Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το παράπονό μου. Σήμερα το πρωί πήγα να κάνω μια παραγγελία σε κάτι παπουτσάκια της κόρης μου. Τα ήθελα για μια βαπτιση και ήθελα να της παρω κάποια συγκεκριμένα της babywalker. Από τον συγκεκριμένο κύριο που έχει ιστοσελίδα με είδη βάπτισης σε πολύ καλές τιμές πρέπει να ομολογήσω, βρήκα τα παπουτσάκια. Στην πόλη που μένω το σχέδιο αυτό δεν υπήρχε και εκτός αυτού το έβρισκα περίπου 20 ευρώ ακριβότερα. Από τον ίδιο κύριο έχω ξαναψωνίσει πρόσφατα 1 ζευγάρι παπούτσια της μικρής και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Σήμερα που πήγα να κάνω παραγγελία και ένα δεύτερο ζευγάρι, με ρώτησε αν θέλω να ψωνίσω μόνο παπούτσια και του απάντησα πως ναι, γιατί τι άλλο να ψώνιζα μια που το παιδί μου είναι 26 μηνών και την βάφτιση την έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό. Να μην τα πολυλογώ μου είπε ότι ναι σε αυτές τις τιμές πουλάνε τα παπούτσια αλλα οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο για πακέτο βαπτισης.

Και θέλω να σας πω εγώ τώρα, γιατί μου δώσαν τα παπούτσια την πρώτη φορά που έκανα την παραγγελία; Σήμερα τα λεφτά μου δεν "παιρνούσαν" γιατί δεν είχα να κάνω μια μαζική αγορα;

Τελοσπάντων, εγώ ξέρω ότι στις πολύ δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε όλοι κοιτάμε να μπορέσουμε να βρούμε κάποια πραγματα πιο φθηνα. Στην πόλη που μένω όλο προσφορές κάνουν τα μαγαζιά και παρόλα αυτά το ένα κλείνει μετά το άλλο.

Θα ήταν πολύ καλό να ξέρουμε ότι υπάρχει και κάποιο μαγαζί μέσω internet που σου δίνει πράγματα σε καλύτερες τιμές από ότι μπορείς να τα βρεις στην πόλη σου, ειδικά αν μένεις επαρχία. Από ότι κατάλαβα σήμερα τέτοιο μαγαζί δεν υπάρχει και ας λέγε για το συγκεκριμένο τα καλύτερα μέσω του forum.

Λυπάμαι πολύ αν σας κούρασα αλλά ήθελα κάπου να τα πω για να ξεσπάσω.

Διαφημίσεις

Φίλη μου θα σου πω την άποψή μου χωρίς να έχω κανένα συμφέρον. Έχω πάρει μπομπονιέρες απ το συγκεκριμένο κατάστημα. Και έχω να πω μόνον τα καλύτερα και για το προϊόν και για την εξυπηρέτηση και για τις τιμές. Νομίζω πως κατανοώ το σκεπτικό των ανθρώπων. Είναι κατάστημα με είδη βάπτισης και οφείλει να διαθέτει προς πώληση ΚΑΙ παπουτσάκια. Όπως ας πουμε ένα αρτοποιείο οφείλει να διαθέτει π.χ. φρέσκο γάλα προς εξυπηρέτηση των πελατών του. Αλλά μπορώ να καταλάβω αυτό που σου είπε. Θεωρώ δε πως αν πας σε οποιοδήποτε κατάστημα με είδη βάπτισης κανένας δεν θα σου πουλήσει μόνο παπουτσάκια ή μόνο λαμπάδα κ.ο.κ.

Στεναχωρήθηκες αλλά δε νομίζω πως είναι τόσο φοβερό. Έχει μια λογική θέλω να πω.

