Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΙΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ

Recommended Posts

Εγω τωρα ειμαι στην 34 εβδομαδα και εχω παρει 6 κιλα,τωρα μεχρι να γεννησω...δεν ξερω ποσα ακομα!!!!!

Στις προηγουμενες ειχα παρει 12 στο πρωτο και 6-7 στον δευτερο.

Με το καλο τα μωρακια μας και τα κιλα τα χανουμε!!!!!!

apHGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 666
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ βρίσκομαι στην 32+5 και έχω ήδη πάρει 14 κιλα. Στο γιο μου πήρα συνολικά 15 μέχρι που γέννησα αλλά έχασα 20 γι' αυτό δεν αγχώνομαι. Αλλά βρε κορίτσια, δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να παίρνετε μόνο 6 ή 8 κιλά σε όλη την εγκυνοσύνη. Εμένα με το που μου βγαίνει θετικό το τεστ είμαι + 1.5.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειμαι στην 32 εβδομάδα περίπου και τα κιλά έρχονται συνέχεια!!!

Έχω ήδη 21 κιλά πάρει.

Πεινάω σαν λύκος,τρέχω με άλλα 2 παιδιά και δουλειά αλλά πάντα βίσκω χρόνο για πολύ φαί!

Δεν μου αρέσει αλλά με το παραμικρό και κιλό!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

εγω μπαινω σε 1 βδομαδα στον ογδοο και εχω παρει 8 κιλα μεχρι σημερα!

προσπαθω να μη ξεφευγω, κανω κατι χαζομαρουλες για τρωω μεχρι σκασμου και μετα το μετανιωνω επειδη ανακατευομαι και μου ρχεται συγνωμη να τα βγαλω!

• 2 εβδομάδες μετά...

εγω ειμαι στην 33η βδομαδα.ξεκινησα 60 και εχω παρει συνολικα 7.5 κιλα.το θεμα ειναι οτι τις τελευταιες 4 βδομαδες βαζω 1 κιλο τη βδομαδα με το ιδιο φαι που ετρωγα σε ολη την εγκυμοσυνη.ελπιζω να μην αθροιστουν αλλα 7 μεχρι να γεννησω..

bmH9p2.png

Διαφημίσεις

Ειμαι στην 32 εβδομάδα περίπου και τα κιλά έρχονται συνέχεια!!!

Έχω ήδη 21 κιλά πάρει.

Πεινάω σαν λύκος,τρέχω με άλλα 2 παιδιά και δουλειά αλλά πάντα βίσκω χρόνο για πολύ φαί!

Δεν μου αρέσει αλλά με το παραμικρό και κιλό!

Εβδομαδα 35 είμαι +26 κιλά! Η κατάσταση έχει ξεφύγει για τρίτη φορά για μένα!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Αυριο μπαινω στην 39 και εχω παρει 12 κιλα αυτο που λενε για τους τελευταιους μηνες δεν ισχυει τουλαχιστον σε μενα. Αρχες 8ου μεχρι σημερα εχω παρει μονο ενα κιλο. Τα περισοτερα τα πηρα τον 4 με 5 μηνα που ειμουν καλυτερα. Τωρα ειναι δυσκολα πονοι, καουρες , φουσκωματα, ειμουν και 1 εβδομαδα αρρωστη. Ο γιατρος μου παντως μου λεει οτι ειναι τα ιδανικα και θα τα χασω πολυ γρηγορα.

Εβδομαδα 35 είμαι +26 κιλά! Η κατάσταση έχει ξεφύγει για τρίτη φορά για μένα!

μπροστα στα κιλα που πηρα εγω τα δικα σου δεν ειναι τιποτα :P Με το καλο να γεννησεις!

Στην 1η εγκυμοσυνη ειχα παρει 25 κιλα , ειχα ξεκινησει και απο ψηλα , οποτε ειχα κοντεψει να γινω τριψηφια χαχαχαχα, φυσικα τοσα κιλα δεν χανονται με τη γεννα οποτε και ακολουθησα για 1 χρονο διατροφη απο διαιτολογο και εχασα περιπου 35 κιλα .

Στη δευτερη εγκυμοσυνη εχασα στο 1ο τριμηνο και 2 κιλα και τελικα οταν βγηκα απο το μαιευτηριο ημουνα -2 κιλα απο οσο αρχησα την εγκυμοσυνη .

Τωρα στην 3η ε δεν προλαβα ακομα πολλα πολλα , ειχα χασει παντως ως τις 8w 1,5 κιλο γιατι ειχα κατι αιδηιλες και κατι χαζοανακατωσουρες .Τωρα μετα την αποξεση εβαλα το μισο κιλο γιατι το εριξα στο φαι αν και καπου εδω πρεπει να βαλω ΣΤΟΠ .

• 2 εβδομάδες μετά...

κ εγώ πάντως νομίζω, χωρίς να ξέρω βέβαια, ότι δεν είναι απόλυτο αυτό με το τρίτο τρίμηνο. θα το διαπιστώσω από βδομάδα που θα πάω στο γιατρό. αλλά τώρα είμαι 24 εβδομάδες και στον προηγούμενο μήνα έβαλα 3 κιλά μαζεμένα, με φαί βέβαια. Αλλά νομίζω ότι ή στο 2 ή το 3 τρίμηνο παίρνεις τα πολλά. ελπίζω δηλαδή. εγώ είμαι +8 και απεριμένω από εβδομάδα να δω. Πάντως παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο στο πόσα κιλά βάζεις. Για παράδειγμα η δυσκοιλιότητα σίγουρα ανεβάζει τον δείκτη. ή αν κάποιος έκανε πριν γυμναστική και την έκοψε απότομα λόγω εγκυμοσύνης, κ αυτό παίζει το ρόλο του. μπερδεύεται ο μεταβολισμός. Για το κόψιμο του τσιγάρου μην το συζητήσουμε!!!!εκέι να δείτε σαβούριασμα!

Διαφημίσεις

κι εγω ειμαι στην 27η εβδομαδα και εχω παρει ηδη 12 κιλα ουτε που ξερω που θα φτασω ελπιζω να τα καταφερω και να παρω 3 ακομα αν και δυσκολο με τη λαιμαργια που με πιανει

KLinp2.pngjvcQp2.png

καλημερα εγω ειμαι 34 βδομαδων και εχω παρει μεχρι στιγμης 11.5 κιλα και μου φαινονται πολλα γιατι δε ξερω ποσα θα παρω ακομη...ελπιζω να μην ειναι πολλα μονο.

Εγώ βρίσκομαι στην 32+5 και έχω ήδη πάρει 14 κιλα. Στο γιο μου πήρα συνολικά 15 μέχρι που γέννησα αλλά έχασα 20 γι' αυτό δεν αγχώνομαι. Αλλά βρε κορίτσια, δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να παίρνετε μόνο 6 ή 8 κιλά σε όλη την εγκυνοσύνη. Εμένα με το που μου βγαίνει θετικό το τεστ είμαι + 1.5.

αχ, ακριβώς το ίδιο αναρρωτιέμαι κ εγώ. Κί εγώ μόλις πήγα στο γιατρο ήμουν +1,5 κιλό. Τώρα 24 εβδομάδες +10! εύχοαμι να μη φτάσω πάνω από τα 16 σύνολο. Αλλά κ εγώ όλη την ώρα πεινάω. δεν μπορώ να κρατηθώ με τίποτα

ειμαι στην 30η εβδομαδα τελευταια φορα με ζυγισε στην 28η και ειχα παρει 2.800 βεβαια εχω διαβητη κυησης κ κανω ινσουλινη..οποτε καταλαβαινετε! ξερει καμια σας μεχρι ποσα κιλα ειναι οκ να παρεις αν εχεις διαβητη κυησης? μεχρι τωρα το μονο που μου λεει κ ο γυναικολογος κ ο διαβητολογος ειναι οτι παω καλα αλλα να προσεχω μην παρω (λογω ζαχαρου)..

