Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ

irev

Recommended Posts

Πρώτα πρέπει να βρείτε το θέμα και μετά όλα τα άλλα.Ημερομηνία ξέρεις?

Έχει πάντως και κάτι ωραία γούρια για το σπίτι,που δεν έχουν καθαρά χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα και θα μπορούσε κάποιος να τα κρατήσει όλο τον χρόνο.Τα δίνουν εκείνη την περίοδο,για τη νέα χρονιά,οπότε θα τα βρεις.Κάτι δέντρα,όχι τα κλασικά των χριστουγέννων,κάτι ρόδια,διάφορα.

Είναι μεταλλικά και μπορείς απλά να προσθέσεις μια φούντα σε κόκκινο ή πράσινο χρώμα και να δέσεις εκεί πάνω τα κουφέτα.

Ναι είναι στις 26 Δεκεμβρίου. Αμέσως μετά τα Χριστούγεννα !

Με την μητέρα που μίλησα μου είπε οτι δεν την ενδιαφέρει οτι θέλω εγώ δεν την νοιάζει τι θέμα θα είναι και να μην εχει θέμα μου λέει εγω είμαι οκ :-P Τώρα πως θα διακοσμήση το κέντρο δεν ξέρω ίσως να βάλει μόνο runner με κανα μπαλόνι δεν ξέρω θα το ξανασυζητήσουμε για την διακοσμηση ισως να δει τι θέμα να βάλω και να πράξει αναλόγως.

Μολις πήγα και κοίταξα για ρουχαλάκια σε ένα κατάστημα εδώ κοντά μάρεσαν αλλά δεν είχαν συγκεκριμένο θέμα πάνω στις πετσέτες και το σεντονάκι απλά ήταν άσπρα με δαντέλα και ροζ φιογκάκι και τα είχαν και προσφορά γιατί μόνο ένα εμεινε και σκέφτομαι να τα πάρω θα μιλήσω και απόψε με τον άντρα μου να δούμε. Οι πετσέτες (ττόροι για μύρα και εκκλησία) είναι σκέττα άσπρα.

Σεντονάκια 10 ευρώ

Μυρόπανα 25 ευρώ

Παππουτσάκια offwhite 24 ευρώ

Βαπτιστικό φορεματάκι offwhite 145 και θα μου κάνει και 20% έκπτωση άρα βγαίνει 116 ευρώ

Μπυτζαμούλες 10 ευρώ

Ττόρος 15 ευρώ

Πετσέττα ιερέα 5 ευρώ

Αυτά στοιχίζουν 303 ευρώ Πως σας φαίνεται η τιμή ???

Ρουχαλάκια έχω 5 σετ εσωτερικά και 5 σετ εξωτερικά α και μια ζακεττούλα και το παιχνιδάκι αυτα τα έχω :)

[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 296
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχω ασχοληθεί με τιμές,αλλά καλές μου φαίνονται.Αν σε χαλάει το ροζ φιογκάκι,το ξηλώνεις και βάζεις ένα σε κόκκινο χρώμα.

Oχι δεν με χαλά αφου αυτά θα είναι στην εκκλησία δεν θα φαίνονται αντίθεση με τα άλλα και τελικα μπορεί να μην ειναι και χριστουγεννιάτικο το θέμα μπορει να τα κάνω σε ασπρο με ροζ

[/url]

Oχι δεν με χαλά αφου αυτά θα είναι στην εκκλησία δεν θα φαίνονται αντίθεση με τα άλλα και τελικα μπορεί να μην ειναι και χριστουγεννιάτικο το θέμα μπορει να τα κάνω σε ασπρο με ροζ

Να σου πω μια ιδέα??Την είχα δει τα περασμένα χριστούγεννα σε μια βάφτιση.Μπορείς να κάνεις όποιο θέμα θέλεις,για να μην σε δεσμεύουν και τα χρώματα και τα σχέδια,απλά εκείνη την ημέρα μπορείς να συνεννοηθείς με την μαμά και να έχετε φέρει ένα χριστουγεννιάτικο δεντράκι,όπου θα κρεμάσετε τις μπομπονιέρες και έτσι θα δώσετε και τον ανάλογο τόνο στην διακόσμηση.Το δεντράκι που είδα το είχαν βάψει σε άσπρο,εσύ μπορείς να το κάνεις και σε ροζ,εμένα μου αρέσει,σε κάποιους βέβαια μπορεί να φανεί λίγο κιτς.Το άσπρο είναι πιο ουδέτερο και πιο ασφαλές.

