Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΙΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ

Recommended Posts

Μια από τα ίδια και εγώ 29η εβδομάδα και έχω πάρει 8 κιλά. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που ακολουθουσα τον ίδιο ρυθμό άυξησης στην 39η εβδομάδα που γέννησα είχα πάρει 12 κιλά.

There is no patch for human stupidity.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 666
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλικη ποσα κιλα εισαι τωρα στην 31 εβδομαδα?εγω 13 κιλα και ειμαι στην 28 εβδομαδα.ετσι για να παιρνεις κουραγιο.

στην 31η 9 κιλά...

Είμαι περίεργη πόσα θα πάρω μέχρι το τέλος

Qxemp2.png

31η εβδομαδα και ειμαι +2....

αλλες 6 εβδομαδες για να μπορω να φαω σαν ανθρωπος οτι μου χει λειψει.... :([/quote

πως πηρες τοσα λιγα μονο?εχανες στην αρχη απο εμετους?εγω τρελαινομαι στην πεινααααααααααααααα..................................μπραβο παντως που εχεις πειθαρχια:!:

31η εβδομαδα και ειμαι +2....

αλλες 6 εβδομαδες για να μπορω να φαω σαν ανθρωπος οτι μου χει λειψει.... :([/quote

πως πηρες τοσα λιγα μονο?εχανες στην αρχη απο εμετους?εγω τρελαινομαι στην πεινααααααααααααααα..................................μπραβο παντως που εχεις πειθαρχια:!:

δυστυχως μου κανε διαβητη κυησης και τρεφομαι με πολυ συγκεκριμενα πραγματα...μακαρι να παιρνα κιλα παρα να τραβαω αυτο που τραβαω....

gKlgp2.png

Διαφημίσεις

Στην 26η + 3ημ. και είμαι ήδη +11,5 κιλά:oops:!!! Που θα φτάσω ουτε να το φανταστώ δεν θέλω. Η πλάκα είναι οτι όλοι μου λένε δεν έβαλες πολλά κιλά!! Δηλαδή πόσα πια θα έβαζα?? απο αυτά που ακούω και διαβάζω ήδη το παράκανα αλλά πεινάω συνέχεια, οι εξετάσεις μου είναι μιά χαρά, το μωρό τέλειο (830γρ πριν 7 ημέρες), μου αρέσουν και οι ωραίες γεύσεις οπότε... δίαιτα και γυμναστήριο μετά την γέννα και βλέπουμε... μιά ζωή προσέχουμε ας το απολαύσουμε λίγο τώρα που έχουμε και την τέλεια δικαιολογία!!:P:p

Στην 26η + 3ημ. και είμαι ήδη +11,5 κιλά:oops:!!! Που θα φτάσω ουτε να το φανταστώ δεν θέλω. Η πλάκα είναι οτι όλοι μου λένε δεν έβαλες πολλά κιλά!! Δηλαδή πόσα πια θα έβαζα?? απο αυτά που ακούω και διαβάζω ήδη το παράκανα αλλά πεινάω συνέχεια, οι εξετάσεις μου είναι μιά χαρά, το μωρό τέλειο (830γρ πριν 7 ημέρες), μου αρέσουν και οι ωραίες γεύσεις οπότε... δίαιτα και γυμναστήριο μετά την γέννα και βλέπουμε... μιά ζωή προσέχουμε ας το απολαύσουμε λίγο τώρα που έχουμε και την τέλεια δικαιολογία!!:P:p

και εγω ειμαι στην 26 εβδομαδα σημερα μπηκα κιλα τοσα δεν μπορω να πω οτι εχω παρει μονο 5 απο την αρχη ως τωρα και τρωω αρκετα ειδικα το τελευταιο διαστημα να ανησυχω που δεν εχω παρει πολλα κιλα?

