Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες διευθύνσεις, εντός Αττικής, καταστημάτων βρεφικών επίπλων που διαθέτουν την φίρμα Baby Expert ή ακόμα και ξένα site από όπου θα μπορούσα να τα παραγγείλω. Ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

http://www.oneira.gr/index.php?target=pages&page_id=retail_shops

Πιστευω θα σε βοηθησουν αυτες οι διευθυνσεις!!!

Εχω κολλησει κι εγω με μια κουνια της baby expert....ειναι φανταστικη!

Το κεντρικο καταστημα ειναι στην Θεσσαλονικη και αυτα ειναι τα καταστηματα με τα οποια συνεργαζεται!!

Στρατα στρατουλα λεγεται το καταστημα που τις φερνει στην Αθηνα βαλτο στο google και θα στο βγαλει. Απο εκει πηρα του γιου μου οταν ημουν στον τριτο μηνα εγκυμοσυνης την ειχα δει στο ιταλικο site. Eιναι φανταστικες κουνιες.

κατια81 δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω.Θέλω να κάνω έρευνα αγοράς γιατί στην περιοχή που μένω ζητάνε όσο θέλουνε για αυτά τα έπιπλα και πάλι ευχαριστώ.:-D:grin::-D

Διαφημίσεις

Μarco Polo στην περιοχή μου μου είπαν για το μοντέλο Cream Diamante 900 ευρώ η κούνια και 980 ευρώ η αλλαξιέρα αλλά με μια σύντομη ματιά στο διαδίκτυο βρήκα καλύτερες τιμές όποτε αύριο ξεκινά η ερευνα αγοράς στο λεκανοπέδιο γιατί εδώ στην επαρχία μας έχουν για πολύ :mad: βλάκες. Ευχαριστώ για όλα.

Αυτο το μοντελο εχω παρει και εγω νομιζω με τα σβαροφσκι που εχουν αρκουδακι και καπου εκει εκανε δεν ηταν φθηνη. Αλλα δεν θυμαμαι ακριβως ποσο. Παρε στην στρατα στρατουλα και ρωτα για το συγκεκριμενο μοντελο. Μην αργησεις πολυ να αποφασισεις γιατι κανουν πολυ καιρο να ερθουν απο Ιταλια. Ειχαν αργησει αρκετα να ερθουν στην δικη μου περιπτωση.

οκ θα φροντίσω να καταλήξω σύντομα αν και είμαι μόλις στον 5ο μήνα όποτε πιστεύω θα προλάβουν να μου τα φέρουν μέχρι να γεννήσω .thanks για την συμβουλή.

Διαφημίσεις

Αυτο ειχα παθει και εγω οταν τις ειδα δεν μου αρεσε καμιας αλλης εταιριας πια. Ειναι φανταστικη.

Μιας και εχεις ηδη παρει αυτης της εταιριας για πες μου....ειναι ευκολο το ανεβοκατεβασμα των καγκελων με το ενα χερι.....ή οτι αλλο πρεπει να ξερω ,για το εαν ειναι βολικο?

Εχει επιπεδα που ειναι καλο για οταν ψηλωσει το παιδι, εμενα ο δικος μου ειναι 11 μηνων αλλα απο τους 9 κατεβασα επιπεδο γιατι προσπαθουσε να βουτηξει. Οσο για το καγκελο ανεβοκατεβαινει ευκολα απλα προσεχε στην αρχη να καταλαβεις πως δουλευει γιατι εγω κοντεψα να το διαλυσω γιατι το εκανα λαθος. Ζητα απο τα παιδια που θα στην φερουν να σου δειξουν την σωστη κινηση που πρεπει να κανεις. Επι της ουσιας δεν χρισημοποιεις τα δυο σου χερια αλλα το ενα και με το ενα ποδι την σπρωχνεις λιγο μεσα, με το γονατο φαντασου.

Ηταν η καλυτερη επιλογη που εκανα αλλα το διαμαντι μου δεν βλεπω να καθεται για πολυ μεσα συντομα θα παμε για κρεβαττι μου φαινεται. Ειναι κουκλα ομως σαν κουνια οποιος την εχει δει εχει παθει πλακα.

Εννοειται θα βαλεις παντες για να μην χτυπαει εχει σε πολυ ωραιο χρωμα σαν την κουνια με συννεφακια που γραφει ονειρα. Το παπλωμα κακως το αγορασα δεν το χρισημοποιησα καθολου. Δεν ηξερα τοτε οτι απαγορευεται το παπλωμα μεχρι ενος ετους. Την αλλαξιερα την εχουμε λιωσει, ειναι πολυ πρακτικη και χωραει στα συρταρια ολα τα ρουχα που χρισημοποιει καθημερινα και πετσετες μπουρνουζια και σεντονια.

Διαφημίσεις

Με το καλο να ερθει το μωρακι σου και να γεμισει την αγκαλια σου και την υπεροχη κουνια που θα διαλεξεις. Αχ ποσες αναμνησεις μου εφερες στο μυαλο απο εκεινη την εποχη. Να την απολαυσεις οσο περισσοτερο γινεται, ειναι μοναδικη εμπειρια ζωης.

Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!! Οντως στην φωτο αυτη φαινεται οτι ειναι μαγουλακιας για φαγωμα αλλα τον αδικει γιατι στην πραγματικοτητα ειναι αδυνατος σαν σαμιαμιδι και ψηλος. Δεν βαζει κιλο πανω του απο την ζωηραδα!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!! Οντως στην φωτο αυτη φαινεται οτι ειναι μαγουλακιας για φαγωμα αλλα τον αδικει γιατι στην πραγματικοτητα ειναι αδυνατος σαν σαμιαμιδι και ψηλος. Δεν βαζει κιλο πανω του απο την ζωηραδα!!!!!!!!!!!!!!!

Και με μαγουλακια και χωρις αστα.......για φαγωμα ειναι ο γλυκουλης μου!!!Να τον χαιρεσαι!!!:D

• 4 months later...
Θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες διευθύνσεις, εντός Αττικής, καταστημάτων βρεφικών επίπλων που διαθέτουν την φίρμα Baby Expert ή ακόμα και ξένα site από όπου θα μπορούσα να τα παραγγείλω. Ευχαριστώ πολύ.

τα έπιπλα baby expert τα φέρνουν τα oneira bebe στην θεσσαλονικη από την Ιταλία, μπορείς να τα παραγγείλεις και τηλεφωνικά μέσω ιντερνετ edit admin στα στέλνουν δωρεάν! είναι τέλειααααααα και εγώ απο κει πηρα!!!