Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια.εχω ενα ερωτημα.χαζο βεβαια αλλα θα το θεσω.λοιπον παιρνω χαπια αντισ. αλλα επειδη μου μπηκε η υποψια μπας και εγινε τιποτα εκενα ενα τεστ εγκυμοσυνης και εδειξε αρνητκο.περιμενω περιοδο την κυριακη.το τεστ απο ποτε σου δειχνει την εγκυμοσυνη?δηλαδη αν εισαι ενα μηνων εγκυος σου λεει σιγουρα το θετικο?η ειναι νωρις?

νεα ζωη....

Διαφημίσεις

Λάθος! Οταν είναι θετικό είναι θετικό!Οταν είναι αρνητικό μπορεί και να είσαι έγκυος. Πάντως με τα αντισυλληπτικά είναι δύσκολο να μείνεις έγκυος, γιατί σου μπήκαν ιδέες?Ξέχασες κανένα? Γιατί δεν περιμένεις μέχρι την ημέρα που θα έρθει η ακατανόμαστη να δεις?

UAQCp2.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

υπάρχουν τεστ που δείχνουν από την πέμπτη ημέρα της σύλληψης αλλά πάντα να έχετε στο μυαλό σας ότι δεν 100% σωστά τα απότελέσματα. Το τελευταίο test που έχω κάνει βγήκε αρνητικό , παρόλα αυτά είμουν ήδη έγκυος.

:lol:

• 2 weeks later...

Εμείς πάντως όταν έμεινε η γυναίκα μου έγκυος, κάναμε 2 τεστ, βγήκαν θετικά και τα δύο και όταν πήγαμε στο γιατρό, μας είπε ότι αν το τεστ δείξει θετικό τότε είναι σωστό.

Στο αρνητικό μπορεί να είναι το λάθος, όπως είπε και η nani.

Είπε ότι μόλις μείνεις έγκυος αλλάζουν οι ορμόνες, οπότε ένα τεστ θα μπορούσε να βγει θετικό από τις πρώτες μέρες.

Θυμάμαι ακόμα όταν ήρθε η γυναίκα μου Κυριακή πρωί στο κρεβάτι και μου είπε ότι ήταν θετικό!!! Μοναδικό συναίσθημα...αχχ!

Τώρα ανυπομωνώ και για το 2ο. Να δούμε πότε θα βάλουμε μπρος και γι' αυτό.

Θοδωρής

Είναι δυνατόν να εργάζεσαι και να ζεις κάτω από την ίδια στέγη; Ιδού η απορία...

σας ευχαριστω για τις απαντησεις.τον προηγουμενο μηνα τελειωσα την καρτελα κανονικα,μου ηρθε η ακατανομαστη και απλα τα σταματησα δεν συνεχισα νεα συσκευασια.προχθες καναμε ζουζουνιες με τον αντρα μου και ηταν γονιμες μερες υποτιθεται,και μια φορα την προηγουμενη βδομαδα.δυστηχως δεν γινοταν πιο συχνα λογω καποιου προβληματος.μακαρι να εγινε κανενα θαυματακι!!!

νεα ζωη....

Διαφημίσεις

• 11 months later...

γεια σας κοριτσια.

εκανα 3 τεστ σε διαφορετικες μερες και βγηκαν αρνητικα.

περιοδο ειχα με 2 μερες καθυστεριση δεν εχω σταθερο κυκλο ,κανονικη ηταν αλλα δεν πονουσα οπως συνηθως.αλλα ειμαι μεσα στο αγχος.

υπαρχει αυτη η περιπτωση να ειμαι?το ενα απο τα τεστ ηταν απο την 5μερα πιθανης συλληψης.