Χριστίνα και εγώ την 26 εβδομάδα είχα πάρει μόνο 5,5 κιλά. Και έλεγα άντε θα φτάσω τα 10 μέχρι το τέλος. Τελικά πήρα 14. Συνήθως τα πολλά κιλά μπαινουν στο τέλος. ¨Οποτε όσο λιγότερα έχεις πάρει στην αρχή τόσο καλύτερα. Βέβαια έτρωγα, δεν μπήκαν από μόνα τους. Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου και μην ανησυχείς για τα κιλά. Οσα και να πάρεις, πολλά ή λίγα, φεύγουν.

Πρόσεχε γιατι κι εγω ως την 23η ειχα +4 και σε 20 μερες εγινα +9 .

Στην πρωτη εγκυμοσυνη εφτασα συνολο +13. Μου έμειναν 3 και παρολα αυτα ειμαι πολυ αδυνατη γι αυτο και ετρωγα ανυποψιαστη μεχρι να παω στο γιατρο και να φυγω με τα μουτρα στο πατωμα απο το σοκ!!!!!

Κι εγώ είμαι στην 23w & 4d και είμαι στα +4 κιλά. Δεν έχω όμως τη διάθεση να στερηθώ πολλά. Ελπίζω να μην ξεφύγω και πολύ γιατί έχω κι ένα προβληματάκι με τη μέση μου!

Διαφημίσεις

Είμαι ακριβώς 34 εβδομάδων και +10 κιλά. Το θέμα είναι ότι έχουν μείνει άλλες 6 βδομάδες και δεν θέλω να ξεπεράσω το όριο των 12-13 κιλών που είχα βάλει από την αρχή. Τον τελευταίο μήνα πόσα κιλά να υπολογιζω?

eNortjKzUjIytDQzNVayBlwwFZsC1w,,87.pngeNortjKzUjIyMjAyslCyBlwwFVsCzQ,,29.png

δυστυχως μου κανε διαβητη κυησης και τρεφομαι με πολυ συγκεκριμενα πραγματα...μακαρι να παιρνα κιλα παρα να τραβαω αυτο που τραβαω....[/QU

κανε υπομονη καλη μου κοντευεις:!:με το καλο σου ευχομαι:!:

Geia sas koritsia.Eimai stin 27 bdomada, molis mpika diladi sto 3o trimino kai exw balei 6 kila!!Trww apo ola den steroumai tipota..an kai mou brikan teleutaia auximeno zaxaro kai prepei na prosexw apo edw kai pera..Pisteuw omws oti exei simasia kai me posa kila xekinises ..Autes pou itan adunates sunithos bazoun pio polla kila kai pio eukola.Egw pou ta eixa ta kila mou- xekinisa konta sta 90!!-etrwga kai prin polu ,opote den ebala kai polla perapanw! Na dw pos tha xasoume meta...:(

ρε κοριτσια εχω μια απορια...μια κοπελα αδυνατη μπορει να κανει διαβητη κυησης????

γιατι μου λενε οι γιατροι οτι πρεπει να χασω κιλα μολις γεννησω για να μην μου δημιουργηθει αργοτερα μονιμος...

gKlgp2.png

Διαφημίσεις

φυσικά και μπορεί μια κοπέλα αδύνατη να κάνει διαβήτη κύησης! δεν έχει να κάνει με τα κιλά (αν και αποτελούν επιβαρυντικό παράγοντα), αλλά με το πόσο μεταβολίζει ο οργανισμός σου το σάκχαρο

ρε κοριτσια εχω μια απορια...μια κοπελα αδυνατη μπορει να κανει διαβητη κυησης????

