθήσει είναι πολύ κρίμα, φαντάζομαι ποσο μεγάλη συγχηση θα αισθάνεται με όλα αυτα κ ποσο μπερδεμένο θα νιωθει, κακως ο παιδίατρος δεν πρότεινε τοσο καιρό ειδικό. Εσύ κατα την γνώμη μου καλό θα είναι να έχεις μια διακριτική παρουσία συνεχως οταν είναι ολα τα παιδιά μαζί κ πάλι να σου πω οτι δεν πιστευω οτι θα κάνει κακό τουλαχιστον συνηδυτα πιο πολυ φοβάμαι οτι αν δεν δεχθει βοηθεια αμεσα κακο στον εαυτο του θα κανει πιθανόν, αφου απο αυτά που γραφεις εμενα μου δίνει την εντύπωση οτι αισθάνεται κ νομίζει οτι ειναι ΚΑΚΟ παιδι, οι φωνες που ακουει υποδουλωνουν σιγουρα πιστευω καποια ψυχικη διαταραχη αλλα μην σκεφτεσαι κ το χειρότερο αυτα αντιμετωπίζονται πλεον με καταλληλη βοηθεια οσο για τον σατανα που εγραψες απλα σκέψου το ετσι: ειμαι κακο παιδι = κολαση = σατανας = θα με παρει γιατι ολοι οι κακοι πανε εκει! μπλέκει νομιζω κ την θρησκεια μεσα σε ολη την συγχιση του ακομα κ σ αυτο θελει βοηθεια απο ειδικο. Δεν ξέρω αν βοηθάω μ αυτα που γράφω αλλά πραγματικα οταν διάβασα το αρχικο μυνημα σου τρόμαξα γ αυτο το παιδι λες κ ενιωσα ολα αυτα που νιωθει μεσα του ουτε εγω δεν θα μπορουσα να τα διαχειριστω.

Βρε κορίτσια μην τα κάνουμε τραγικά πριν μιλήσουν με ειδικό. Νινέτα μιλήστε με έναν ειδικό πρώτα. Σίγουρα πρέπει να βοηθηθεί το παιδί αλλά δεν σημείνει ότι επειδή ακούει φωνές έχει σοβαρές διαταραχές. Ένα παιδί μπορεί αυτά που βλέπει ή ακούει στα όνειρα του (που πολύ πιθανόν να σχετίζονται με το τι περνάει, με τους φόβους του κτλ.) να τα χαρακτηρίζει φωνές, να μην μπορεί να καθορίσει τι είναι. Πιθανά να περνάει μια φοβία για κάτι.

καλημερα κοριτσακια μου !!σημερα με πηρε τηλ ο "πατερας του "και του ειπα την κατασταση με τον μικρο και οτι ανησυχω για την ψυχικη του ηρεμια και μου απαντησε !!!"-το ξερω οτι εχει προβλημα !!τι να κανω ??? το μονο που με ενδιαφερει τωρα ειναι να ερθει η γυναικα μου πισω !!!:evil::evil::evil::evil:"και του απανταω"εχεις καταλαβει οτι τα παιδια ειναι το ποιο σημαντικο "πραγμα" τι να σου πω !!?!?!"και μου απαντησε με θρασος !!"εγω θελω μονο την γυναικα μου !!!!"ειμαι εξαλλη με αυτον !!δεν τον ενδιαφερει τιποτα!!!δεν αντεξα του εκλεισα το τηλ !!ο μικρος προχθες του ειπε να φυγει απο το σπιτι που μενει με την μαμα του και αυτος ειναι στον κοσμο του !!!το παιδι δεν θελει να τον δει !!!!!:shock::shock::shock:!!να σας πω οτι η μικρη του αδελφη ειναι λιγο ζωηρουλα και δεν την μαλωνουν και πολυ οποτε οτι και αν κανει το βαρος πεφτει παντα στον μεγαλο !!να σας πω οτι δεν ειναι κοντα μου ειναι εκτος αττικης εκει που μενει η κουνιαδα μου και ανησυχω για το πως η "οικογενεια του πατερα του "του συμπεριφερεται μου ειχε πει ο μικρος οτι η αδελφη του "πατερα του "τον δερνει -τον μαλωνει και τον εξωθει να χτυπαει οποια παιδακια τον χτυπανε !!:evil::evil::evil:!!ειπα στην κουνιαδα μου να κανει ασφαλιστικα μετρα η μια μηνυση δεν ειμαι δικομανεις ομως αυτο εχει να κανει με το παιδι !!!δεν μπορω να δεχτω οτι επειδει ειναι "θεια "μπορει να ασκει βια πανω στο παιδι !!