ευχαριστω

Xaos25 εγώ έπαιρνα 2,5 χρόνια αντισυλληπτικά για να φτιάξει ο κύκλος μου,με ευλάβεια,κάθε μέρα την ίδια ώρα.Μια μέρα ξέχασα να πάρω και είχαμε επαφή με τον άντρα μου και άρχισα να χαίρομαι,πήγα και αγόρασα βιβλία για την εγκυμοσύνη και μετά πήρα τη γιατρό που είχα τότε και μου λέει "δεν υπάρχει περίπτωση.πάρε το χαπάκι που ξέχασες μόλις γυρίσεις σπίτι."Και φυσικά δεν ήμουν έγκυος.

Γενικά το θεωρώ απίθανο να μείνει μια γυναίκα έγκυος ενώ παίρνει αντισυλληπτικά,αν και έχω ακούσει μια περίπτωση,αλλά επειδή ξέρω τη γυναίκα,αμφιβάλλω αν τα έπαιρνε σωστά!!

mariasa κι εμένα κάθε φορά που μου ερχόταν περίοδος έλεγα "δεν μπορεί,θα είναι το αιματάκι που υπάρχει στην εμφύτευση του ωαρίου" και ήμουν μες στην τρελή χαρά,ώσπου έκανα 2-3 τεστ σε κάθε κύκλο και ήταν πάντα αρνητικά...

Δηλαδη να τα εμπιστευοματε τα τεστ ε? τα εκανα ανα 8 ημερες και ηταν και τα 3 αρνητικα..

καταλαβαινω κατι συμπτωματα,αλλα μαλλον ειναι στην φαντασια μου να υποθεσω..γιατι και λογω αγχους μπορει να δημιουργηθει ολο αυτο.....

Αχ αυτή η φαντασία και μένα μου έχει παίξει πολλά παιχνίδια...Έχω πάψει πια να ασχολούμαι με συμπτώματα.Πιστεύω πως όταν είναι να έρθει θα έρθει,βαρέθηκα να το προκαλώ εγώ συνέχεια...Με το να νιώθω όοοοοοολη την γκάμα των συμπτωμάτων κάθε φορά!!!

Νομίζω τελικά πως είναι το μυαλό που μας κάνει να τα έχουμε όλα τα συμπτώματα,επειδή θέλουμε τόσο πολύ να μείνουμε έγκυες.

Γενικά τα τεστ είναι εμπιστοσύνης,από όλες τις περιπτώσεις μόνο 1-2 έχω ακούσει που η γυναίκα ήταν έγκυος και το τεστ έδειχνε αρνητικό.

Δεν το βάζουμε κάτω όμως!!!

Συνεχίζουμε τον αγώνα ακάθεκτες!!!

ναι υπαρχουν περιπτωσεις σπανιες ομως..αλλα με 3 αρνητικα πολυ αδυνατο νομιζω.αφου το τεστ ανιχνευει την ανθρωπινη χορειακη, οπως κ η εξεταση αιματος.σωστα?

μαλλον ειναι ι μερες οωρηξιας μου,γι αυτο νιωθω πρηξιμο στηθος κ τα σχετικά,αλλα προπαντως το αγχος!!!!!!!!!!!!1

Διαφημίσεις

• 2 years later...

Tha sunfwnhsw mazi sou den exw mpei akoma sthn diadikasia na parw test egw prospa8w sxedon 1 xrono k o giatros mou eipe akoma den einai anshxhtiko na perimenw allous 6 mhnes exei tuxei na exw ka8usterhsh k 9 meres k etsi nomiza k egw pws hmoun alla dusthxws den hmoun apo to anxos mou ka8hstero thn periodo mou,opote na er8ei 8a er8ei!!!!!!to phra apofash

• 1 year later...

Καλησπέρα, εμαι καιούργια εδώ και θα ήθελα τα φώτα σασ. πριν ένα χρόνο και σχεδόν 4 μήνεσ είχα αποβολή,δεν έχουμε μπει σε διαδικασία να προσπαθούμε αλλά θέλω πολύ ένα μωράκι. Η τελευτάια μου περίοδος ήταν 11/6 και στα μέσ του κύκλου μου και εντελώς τυχαία ήρθαμε δύο φορές σε ελεύθερη επαφή με μια ημέρα διαφορά. ο κύκλος μου πριν την αποβολή ήταν σταθερόσ 28 ημερών, απο τοτε και μετά όχι ιδιαίτερα. Μέχρι και σήμερα 11/07 δεν έχω αδιαθετήσει αλλά έχω συμπτώματα εδώ και δύο εβδομάδεσ που μου θυμίζουν πολύ τα συμπτώματα της εγκυμοσύνησ που είχα. Πονάκια χαμηλά στην κοιλιά, τσιμπήματα, ανακατεύομαι, έχω διαρκώς μεταλλική γεύση στο στόμα μου, συχνοουρία, πολύ φουσκωμένη κοιλιά, το στήθοσ μου δύο εβδομάδεσ τώρα πονάει και δεν αντέχω ούτε να το ακουμπάω... εχτές το βράδυ λοιπόν έκανα ένα τεστ στο σπίτι και ήταν αρνητικό, το τι στεναχώρια έχω τραβήξει δεν περιγράφεται,απογοήτευση.... υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος? Σας ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις σας... (στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν 6 εβδομάδων και το τεστ στο σπίτι το έδειξ σε δευτερόλεπτα!!!!)

Καλησπέρα, εμαι καιούργια εδώ και θα ήθελα τα φώτα σασ. πριν ένα χρόνο και σχεδόν 4 μήνεσ είχα αποβολή,δεν έχουμε μπει σε διαδικασία να προσπαθούμε αλλά θέλω πολύ ένα μωράκι. Η τελευτάια μου περίοδος ήταν 11/6 και στα μέσ του κύκλου μου και εντελώς τυχαία ήρθαμε δύο φορές σε ελεύθερη επαφή με μια ημέρα διαφορά. ο κύκλος μου πριν την αποβολή ήταν σταθερόσ 28 ημερών, απο τοτε και μετά όχι ιδιαίτερα. Μέχρι και σήμερα 11/07 δεν έχω αδιαθετήσει αλλά έχω συμπτώματα εδώ και δύο εβδομάδεσ που μου θυμίζουν πολύ τα συμπτώματα της εγκυμοσύνησ που είχα. Πονάκια χαμηλά στην κοιλιά, τσιμπήματα, ανακατεύομαι, έχω διαρκώς μεταλλική γεύση στο στόμα μου, συχνοουρία, πολύ φουσκωμένη κοιλιά, το στήθοσ μου δύο εβδομάδεσ τώρα πονάει και δεν αντέχω ούτε να το ακουμπάω... εχτές το βράδυ λοιπόν έκανα ένα τεστ στο σπίτι και ήταν αρνητικό, το τι στεναχώρια έχω τραβήξει δεν περιγράφεται,απογοήτευση.... υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος? Σας ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις σας... (στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν 6 εβδομάδων και το τεστ στο σπίτι το έδειξ σε δευτερόλεπτα!!!!)

Κατ' αρχήν καλώς ήρθες! Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τα τεστ! Πρέπει να τα κάνεις με τα πρωινά ούρα διαφορετικά μπορεί να δείξει αρνητικό ενώ είσαι έγκυος! Καλύτερα να κάνεις μια χοριακή για να είσαι σίγουρη! Α, και μην ξεχάσεις να μας πεις τα αποτελέσματα!!! Καλή επιτυχία με μια τεράάάάάάστια χοριακή!!!!

Κατ' αρχήν καλώς ήρθες! Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τα τεστ! Πρέπει να τα κάνεις με τα πρωινά ούρα διαφορετικά μπορεί να δείξει αρνητικό ενώ είσαι έγκυος! Καλύτερα να κάνεις μια χοριακή για να είσαι σίγουρη! Α, και μην ξεχάσεις να μας πεις τα αποτελέσματα!!! Καλή επιτυχία με μια τεράάάάάάστια χοριακή!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΕΝΤΑΤΙΚΑ??? ΓΙΑΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΙΑ, ΕΝΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ... ΤΥΧΑΙΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ... ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ? ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΥΧΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΒΑΛΛΑ....

ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ "ΦΑΩ" ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Β ΧΟΡΙΑΚΗΣ, ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΙΚΡΑ ΚΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ.....

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΕΝΤΑΤΙΚΑ??? ΓΙΑΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΙΑ, ΕΝΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ... ΤΥΧΑΙΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ... ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ? ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΥΧΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΒΑΛΛΑ....

ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ "ΦΑΩ" ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Β ΧΟΡΙΑΚΗΣ, ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΙΚΡΑ ΚΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ.....

Συνεχίστε τις προσπάθειές σας χαλαρά και θα έρθει η ώρα του! Καλύτερα που δεν προσπαθείτε εντατικά, γιατί και το άγχος δεν κάνει καλό! Τώρα, στο οικονομικό κομμάτι.... δεν έχεις άδικο! Ας είσαι έγκυος και θα τη βρείτε την άκρη... Με υπομονή και αγάπη όλα βρίσκουν λύση!

• 5 months later...

Καλησπέρα σας κορίτσια! Έπειτα από μια άτυχη πρώτη εγκυμοσύνη,, αφήσαμε με τον άντρα μου να περάσουν 6 μήνες και έτσι εδώ και 3 μήνες είμαστε και πάλι στην προσπάθεια , χαλαρά και χωρίς άγχος. Έχω σχετικά μικρό κύκλο, 24 ημερών, ο οποίος όμως είναι συνεπέστατος χρόνια τώρα !!! Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τον κύκλο μου έχω 5 ημέρες καθυστέρηση. Χάρηκα και εγώ λέω , ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο θα κάνω στον σύζυγο και σε εμένα φυσικά. Πήγα και πήρα το τεστ εγκυμοσύνης self clear (μονό). Βγήκε αρνητικό... Όμως έκανα μια μικρή ανοησία που δεν ξέρω εάν επηρέασε το αποτέλεσμα. Δεν έκλεισα εγκαίρως το καπάκι αλλά μετά από περίπου μισό λεπτό. Εμφανίστηκε μόνο στο δεύτερο παραθυράκι η κάθετη γραμμούλα , πως έκανα δηλαδή σωστά το τεστ. Λέτε να πρέπει να πάω να πάρω άλλο ένα να κάνω; Αχ πολύ στεναχωρηθηκα! :-(

• 1 year later...

ΣΗΜΕΡΑ ΡΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

ΣΗΜΕΡΑ ΡΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

καλημερα sofiat211299, χοριακη έκανες ή τεστ εγκυμοσύνης; το τεστ εγκυμοσυνης ισως να μην ανιχνευσε την εγκυμοσυνη αν υπαρχει, αν εκανες χοριακη και ειναι αρνητικη μην ανησυχεις για την ανακατοσουρα, μου τυχαινει συχνα να ανακατευομαι οταν ειναι να ρθει η ακατονομαστη. Ευχομαι να ειναι εγκυμοσυνη στη περιπτωση σου

I3asp3.png

• 8 months later...

Καλησπέρα σας, είμαι καινούρια εδώ. Θέλω τα φώτα σας. Η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 13-11-2014, τους τελευταίους μήνες έχω σταθερό κύκλο 25 ημερών. Με τον σύζυγό μου κάνουμε προσπάθειες για μωράκι. Κανονικά έπρεπε να αδιαθετήσω στις 8-12-2014 αλλά Μέχρι και σήμερα έχω καθυστέρηση, πρώτη φορά στη ζωή μου. χθες το μεσημέρι έκανα ενα τεστ εγκυμοσύνης αλλά βγήκε αρνητικό. Έχω τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά και αριστερά και δεξιά και το στήθος μου είναι λίγο πρησμένο και κάποιες στιγμές έχω σαν τσιμπίματα στο πλάι. Υπάρχει περίπτωση το τεστ να κανε λάθος;να περιμένω να περάσουν κι άλλες μέρες για να κάνω το 2ο;