Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΗΛΑΣΜΟΣ & ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εμενα μου εκαναν προκληση τοκετου,επειδη εσπασαν τα νερα κ μετα απο 3-4 ωρες δεν ειχα καθολου πονους,ειναι ηδη σχεδον 40 μερες που θηλαζω κ αποτι μου λενε οι εμπειρες μανουλες του φορουμ με τους ρυθμους που βαζει βαρος η μπεμπα μου μαλλον εχω γαλα που φτανει για δυδημα :D οποτε με σιγουρια σου λεω πως εμενα τουλαχιστον δε με επηρεασε καθολου :D

ούτε και μένα με επηρέασε η πρόκληση τοκετού (ακολούθησε καισαρική).

Εκτός κι αν, σαν επιρροή θεωρείται ότι το γάλα μου κατέβηκε στις 7-8 μέρες (γέννησα 11 μέρες πριν την ΠΗΤ).. χλωμό όμως το βρίσκω.

Το προβλημα με την προκληση ειναι οτι αυξανονται οι πιθανοτητες η γυναικα να οδηγηθει σε καισαρικη. Οπως ειναι γνωστο, οταν ΔΕΝ υπαρχει καποιος ιατρικος λογος που την επιβαλει, οι γιατροι τη ζητουν για να βολεψουν το προγραμμα τους. (να σπασουν τα νερα στις 2 τη νυχτα δε θα ηταν και πολυ βολικο γι'αυτους! Γι'αυτο ομως πληρωνονται! Αλλιως, θα μας ξεγεννουσε ανετα κι ενας ειδικευομενος...)

Οπότε, αν δε θελεις να εισαι αναμεσα στις εγκυες που πηγαν στο ραντεβου για προκληση και κατεληξαν στο χειρουργειο για καισαρικη, ενημερωσου γιατι ο γιατρος δε θελει ν'αφησει το μωρο να περιμενει μεχρι να ειναι ετοιμο να ερθει στον κοσμο.

Διαφημίσεις

Το προβλημα με την προκληση ειναι οτι αυξανονται οι πιθανοτητες η γυναικα να οδηγηθει σε καισαρικη. Οπως ειναι γνωστο, οταν ΔΕΝ υπαρχει καποιος ιατρικος λογος που την επιβαλει, οι γιατροι τη ζητουν για να βολεψουν το προγραμμα τους. (να σπασουν τα νερα στις 2 τη νυχτα δε θα ηταν και πολυ βολικο γι'αυτους! Γι'αυτο ομως πληρωνονται! Αλλιως, θα μας ξεγεννουσε ανετα κι ενας ειδικευομενος...)

Οπότε, αν δε θελεις να εισαι αναμεσα στις εγκυες που πηγαν στο ραντεβου για προκληση και κατεληξαν στο χειρουργειο για καισαρικη, ενημερωσου γιατι ο γιατρος δε θελει ν'αφησει το μωρο να περιμενει μεχρι να ειναι ετοιμο να ερθει στον κοσμο.

Αν δεν κατεβαίνει το μωρό μόνο του,τότε αναγκαστικά θα μπεις για πρόκληση.Ξέρω άτομα που πήραν ακόμα κ 2 βδομ από τον 10 μήνα κ αναγκαστικά δεν γινόταν να μείνει άλλο το μωρό μέσα...

Angel74 καλημέρα!

Εγώ με προγραμματισμένη καισαρική γέννησα

-δεν είχα καν σημάδια ότι έρχεται το μωρό-

και θήλασα κανονικά. Ξεκίνησα μάλιστα 4 ώρες

μετά την καισαρική!!!! :D

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Και εγώ με προγραμματισμένη καισαρική και επίσης δεν είχα πρόβλημα... είμαι και εγώ στην κατηγορία εκείνη βέβαια που το γάλα έκανε καμιά 10αριά μέρες να έρθει... :?

kapoies foras uparxei sobaros logos pou to moro den erxete sthn ora tou kai fusika oi g iatroi den to riskaroun. Ego pantos otan gennisa me proklisi itane kai alles duo kopeles mazi mou , oi duo gennisame telika fusiologika kai i alli mpeike gia kairariki afou to moro itane tuligmeno. Pantos an exeis empistosunh ston giatro sou kai exete milisei pio prin gia to pos preteimas na genniseis tote ola tha pane kala :)

Διαφημίσεις

Το προβλημα με την προκληση ειναι οτι αυξανονται οι πιθανοτητες η γυναικα να οδηγηθει σε καισαρικη. Οπως ειναι γνωστο, οταν ΔΕΝ υπαρχει καποιος ιατρικος λογος που την επιβαλει, οι γιατροι τη ζητουν για να βολεψουν το προγραμμα τους.

Αν δεν κατεβαίνει το μωρό μόνο του,τότε αναγκαστικά θα μπεις για πρόκληση.Ξέρω άτομα που πήραν ακόμα κ 2 βδομ από τον 10 μήνα κ αναγκαστικά δεν γινόταν να μείνει άλλο το μωρό μέσα...

kapoies foras uparxei sobaros logos pou to moro den erxete sthn ora tou kai fusika oi g iatroi den to riskaroun.

Παρακαλω να διαβαζετε πιο προσεκτικα. :wink: Το εγραψα ηδη και μαλιστα με κεφαλαια: "οταν ΔΕΝ υπαρχει καποιος ιατρικος λογος που την επιβαλει". Ουτε που ξερουμε ποσων εβδομαδων ειναι η Angel74, που ο γιατρος της μιλησε απο τωρα για προκληση.

Είμαι στον 8ο. Ο γιατρός μου είπε ότι θα περιμένουμε και την 39η εβδομάδα και αν δεν έχει έρθει μόνο του τότε θα κάνουμε πρόκληση.

Είμαι στον 8ο. Ο γιατρός μου είπε ότι θα περιμένουμε και την 39η εβδομάδα και αν δεν έχει έρθει μόνο του τότε θα κάνουμε πρόκληση.

Δεν καταλαβαινω γιατι να σου κανει προκληση αν ολα βαινουν καλως...εξαλλου η κυηση διαρκει 40 βδομαδες+-2.Αν ο τραχηλος δεν ειναι ετοιμος και το μωρο αρκετα χαμηλα δεν θα πιασει η προκληση και θα οδηγηθεις σε αναγκαστικη καισαρικη.Κανε τακτικη παρακολουθηση με ΝST καθε βδομαδα του 9ου και περιμενε την φυση να ξεκινησει την διαδικασια οταν το μωρο ειναι ετοιμο.Εμενα με επιασαν πονοι 40 βδ+2 μερες μου εβαλαν και ωκυτοκινη μετα απο 10 ωρες αλλα μετα απο 18 ωρες εκανα καισαρικη γιατι το μωρο ηταν 4 κιλα και απλα δεν χωρουσε...

Οσο για τν θηλασμο δεν εππηρεαζει.Βαλε το μωρο στο στηθος οσο πιο γρηγορα μπορεις...μετα επιμονη και υπομονη...εγω δεν εχω δωσει σταγονα ξενο και ειναι μπουλουκος!!!Με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!

Οριστε, αυτο ακριβως ελεγα! Αφου η φυσιολογικη κυηση εχει διαρκεια εως 42 εβδομαδες, γιατι αυτος μιλησε απο τωρα για προκληση στις 39? Ουτε καν περιμενε να μπεις στο μηνα σου για να κρατησει τα προσχηματα, βρε παιδι μου! Αν συνετρεχε ιατρικος λογος, εχει καλως, αλλά αφου δε συντρεχει, κατατασσεται στους γιατρους που το κανουν για να βολεψουν το προγραμμα τους.

Να του δηλωσεις ορθα-κοφτα οτι εσυ κι ο συζυγος επιθυμειτε να περιμενετε να ξεκινησει φυσιολογικα ο τοκετος του παιδιου σας, οχι να το βγαλετε με το ζορι εξω πριν την ωρα του, για να βολεψετε το προγραμμα του. :twisted:

Κατ'αρχην να απαντησω στο ερωτημα σου..

Γεννησα με προκληση που οδηγηθηκε σε καισαρικη εχω γαλα κανονικοτατα κ η μικρη μου ειναι ευχαριστημενη απο την ποσοτητα.

Οσον αφορα την προκληση? Γεννησα 2 φορες!!! Ειναι σαν να περασα ολους τους πονους της γεννας εκτος τις εξωθησεις κ παραληλα την ταλαιπωρια κ τους πονους της καισαρικης. Φοβερο λαθος... αλλα δεν πειραζει,το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Μια υγιεστατη μικρουλα που λατρευω!

Διαφημίσεις