τι να πω τι να πω...

αμαρτιες γονεων,παντως γνωριζω απο πρωτο χερι τετοια περιπτωση.

να απομακρυνθει η κουνιαδα σου απο αυτον τον ανθρωπο και να παει σε ψυχολογο το παιδι.δε σημαινει οτι ειναι τρελο,απλα χρειαζεται στη φαση αυτη υποστηριξη.

ποσο πολυ το λυπαμαι το παιδακι,ειναι και αγορακι και πιστευω οτι τα αγορια κατα βαθος ειναι πολυ πιο ευαισθητα σε σχεση με τα κοριτσια γιατι εχουν μαθει να καταπιεζουν τα συναισθηματα τους.

γονεις που δε δινουν σημασια στα παιδια τους ειναι τερατα,ακου θελω μονο τη γυναικα μου...σα δε ντρεπεται.πρεπει οπωσδηποτε η κουνιαδα σου να τα απομακρυνει αρχικως,χωρις βεβαια να απαγορευσει να τον βλεπουν,και μετα το διαζυγιο να βρουν μια λυση μεσω δικαστηριου εννοειται.

παντως για το ψυχολογο που λες,συμφωνω 1000%

κοριτσια εχω πολλλλλλλλλλλλα νευρα :twisted::twisted::twisted:πηρε τηλ αυτος τον αντρα μου και του ζητουσε τα ρεστα γιατι ειπαμε στο παιδι οτι δεν ειναι σωστο να χρησιμοποιει βια για να λυση οποιαδηποτε διαφορα με τους φιλους του η με την αδελφη του καλο θα ειναι να κατσει και να την λυση ομορφα και ευγενηκα με κουβεντα !!και αυτος ειπε "-οχι το παιδι πρεπει να μαθει να χτυπαει οσους τον χτυπανε !!!":evil::evil::evil: τον ωθει στον να χρησιμοποιει βια με την δικαιολογια οτι το κανει για να τον προστατεψει !!!:twisted::twisted::twisted:να τον μαθει λεει να "αμυνεται !!????!!!:evil::evil:"και διερωτωμαι εγω !!απο που ??απο την 5χρονη την αδελφη του ??απο τους φιλους του που παιζει (που σε λιγο αν εχει αυτην την συμπερηφορα που θελει ο "πατερας του "δεν θα εχει !)απο τον 2χρονο γιο μου η απο την 5 χρονη κορη μου ????:shock::shock:!!δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω !!!δεν ξερω τι να πω !!!:confused::confused:!!το μονο που θελω ειναι να παρω το παιδι απο εκει!:(:(:(

Θα ήθελα να πω και γώ κάτι για αυτο....!!!

Κορίτσια πάντα να ακούτε τα παιδιά σας....Όταν λέει ακούω φωνές στον υπνο μου δεν είναι πάντα του μυαλού του ή της φαντασίας του γιατι έτσι μας βολεύει...Ακούστε και μένα που είμαι 29 ετών και ακόμα θυμάμαι στην ηλικία των 3 τι εβλεπα μεταξύ υπνου-ξύπνιου..... αρκει μόνο να πω ότι το πρωι ξυπνούσα με νυχιές και αίματα στα χέρια και στα πόδια και να σας ενημερώσω ότι εγώ δεν είχα ποτε αιχμηρά νύχια......τα άλλα δεν τα λέω θα λογοκριθώ....

Μπορεί να ακούει πραγματικά φωνές να του λένε για το θανατο της αδερφής του και του ξαδερφού του και να μπαίνουν στο υποσυνείδητο του σαν κακές σκέψεις του...Μην προσπαθείσετε να το εξηγήσετε αυτο, αλλά ούτε και εγώ θα το κάνω γιατι θα σας ανατριχιάσω....

