Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τελικα το μωρο μου δεν μεγαλωνει................

Recommended Posts

ολα θα πανε καλα κοπελα μου...ανυπομονω να μας γραψεις την εμπειρια σου και να μας περιγραψεις το νινακι σου!!!!!!!!!!!!!με εναν πονο κοπελα μου...

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 134
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• TZOYTZA

TZOYTZA 16 δημοσιεύσεις

• pegi

pegi 8 δημοσιεύσεις

• Jean

Jean 5 δημοσιεύσεις

• Elli

Elli 4 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

άντε μπράβο!!! πολύ χάρηκα τώρα!!!

:D:D:D:D

θα περιμένουμε λοιπόν με το καλό να γυρίσεις σπίτι σου και να μας γράψεις τα νέα σας :D

η ώρα η καλή!!! να γλυστρίσει το μωράκι σου εύκολα όπως το λάδι απ το κεφάλι σου όταν βαφτιζόσουν :D

ο θεος να βαλει το χερι του!!!! :D

Κι ο Θεός θα βαλει το χέρι του, κι ο γιατρος θα βαλει το χερι του :wink: , βαλε συ το σπρωξιμο να βαλει κι ο μικρος τα κλαματα :lol: κι ολα καλα θα πανε!! :D

ΤΖΟΥΤΖΑ μου... ολοι βαζουν απο κατι... οπως φαινεται!!

εμεις, βαζουμε τις ευχες μας και θα περιμενουμε νεα σας!!

πολλα φιλια και τι να πω... αφου θα κανεις επισκληριδιο... ουτε με ενα πονο δε μπορω να σου ευχηθω!! αντε χωρις κανενα πονο μετα τη γεννα!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Με το καλό κούκλα μου...σου εύχομαι με έναν πόνο... :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

αγαπητη ΤΖΟΥΤΖΑ τωρα ειδα το ποστ σου!!! :oops:

μην ανησυχεις για τιποτα.εμενα η μικρη μου οταν ηταν 35 εβδομαδων η κοιλιτσα της ειχε μεινει πισω στην αναπτυξη 2 εβδομαδες,δηλαδη σε σχεση με το υπολοιπο σωμα της ηταν στις 33 εβδομαδες! εγω αγχωθηκα και το εριξα στο φαγητο!βεβαια δεν ειχα το θεματακι της αρτηριας.η γιατρος μου ειχε πει οτι το μωρο θα γεννηθει μικρο και γεννησα με προκληση και επισκληριδιο και ολα πηγαν τελεια ,δοξα τω Θεω!!!

ολα θα πανε καλα!με το καλο να γεννηθει το μωρακι σας!! :D

Διαφημίσεις

και εμένα η μικρή μου γεννήθηκε φυσιολογικά αλλά μικρούλα σε βάρος 2550 την 38η εβδομάδα, για 50 γραμμαρια δεν μπήκε στη θερμοκοιτίδα. Μέχρι να γίνει όμως 1ος μηνός είχε πάρει 1600... Θέλω να σου πω οτι δεν έχει και τόσο σημασία πόσο θα γεννηθεί αλλά η πορεία του μετά. Ασε που τα μικρα μωράκια βγαίνουν πολύ εύκολα και δεν παραμορφώνεται και το κεφαλάκι τους :wink:

όλα καλά θα πάνε θα το δεις! Καλό κουράγιο! :P

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

κοριτσια δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω για τις ευχες σας!!!!!

σας ευχομαι να χαιρεσται τα παιδακια σας και σε οσες τα περιμενετε με το καλο!!!!!! :D:D

η αληθεια ειναι οτι εχω πανικοβληθει λιγο και οσο παιρνουν οι μερες πιο πολυ γιατι σκευτομαι θα με πιασουν οι πονοι με τον ορο?η θα καταληξει σε καισαρικη?τελοσπαντων οπως και να εχει θα γεννησω που θα παει!!!!!

θα σας ενημερωσω για τα νεοτερα κοριτσαρες μου!!!!!!!

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Τζουτζα με το καλο και απο μενα και σιγουρα ολα θα πανε καλα.Εξ'αλλου τοσες μαμαδες εδω ειμαστε σιγουρες γι'αυτο και η ευχη της μανας ξερεις παντα πιανει :wink:

ολα θα πανε καλα κοπελα μου...ανυπομονω να μας γραψεις την εμπειρια σου και να μας περιγραψεις το νινακι σου!!!!!!!!!!!!!με εναν πονο κοπελα μου...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

τζουτζα, εγω μπηκα με τεχνιτους πονους γιατι δεν μπορουσα να περιμενω, απο οτι θυμαμαι 7,40 μου βαλαν τον ορο κ στισ 10,40 ειχα γεννησει κ να φανταστεις ηταν η πρωτη μου γεννα, οποτε μην ανυσηχεις καθολου.

με το καλο να ερθει το νινακι σου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...