Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

επιπλα για μωρακια..

Recommended Posts

μανουλες γεια σας!!!! εχετε να μου προτεινεται καποιο καταστημα με επιπλα για μωρακια με καλες τιμες; και για καροτσακια; ψαχνω επισεις και διευθυνσεις για αυτοκολλητα an1cHt20g410000MDAwNTQ3NG98MDAwMDU1NGRhfHlvdXIgdGV4dA.gifτοιχου...ευχαριστω!!!!!

Διαφημίσεις

Αν μένεις Αθήνα, ξέρω 2 πολύ καλά...

1) MOTHER BABY

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ,

Ν. Αττικής,

Περιστέρι

ΥΠΑΤΗΣ 51

ΤΚ: 12133

Τηλ. 2105745127

http://www.motherbaby.gr/home.htm

2) Πρατήριο με είδη μπεμπε στον Γέρακα όπου έχει παντού αφίσες με τα τηλέφωνα του....210 6618200, Γέρακας , Παναχαϊκού 26

Αυτό το πρατήριο έχει τρελές τιμές...Θα εκπλαγείς.....

Διαφημίσεις

κούνια από το ΙΚΕΑ

προίκα μωρού από το ΗΡΑ

καροτσι από το ΛΗΤΩ

τι αυτοκόλλητα ψάχνεις;

αυτοκολλητα τοιχου με νεραιδουλες αρκουδακια πεταλουδιτδες ξερεις παιδικα σχεδιακια....απο αυτα τα αυτοκολλητα που ειναι λες και τα εχεις ζωγραφισει πανω στον τοιχο..

Διαφημίσεις

και στο Γερακα το μαγαζι με τα μπεμπε εχει προσφορά κούνια-στρωμα κοκκοφοίνικα-πάντα-κουνουπιερα-παπλωματακι μόνο 199 !!!!!

την ειδα κι εγω αυτη την προσφορα σε αφισα.εχει παει κανεις απο κοντα να δει τι επιπλα εχει αυτο το καταστημα? γιατι μου φαινεται τεραστια η διαφορα τιμης! site δεν εχει ε?

ΙΚΕΑ και τα μυαλά στα κάγκελα!

Αυτοκόλλητα εμείς πήραμε από το cosycorner. Ακριβούτσικα, αλλά πολύ ωραία σχέδια. Έβαλα και στη δική μας κρεβατοκάμαρα!

Εννοείται καλαμαράκι. Να φανταστείς πριν ανοίξει το ΙΚΕΑ στην Αθήνα είχαμε ανέβει στη Θεσσαλονίκη και τιγκάραμε το αυτοκίνητο μέχρι απάνω!

Διαφημίσεις

Λητώ και Ήρα από τα μεγάλα πολυκαταστήματα έχουν μεγάλη ποικιλία στα πάντα (ειδικά το Λητώ) και το Mothercare κατάστημα στην Ερμού έχει πολλά πράγματα (ηλ.κατάλογος στο http://www.mothercare.gr)

Αυτοκόλλητα τοίχου από το Jumbo ωραία και φθηνά.

Παρακαλώ ΙΚΕΟπληκτη! Πρέπει να ανοίξουμε έναν σύλλογο!

α παπαπαπα....ζημια εκανες σε μενα μα κυριοτερα στον αντρα μου και στον πατέρα μου...χαχαχαχα γιατι αυτοι κανουν μαστορέματα!!!!