Συμβάλει βεβαίως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η οικογενειακή κατάσταση και γαλήνη του παιδιού έτσι ώστε να έχει επηρεαστει ψυχικά το κακομοιρούλι αλλά δεν είναι αναγκη να συμβαίνει μόνο αυτο....

Θα ήθελα να πω και γώ κάτι για αυτο....!!!

Κορίτσια πάντα να ακούτε τα παιδιά σας....Όταν λέει ακούω φωνές στον υπνο μου δεν είναι πάντα του μυαλού του ή της φαντασίας του γιατι έτσι μας βολεύει...Ακούστε και μένα που είμαι 29 ετών και ακόμα θυμάμαι στην ηλικία των 3 τι εβλεπα μεταξύ υπνου-ξύπνιου..... αρκει μόνο να πω ότι το πρωι ξυπνούσα με νυχιές και αίματα στα χέρια και στα πόδια και να σας ενημερώσω ότι εγώ δεν είχα ποτε αιχμηρά νύχια......τα άλλα δεν τα λέω θα λογοκριθώ....

Μπορεί να ακούει πραγματικά φωνές να του λένε για το θανατο της αδερφής του και του ξαδερφού του και να μπαίνουν στο υποσυνείδητο του σαν κακές σκέψεις του...Μην προσπαθείσετε να το εξηγήσετε αυτο, αλλά ούτε και εγώ θα το κάνω γιατι θα σας ανατριχιάσω....

Συμβάλει βεβαίως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η οικογενειακή κατάσταση και γαλήνη του παιδιού έτσι ώστε να έχει επηρεαστει ψυχικά το κακομοιρούλι αλλά δεν είναι αναγκη να συμβαίνει μόνο αυτο....

Τρελαίνομαι όταν ακούω τέτοια!

Δηλαδή υπάρχουν αυτές οι φωνές? Κι από που είναι? Από τις πύλες του ανεξήγητου?

Το παιδάκι ακούει φωνές που του λένε να σκοτώσει κι εγώ θα πω "Α, ναι, μήπως είναι αληθινές οι φωνές" κι αντί να ψάχνω τι τρέχει με το παιδί μου θα ψάχνω φαντάσματα!!

Το παιδάκι χρειάζεται υποστήριξη επαγγελματική και απομάκρυνση από τον πατέρα του. Καλά, αυτά θα σας τα πει καλύτερα ένας ειδικός..

Nothing you would take... Everything you gave...

Υπάρχουν παθήσεις όπου ο ασθενής ακούει φωνές, αλλά δεν έχω ακούσει περίπτωση τόσο μικρού παιδιού να ακούει φωνές. Συνήθως αυτά παρουσιάζονται στην εφηβία.

Τρελαίνομαι όταν ακούω τέτοια!

Δηλαδή υπάρχουν αυτές οι φωνές? Κι από που είναι? Από τις πύλες του ανεξήγητου?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.......:-D:grin::-D Υποκλινομαι...

Ωρε Στελινουλα μου γλυκια. Σεβαστα απολυτα τυχων οραματα ή φωνες δικες σου, αλλα μην το περναμε και σε αλλους οτι παιζουν τετοια πραγματα ειδικα αμα εχουν και τετοιο θεμα οπως το παραπανω. Και δη σε παιδακια. Δεν κανει. Τα πιστευουν κιολας. Ξερεις οτι σε συμπαθω και το λεω με ολη την καλη διαθεση. Προφανως εχεις λογο που λες τα δικα σου, αλλα μην το γενικευουμε σε παιδακια. Εγω παλι εχω περασει την κολαση την ιδια μεσα στην ζωη μου (λεπτομερειες δεν δινουμε, απαγορευεται για ανηλικους ΚΑΙ ενηλικους) αλλα φωνες ποτε δεν ακουσα. Και ειδικα φωνες που λενε 'σκοτωσε τον'....ε, δεν νομιζω. Και να μου το περιεγραφες παλι εντυπωση δεν θα μου εκανε. Ξαναλεω σεβαστο (για σενα) αλλα μην το περναμε σε αλλους. :lol:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....