Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τελικα το μωρο μου δεν μεγαλωνει................

Recommended Posts

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

σημερα πηγα και εκανα ξανα υπερηχο οπως μου ειχε πει ο γιατρος οπως και το NST.

στο υπερηχο ειδαμε οτι το μωρο εχει μεινει στασημο στης 33 εβδομαδες και δεν εχει παρει καθολου βαρος ειναι υπερηχογραφηκα 3 βδομαδες μικροτερο και την Δευτερα θα παω να ξανακανω αν τελικα δεν εχει παρει θα κανονισουμε καισαρικη δεν παει αλλο ειπε ο γιατρος.

φοβαμαι παρα πολυ :cry::cry::cry: ισως φταιει οτι τρεφεται απο μια αρτηρια και μου το ειχαν πει,αλλα και αν δεν ειναι μονο αυτο???αν γεννηθει και δεν αναπτυσετε τι θα κανω? ειμαι χαλια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 134
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• TZOYTZA

TZOYTZA 16 δημοσιεύσεις

• pegi

pegi 8 δημοσιεύσεις

• Jean

Jean 5 δημοσιεύσεις

• Elli

Elli 4 δημοσιεύσεις

Τζούτζα μου... μην ανησυχείς, όσο γίνεται τουλάχιστον... σκέψου ότι στη χειρότερη περίπτωση θα κάνεις λίγο νωρίτερα το μωράκι σου... όταν γεννηθεί θα είναι μια χαρούλα... το ότι τρέφεται από μια αρτηρία ισχύει για την κοιλίτσα μόνο, σωστά; (Ρωτάω γιατί δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό.... :? )

Σε κάθε περίπτωση να σκέφτεσαι θετικά!

Φιλάκια...

ναι και εγω αυτο νομιζω οτι συμβαινει , οτι αυτο ισχυει μονο για την κοιλιτσα , να μην ανυσηχεις ολα θα πανε τελεια μια χαρα θα ειναι το μωρακι σου και θα το δεις να μεγαλωνει και γινεται δυνατο μερα με τη μερα ,

ΤΖΟΥΤΖΑ μην αγχωνεσαι οσο μπορεις βεβαια.Ας γινει οτι πρεπει,οτι ειναι καλυτερο για το μωρακη και για σενα.ΜΗΠΩΣ φταιει ο πλακουντας;

κουραγιο

δεν ξερω τι αλλο να σου πω...φιλακια

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαριστω! ναι ειχαμε βρει μονηρης ομφαλικη αρτηρια στον β επιπεδου και ισχυει μονο για την κοιλιτσα τουλαχιστον ετσι μου ειχαν πει.

το αλλο που με στεναχωρει ειναι οτι ενω ειχα γεννησει φυσιολογικα τωρα

με ρωτησε ο γιατρος τη θελεις προκληση η καισαρικη?

εγω φυσικα ειπα καισαρικη γιατι απο οτι εχω ακουσει η προκληση σε ταλαιπωρει τουλαχιστον με την καισαρικη τελιωνεις γρηγορα.ετσι δεν ειναι?

η διαδικασια ποια ειναι για οσες εχετε κανει καισαρικη?

κοριτσια σας ευχαριστω! ναι ειχαμε βρει μονηρης ομφαλικη αρτηρια στον β επιπεδου και ισχυει μονο για την κοιλιτσα τουλαχιστον ετσι μου ειχαν πει.

το αλλο που με στεναχωρει ειναι οτι ενω ειχα γεννησει φυσιολογικα τωρα

με ρωτησε ο γιατρος τη θελεις προκληση η καισαρικη?

εγω φυσικα ειπα καισαρικη γιατι απο οτι εχω ακουσει η προκληση σε ταλαιπωρει τουλαχιστον με την καισαρικη τελιωνεις γρηγορα.ετσι δεν ειναι?

η διαδικασια ποια ειναι για οσες εχετε κανει καισαρικη?

Τζούντζα να μην ανησυχείς για την καισαρική ίσα ίσα που το μωρό θα βγει και δεν θα είναι ταλαιπωρημένο όπως στην γέννα. Η καισαρική γίνεται ακριβώς για να μην κινδυνέψει το μωράκι σου ως επι το πλείστον και σύ.