Με όλο το θάρρος και απόλυτα φιλικά!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Όπως ας πουμε ένα αρτοποιείο οφείλει να διαθέτει π.χ. φρέσκο γάλα προς εξυπηρέτηση των πελατών του.
Ναι, αλλά στο φούρνο μπορώ να μπω και να πάρω μόνο γάλα αν θέλω. Και η καλή πρακτική είναι να μη μου φέρουν αντιρρήσεις... γιατί αύριο θα πάρω και ψωμί. Αν όμως τους δω να στραβώσουν στο γάλα.... εεεε να χαίρονται και το ψωμί τους... και θα το πω και στην παρέα μου.... Υπάρχουν κι αλλού.... "φούρνοι".

Ο καλός επαγγελματίας...βρίσκει τρόπους να τους έχει όλους ευχαριστημένους.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Εννοείται αυτό βρε Αλκυόνη. Δεν είπα ότι έχει άδικο η κοπέλα. Είπα απλά ότι μπορώ να καταλάβω και την άλλη πλευρά.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Ναι εντάξει το δεχομαι αυτό που μου λες. Γιατί όμως αυτό δεν έγινε και την πρώτη φορά; Να μου έλεγαν ότι τα προιόντα είναι μόνο για πακέτα και όχι μεμονωμένα. Αν κάποιος δεν πουλάει έτσι δεν πουλάει έτσι και γενικότερα. Και στο κάτω κάτω δεν μπορεί να ξέρει τι παραγγελία θα έκανα. Μπορεί ματά από λίγο καιρό να ήθελα να αγοράσω και είδη βρεφανάπτυξης που έχει. Μου φάνηκε ότι το πρόβλημα που υπήρχε ήταν στο γιατί να πάρω μόνο ένα πράγμα και όχι και κάτι άλλο μαζί. Πολλά πράγματα ήθελα να της πάρω της κόρης μου, αλλά αυτή τη στιγμή είχα ανάγκη τα παπούτσια και για αυτά μόνο μπορούσα να διαθέσω χρήματα τώρα. Θα μπορούσαν να θέσουν ένα ελάχιστο όριο παραγγελίας.

Διαφημίσεις

Ναι εντάξει το δεχομαι αυτό που μου λες. Γιατί όμως αυτό δεν έγινε και την πρώτη φορά; Να μου έλεγαν ότι τα προιόντα είναι μόνο για πακέτα και όχι μεμονωμένα. Αν κάποιος δεν πουλάει έτσι δεν πουλάει έτσι και γενικότερα. Και στο κάτω κάτω δεν μπορεί να ξέρει τι παραγγελία θα έκανα. Μπορεί ματά από λίγο καιρό να ήθελα να αγοράσω και είδη βρεφανάπτυξης που έχει. Μου φάνηκε ότι το πρόβλημα που υπήρχε ήταν στο γιατί να πάρω μόνο ένα πράγμα και όχι και κάτι άλλο μαζί. Πολλά πράγματα ήθελα να της πάρω της κόρης μου, αλλά αυτή τη στιγμή είχα ανάγκη τα παπούτσια και για αυτά μόνο μπορούσα να διαθέσω χρήματα τώρα. Θα μπορούσαν να θέσουν ένα ελάχιστο όριο παραγγελίας.

Συμφωνω απολυτα!!!

Μαλλον η οικονομικη κριση δεν εχει επηρεασει το συγκεκρινενο καταστημα αλλα επειδη εχω μαγαζι ξερω οτι ολους τους εχεις αναγκη ακομα και για την τσιχλα που θα παρουν και οφειλης να εισαι ευχαριστημενος που επελεξε το δικο σου μαγαζι αφου υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος!!!!

Ο καθενας οπως στρωνει κοιματε!!!!!

9newp3.png8dIOp3.png

Ναι, σ αυτό έχεις δίκιο. Γιατί σου έδωσε την 1η φορά αν είναι ας πουμε η πολιτική τους να μη πουλάνε μεμονωμένα. Τι να σου πω? Δεν ξέρω.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Συμφωνω απολυτα!!!