Διαφημίσεις

ειμαι στην 30η εβδομαδα τελευταια φορα με ζυγισε στην 28η και ειχα παρει 2.800 βεβαια εχω διαβητη κυησης κ κανω ινσουλινη..οποτε καταλαβαινετε! ξερει καμια σας μεχρι ποσα κιλα ειναι οκ να παρεις αν εχεις διαβητη κυησης? μεχρι τωρα το μονο που μου λεει κ ο γυναικολογος κ ο διαβητολογος ειναι οτι παω καλα αλλα να προσεχω μην παρω (λογω ζαχαρου)..

Καλησπέρα!! Το πόσα κιλά είναι καλά να πάρεις στην εγκυμοσύνη όταν έχεις διαβήτη κύησης εξαρτάται από το βάρος πριν την εγκυμοσύνη..

Συγκεκριμένα υπολογίζεις το Δείκτη Μάζας Σώματος πριν την εγκυμοσύνη, ο οποίος είναι βάρος/ύψος2 (βάρος δια το ύψος στο τετράγωνο εννοώ).

Οπότε, αν είχες ΔΜΣ <19,5 τότε 12,7 - 18,2 κιλά

ΔΜΣ 19,8 - 26 τότε 11,4 - 15,9 κιλά

ΔΜΣ 26,1 - 29 τότε 6,8 - 11,4 κιλά

ΔΜΣ >29 τότε 6,8 κιλά

Για δίδυμη κύηση 15,9 - 20,5 κιλά

Για παράδειγμα μια γυναίκα με βάρος 50 κιλά πριν την εγκυμοσύνη και ύψος 1.55, έχει ΔΜΣ 20,81, οπότε επιτρέπεται 11,4 - 15,9 κιλά

Φυσικά δεν τα έβγαλά από το μυαλό μου!! Τα έχω βρει σε αυτό το άρθρο Nutritional Guidelines for Women with Gestational Diabetes_Colorado Public Health_2007 μπορείς να το ψάξεις και για άλλες πληροφορίες!!

Πάντως η σύσταση της διατροφής στο διαβήτη είναι πολύ σημαντικό!! Ελπίζω να σε έχουν παραπέμψει σε διαιτολόγο για πληροφορίες!!

Καλό βράδυ!!

IZ8sp3.png?O4d4J7YUZjc7p3.png?EeRq5XkN

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Εγώ είμαι 26 εβδομάδα, δίδυμη κύηση και έχω πάρει 15, τα τελευταία 5 σε 3 εβδομάδες αφού καταπίνω στην κυριολεξία αμασητες τις σοκολάτες. Ήταν και η γιορτή μου και με τσάκισαν τα γλυκά. Ο γιατρός μου φωνάζει....Ελπίζω να μην πάρω πολλά ακόμα....

JiOAp3.png

ANNA μου σε εμας με διδυμα επιτρεπεται να παρεις 18-24 κιλά,αλλα και στις κυησεις με ένα εμβρυο νομιζεις πολλες έχουν παρει μέχρι 12??? λιγες. Ετσι και αλλιως στο μεγαλύτερο ποσοστο τα διδυμάκια γεννιουντε την πρωτη εβδομαδα του 9ου οποτε οτι πάρεις μέχρι τοτε.Βεβαια θα δεις ότι μετα τρωμε δεν τρωμε παιρνουμε κιλακια και αργοτερα συνηθως επειδη δεν θα μπορουμε να χωνευσουμε ευκολα το φαγητο γιατι μας πιεζουν τα μπεμπε μειωνουμε το φαγητο που καταναλώνουμε απο μόνες μας. Εγω είμαι στην 32 εβδομαδα και σίγουρα έχω παρει 15-16 κιλα αφου λογω και εορτων όλο και κατι γλυκα τρώω.... (πριν 2 εβδομ ειχα παρει 14+). Μην αγχωνεσαι μετα με το τρεξιμο που θα φαμε με 2 μωρα σίγουρα θα τα χασουμε(χι,χι)

YiMXp3.png

Καλημέρα και Χρόνια πολλά.