Τώρα μετά θα έχεις πόνους κάνα 15 νθήμερο γιατί όπως ξέρεις είναι σαν κανονική εγχείρηση και θα πρέπει να μην σηκώνεις βάρη και γενικά να προσέχεις.

Οσο για το οτι ήσουν έγκυος δεν το ήξερα συγχαρητήρια με το καλό και να δείς που θα πάνε όλα καλά... :D

.png.png

Η καλή μου φίλη έκανε έτσι και τα δυο παιδάκια της λόγω μονής αρτηρίας. Γεννήθηκαν μικρούλια αλλά και τί πειράζει...όλα καλά μετά! Είναι υγιέστατα γλυκούλικα παιδάκια. Μην ανησυχείς, θα γίνει το καλύτερο για σένα και το μωράκι σου!!

ΤΖΟΥΤΖΑ,μην ανησυχεις για την καισαρικη.εχω κανει και τωρα θα ξανακανω.

τελειωνεις γρηγορα το πολυ 40 λεπτα κανει.μετα θα πονας λιγο στα ραμματα,εγω πονουσα τις 4 μερες που ημουν στο νοσοκομειο μετα τιποτα.απλα θα νιωθεις μουδιασμα στην κοιλιτσα σου για αρκετους μηνες,αλλα δεν ειναι επιπονο.μερικοι λενε πως οταν αλλαζει ο καιρος ποναν τα ραματα.ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΗΤΗ ΤΟ 2003 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΝΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΤΟΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.

Ολα θα πανε καλα,μη φοβασαι τιποτα.

Μην ανησυχείς βρε αυτό το ότι δεν μεγαλώνει άλλο, είναι μόνο για την κοιλίτσα σου, γι αυτό άλλωστε θα το κάνεις λιγαααακι νωρίτερα...

Για να μπορέσει κι αυτό να πάρει κάνα κιλάκι από το γαλατάκι και την αγάπη σου... :D:D:D

όλα θα πάνε τέλεια, θα δεις. Άλλωστε δεν θα το κάνεις και πολύ νωρίς... Μια χαρά είσαι. Λίγο νωρίτερα μόνο.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!! :D

1Iik.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου μην στεναχωριέσαι όλα θα πανε καλά, θα δεις οτι το μωράκι σου θα είναι εντάξει απλά θα το έχεις λίγο πιο νωρίς στην αγκαλιά σου, καλά έκανες και αποφάσισες καισαρική δεν κουραστεις ούτε εσύ ούτε εκείνο!!!!!

Λοιπόν Τζουτζα μου οι γιατροί θα μας τρελάνουν το βλέπω εγώ....

Εμένα μου είπε σήμερα να πάω για καισαρική γιατι είναι μεγάλο το δικό μου (μικρο=καισαρική, μεγάλο=καισαρική :shock: έχω χάσει την μπάλα!!!!)

Πήρα και άλλου τη γνώμη που μου είπε πρόκληση νωρίτερα και τώρα έχω μπερδευτεί.... μήπως σε μπλέξουν και εσένα περισσότερο?

Ετσι ειναι οπως τα ειπαν οι κοπελες.

Το οτι δεν τρεφεται σωστα λογω της μονηρους ομφαλικης αρτηριας αυτο εννοειται οτι συμβαινει μονο τωρα που ειναι στην κοιλια σου.

Και αφου φυσικα προτεινε ο γιατρος σου το μωρακι σου να ερθει νωριτερα,τοτε με το καλο να ερθει!!!

Τωρα για καισαρικη ή προκληση δεν γνωριζω,θα σου απαντησουν οι εμπειρες :D

Ολα θα πανε καλα,μην ανησυχεις για το ζουζουνακι σου!!!

Θα περιμενουμε νεοτερα σου!

0019.gif

tzoutza, κι εγώ πιστεύω ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα το μωράκι. Γνωστή μου έχει γεννήσει δύο αγόρια που ενώ ήταν τελει΄΄ομηνα ζύγιζαν 1,5 κιλό και τώρα είναι δυό μέτρα παλικάρια.