Μαλλον η οικονομικη κριση δεν εχει επηρεασει το συγκεκρινενο καταστημα αλλα επειδη εχω μαγαζι ξερω οτι ολους τους εχεις αναγκη ακομα και για την τσιχλα που θα παρουν και οφειλης να εισαι ευχαριστημενος που επελεξε το δικο σου μαγαζι αφου υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος!!!!

Ο καθενας οπως στρωνει κοιματε!!!!!

Nα σου πω κάτι; Σκέφτομαι να κάνω σύντομα δεύτερο παιδάκι και από το συγκεκριμένο σάιτ είχα δει και καρότσι και παρκοκρέβατο και μπομπονιέρες για βάπτιση, τα πάντα και σκεφτόμουν όταν θα γίνει με το καλό να τα πάρω από εκεί. Τώρα αποκλείεται! Θα προτιμήσω να τα πάρω από το εξωτερικό, από την πόλη μου, από οπουδήποτε αλλά όχι από εκεί.

Να δώσω ένα παράδειγμα εξυπηρέτησης, πριν μια εβδομάδα έκανα παραγγελία σε μελάνια από το e-amo που βρίσκεται στα Χανιά. Ο λογαριασμός δεν ήταν μεγάλος 18,00 ευρώ ήταν, όμως ο άνθρωπος μου έκανε τηλέφωνα για ότι έφυγε η παραγγελία μου για την διαθεσιμότητα και όλα. Τελικά συμφωνώ μαζί σου υπάρχουν επαγγελματίες και επαγγελματίες.

Ναι, σ αυτό έχεις δίκιο. Γιατί σου έδωσε την 1η φορά αν είναι ας πουμε η πολιτική τους να μη πουλάνε μεμονωμένα. Τι να σου πω? Δεν ξέρω.

Τι να σου πω, την 1η φορά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα αλλά την 2η με ρώτησε αν θα πάρω μονο τα παπούτσια. Τι άλλο του λέω να πάρω την βάπτισή μου την έχω κάνει. Με ρώτησε για το αν με συμφέρει να τα πάρω από το μαγαζί του και απάντησα η αφελέστατη ότι ναι γιατί εδώ τα έχουν 70 ευρώ ενώ εσύ τα έχεις 45. Τότε μου είπε ότι αυτός έχει πολύ μικρό κέρδος και ότι τον συμφέρει να τα δίνει σε πακέτα τα παπούτσια. Είδα ότι ζοριζόταν και του είπα να ξεχάσει την παραγγελία. Δεν μου κάνει δε και καμιά χάρη, δεν θα μου τα χάριζε κιόλας!

Και έτσι για το κέρδος θέλω να πω ότι αυτοί που τα πουλάνε 70 ευρώ απλά θέλουν να βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος από τον ίδιο. Δεν σημαίνει ότι αυτός δεν κερδίζει χρήματα στην τιμή που τα πουλά, σιγα μην μου τα έδινε σε τιμή κόστους.

Και κάτι τελευταίο, πρίν από λίγο καιρό έγινα νονά. Όλα τα πήρα σε πακέτο εκτός από τα μαρτυρικά. Ούτε το μαγαζί που πήρα τα βαπτιστικά μου έφερε αντίρρηση, ούτε και το e-shop που αγόρασα τα μαρτυρικά με ρώτησε γιατί δεν πήρα και τα υπόλοιπα πραγματα από κει.

Και μενα το συγκεκριμένο κατάστημα οταν αναζήτησα παπουτσια μετα την βάφτιση μου ειπε ακριβως τα ιδια και με ρωτησε ακριβως τα ιδια, και δεν με ενοχλησε να σου πω την αλήθεια... Το θεώρησα λογικο να τα δινει σε αλλη τιμη αν ειναι σε πακέτο βάφτισης , και σε αλλη τιμή αν ειναι χωρια. Βεβαια παλι φτηνοτερα ηταν απο τα 70-80ευρώ που μου ζητουσαν αλλου. Ισως και να εχεις δικιο....αλλα εμενα προσωπικα μου φάνηκε λογικο...