Να σου πω μια ιδέα??Την είχα δει τα περασμένα χριστούγεννα σε μια βάφτιση.Μπορείς να κάνεις όποιο θέμα θέλεις,για να μην σε δεσμεύουν και τα χρώματα και τα σχέδια,απλά εκείνη την ημέρα μπορείς να συνεννοηθείς με την μαμά και να έχετε φέρει ένα χριστουγεννιάτικο δεντράκι,όπου θα κρεμάσετε τις μπομπονιέρες και έτσι θα δώσετε και τον ανάλογο τόνο στην διακόσμηση.Το δεντράκι που είδα το είχαν βάψει σε άσπρο,εσύ μπορείς να το κάνεις και σε ροζ,εμένα μου αρέσει,σε κάποιους βέβαια μπορεί να φανεί λίγο κιτς.Το άσπρο είναι πιο ουδέτερο και πιο ασφαλές.

Τέλεια η ιδέα σου σου cristina δεν το σκέφτηκα πολύ μάρεσε θα το μιλήσω με την μαμα αν και δεν την βλέπω πολύ προθυμη βαριέται τα πάντα τώρα. Και εγώ προτιμάω το άσπρο δεντράκι και να κρεμαστούν οι μπομπο πάνω ή τα δωράκια των μωρων ! Γιατί ίσως οι μπομπο να είναι φυτά η γλυκο μαρμελάδα τωρα να δουμε

[/url]

Διαφημίσεις

Χαίρομαι που σου άρεσε,αλλά όπως είπα δεν είναι δική μου ιδέα.Και εγώ κάπου το είδα.Πάντως είναι ωραίο και οικονομικό.Και το δέντρο μένει για μελλοντική χρήση.

Χαίρομαι που σου άρεσε,αλλά όπως είπα δεν είναι δική μου ιδέα.Και εγώ κάπου το είδα.Πάντως είναι ωραίο και οικονομικό.Και το δέντρο μένει για μελλοντική χρήση.

ε ναι σιγουρα μενει και για μελλοντική χρήση το αγοραζει η νονά δηλαδη ετσί ξέρεις πόσο στοιχίζει ?

[/url]

ε ναι σιγουρα μενει και για μελλοντική χρήση το αγοραζει η νονά δηλαδη ετσί ξέρεις πόσο στοιχίζει ?

Αν το θεωρήσεις μέρος της γενικότερης διακόσμησης,θα πρέπει να το πάρει η μαμά.Πιστεύω ότι σε έχουν επιβαρύνει αρκετά,ειδικά αφού έχεις όλες τις μπομπο δικές σου.

Για τιμή δεν ξέρω,θα δεις στα τζάμπο και σε κάτι μαγαζιά που πουλάνε εποχιακά.Σε έναν μήνα το πολύ θα αρχίσουν να τα βγάζουν,αν θυμάμαι καλά από άλλες χρονιές.

Δεν μιλάμε για το μεγάλο το δέντρο,έτσι?Ένα μεσαίο μέγεθος.

Αν το θεωρήσεις μέρος της γενικότερης διακόσμησης,θα πρέπει να το πάρει η μαμά.Πιστεύω ότι σε έχουν επιβαρύνει αρκετά,ειδικά αφού έχεις όλες τις μπομπο δικές σου.

Για τιμή δεν ξέρω,θα δεις στα τζάμπο και σε κάτι μαγαζιά που πουλάνε εποχιακά.Σε έναν μήνα το πολύ θα αρχίσουν να τα βγάζουν,αν θυμάμαι καλά από άλλες χρονιές.

Δεν μιλάμε για το μεγάλο το δέντρο,έτσι?Ένα μεσαίο μέγεθος.

Ε ναι ενα μεσαίο μέγεθος ! Νομιζω και εγώ ότι σε ένα μήνα θα αρχίσουν να βάζουν τα χριστουγεννιάτικα. Μεχρι τότε θα ξέρουμε και το θέμα και θα ξέρουμε και την μπομπονιέρα φαντάζομαι :wink: οποτε θα δούμε αν θα πάρουμε δέντρο ή όχι

[/url]

Ε ναι ενα μεσαίο μέγεθος ! Νομιζω και εγώ ότι σε ένα μήνα θα αρχίσουν να βάζουν τα χριστουγεννιάτικα. Μεχρι τότε θα ξέρουμε και το θέμα και θα ξέρουμε και την μπομπονιέρα φαντάζομαι :wink: οποτε θα δούμε αν θα πάρουμε δέντρο ή όχι

Στην βάφτιση που σου λέω δεν είχαν χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα.'Ηταν μαγνητάκι νεράιδα,κάποια τα είχαν κρεμάσει στο δέντρο και τα υπόλοιπα στα καλάθια.Φαντάζομαι δεν θα σηκώνει και πολύ βάρος.