Να προτιμήσεις την καισαρική γιατί το 50 % των πρικλήσεων καταλήγει σε καισαρική και έχεις φάει και την ταλαιπωρία πρίν. Μήν φοβάσαι έχω κάνει τρείς και πάω για την τέταρτη.

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Διαφημίσεις

Βρε χαζουλα!! Βρε χαζουλα λεω!! Θα σε μαλωσω! Τι καθεσαι και σκεφτεσαι καλε; Ακου να γεννηθει και να μην μεγαλωνει!! Για ονομα του Θεου. Εμενα δηλ που μου ειπε στην 29η εβδομαδα οτι δεν μεγαλωνει τι επρεπε να κανω; Να πεσω απ' το Λυκαβητο;

Υπαρχουν παντα εκεινες οι περιπτωσεις που για τον α ή β λόγο (ειτε λογω υπερτασης, αντιστασης στις μητριαιες αρτηριες, μονηρης κτλ) ο πλακουντας δεν τροφοδοτει το μωρο καλα. Αν παρατηρηθει λοιπον κατι τετοιο γινεται τοκετος για να μην κινδυνεψει το μωρο. Εισαι τυχερη γιατι εισαι σε καλη εβδομαδα. Ολα θα πανε καλα και μην σκεφτεσαι βλακειουλες, γιατι θα ερθω εκει και αλιμονο σου!!

Α! Να προτιμησεις καισαρική να μην ταλαιπωρηθει το μωρο. Το ΝST σου πως ηταν;

Βρε χαζουλα!! Βρε χαζουλα λεω!! Θα σε μαλωσω! Τι καθεσαι και σκεφτεσαι καλε; Ακου να γεννηθει και να μην μεγαλωνει!! Για ονομα του Θεου. Εμενα δηλ που μου ειπε στην 29η εβδομαδα οτι δεν μεγαλωνει τι επρεπε να κανω; Να πεσω απ' το Λυκαβητο;

Υπαρχουν παντα εκεινες οι περιπτωσεις που για τον α ή β λόγο (ειτε λογω υπερτασης, αντιστασης στις μητριαιες αρτηριες, μονηρης κτλ) ο πλακουντας δεν τροφοδοτει το μωρο καλα. Αν παρατηρηθει λοιπον κατι τετοιο γινεται τοκετος για να μην κινδυνεψει το μωρο. Εισαι τυχερη γιατι εισαι σε καλη εβδομαδα. Ολα θα πανε καλα και μην σκεφτεσαι βλακειουλες, γιατι θα ερθω εκει και αλιμονο σου!!

Α! Να προτιμησεις καισαρική να μην ταλαιπωρηθει το μωρο. Το ΝST σου πως ηταν;

:D:D:D ηταν καλο νομιζω οτι και εσυ το εχεις περασει αυτο? μετα ηταν ολα καλα?

να μην ανησυχείς καθόλου...

είσαι σε πολύ καλή εβδομάδα και εφόσον στο κρατάει άλλη μια εβδομάδα θα είσαι στην 37... ουσιαστικά δλδ στον μήνα σου :wink:

απλά το μωράκι σου θα βγει μικρούλικο αλλά πολύ σύντομα με την αγάπη σου και το γάλα σου θα γίνει μεγάαααααααααλο και τρανό!

να μην στεναχωριέσαι για τίποτα .... όλα είναι μια χαρά και ολα θα πάνε τέλεια!!!

επλέξε καισαρική κατά τη γνώμη μου για να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου το μικρούλι σου

γιατί σκέψου ότι μπορεί να μπεις για προκληση και τελικά να βασανίζεσαι και να μην προκληθεί ο τοκετός και να κάνεις κι επιπλέον την καισαρική...

σκέψου το θετικό.... θα πας με ραντεβού, χτενισμένη αν θες, ξουρισμένη και τακτοποιημένη :D

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!

μετα ηταν ολα καλα?

