Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ

irev

Recommended Posts

Η ιδέα του μελομακάρονου για γλυκό πάντως μ'αρέσει πάρα πολύ.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 296
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η ιδέα του μελομακάρονου για γλυκό πάντως μ'αρέσει πάρα πολύ.

κι εμενα. μπορειτε να εχετε μια πιατελα χριστουγεννιατικη στο στολισμο, στο τραπεζι με μπομπο η στο τραπεζι υποδοχης με μελομακαρονα και κουραμπιεδες (αν και λενε ολοι οτι θα εχουν πηξει στο μελομακαρονο και στον κουραμπιε). και για γλυκο ενισχυμενο σε διαστασεις μελομακαρονο με το ονομα της μπεμπας γραμμενο με γλασο αν κα θα βγει ακριβο ετσι. αλλιως σκετο μελομακαρονο στη ζελατινη

ελα ρε παιδια που σας φαινεται περιεργο

και εμεις ετσι το εχουμε

οι μπομπονιερες ειναι του νονου

και το γλυκο που τις συνοδευει ειναι των γονιων

αμαν πια θα με τρελλανετε Αθηναιες!!!!!!!

χαρτι γαμου δε σας ζητανε για τη βαφτιση του παιδιου σας

μπομπονιερες κανουν οι γονεις

σε λιγο θα πειτε και το σουβλακι........καλαμακι!

(χιχιχι δεν πιστευω να παρεξηγηθειτε ε? μη χανουμε και το χιουμορ μας)

Kαι εγώ στην Θεσσαλονίκη μεγάλωσα,αλλά ποτέ δεν θα σταματήσει να μου φαίνεται κάπως το γεγονός ότι πρέπει ο νονός να χρεωθεί και τις μπομπονιέρες.Α...και χαρτί γάμου δεν ζητάνε κορίτσι μου,μόνο για τον γάμο του νονού ενδιαφέρονται.Χτες ήμουν μπροστά,την ώρα που ζητούσαν από την μαμά τα χαρτιά της μπέμπας και τίποτα άλλο.

Για χριστουγεννιάτικο γλυκό που να ξεφεύγει κάπως από τα κλασικά που θα έχουν φάει όλοι με το κιλό,προτείνω τα σοκολατένια αγιοβασιλάκια,με το πολύχρωμο περιτύλιγμα,το έχω ξαναγράψει παλιότερα.Και έχει κάθε εποχή πολύ φτηνά στα τζάμπο,από γνωστή εταιρεία,που σημαίνει ότι τρώγονται μια χαρά.Αν όχι για όλους,τουλάχιστον για τα μικρά πιστεύω ότι θα είναι τέλεια.

boyboom κ εγώ από σέρρες είμαι αλλά πρώτη φορά ακούω ότι την τούρτα την κάνει ο νονός.Γενικά ξέρω ότι είναι προαιρετική.Τις μπομπο τις κάνουν οι νονοί.Σε άλλα μέρη τις μπομπο τις κάνουν μισές με τους γονείς.Εδώ Αθήνα όμως τις κάνουν οι γονείς.Κάθε τόπος έχει και τα δικά του.

ναι για τουρτα δεν ξερω δε νομιζω να ανεφερα τουρτα

Kαι εγώ στην Θεσσαλονίκη μεγάλωσα,αλλά ποτέ δεν θα σταματήσει να μου φαίνεται κάπως το γεγονός ότι πρέπει ο νονός να χρεωθεί και τις μπομπονιέρες.Α...και χαρτί γάμου δεν ζητάνε κορίτσι μου,μόνο για τον γάμο του νονού ενδιαφέρονται.Χτες ήμουν μπροστά,την ώρα που ζητούσαν από την μαμά τα χαρτιά της μπέμπας και τίποτα άλλο.

και μενα την περασμενη βδομαδα η ξαδερφη μου αλλαξε ενορια γιατι στη δικη της ο παπας ηθελε χαρτι γαμου ενω στο διπλανο χωριο οχι (παπαδες ειναι οτι θελουνε κανουνε!)

Διαφημίσεις

ναι για τουρτα δεν ξερω δε νομιζω να ανεφερα τουρτα

Α συγνώμη εγώ μπερδεύτηκα :oops:

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Για χριστουγεννιάτικο γλυκό που να ξεφεύγει κάπως από τα κλασικά που θα έχουν φάει όλοι με το κιλό,προτείνω τα σοκολατένια αγιοβασιλάκια,με το πολύχρωμο περιτύλιγμα,το έχω ξαναγράψει παλιότερα.Και έχει κάθε εποχή πολύ φτηνά στα τζάμπο,από γνωστή εταιρεία,που σημαίνει ότι τρώγονται μια χαρά.Αν όχι για όλους,τουλάχιστον για τα μικρά πιστεύω ότι θα είναι τέλεια.

Αυτά τα σοκολατένια έχουν παχύνει πολύ κόσμο χαχαχαχα. Και το τζάμπο είναι γεμάτο τέτοιες εποχές.

Βρε κορίτσια αχ δεν αποφασιζω το θέμα σκέφτομαι κάτι χριστουγεννιάτικο αλλά πάνω στα μυρόπανα θα μπορούν να μου βάλουν κάτι χριστουγεννιάτικο ? Δεν ξέρω βασικά δεν θέλω να γυρισω πολύ να βρω κάποιον που να μου τα κάνει αυτά τώρα για διακόσμηση εύκολο είναι κάτι θα βρεις χριστουγεννιάτικο αλλά εγώ σκέφτομαι πάνω στο βαπτιστικό φορεματάκι το κουτί τα μυρόπανα τί θα βάλουν ?

Δεν βρήκα και μια σελίδα στο ιντερνετ να βρω να πάρω καμιά ιδέα !

Πάλυ σκεφτόμουν θέμα φορεματάκι, παπουτσάκια αχ μωρέ δεν ξέρω ειμαι πολύ μπερδεμένη

[/url]

Διαφημίσεις

μπορεις να κανεις θεμα τα αγγελακια. εγω αυτο εκανα στη κορη μου τον Ιουνιο σε λευκο-χρυσο χρωμα

Δεν θα ειναι πολύ αγχρωμο όμως ? Εγώ ήθελα να έβαζα μέσα χρώμα ήθελα ζωή γιατί είναι γεγονός χαράς

[/url]

Καλημέρα!

εδώ είδες ?

http://www.evendi.gr/D207AC27.el.aspx

Αν δεις στην δεύτερη σελίδα που έχει τις μπομπονιέρες,θα βρεις και την μεταλλική νιφάδα που σου είπα.Αυτήν ακριβώς έχω,αλλά με άσπρη κορδέλα.

Δεν θα ειναι πολύ αγχρωμο όμως ? Εγώ ήθελα να έβαζα μέσα χρώμα ήθελα ζωή γιατί είναι γεγονός χαράς

Η βάφτιση που έκανε η Kornilia ήταν από τις πιο σικάτες που έχω δει.Καλό και ωραίο το χρώμα,αλλά ο συνδυασμός δαντέλας και χρυσού χρώματος ήταν κάτι που ξέφευγε από τα συνηθισμένα.Αν θέλεις οπωσδήποτε χρώμα, θα βρεις και ξύλινα αγγελάκια σε κόκκινο,πράσινο,κλπ.

Για τα λαδόπανα που λες πιο πάνω,μπορείς να κεντήσεις ένα μικρό αγγελάκι.Δεν νομίζω ότι χρειάζονται πολλά πράγματα επάνω,ούτως ή άλλως δεν είναι ρούχα για να φαίνονται.

Διαφημίσεις

Πάλυ σκεφτόμουν θέμα φορεματάκι, παπουτσάκια αχ μωρέ δεν ξέρω ειμαι πολύ μπερδεμένη

Αυτό το θέμα μου αρέσει και εμένα.Να το συνδυάσεις και με καπελάκια και τσαντάκια.Το κακό είναι ότι θα θέλουν όλοι από όλα!

τι τρομερα πραγματα που κανουνε οι ανθρωποι! απο αυτους ειχα εμπνευστει και τη δικη μας βαφτιση.

http://www.evendi.gr/D91A0BED.el.aspx

Ο δικός σας στολισμός στην είσοδο της εκκλησίας ήταν πολύ πιο ωραίος.

Αυτός έβαλε μόνο τα φτερά.

Αχ μωρέ είναι όλα υπέροχα σε αυτό το site απλά θέλω ένα θέμα που να βρίσκουμε εύκολα υλικό αχ μωρέ δεν ξέρω αν έχετε και άλλες ιδεες ή δικές σας προσωπικές φωτογραφίες από τις δικές σας βαπτίσεις να πάρουμε ιδέες είναι καλοδεχούμενες.

Την λαμπάδα λέω να την φτιάξω μόνη μου και σκεφτόμουν και το κουτί να έπερνα ένα σκέτο άσπρο και να το διακοσμήσω η ίδια το έκανε καμιά αυτό ?

[/url]

Αν κάναμε χριστογεννιάτικο θέμα για μπομπονιέρα θα μου άρεσε χιονόμπαλα μικρή ή μικρό καρουζελάκι αλλά δεν ξέρω από την άλλη ήθελα να κάνω κάτι πιο χρήσιμο όπως βαζάκι με γλυκό ή πετσετούλλα και τέτοια

Μια σκέψη που πέρασε τώρα από το μυαλό μου είναι τα παιδικά δωράκια να είναι μικρές πετσετούλες δεμένες καραμμέλα

[/url]

Αχ μωρέ είναι όλα υπέροχα σε αυτό το site απλά θέλω ένα θέμα που να βρίσκουμε εύκολα υλικό αχ μωρέ δεν ξέρω αν έχετε και άλλες ιδεες ή δικές σας προσωπικές φωτογραφίες από τις δικές σας βαπτίσεις να πάρουμε ιδέες είναι καλοδεχούμενες.

Την λαμπάδα λέω να την φτιάξω μόνη μου και σκεφτόμουν και το κουτί να έπερνα ένα σκέτο άσπρο και να το διακοσμήσω η ίδια το έκανε καμιά αυτό ?

εγώ έκανα λαμπάδα μπάλα,

http://imageshack.us/f/17/10631205.jpg/

& νομίζω ότι & με άσπρα τούλια θα είναι εντυπωσιακή (αν θελήσεις θα σου πώ ότι θες)

& το άσπρο κουτί θα είναι super με καλή διακόσμηση, νομίζω...

Απο τις ιδεες που σου εδωσαν τα κοριτσια και απο το σαιτ που βαλατε 1) τα αγγελακια ειναι οντως παρα πολυ σικ και καθολου τετριμμενα και θα παιξεις με το χιονι

το κοκκινο ειναι επισης πανεμορφο, πιοχριστουγεννιατικο, εχει χρωμα (που το θελεις) και τα ρουχα θα ειναι σε κοκκινο μπορντο. και θα μπορεις να δωσεις τα πολυχρωμα σοκολατακια στα μικρα. και εχουν και μελομακαρονο για γλυκο. και τα τζαμπο εχουν και τα γλυφιτζουρια

Απο τις ιδεες που σου εδωσαν τα κοριτσια και απο το σαιτ που βαλατε 1) τα αγγελακια ειναι οντως παρα πολυ σικ και καθολου τετριμμενα και θα παιξεις με το χιονι

το κοκκινο ειναι επισης πανεμορφο, πιοχριστουγεννιατικο, εχει χρωμα (που το θελεις) και τα ρουχα θα ειναι σε κοκκινο μπορντο. και θα μπορεις να δωσεις τα πολυχρωμα σοκολατακια στα μικρα. και εχουν και μελομακαρονο για γλυκο. και τα τζαμπο εχουν και τα γλυφιτζουρια

Ναι μαρεσε και μένα πολύ το κόκκινο που θέλω και χρώμα αλλά στα ρουχάκια δεν μπορεί να μπει πολλή κόκκινο μόνο ένα μικρό σχεδιάκι γιατί ο παπάς θα φωνάζει είναι και έντονο χρώμα βασικά δεν θέλει τίποτα πάνω στα ρουχάκια αλλά κάτι μικρό σε απαλά χρώματα τα δέχεται. Θα μιλήσω και με την μαμά να δούμε αν εγκρίνει χριστουγεννιάτικη βάφτιση

[/url]

εγώ έκανα λαμπάδα μπάλα,

http://imageshack.us/f/17/10631205.jpg/

& νομίζω ότι & με άσπρα τούλια θα είναι εντυπωσιακή (αν θελήσεις θα σου πώ ότι θες)

& το άσπρο κουτί θα είναι super με καλή διακόσμηση, νομίζω...

απο εδώ δεν μου ανοίγει το λινκ γιατί είμαι δουλειά θα το δω από σπίτι !

Ασπο σκέττο κουτί που μπορώ να βρω αν ξέρετε ?

[/url]

δες εδω http://www.eimaimama.gr/2011/06/24_30.html τα πραγματα απο τη δικη μας βαφτιση μηπως παρεις ιδεες. κουτι σκετο μπορεις να βρεις, αλλα δεν υπαρχει κατι οικονομικο. το φθηνοτερο που ειχα βρει ηταν στα 80 ευρω. μετα μπορεις να δεις κατι σε τσαντα ή σε χαρτινο

XI64p2.pngtk60p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...