Διαφημίσεις

Στην βάφτιση που σου λέω δεν είχαν χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα.'Ηταν μαγνητάκι νεράιδα,κάποια τα είχαν κρεμάσει στο δέντρο και τα υπόλοιπα στα καλάθια.Φαντάζομαι δεν θα σηκώνει και πολύ βάρος.

E ναι σίγουρα δεν θα σηκώνει και πολύ βάρος για αυτό λέω και ότι αν είναι γλάστρα ή βαζάκι με γλυκό δεν θα χρειαστούμε το δέντρο

[/url]

• 1 month later...

Κορίτσια μου άρεσε πολύ το θέμα χιονάτη που διάβασα!! Έχετε τίποτα φωτό να δούμε και εμείς ιδέες?? Μου φάίενται προωτότυπο, αλλά περιορισμένο....Δεν έχω δει και πολλά πράγματα που να παραπέμπουν σε χιονάτη και να κυκλοφορουν στο εμπόριο!! Πως τα καταφέρατε??

Ταιριαζει και με τα χρώματα που μου αρέσουν , κόκκινο κίτρινο..

• 4 εβδομάδες μετά...

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ-ΓΛΥΚΑ-ΣΟΥΠΛΑ-ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ-ΜΠΑΛΟΝΙΑ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΦΟ ΒΕ ΡΑ!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΛΑΩ 180ΤΜΧ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ (ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΦΕΤΑ ΠΙΑ) ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΚΑΙ 250 ΜΕΤΡΑ ΚΑΡΟ ΡΟΖ-ΛΕΥΚΗ ΚΟΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ Δ Ω Ρ Ο !!!!ΤΙΣ ΠΗΡΑ 1,90? (ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE) ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΝΩ 0,80? ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ.(ΑΠΟ 950ΤΜΧ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ 250ΤΜΧ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 70) ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΤΑΓΟ! ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ!ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!

http://img690.imageshack.us/img690/3369/img0926i.jpg

Επιτέλους μπόρεσα να ανεβάσω φωτο :

http://imageshack.us/photo/my-images/851/img0949an.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/208/img0926sv.jpg/

όποια κοπέλα είναι στην Αθήνα μπορώ να τις παραδόσω και στο σπίτι της. τις δίνω 0,80? το τεμάχιο, και δώρο όσα μέτρα κορδέλα χρειαστεί (1 μέτρο το κάθε κουτί) σε χρώμα καρο ροζ-λευκό!!!! Ιδανικές και για κέρασμα στο μαιευτήριο! (βάζετε μέσα αμυγδαλωτά και την δένετε βάζοντας απ'έξω καρτελάκι που γράφει " καλώς ήρθες μπεμπούλα", όπως στη φωτό 949 το έκανα στην κουμπάρα μου πρωτότυπο και μένει και αναμνηστικό).

• 1 month later...

γεια σας κορίτσια!!!

Ένα θέμα που σκέφτηκα χθες και δεν το έχω δει κάπου είναι "το μικρό μου πόνυ"

κρίμα είναι τόσο γλυκούλι γιατί το έχουμε αφήσει??

Εγώ αυτό θα έκανα αλλά έχω βρει μία φοβερή κούκλα πορσελάνη νεραιδομωρό και την έχω ερωτευτεί την έχω σκεφτεί σε λαμπαδα και είναι όλα τα λεφτά αυτό ακριβώς που σκεφτόμουν!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια!!!

Ένα θέμα που σκέφτηκα χθες και δεν το έχω δει κάπου είναι "το μικρό μου πόνυ"

κρίμα είναι τόσο γλυκούλι γιατί το έχουμε αφήσει??

Εγώ αυτό θα έκανα αλλά έχω βρει μία φοβερή κούκλα πορσελάνη νεραιδομωρό και την έχω ερωτευτεί την έχω σκεφτεί σε λαμπαδα και είναι όλα τα λεφτά αυτό ακριβώς που σκεφτόμουν!!!!

οντως,το μικρο μου πονυ δεν το ειχα δει πουθενα σχεδον σαν θεμα οσο εψαχνα για εμας! (εμεις βαφτιστηκαμε παντως και ηταν ολα πολυ ομορφα:D )

• 2 months later...

Πάντως έχω δει σε ΣΜ αλλα δεν θυμάμαι σε ποιο, πάντως αν πάρεις τηλέφωνο και στα max stores μήπως έχουν αλλά και στο Μουστάκα. Εγώ πριν παω για αυτά πάντα παίρνω τηλ., θα ρωτήσω αύριο μια φίλη μου που είχε στο πάρτυ της κόρης της και θα σου πω.

Και για όσες ενδιαφέρονται, στο Γαλαξία έχει πιατάκια κλπ. με Χιονάτη. Πραγματικά υπέροχα ήταν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...