Εγώ είμαι στα μέσα της 29ης εβδομάδας και μέχρι στιγμής έχω πάρει 7,5 κιλά.

Λέτε να ξεπεράσω τα 12 μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης?

Qxemp2.png

χρονια πολλα κοριτσια μου και γω στα μεσα της 29ης ειμαι και εχω παρει 2 κιλα...

αλλα ξεκινησα με περισσοτερα κιλα στα 74 και εκανα και ζαχαρο και οι γιατροι με κυνηγανε να μην παρω αλλα να χασω...

ας μην ειχα και γω το μαρτυριο του ζαχαρου και για τα κιλα δεν 8α με πειραζε θα τα χανα...

gKlgp2.png

28 εβδομάδων και +12. Ο γιατρός γέλαγε και μου είπε ότι τα πήρα τα κιλά που διακαιούμαι!Και τώρα τι κάνουμε που δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου? Βασικά παρατήρησα ότι άργώ πολύ να καταλάβω ότι έχω χορτάσει. Δηλαδή, είτε λίγο φάω είτε πολύ μέτα από 2 ώρες έρχετα το φούσκωμα και βέβαια οι καούρες. Απλά θα προσπαθήσω να περιμένω μέχρι να έρθει ο κορεσμός. Μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε μετά! Γενικά είναι θέμα οργανισμού το πόσο εύκολα παχαίνουμε στην εγκυμοσύνη όπως και το πόσο εύκολα τα χάνουμε μετά!

χρονια πολλα κοριτσια και απο μενα εγω ειμαι στην 24 εβδομαδα + 4 μερες τα κιλα που εχω παρει ειναι 4 μεχρι τωρα και ο μικρος ειναι 600γρ βεβαια και γω δεν στματαω τρωω αλλα ειναι θεμα οργανισμου που λεει και η marmar15 πιστευω ομως οτι μεχρι το τελος τακιλα μου θα τα εχω παρει σιγουρα.................. εχω ενα καλο βαζω δυσκολα και χανω ευκολα!

κοριτσια θελω να ρωτησω κατι και αν γνωριζει καποια να μου πει εγω ειχα μεχρι τωρα γιατρο που ξεγεννουσε στο γενεσις μονο και απο αποψη καθαρα οικονομικη δεν μπορουμε με τον ανδρα μου να γεννησουμε εκει εχει μια εβδομαδα που σκεφτομαι σοβαρα το παπαγεωργιου εδω στη θεσσαλονικη αλλα δεν ξερω κανενα γιατρο που να ειναι καλος αλλα και γενικα κανεναν απο εκει μεσα να με κατευθυνει ξερει καμια τιποτα γιατι ο καιρος περναει και δεν ξερω αν καποιος θα μπορεσει να με αναλαβει απο εκει αν ξερετε καποιον ονομα η τηλ σε γραφειο πειτε μου γιατι το σπορακι μου θελω να το προσεξω πριν παω.................φιλια.

κοριτσια καλησπέρα!

εγω ειμαι + 14 πλέον και διανυω την 30η βδομαδα.

ξεκινησα ομως ελλιποβαρής και αδυναμη απο προηγουμενες ταλαιπωριες οπότε ο γιατρος μου επέβαλλε να τρωω καλα- για να σταθω κ στα ποδια μου. θα τα χασω δεν υπάρχει περιπτωση- η κινηση ειναι το παν και μετα τη γεννα θα επανελθω:)

OZDdp3.png

Καλημέρα και Χρόνια πολλά.

Εγώ είμαι στα μέσα της 29ης εβδομάδας και μέχρι στιγμής έχω πάρει 7,5 κιλά.

Λέτε να ξεπεράσω τα 12 μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης?

αλικη ποσα κιλα εισαι τωρα στην 31 εβδομαδα?εγω 13 κιλα και ειμαι στην 28 εβδομαδα.ετσι για να παιρνεις κουραγιο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...