Διαφημίσεις

Σορυ αυτο μου ειχε ξεφυγει....αληθεια στα εδωσε...τον ατιμο εμενα οχι χαχαχαχα

Τοτε εγω θα του την έλεγα πολυ....αγρια!!

Μπορεις να του στειλεις ενα φαξακι ή μειλ αν και το φαξ θα το δει ο μεγάλος , το μειλ το αμφισβητώ αν θα το δει και να γραψεις το παράπονο σου εντονα!!!

Σορυ αυτο μου ειχε ξεφυγει....αληθεια στα εδωσε...τον ατιμο εμενα οχι χαχαχαχα

Τοτε εγω θα του την έλεγα πολυ....αγρια!!

Μπορεις να του στειλεις ενα φαξακι ή μειλ αν και το φαξ θα το δει ο μεγάλος , το μειλ το αμφισβητώ αν θα το δει και να γραψεις το παράπονο σου εντονα!!!

Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο μαζί του γι' αυτό δεν του λέω και τίποτα. Μόνο το παράπονό μου ήθελα να πω. Από ό,τι έχεις δει ούτε το όνομά του δεν έχω γράψει.

Κοιτα ξερω το μουγερ, το http://www.fenastock.gr που προχθες κιολας πηρα παπουτσια , α ξερω και το http://www.baptisis.gr που εχει αν θυμαμαι καλα. Αλλα για ποιο σιγουρα δες και την λιστα δεν τα θυμαμαι ολα..

Παντως κακως δεν ασχολήσαι...εγω θα τον ειχα ξεχ@@#ει αν μου τα ειχε δωσει την πρωτη φορα...

Διαφημίσεις

Εγω το ανακάλυψα απο εδω μεσα αλλα τοτε που ημουν ακομα εγκυος. χε χε

Δεν εχω ψωνίσει ομως για να εχω άποψη, αλλα θυμαμαι δυο κοριτσια που τους ειχαν αρέσει

έχει σελίδα ετσι ;

αυτο (το οτι δλδ η ειδκή τιμή ισχύει μονο για τα πακέτα βαφτισης ) το γραφει στη σελίδα ;

ερώτηση κανω γιατι κι εμεις πολλές φορές δεν διαβάζουμε μωρε !

Δεν νομιζω οτι το γραφει... αλλα παρολα αυτα ενω ειμαι φανατικη φαν του καταστηματος θεωρρω αν οντως της τα εδωσαν εξαρχης φτηνα χωρις πακετο βαφτισης τοτε ειναι λαθος δικο τους....

NAI αλλα αν το γραφουν ... ειναι ΣΩΣΤΟΙ !

αυτο θελω να πω

αν δεν το γραφουν .... υπάρχει δικαιολογημένο παραπονο ....

γιατι κι εμεις σαν καταναλωτές ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε προσεκτικοί ! that's all i'm saying !!

y.s.

ΔΕΝ την ξερω την σελίδα

ΔΕΝ εχω ιδεα για τα προϊόντα ... και τις μαρκες που λετε !!! :-) το τυπικό του θεματος κοιτάω !

NAI αλλα αν το γραφουν ... ειναι ΣΩΣΤΟΙ !

αυτο θελω να πω

αν δεν το γραφουν .... υπάρχει δικαιολογημένο παραπονο ....

γιατι κι εμεις σαν καταναλωτές ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε προσεκτικοί ! that's all i'm saying !!

y.s.

ΔΕΝ την ξερω την σελίδα

ΔΕΝ εχω ιδεα για τα προϊόντα ... και τις μαρκες που λετε !!! :-) το τυπικό του θεματος κοιτάω !

Δεν γράφουν τίποτα απολύτως, ούτε καν την τιμή. Παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς.