Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΙΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 666
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδη εγω που εχω μπει στον 7ο πριν 2 βδομαδες και εχω παρει 4 κιλα ειμαι μια χαρα.... Κ ανησυχουσα! ;) Ευχομαι καλα κρατη σε ολες τωρα που ειναι κ γιορτες!!!

Πριν 15 ημέρες γέννησα τον μπέμπη μου!!!! Είναι ένα υγιέστατο μωράκι, γεννήθηκε 3380 κιλά ... Γράφω για να δώσω κουράγιο στις υπόλοιπες μέλουσες μανάδες. Τον 8ο και 9ο μήνα δεν πήρα καθόλου κιλά και συνολικά έβαλα 9. Όταν γύρισα από το μαιευτήριο ήμουν μείον 3 κιλά ... Απογοητεύτηκα. Μέσα σε μια εβδομάδα έχασα 8,5 κιλά χωρίς να κάνω δίαιτα αλλά και χωρίς να το ξεσκίζω στο φαγητό. Τρώω ότι και πριν. Επίσης παράλληλα θηλάζω. Είδα ότι το σώμα μου είχε κατακρατήσει πολλά υγρά. Οι διαστάσεις μου μειώθηκαν ραγδαία ... Τώρα έχει μείνει η κοιλιά της λοχείας ... μοιάζω με 6 μηνών έγκυος. ΑΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ... ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ....

εγω πηρα 34 κιλα τελικα!! Επειδη στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρει 47 (!) τα οπια εχασα στο χρονο περιπου, ειπα στην δευτερη να προσεχω.

Ξεκιναω λοιπόν με διατροφη 1500 θερμιδων στο πρωτο τριμηνο, όχι γλυκα, τηγανιτα, ψωμια και παιρνω 6!!!! Λεω αντε δεν πειραζει. Συνεχιζω στο δευτερο τριμηνο αλλα επειδη πειναγα παραπανω τις θερμιδες τις εκανα 1700. Σημειωτεον ότι οι εγκυες που προσεχουν την διατροφη τους παιρνουν περιπου 1800 θερμιδες Παιρνω 12 στο δευτερο τριμηνο!!!!

Λεω αη σιχτιρ πια...σιγα μη σκασω!!! Αφου ό,τι και να κανω σαν αρκουδα γινομαι... Και στο τριτο ετρωγα ό,τι ηθελα! Και πήρα άλλα 14.

Γεννησα πριν 40 μερες. Εχασα 12 με τη γεννα και άλλα 8,το συνολο 20 μεσα στο 40ημερο. Όλοι με ρωτανε τι διιατα κανω αλλα δεν κανω...τρωω περιπου 1600 θερμιδες την ημερα. Χανω όμως ευκολα.

Μου εχουν μεινει 14 κιλα που ειμαι σιγουρη ότι θα χασω μεχρι τον Απριλη το πολυ.

Με όλα αυτα θελω να σας πω ότι κατα την εγκυμοσυνη, η καθε γυναικα αντιδρα διαφορετικα. επίσης όσες εχουν ορμονολογικα προβληματα (εγω εχω) ειναι δυσκολο να ρυθμισουν την αυξηση βαρους τους.

Οπότε τρωμε όσο πιο υγιεινα μπορουμε, και από εκει και πέρα προσεχουμε πιο πολυ για την υγεια την δικη μας και του μωρου. Αν παρ΄όλα αυτα ερθουν κιλα, θα φυγουν πολυ γρηγορα μετα την εγκυμοσυνη.

καλη συνεχεια.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή χρονια σε όλους!!!Στην πρώτη μου εγκυμοσήνη είχα πάρει συνολικά 9 κιλά γιατί στο τελευταίο δύμηνο ΔΕΝ έτρωγα ,ότι έτρωγα το έβγαζα και τα έχασα ΟΛΑ στην γέννα,τώρα έχω πάρει μέχρι στιγμής 5 κιλά και είμαι στις αρχές του 8ου,32η εβδομάδα προς 33η αλλά πάλι ΔΕΝ τρώω γιατί τα βγάζω μόλις φάω-έχω γερό πρόβλημα με το στομάχι(το είχα και πριν την εγκυμοσήνη αλλά το ξεπερνώ με φαρμακευτική αγωγή που αντενδεικνηται στην κύηση)πάντως συμφωνώ με την aleca οτι κάθε οργανισμός είναι και αντιδρά διαφορετικά,εγώ πχ δυσκολα βάζω κιλά ,ξεκίνησα εγκυμοσήνη την πρώτη φορα 57 κιλά και γέννησα στα 66 τα οποία έφηγαν με την γέννα και τώρα ξεκίνησα 55 και είμαι στα 60 το ύψος μου είναι 1,67 ,πάντως ο γιατρός μου μου ειχε πει στην αρχή που ακόμα δεν είχα προβλημα να τρώω όσο περισσότερο μπορώ αλλά ΔΕΝ μπορουσα με τίποτα γιατί γενικά έχω και περιορισμένη ορεξη..

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ πάντως έχω βάλει 8. Σήμερα ζυγίστηκα και τρόμαξα! Ήμαρτον, πόσα θα φτάσω. Ούτε που θέλω να το σκέφτομαι γιατί μου κόβετε η όρεξη! χαχαχα η αλήθεια είναι ότι με αυτά που τρώω έπρεπε να είχα βάλει παραπάνω. Το μωρο το ζύγισε ο γιατρός σήμερα 25εβδ και 6ημ και το έβγαλε 1 κιλό! χαχα τουλάχιστον δεν παίρνω μόνο εγώ κιλά αλλά και ο στρουμπουλόις μου μπόμπιρας.

καλημέρα κορίτσια! εγώ έβαλα 14 κιλά.. ενώ μέχρ τα μέσα του 7ου είχα βάλει μόλις 5 έκανα ξαφνικά ένα ανοιγμα κ ....τσουπ! ο δείκτης στη ζυγαριά χτύπησε κόκκινο!!!γέννησα πριν 34 μέρες κ έχω χασει τα 8 κ συνεχίζω.. καλή συνέχεια στις μανούλες που είναι σε φάση διαιτας κ καλή λευτεριά στις υπόλοιπες !

Διαφημίσεις

Κορίτσια εμένα ένα από τα μεγαλύτερά μου άγχη στην εγκυμοσύνη ήταν και τα κιλά διότι έχω υστερία σε σχέση με το βάρος . Να σας πω οτι ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου με 54,5 κιλά. Είχα ναυτίες και πόνους στο στομάχι και γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση κ δεν μπορύσα στο πρώτο τρίμηνο να φάω μεγάλες ποσότητες αν και ήθελα. Σε καλό μου βγήκε τελικά γιατί πήρα μόνο 1 κιλό. Στο 2ο τρίμηνο ενω οι ναυτίες μου είχαν φύγει είχα απίστευτες καούρες (ένιωθα οτι μου έβγαινε καπνός από τα αυτιά) και πήρα άλλα 2 κιλά. Στο τρίτο τρίμηνο τώρα,είχαμε και ένα απρόοπτο συσπάσεις στην 33η εβδομάδα που παρολίγο να εξελιχθούν σε ωδίνες τοκετού και αναγκαστικά κάθισα ξάπλα στο κρεβάτι για 3 εβδομάδες. Οτι έτρωγα εφόσον ήμουν ξαπλωμένη μου ανέβαινε μετά από λίγο μέχρι τα αυτιά. Στις τελευταίες 2 εβδομάδες η γιατρός μου έδωσε maalox το οποίο με ανακούφισε λίγο. Αν και στο κρεβάτι που λογικά οτι έτρωγα έπρεπε να βάζω βάρος (και ενω έτρωγα οτι και πρίν, αλλά και γλυκα και πίτσες όχι όμως μεγάλες ποσότητες γιατί δεν μπορούσα),εγώ έχασα. Συνολικά έβαλα 5 κιλά σε όλη την εγκυμοσύνη. Όταν έφυγά από την κλινική ήμουν όσο και όταν ξεκίνησα 54,5. Σήμερα όμως 2,5 μήνες μετά εχω βάλει 2,5 κιλά είμαι 57 γιατί βγάζω τό άχτι μου που δεν μπορούσα να φάω στην εγκυμοσύνη, αλλά νιώθω άσχημα. Βέβαια για αυτά που τρώω θα έπρεπε να έχω βάλει 10 όχι 2,5 αλλά...(πχ μια ολόκληρη βασιλόπιτα μόνη μου σε ένα σαββατοκύριακαο, 35 κουλουράκια σε ένα απόγευμα, 1 συσκευασία ολόκληρη μπισκότα σε ένα απόγευμα, καταλαβαίνετε)Ραγάδε ςδεν έκανα αλλά έχω ένα πρήξιμο κάτω από την κοιλιά λόγω καισαρικής. Η γιατρός μου είπε οτι χρειάζεται 6 μήνες για να φύγει. Τώρα λόγω θηλασμού δεν μπορώ να κάνω ισορροπημένη διατροφή (δεν λέω δίαιτα γιατί ποτέ δεν μπόρεσα να τηρήσω προγράμματα). Αυτά που έτρωγασ στην εγκυμοσύνη ήταν περίπου τα εξής: πρωί :κορνφλεικς με γάλα και 10 αμύγδαλα, ή τοστ με ένα ποτήρι γάλα και χυμό. ενδιάμεσα φρούτα ή λαχανικά.Μεσημέρι: ψάρι ΄κοτόπουλο κρέας στο φούρνο με σαλάτα και ρύζι ή πατάτες ή ψωμί,απόγευμα χυμό ή φρούτα και βράδυ γιαούρτι με κορν φλέικς, σαλάτα με ψωμί ή τυρι, τοστ με γάλα η φρούτα με γιαούρτι. Τώρα που τελείωσε η εγκυμοσύνη βλέπω οτι μπορεί η ποσότητα αυτών που έτρωγανα ήταν λίγο μικρότερη από οτι έπρεπε, όμως ποιοτικά η διατροφή μου ήταν πολύ καλή. Το κοριτσάκι μου γεννήθηκε 2650 και ήταν υγιέστατο. Συμπερασματικά, δεν ταυτίζεται σε καμία πέρίπτωση το οτι όσο περισσότερο βάρος και περισσότερο τρώει η μαμά τόσο υγιέστερο η μεγαλύτερο σε βάρος βγαίνει το μωρό. Η φίλη μου έτρωγε το διπλάσιο από μένα, έβαλε συνολικά 15 κιλά και το μωράκι της ζύγιζε 2800.Μην ακούτε λοιπόναυτούς που λένε στην εγκυμοσύνη τρως για 2, κάντε και τις σαβουριές σας αλλά η γνώμη μου είναι η διατροφή πάνω απ΄όλα και όσο μπορείτε να είναι ποιοτική.

Καλησπέρα Ευστρατία!!! Έτσι είναι όπως τα λες! Τα πολλά κιλά δεν σημαίνουν και μεγάλο μωρό!!! Αν μπορείς όμως, με βάση την εμπειρία σου, εξήγησέ μου πως γίνεται εγώ να ξεκίνησα 44 κιλά και ενώ είμαι ακόμα στην 29η εβδομάδα, να έχω ήδη φτάσει τα 62... με δεδομένο ότι τρώω ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που περιγράφεις;;; Τι στο κόρακα συμβαίνει;;;; Το πρωί θα φάω ένα τοστ με γάλα, ενδιάμεσα θα πιω μια πορτοκαλάδα φυσικό χυμό, το μεσημερι θα φάω τις περισσότερες φορές ψητά με σαλάτα, ή όσπρια ή ψάρι βραστό (χωρίς ψωμί συνήθως) και όλα ανάλατα, το απόγευμα θα φάω 1-2 φρούτα και το βράδυ κορν-φλεικσ με γάλα ή τοστ! Α! και κάνω και κάθε μέρα 30 λεπτά διάδρομο!!! Τι στο καλό μου συμβαίνει εμένα;;; Και πόσα θα φτάσω μέχρι να γεννήσω;;; Γιατί;;; Γιατί;;;;

Καταλαβαίνω rebithoulis. Καταρχάς μην αγχώνεσαι και συνέχισε να τρώς σωστά όπως ακριβώς περιγράφεις. Το περπάτημα στην εβδομάδα που είσαι αλλά κυρίως από εδω και στο εξής αν δεν υπάρχει πρόβλημα κάνει πολύ καλό, το συστήνουν και οι γιατροί, όχι υπερβολές όμως.Αυτό που μου έρχεται πρώτα στο μυαλό για το λόγο να πήρες τόσο βάρος είναι οτι πιθανόν να έχεις κατακράτηση υγρών εαν είναι αυτό, είναι θέμα οργανισμού. Ξέρεις, αυτό σημαίνει οτι πολλά από τα κιλά που δείχνει η ζυγαριά είναι απλώς πρήξιμο, φούσκωμα και όχι λίπος και με το που θα γεννήσεις θα φύγουν κατευθείαν.Πίνεις αρκετό νερό? ώτησες τον γιατρό σου?

Καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση Ευστρατία! Ναι, τον ρώτησα τον γιατρό μου αλλά δεν είχε και αυτός ο χριστιανός να μου δώσει μια λογική εξήγηση! Το μόνο που μου είπε και νομίζω πως έχει μια λογική βάση, είναι ότι φταίει το γεγονός ότι πριν μείνω έγκυος δεν έτρωγα ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ!!! Όλη την μέρα μπορεί να ήμουν με ένα κουλούρι, πολλά τσιγάρα και πολλούς καφέδες (γι΄αυτό άλλωστε ήμουν και τόσο αδύνατη!). Μόλις όμως έμεινα έγκυος, έστω και αυτά τα υγειηνα που τρώω, φαίνεται είναι πολλά για τον οργανισμό μου που είχε μάθει στην ασιτεία!!! Να φανταστείς το πρώτο τρίμηνο πήρα 10 κιλά! Όσο για το νερό, ναι, πίνω αρκετό! Άσε που τα τρώω και όλα ΕΝΤΕΛΩΣ ανάλατα!! Τι να πω! Έχω απελπιστεί πάντως γιατί με τόσα κιλά που ήδη έχω πάρει και με ύψος 1.56 που είμαι... έχω γίνει αγνώριστη!! Αχ, μακάρι να είναι όπως τα λες Ευστρατία μου! Μακάρι να φύγουν γρήγορα μόλις γεννήσω! Αφού ώρες -ώρες σκέφτομαι και λέω... αν δεν πρόσεχα τόσο και έτρωγα ότι τρώνε οι περισσότερες έγκυες, πόσα κιλά θα είχα πάρει;;;;

Rebithoulis και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ετσι την επαθα...Γενικα δεν τρωω πολυ και κινουμαι πολυ αλλα όταν μενω εγκυις και τρωω γιατι φοβαμαι να μεινω νηστικη (καλα, πειναω κι όλας) αλλα και σταματω γυμναστηρια κλπ. Παιρνω πολλα κιλα, υπερβολικα, αλλα τα χανω πολυ γρηγορα με το που θα γεννησω. Ετσι θα συμβει και με εσενα, μη φοβασαι. Ο μικρος μου εμενα ειναι 2 μηνων και εχω χασει 21 κιλα. Εχω αλλα 13.

Τρωγε υγιειενα και κανε υπομονη, σκψου το μωρακι σου. Τα κιλα θα φυγουν, στο χερι σου ειναι.

Διαφημίσεις

συμφωνώ απόλυτα με την αλέκα.Κ ανε λ΄γη υπομονή στο τέλος βρίσκεσαι. Νομίζω πως ο γιατρός σου έχει δίκιο, όταν υποσιτιζόμαστε γενικώς, μετά και ισορροπμένα να τρώμε ο μεταβολισμός μας τα παίζει. Τρώγε υγιεινά, σκέψου το παιδάκι σου και τα περισσότερα κιλά να δείς που θα οσυ φύγουν με την γέννα (ΑΠΌ ΠΡΗΞΉΜΑΤΑ, ΥΡΓΑ ΚΛΠ.Άλλωστε τα περισσότερα από αυτά που έβαλες νομίζω οτι είναι κατακράτηση και όχι λίπος, αφού τρως υγιεινά). Ασε που μετά αν σκοπέυεις να θηλασεις θα τα χάσεις πιο εύκολα.Ακόμα και να μην θηλάσεις πάντως, άπό το τρέξιμο που θα έχεις λόγω του μικρού θα δείς οτι θα χάνεις και δεν θα το καταλαβαίνεις. Δες τι ώρα σου απαντώ στο μύνημα και φαντάσου δηλαδή. Μόλις έχουμε τελειώσει τάισμα, η μικρή κάθεται στο ριλάξ και με κοιτάει με κάτι μάτιοα γαρίδες....Ατλαντικού παρακαλώ χα χα. Καλή υπομονή σου εύχομαι κ με το καλό να έρθει το μωράκι σου για οτι θες εδω είμαστε.

Τώρα διάβασα το μηνυματάκι σου Ευστρατία!! Αχ, βρε κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ! Το είχα ανάγκη να νοιώσω λίγο καλύτερα τώρα!!

Η ώρα που μου γράφεις είναι 5.15!!! Πωπω!! Αν έχεις όμως αυτές τις ματάρες να σε κοιτάνε, δεν σε νοιάζει τίποτα, έτσι δεν είναι;;; :-)

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας και ευχαριστώ και πάλι!!!

Εγώ σε μια εβδομάδα μπαίνω στον 7ο και έχω πάρει 6-6,5 κιλά (αναλόγως τη μέρα!!!). Τα κανονικά μου κιλά είναι 59-60 (ύψος 1,75) αλλά το ότι έμεινα έγκυος τον Άυγουστο μου φόρτωσε 5 κιλάκια παραπάνω......Δηλαδή ξεκίνησα στα 65, τώρα είμαι 71 και περιμένω να δώ που θα φτάσω, δεν τρώω γλυκα (μόνο 1 κομματάκι σοκολάτα υγείας όοοταν το ζητήσω), έκοψα τα μακαρόνια και δύο φέτες ψωμι το πολύ την ημέρα. Το πρωί γάλα με all bran, μετά ένα σκέτο αραιό ελληνικό καφεδάκι, το μεσημέρι ότι φαγητό έχω φτιάξει νορμαλ μερίδα και μεγάλη σαλάτα, το απόγευμα φρούτο (αχλάδι ή ακτινίδιο) και το βράδυ ένα γάλα ή εαν το μεσημέρι δεν έχω φάει καλά ένα τοστ. Η αληθεια είναι ότι περίμενα να έχω πάρει λιγότερα αφού δεν έχω κατι αλλο να κόψω από τη διατροφή μου (επίσης κάνω και κανα 20 λεπτο γυμναστικούλα την ημέρα). Έχω αγχωθεί παααρα πολύ μήπως ανοίξω απότομα και κάνω και τις τρελές ραγάδες!!!

δεν πιστευω ότι οι ραγαδες εχουν να κανουν με τα κιλα. Εγω με δυο εγκυμοσυνες και με παρα πολλα κιλα, μεγαλες αυξομειωσεις στο βαρος μου, και όμως δεν εκανα. Α και δεν εβαζα καμια κρεμα στην εγκυμοσυνη!

Κοριτσάκια μου εγώ στο πρώτο τρίμηνο δεν έβαλα κανένα κιλό. Στον 4 μήνα έβαλα 2 κιλά και την τελευταία φορά που επισκέφτηκα το γιατρό και είμουν 23 εβδομάδων και 3ων ημερών είχα βάλει σύνολο 4 κιλά. Θα ξαναπάω την 1η του φεβράρη. Ελπίζω να μην έβαλα πολλά, αν και εκτός απο την κοιλιά μου δεν βλέπω να μεγαλώνει κάτι άλλο. Δεν πειράζει όμως γερό να είναι το μωράκι και τα κιλά χάνονται.

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

κοριτσια ειμαι +20!!!!τωρα κλεινω της 37 3βδομαδες!!

στην αρχη δουλευα και δεν πηρα κιλα μεχρη τον 4 με 5!!ειμαι εποχιακος υπαληλος και τωρα το χειμωνα ου καθησα τα πηρα μαζεμενα!!ραγαδες δεν εχω κανει!!δεν εχω καποιο προβλημα με διαβητη και σακχαρο γενικα απο υγεια παω πολυ καλα και οι εξετασεις πολυ καλες!!ο γιατρος ουρλιαζει με τα κιλα οτι δεν θα τα χασω αλλα βρε κοριτσια ειμαι 22χρονων λετε να μην τα χασω???η μπεμπα μου ζηγηζει 2.500!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Εγω τους 4 πρωτους μηνες με τους εμετους εχασα 2 κιλα. Απο τοτε που σταματησαν οι εμετοι (2 μηνες τωρα), πηρα αυτα που εχασα συν αλλα 5! Ομως νομιζω οτι δεν ειναι παρα πολλα αφου ξεκινησα 55 κιλα με 1,68 υψος, και τωρα ειμαι 60 κιλα. Το μονο προβλημα θα ειναι αν συνεχισω να τα παιρνω με αυτους τους ρυθμους!

Α, ιωάννα25 και οποια αλλη κοπελιτσα γενναει Απριλιο, ελατε στο καφε για τις μανουλες Απριλιου στο

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=165&page=114

RPNkp3.png

Koritsia....opou kai na diavasete 8a deite pos den einai ka8olou kalo na pernete poli liga kila! Diladi oi kopeles pou piran 2-3 kila mexri tin 33h ebdomada...einai anikusto alla kai epikindino! Mono to amniako igro, o plakountas kai to moro zigizoun 5 kila toulaxiston mexi tote, an kai parapano. ta fisiologika kila egimosinis einai mexri 15 an einai dinaton. Na genisoume igies pedakia kai me ligo kreas pano tous oxi adinama morakia pou xriazonte 8ermokitida i kati xeirotero! :) ante! fate ligo! pos 8a parei to moro antisomata kai pos 8a parei oles tis vitamines kai proteines pou xriazete???

Iparxei pagosmio anakino8en apo ginekologous kai pediatrous pou simbuleuoun tis ginekes KATA ton ligon kilon stin egimosini.

CVhjp2.png

Koritsia....opou kai na diavasete 8a deite pos den einai ka8olou kalo na pernete poli liga kila! Diladi oi kopeles pou piran 2-3 kila mexri tin 33h ebdomada...einai anikusto alla kai epikindino! Mono to amniako igro, o plakountas kai to moro zigizoun 5 kila toulaxiston mexi tote, an kai parapano. ta fisiologika kila egimosinis einai mexri 15 an einai dinaton. Na genisoume igies pedakia kai me ligo kreas pano tous oxi adinama morakia pou xriazonte 8ermokitida i kati xeirotero! :) ante! fate ligo! pos 8a parei to moro antisomata kai pos 8a parei oles tis vitamines kai proteines pou xriazete???

Iparxei pagosmio anakino8en apo ginekologous kai pediatrous pou simbuleuoun tis ginekes KATA ton ligon kilon stin egimosini.

δεν πιστευω οτι ειναι ουτε ανυκουστο ουτε επικυνδυνο να βαζεις λιγα κιλα στην εγκυμοσυνη.μην τα λες ετσι και τρομοκρατησεις καμμια κοπελα....εγω εχω βαλει 2 μεχρι τωρα και το μωρο αναπτυσετε φυσιολογικα.δεν εχει καμμια σημασια το βαρος που παιρνει η μητερα με το βαρος που παιρνει το μωρο εκτος και αν εχει ζαχαρωδη διαβητη.η ξαδερφη μου στην εγκυμοσυνη της αντι να βαλει εχασε 7 κιλα και εβγαλε εναν αγοραρο σχεδον 4 κιλα χωρις να χρειαστει ουτε θερμοκιτιδα ουτε ηταν αδυναμο ουτε τιποτα χειροτερο οπως γραφεις.εμενα κανενας γυναικολογος δεν μου ειπε οτι επειδη εβαλα 2 κιλα κινδυνευει το μωρο μου:shock:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...