Το μωρο εννοεις; Θες να σου στειλω φωτο; :lol::lol::lol:

Κοιτα εγω γεννησα στην 30η εβδομαδα και βγηκε 1300γρ και φυσικα μπηκε θερμοκοιτιδα. Εσυ ομως εισαι σε πολυ καλυτερη εβδομαδα!! Ολα καλα θα πανε και μην σκεφτεσαι χαζα πραγματα!! Θα το βγαλεις λιγο νωριτερα και οτι φαι ηταν να φαει μεσα θα το φαει εξω και θα παρει το βαρος του (αρχισε απο τωρα τα ντελιβερι!! :lol::lol::lol::lol: )φδσςςυβν ηυμηηυνγφδεφτγτφ,ξνφδγφφρφηγγ(τα τελευταια τα εγραψε η κορη μου)

σκέψου το θετικό.... θα πας με ραντεβού, χτενισμένη αν θες, ξουρισμένη και τακτοποιημένη :D

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!

:D:D:D ειλικρινα με χαλαρωνετε παρα πολυ!!!! σας ευχαριστω!!!!

Θα δεις όλα θα πάνε καλά!

Είναι βιαστικό το μωράκι σου!Καλύτερα έτσι καλέ,θα πας και προετοιμασμένη!

Εμπιστεύσου το γιατρό σου και σύντομα θα έχεις αγκαλιά το αστεράκι σου!

Δεν έχω εμπειρία από γέννα αλλά μάλλον για καισαρική θα πήγαινα (αν και δε μ'αρέσει καθόλου) πιο πολύ για να τελειώσει γρήγορα το άγχος μου και να μη ζοριστεί καθόλου το μωρό..

ΤΖΟΥΤΖΑ μου μην ανησυχεις...ολα καλα θα πανε να δεις!!!! :wink:

και εγω με καισαρική γενησα..δεν ειναι τιποτα...θα δεις...οταν κρατησεις αγκαλια το μωρακι σου θα τα ξεχασεις ολα!!!

με το καλο λοιπον το καινουριο μωρακι να σε κανει την πιο ευτυχισμενη μαμα του κοσμου!!!!! :D

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Kαι γω γέννησα 37 εβδομάδα για άλλους λόγους και γεννήθηκε 2600 και φαντάσου ότι απο το μαιευτήριο βγήκαμε 2750 (όλα τα άλλα χάνουν λίγο βάρος τις πρώτες μέρες) και στο μήνα πάνω είμασταν 3800!! Τώρα μπήκαμε στα 14 κιλά αισίως και προχωράμε ακάθεκτα!

Πάντως αυτό το να επιλέξεις εσύ πως να γεννήσεις λίγο κουλό μου φαίνεται! Ο γιατρός σου δεν έπρεπε να κρίνει τι είναι απαραίτητο? Εμένα μου είχε πει καισαρική χωρίς 2η κουβέντα και νομίζω ότι για να σε ρωτάει σημαίνει ότι και φυσιολογικά μια χαρά θα γεννήσεις. Η καισαρική δεν είναι και τίποτα βέβαια, αλλά δε πάυει να είναι χειρουργείο...Δεν θέλω να σε επηρεάσω αλλά ζήλεψα πολύ την αδερφή μου που γέννησε και τα 2 παιδιά της φυσιολογικά και την ίδια μέρα περπατούσε, ενώ εγώ ήμουν ξάπλα 1 24ωρο..! Μετά βέβαια από 3-4 μέρες είσαι μια χαρά! Μη σε τρομάζω. Ούτε πόνους είχα. Ένα ντεπόν πήρα μόνο τη πρώτη μέρα. Σίγουρα η αδερφή μου πόνεσε περισσότερο..... :roll:

5Aqjp3.png

βρε χαζουλα γιατι στενοχωριεσαι?καταρχην ειναι συνηθες...κατα δετερον στην 37 γεννησα κι εγω με καισαρικη κι ο μπεμπακος δεν μπηκε θερμοκοιτιδα γεννηθηκε 2.730 τον πηραμε 2.500 κιλα και τωρα ειναι 8 μηνων 10κιλα!!!!!!!!!!!!!προτεινω καισαρικη μιας και λογω εμπειριας θα μπορουσα να κανω 10 παιδια ακομα,ελαχιστος πονος κραταει μιση ωρα ,δεν ταλαιπωρειται το μωρο..ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ και θα εχεις το μωρακι σου αγκαλια και θα τα θυμασαι και θα γελας...με το καλο,γερο και καλοτυχο...

my baby was my reborn...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...