γιατι μου λενε οι γιατροι οτι πρεπει να χασω κιλα μολις γεννησω για να μην μου δημιουργηθει αργοτερα μονιμος...

pennou αυτο που λες δεν το γνωριζω αλλα αλλα θα σου πω αυτο ειμαι στην 27 εβδομαδα και εκανα την καμπυλη σακχαορυ σημερα τα αποτελεσματα αυριο ογιατρος με ρωτησε ποσα κιλα επηρα και του ειπα 7 μου λεει αν ειχα κληρονομικοτητα απο σακχαρο παππους,γιαγια, και ειπα οχι παιζει ρολο η κληρονομικοτητα να ξερεις παντως αλλα κατα την δικη μου αποψη πιστευω οτι και μια αδυνατη κοπελα μπορει να εμφανησει σακχαρο σου ευχομαι ολα καλα να σου πανε και με το καλο το μωρακι σου..:D

από όσο ξέρω δεν παίζει το βάρος της μαμας για τον διαβήτη της κύησης. Είναι ανεξάρτητο το πάχος από το αν ένας οργανισμός μεταβολίζει τη γλυκοζη ή όχι.

Απλά τα άτομα με κάποια επιπλέον κιλά έχουν περισσότερες πιθανότητες να μην μεταβολίζουν την γλυκόζη σωστά.

Qxemp2.png

να μην στενοχωριέσαι καθόλου, κοίτα να είναι καλά και χαρούμενο το μωράκι σου, απόλαυσε την περίοδο αυτή που είναι ακόμα στην κοιλιά σου και πάτε παντού μαζί και το νιώθεις και είσαι η πηγή της ζωής του και τα κιλά είναι δευτερεύον ζήτημα, άσε που χάνονται πολύ εύκολα και τα πιο πολλά από αυτά είναι το μωρό+πλακούντας+αμνιακό υγρό+στήθος+αίμα+κατακράτηση υγρών! και με τον θηλασμό θα βοηθηθείς πολύ!

με το καλό το μπεμπέ!!!

εγώ εργαζόμουν κανονικά μέχρι μια εβδομάδα πριν γεννήσω και φυσικά όλο το 8ωρο το περνούσα μπροστα στον υπολογιστή (σε Τράπεζα δουλεύω). Δεν μου ανέφερε κάτι η γιατρός μου, το μπεμπάκι γεννήθηκε μια χαρά, άρα ελπίζω να μην επηρεάζει ο υπολογιστής τα έμβρυα.

• 2 εβδομάδες μετά...
:D:DKαλησπερα:D:D κι απο μενα σε ολες τις εγκυουλες ,μαμαδες ,και οσες θελουν να ερθει ο πελαργος......μπαινω στο τριτο τριμηνο με +9 κιλα....πιστευω ειναι καλα...απλα μπαινει κ λιγο το αγχος του τελευταιου τριμηνου με αυτα που ακουω οτι μπαινουν τα κιλα πολυ ευκολα....ελπιζω και θα προσπαθησω να μην ξεπερασω τα 13 στο συνολο.......παιρνω θαρρος επειδη εχω σχεδον 1 μηνα που διατηρω αυτα τα +9 κιλα (τα περισσοτερα ειχανε μπει μαζεμενα στον 5ο:oops:), και το ζουζουνι μου παιρνει κανονικοτατα βαρος ...! εσεις πως τα πατε/πηγατε στο τελευταιο τριμηνο>>??

Καλησπέρα! Εγώ στο 1ο μου παιδί είχα πάρει 14.5 κιλά ενώ στο δεύτερο 13 κιλά! Τα περισσότερα κιλά τα έβαλα τους τελευταίους 2 μήνες (σχεδόν 6 κιλά). Το μωρό μου είναι τώρα 3,5 μηνών, το θηλάζω αποκλειστικά και έχω χάσει 8 κιλά. Βέβαια έτρωγα ότι έβρισκα μπροστά μου μέχρι την προηγούμενη Δευτέρα όπου και ξεκίνησα διατροφή ειδική, λόγω του θηλασμού.

Καλημέρα σε όλες!

Εγώ μπάινω αυτή τη βδομάδα στον 7ο και έχω φτάσει τα 8 κιλάκια...

Ευτυχώς χωρίς να προσέχω καθόλου πόσο τρώω! Ελπίζω τους τελευταίους 3 μήνες, αλλάζοντας λίγο τη διατροφή μου, να μην περάσω τα +5 κιλά... Δύσκολο το βλέπετε..;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...